Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Cath3rine είπε:

Γλυκιά πήρε ο άντρας μου κ μάλιστα με διπλή Μερέντα.. Για μένα είναι λιγοτικο.... Αλλααααα σήμερα που κυκλοφόρησα το κορμί μου στην ταβέρνα μας φέραν για γλυκό κορμό με παγωτό... Ε το φαγα!!! Τι να κάνα!!! 

Μεγειες το μαλλακι σου... Κ εγω οταν τα βαψα ένιωσα αλλιώς.. Πιο γυναίκα!!! 

Ρε πως την έχεις δει?Χτες κλαμπ κρέπα και σήμερα ταβέρνα? Α ντροπή 

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Ρε πως την έχεις δει?Χτες κλαμπ κρέπα και σήμερα ταβέρνα? Α ντροπή 

Τι να κανω ;;;αφου ηρθαν να με δουν..... Να μην βγω;;;; πηγα για ενα καφεδάκι.. Κ μετα πεινασαμε.. Τσουπ εδω κοντά έχω μια υπέροχη ταβέρνα... Ε πηγα! Εφαγα πανσετουλες ...!τωρα σπίτι κλείνουν τα μάτια μου... Χαχαχαχα 

Ευτυχώς η φιλη μ που είχε να με δει πολυ καιρο με είπε σαν να μην πήρες γραμμάριο.. Μονο η κοιλιά αλλαξε!!! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Δώρα είπε:

Κορίτσια ΣΟΣ. Έχω από το πρωί πόνους χαμηλά στον κόλπο σαν μαχαιριές και μόλις είδα κ λιγο ροοζ. Συσπάσεις ακανόνιστες. Λέτε να κοντεύει η ώρα μου; 

Κοριτσακια τι κανετε??

Και εγω τις ιδιες μαχαιριες εχω απο το μεσημερι με συσπασεις αρκετες κ επωδυνες ανα 7λεπτα απλα δεν εχω δει ροζ ακομα...αυριο το πρωι ραντεβου να με δουν! Αν δεν γινει κατι απροοπτο το βραδυ!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

On 1/12/2018 at 5:34 ΜΜ, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αυριο 37η κοβω τα χαπια(ουτρογκεσταν κ μαγνησιο)σηκωνομαι γιατι ειμαι ξαπλα κ ξεκιναω περπατημα με τραχηλο μαλακο και 0.5χιλιοστα κ η μικρη ετοιμη με το κεφαλι κ πολλη χαμηλα οπως μ ειπαν πιστευω δεν θα αργησουμε γιατι απο συσπασεις με πονο καλα κραταμε!!

Ναι θα περασουν μωρε κ οι κολικοι!

Εεεεεε περιμεντε με κ μενα!Τι εγινε εδω χαμος! loyloy παιδι μ εσυ εισαι ετοιμη κ αιματακι κ βλενιτσες κ συσπασουλες ωραια πραγματα!!!πω πω τωρα που ειναι στην ωρα τους τι ωραια που ναι ολα αυτα!εγω περπαταωωωω περπαταωωω κ τιποτα θελω να γεννησωωωω !!Βαλεντινα εσυ συσπασεις ανα 7 λεπτα πολυ ψυχραιμη σε βρισκω !πονανε αυτες οι συσπασεις η ειναι σαν αυτες που ειχαμε ολες τοσο καιρο πετρωμα κ ενοχλησουλα???

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 24 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Πονταρω ενα κουτι παμπερς στο οτι θα γεννησει η loyloy πρωτη! :)

Παρασκευή μεσημέρι έκλεισε εισιτήρια ο Μπαμπας μας.αρα Εμείς ας κρατηθούμε μέχρι Παρασκευή .Τον άκουσα και καλύτερα.ευτθχως υποχωρεί το κρύωμα.Αν ο μικρός αλλάξει γνώμη θα αλλάξουμε τη πτήση.

πρίν από 24 λεπτά , Dimitra K είπε:

Εεεεεε περιμεντε με κ μενα!Τι εγινε εδω χαμος! loyloy παιδι μ εσυ εισαι ετοιμη κ αιματακι κ βλενιτσες κ συσπασουλες ωραια πραγματα!!!πω πω τωρα που ειναι στην ωρα τους τι ωραια που ναι ολα αυτα!εγω περπαταωωωω περπαταωωω κ τιποτα θελω να γεννησωωωω !!Βαλεντινα εσυ συσπασεις ανα 7 λεπτα πολυ ψυχραιμη σε βρισκω !πονανε αυτες οι συσπασεις η ειναι σαν αυτες που ειχαμε ολες τοσο καιρο πετρωμα κ ενοχλησουλα???

Πονο πολλη πονο οχι αστεια δακρυζουν τα ματακια μ ταυτοχρονα ποναει κ η μεση σαν να με μαχαιρωνουν χαμηλα κ ταυτοχρονα σφιξιμο σαν να θελω να παω τουαλετα κ τσιμπιματα μεσα στον κολπο...ολα αυτα μαζι! Κ δεν κρατανε δευτερολεπτα οι συσπασεις αλλα λεπτο! Ψυχραιμη ειμαι μεχρι να γινουν 2λεπτες χαχα ή δω κ τπτ αλλο....εκει να δεις ψυχραιμια!!! Αντε μπες κ εσυ στην παρεα μας τι περιμενεις!!!:-D

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 14 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πονο πολλη πονο οχι αστεια δακρυζουν τα ματακια μ ταυτοχρονα ποναει κ η μεση σαν να με μαχαιρωνουν χαμηλα κ ταυτοχρονα σφιξιμο σαν να θελω να παω τουαλετα κ τσιμπιματα μεσα στον κολπο...ολα αυτα μαζι! Κ δεν κρατανε δευτερολεπτα οι συσπασεις αλλα λεπτο! Ψυχραιμη ειμαι μεχρι να γινουν 2λεπτες χαχα ή δω κ τπτ αλλο....εκει να δεις ψυχραιμια!!! Αντε μπες κ εσυ στην παρεα μας τι περιμενεις!!!:-D

Βρε άντε πήγαινε στο νοσοκομείο.τι κάθεσαι?

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κορίτσια μου.... Νομιζω κ εγω μετα την παρασκευή η φιλη @loyloy που θα έχει κ τον αντρα της θα ηρεμήσει κ, μπορεί ο μικρός να κάνει θεαματική έξοδο! 

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...την Κυριακή Έχει η μαμα μου γενέθλια.ισως θέλει ο μικρός να είναι μαζί με τη γιαγιά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν θελω να σε αγχωσω κοριτσακι μου αλλα μηπως να παρεις το γιατρο σου η να πας νοσοκομειο;Εμενα μου χε πει οταν φτασουν ανα 10 λεπτο και κρατουν πανω απο 40 δευτερολεπτα να παω.οι πονοι ξεκινουσαν απο τη μεση κι ερχονταν μπροστα στην κοιλια και ενιωθα οτι θελω τουαλετα.Εχει και μια διαδικασια πριν γεννησεις ,ορους,αιμοληψια ,επισκληριδιο αν θες.Μην πας σαν εμενα με διαστολη 7 γιατι μετα τρεχουν ολοι να τα προλαβουν

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , loyloy είπε:

Βρε άντε πήγαινε στο νοσοκομείο.τι κάθεσαι?

Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...την Κυριακή Έχει η μαμα μου γενέθλια.ισως θέλει ο μικρός να είναι μαζί με τη γιαγιά.

Αν συνεχισουν θα παω προς το παρον ειναι ανα 6λεπτα! Περιμενω να δω πως θα παει....

πρίν από 8 λεπτά , Comet είπε:

Δεν θελω να σε αγχωσω κοριτσακι μου αλλα μηπως να παρεις το γιατρο σου η να πας νοσοκομειο;Εμενα μου χε πει οταν φτασουν ανα 10 λεπτο και κρατουν πανω απο 40 δευτερολεπτα να παω.οι πονοι ξεκινουσαν απο τη μεση κι ερχονταν μπροστα στην κοιλια και ενιωθα οτι θελω τουαλετα.Εχει και μια διαδικασια πριν γεννησεις ,ορους,αιμοληψια ,επισκληριδιο αν θες.Μην πας σαν εμενα με διαστολη 7 γιατι μετα τρεχουν ολοι να τα προλαβουν

Αν συνεχισουν θα παω φυσικα στο νοσοκομειο....πιστευω να μην ειναι τελευταια στιγμη....δεν με αγχωσες καθολου παντως:razz:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 13 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αν συνεχισουν θα παω προς το παρον ειναι ανα 6λεπτα! Περιμενω να δω πως θα παει....

Αν συνεχισουν θα παω φυσικα στο νοσοκομειο....πιστευω να μην ειναι τελευταια στιγμη....δεν με αγχωσες καθολου παντως:razz:

Μια χαρα σε βρισκω ουτε εγω ειχα αγχωθει.3 ωρες πονοι στο σπιτι και λιγοτερο απο 2 ωρες στην κλινικη και βγηκε το μπεμπακι.Η μανα μου ελεγε στο ταξιτζη να βιαστει κι εγω χαλαρα στον κοσμο μου.

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

2 ώρες πρίν, Diavolitsa είπε:

Πονταρω ενα κουτι παμπερς στο οτι θα γεννησει η loyloy πρωτη! :)

Και γω ψηφιζω @loyloy χαχαχα. Εμενα παλι με βλεπω τελευταια των μοϊκανων. Εχω κοψει ολα τα φαρμακα απο την 34η εβδομαδα και αυριο θα βγαλω και τον πεσσο αλλα καμια συσπαση δεν εχω κοριτσια. Εγω που φοβομουν για προωρο, τελικα μαλλον θα φαω και την ουρα :lol: Θα απομεινω μονη μου στο φορουμ 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και γω ψηφιζω @loyloy χαχαχα. Εμενα παλι με βλεπω τελευταια των μοϊκανων. Εχω κοψει ολα τα φαρμακα απο την 34η εβδομαδα και αυριο θα βγαλω και τον πεσσο αλλα καμια συσπαση δεν εχω κοριτσια. Εγω που φοβομουν για προωρο, τελικα μαλλον θα φαω και την ουρα :lol: Θα απομεινω μονη μου στο φορουμ 

Θα έρθει και η ώρα σου κορίτσι μου μην βιάζεσαι. Ούτε εγώ είχα  συσπάσεις καθόλου και όταν μου εσπάσαν τα νερά χαμπάρι πόνο καθόλου!!! 

5mtvp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Θα έρθει και η ώρα σου κορίτσι μου μην βιάζεσαι. Ούτε εγώ είχα  συσπάσεις καθόλου και όταν μου εσπάσαν τα νερά χαμπάρι πόνο καθόλου!!! 

Ναι ε?? Τετοια λεγε να μου φτιαχνεις τη διαθεση. Ανωδυνος τοκετος στην κυριολεξια!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...