Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

11 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

@nanoula90 & @loyloy αποστολη εξετελέσθη.. Σχεδον δλδ... Εμεινε λιγο κλαμπ... Μην σκασω κιολας....! Τρωω κ για σας.. Παράπονο δεν θελω να έχετε... Θυσία γίνομαι χααχαχαχααααχα  κοριτσια με φεραν κ δωρο ενα ημερολόγιο μωρού.. Κ τωρα έκατσα να διαβαζω κ να δω τι θέλει να γραφω.. Απαπαπα πολλα πραγματα τελικά θα κανουν τα μωράκια μας.. ..αχ... ❤

Με την κρέπα δεν μας είπες τι έγινε.τηβκαταφερες κι αυτή βρε θηριο?

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , loyloy είπε:

Καλημερούδια!!! Αααα σήμερα βλεπω έχουμε καλωπισμο.. Μπράβο κορίτσι μ!!!! Τι θα τα κάνεις δεν μας είπες!!!! 

Η κρεπα φαγώθηκε πρώτη.. Δεν έμεινε ουτε δειγμα.. Κ μετα πηρε την σειρα του το κλαμπ.. Ομορφα κ ωραία... Αλλα να σε πω την αμαρτία μ σαν να μ πεσε λιγο βαρύ... Αλλα δν πειράζει! 

Μεγάλη ιστορία η σωστη καρεκλα κ ο σωστος καναπές για να καθόμαστε...! Σε νιώθω απόλυτα! 

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Αχ αχ κρέπα! !!! Τώρα τις τελευταίες μέρες νομίζω πως θέλουμε όλες να φαμε ότι υπάρχει! 

Τι καλά που πρόλαβες και τα μαλλάκια σου! Τώρα είσαι πανετοιμη! 

U9Tvp2.png

3 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Καλημερούδια!!! Αααα σήμερα βλεπω έχουμε καλωπισμο.. Μπράβο κορίτσι μ!!!! Τι θα τα κάνεις δεν μας είπες!!!! 

Η κρεπα φαγώθηκε πρώτη.. Δεν έμεινε ουτε δειγμα.. Κ μετα πηρε την σειρα του το κλαμπ.. Ομορφα κ ωραία... Αλλα να σε πω την αμαρτία μ σαν να μ πεσε λιγο βαρύ... Αλλα δν πειράζει! 

Μεγάλη ιστορία η σωστη καρεκλα κ ο σωστος καναπές για να καθόμαστε...! Σε νιώθω απόλυτα! 

Καστανοξανθη είμαι.ξανθιες ανταύγειες κάνω πάντα αλλά τώρα έβαλα και καστανες μέσα να μην τα ανοίξω πάρα πολύ γτ δεν ξέρω πότε θα ξαναβρώ την ευκαιρία να τα βαψω.

Γτ δεν πήρες και γλυκιά?θα σρ μαλώσω.εγω πάντα την Θέλω το γλυκάκι μου μετά το φαγητό.

1 hour ago, kathyv25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Αχ αχ κρέπα! !!! Τώρα τις τελευταίες μέρες νομίζω πως θέλουμε όλες να φαμε ότι υπάρχει! 

Τι καλά που πρόλαβες και τα μαλλάκια σου! Τώρα είσαι πανετοιμη! 

Έτοιμη!!!!!!!!!και νιωθω πάλι γυναίκα με το ωραίο το μαλλακι μου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , loyloy είπε:

Καστανοξανθη είμαι.ξανθιες ανταύγειες κάνω πάντα αλλά τώρα έβαλα και καστανες μέσα να μην τα ανοίξω πάρα πολύ γτ δεν ξέρω πότε θα ξαναβρώ την ευκαιρία να τα βαψω.

Γτ δεν πήρες και γλυκιά?θα σρ μαλώσω.εγω πάντα την Θέλω το γλυκάκι μου μετά το φαγητό.

Με για σου κοπέλα μου πάντα τέτοια!!!! Ωραίο το μποτε!!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Δώρα είπε:

Κορίτσια ΣΟΣ. Έχω από το πρωί πόνους χαμηλά στον κόλπο σαν μαχαιριές και μόλις είδα κ λιγο ροοζ. Συσπάσεις ακανόνιστες. Λέτε να κοντεύει η ώρα μου; 

Πάρε το γιατρό σου να είσαι σίγουρη.

Είσαι μόνη σου στο σπίτι? 

Βασικά και εγώ έχω αρκετά πονακια αλλά  δεν είμαι σίγουρη αν είναι το έντερο ή αν είναι συσπάσεις. 

Εγω πονάω λίγο πιο ψηλά αλλά έχω ραντεβου σημέρα στις 7 οπότε δεν πολυαγχώνομαι. 

U9Tvp2.png

πρίν από 50 λεπτά , Δώρα είπε:

Κορίτσια ΣΟΣ. Έχω από το πρωί πόνους χαμηλά στον κόλπο σαν μαχαιριές και μόλις είδα κ λιγο ροοζ. Συσπάσεις ακανόνιστες. Λέτε να κοντεύει η ώρα μου; 

Κοριτσι μου μιλησες με τον γιατρο? Οσο ειναι ακανονιστες οι συσπασεις δεν πιστευω εισαι σε διαδικασια τοκετου αλλα σιγουρα το ροζ που ειδες προμηνυει οτι κοντευει η ωρα και για σενα!! Αχ καλε μεχρι το τελος της βδομαδας βλεπω να χετε γεννησει οι μισες εδω!!!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 26 λεπτά , kathyv25 είπε:

Πάρε το γιατρό σου να είσαι σίγουρη.

Είσαι μόνη σου στο σπίτι? 

Βασικά και εγώ έχω αρκετά πονακια αλλά  δεν είμαι σίγουρη αν είναι το έντερο ή αν είναι συσπάσεις. 

Εγω πονάω λίγο πιο ψηλά αλλά έχω ραντεβου σημέρα στις 7 οπότε δεν πολυαγχώνομαι. 

Όχι, μένω στης μάνας μου τον τελευταίο μήνα. Αύριο το απόγευμα έχω γιατρό. Μέχρι τότε μου είπε να το παρακολουθήσω. 

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου μιλησες με τον γιατρο? Οσο ειναι ακανονιστες οι συσπασεις δεν πιστευω εισαι σε διαδικασια τοκετου αλλα σιγουρα το ροζ που ειδες προμηνυει οτι κοντευει η ωρα και για σενα!! Αχ καλε μεχρι το τελος της βδομαδας βλεπω να χετε γεννησει οι μισες εδω!!!

Εγω εξαρχής έλεγα ότι θα γεννήσω 7/12 μαζί με τα δικά μου γενέθλια. Πάντως κ τον μικρό τον νιώθω να έχει κατέβει πιο χαμηλά από χθες. 

2aCS.png

πρίν από 17 λεπτά , Δώρα είπε:

Όχι, μένω στης μάνας μου τον τελευταίο μήνα. Αύριο το απόγευμα έχω γιατρό. Μέχρι τότε μου είπε να το παρακολουθήσω. 

Εγω εξαρχής έλεγα ότι θα γεννήσω 7/12 μαζί με τα δικά μου γενέθλια. Πάντως κ τον μικρό τον νιώθω να έχει κατέβει πιο χαμηλά από χθες. 

Εγώ έχω απο τη Κυριακή το βράδυ λίγο αιμα.ετοιμαζομαστε Δωρα.Εχει ξεκινήσει η διαδικασία τοκετού. Με το καλό κορίτσι μου.

@nanoula90 επειδή Εσύ το χεις σαν γνωστό τρελοκομείο στο φόρουμ,  οργάνωσε τα στοιχήματα. Δώρα Εγώ Βαλεντινα.ποια θα γεννήσει πρώτη?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Εγώ έχω απο τη Κυριακή το βράδυ λίγο αιμα.ετοιμαζομαστε Δωρα.Εχει ξεκινήσει η διαδικασία τοκετού. Με το καλό κορίτσι μου.

Με το καλό και με έναν πόνο. Φτάνουμε στο τέλος!! Δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός, αλήθεια! 

• Μου αρέσει 1

2aCS.png

Just now, Δώρα είπε:

Με το καλό και με έναν πόνο. Φτάνουμε στο τέλος!! Δεν το πιστεύω πώς πέρασε ο καιρός, αλήθεια! 

Εγώ ρε συ τρομοκρατηθηκα όταν είδα το αίμα.Εκει συνηδητοποιησα ότι θα κάνω παιδί.Κλαμα και κακό. Α σε.

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

@nanoula90 επειδή Εσύ το χεις σαν γνωστό τρελοκομείο στο φόρουμ,  οργάνωσε τα στοιχήματα. Δώρα Εγώ Βαλεντινα.ποια θα γεννήσει πρώτη?

Ααα δεν το ήξερα αυτόοοο. Για να δούμε τι θα πει. Εγώ πάντως έχω ρωτήσει το μισό σόι για προβλέψεις χάχα 

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ ρε συ τρομοκρατηθηκα όταν είδα το αίμα.Εκει συνηδητοποιησα ότι θα κάνω παιδί.Κλαμα και κακό. Α σε.

Α δεν έχω κλάψει ακόμα. Το ωραίο είναι ότι όλοι οι άλλοι αγχώνονται κ εγώ εκεί, αγέρωχη. Σκέφτομαι ότι είμαστε από τις τυχερές, μεταφορικά μιλώντας, που βλέπουμε αίμα, γιατί το νινί στέλνει προειδοποίηση. Εγώ πχ θα ξυριστω κ θα κάνω beaute αυτές τις μέρες να είμαι έτοιμη χάχα 

2aCS.png

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Γλυκιά πήρε ο άντρας μου κ μάλιστα με διπλή Μερέντα.. Για μένα είναι λιγοτικο.... Αλλααααα σήμερα που κυκλοφόρησα το κορμί μου στην ταβέρνα μας φέραν για γλυκό κορμό με παγωτό... Ε το φαγα!!! Τι να κάνα!!! 

Μεγειες το μαλλακι σου... Κ εγω οταν τα βαψα ένιωσα αλλιώς.. Πιο γυναίκα!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...