Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Μια Ερώτηση.τα μπεμπακια του 2019 μετακόμισαν στα μωρά του Δεκεμβρίου?ααααααα τι πράγματα είναι Αυτά? ;);)

@Anastasia_paris μια χαρά θα είναι ο μικρούλης.Λιγη υπομονή μόνο.Ο μικρός πως Πως αντέδρασε όταν είδε τη μπέμπη στο σπίτι?

@Vasoth. όλοι σρ σκεφτόμαστε με αυτή τη διαφήμιση και ειλικρινά απορώ δύναμη που βρίσκετε οι γονείς και αντιμετωπίζετε αυτή τη κατάσταση.Εγω τους θεωρώ όλους ήρωες.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

@nanoula90 & @loyloy αποστολη εξετελέσθη.. Σχεδον δλδ... Εμεινε λιγο κλαμπ... Μην σκασω κιολας....! Τρωω κ για σας.. Παράπονο δεν θελω να έχετε... Θυσία γίνομαι χααχαχαχααααχα  κοριτσια με φεραν κ δωρο ενα ημερολόγιο μωρού.. Κ τωρα έκατσα να διαβαζω κ να δω τι θέλει να γραφω.. Απαπαπα πολλα πραγματα τελικά θα κανουν τα μωράκια μας.. ..αχ... ❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

@nanoula90 & @loyloy αποστολη εξετελέσθη.. Σχεδον δλδ... Εμεινε λιγο κλαμπ... Μην σκασω κιολας....! Τρωω κ για σας.. Παράπονο δεν θελω να έχετε... Θυσία γίνομαι χααχαχαχααααχα  κοριτσια με φεραν κ δωρο ενα ημερολόγιο μωρού.. Κ τωρα έκατσα να διαβαζω κ να δω τι θέλει να γραφω.. Απαπαπα πολλα πραγματα τελικά θα κανουν τα μωράκια μας.. ..αχ... ❤

Συνεχιζεις να μας τυραννας Ε?έχω και εγώ ημερολόγιο μωρού.ανυπομονω να ξεκινήσω να το συμπληρωνω.

Έχω μια έντονη επιθυμία για πατατάκια με αλάτι.τι με έπιασε βραδιάτικα.

• Χαχα 1

2 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Αυτο το συννεφακι πια πολυ πέραση χαχα..να παμε όλες με την κοιλια στο στομα στο ικεα να ζητήσουμε τιμη χονδρικής :-P 

Εγω παλι με αυτη τη διαφημιση έκλαιγα σήμερα 

Αχ τωρα την ειδα την διαφήμιση... Πολυ συγκίνηση σήμερα κορίτσια.... Κι αυτη κ με τα παμπερς κ με τον παππού......δυσκολαααα.....! Κι αμα είμαστε κ μετα ετσι... Χονδρική θα θέλουμε κ σε χαρτομάντηλα!!!! 

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Συνεχιζεις να μας τυραννας Ε?έχω και εγώ ημερολόγιο μωρού.ανυπομονω να ξεκινήσω να το συμπληρωνω.

Έχω μια έντονη επιθυμία για πατατάκια με αλάτι.τι με έπιασε βραδιάτικα.

Με αλάτι;;  χμμ.. Εγω με ξύδι.. Κ μετά μια σοκολάτα..! 

Κι εγω ανυπομονώ να ξεκινήσω. Λες να το φτάσουμε μέχρι τέλους ηβθα το ξεχνάμε; 

@Nicol_ Αχ τωρα την ειδα την διαφήμιση... Πολυ συγκίνηση σήμερα κορίτσια.... Κι αυτη κ με τα παμπερς κ με τον παππού......δυσκολαααα.....! Κι αμα είμαστε κ μετα ετσι... Χονδρική θα θέλουμε κ σε χαρτομάντηλα!!!!

1 ώρα πρίν, Comet είπε:

Κοριτσακι δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το πολυ κλαμα ερχεται μετα.Ειδικα με μωρακια,παιδακια,σκυλακια σκεφτεσαι το δικο σου και πλανταζεις

Καλα λεω θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.... Παντα χαρτομάντηλα μαζί χαχαχαχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , Cath3rine είπε:

Με αλάτι;;  χμμ.. Εγω με ξύδι.. Κ μετά μια σοκολάτα..! 

Κι εγω ανυπομονώ να ξεκινήσω. Λες να το φτάσουμε μέχρι τέλους ηβθα το ξεχνάμε; 

@Nicol_ Αχ τωρα την ειδα την διαφήμιση... Πολυ συγκίνηση σήμερα κορίτσια.... Κι αυτη κ με τα παμπερς κ με τον παππού......δυσκολαααα.....! Κι αμα είμαστε κ μετα ετσι... Χονδρική θα θέλουμε κ σε χαρτομάντηλα!!!!

Καλα λεω θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές.... Παντα χαρτομάντηλα μαζί χαχαχαχα

Μέχρι τέλους θα το φτάσουμε!!!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Μέχρι τέλους θα το φτάσουμε!!!!!!!

Αχ ρε κοριτσια πατατακια με ξυδι τρελαινομαι! Και μπαρμπεκιου επισης! 

Γιατι μου το κανετε αυτο? Λυπηθειτε με. Αυτες τις μερες εχω τρομερες λιγουρες και δεν μπορω να ηρεμησω. Ολη μερα σκεφτομαι λιχουδιες!!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 32 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ρε κοριτσια πατατακια με ξυδι τρελαινομαι! Και μπαρμπεκιου επισης! 

Γιατι μου το κανετε αυτο? Λυπηθειτε με. Αυτες τις μερες εχω τρομερες λιγουρες και δεν μπορω να ηρεμησω. Ολη μερα σκεφτομαι λιχουδιες!!! 

Εισαι φιλη μου... Πατατακια με ξύδι έρωτας... Μιαμ μιαμ...!!!!  Αχ αφήστε κορίτσια κ έσκασα....! 

@loyloyθα πρέπει να το υπενθυμίζουμε γτ με βλέπω να φτάνω μέχρι ενος σημείου κ μετα να μ παρει γα μυαλά κι ουτε καν να θυμαμαι οτινεχω το ημερολόγιο.. Κ είναι κ υπέροχο! 

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια καλησπερα!! Εχει χρησιμοποιησει καμια σας τα υποθετα ecovag της frezyderm κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;;; ειμαι 36 και 6 σημερα.. εχω μια μικρη φαγουρα στον κολπο και ο γιατρος μου ειπε να κανω πλυσεις με χαμομηλι και αν θελω να βαλω και αυτα τα υποθετα!!! η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο να τα βαλω!!!! Τα εχει χρησιμοποιησει καμια σας;

6 ώρες πρίν, Katerina-90 είπε:

Κοριτσια καλησπερα!! Εχει χρησιμοποιησει καμια σας τα υποθετα ecovag της frezyderm κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης;;; ειμαι 36 και 6 σημερα.. εχω μια μικρη φαγουρα στον κολπο και ο γιατρος μου ειπε να κανω πλυσεις με χαμομηλι και αν θελω να βαλω και αυτα τα υποθετα!!! η αληθεια ειναι οτι φοβαμαι λιγο να τα βαλω!!!! Τα εχει χρησιμοποιησει καμια σας;

Καλημερούδια. Εγώ έκανα καλλιέργεια κ λόγω μύκητα βάζω τα pevaryl. Για να σου είπε να τα βάζεις, δεν υπάρχει φόβος. Αν σε αγχώνει η διαδικασία, κάνε πλυσεις με χαμομηλάκι 4~5 ημέρες και αν συνεχιστεί η φαγούρα τότε προχώρα σε υπόθετο. 

2aCS.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια κομμωτήριο!!!!!!Γιούπι!!!!!!!!!!!!αιματακι βλένη συνεχίζουμε.νερα δεν σπάσανε αρα αναμένουμε Ακόμα!αχ θα χω ανθρώπινο μαλλί.απο τον Απρίλη τα χω φτιάξει.

Καλημέρα κορίτσι πες στη κομμώτρια να κάνει δουλειά γιατι πρέπει να σε δει όμορφη ο μπέμπης!! 

5mtvp3.png

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Καλημέρα κορίτσι πες στη κομμώτρια να κάνει δουλειά γιατι πρέπει να σε δει όμορφη ο 

Θα της το πω!!!!!!!!!!!αχ κορίτσια τι καρέκλες εχου ν Εδώ?στο σπίτι όπου και να κάτσω μετά από λίγο με πιάνουν τα πλευρά μου .εδώ τώρα άρχισα να νιωθω μια ψιλοενοχληση.στη μιάμιση ώρα.θελω μια καρέκλα για το σπίτι 

Σήμερα έχω καφέ αιματακι με βλένη όπως στα τελειώματα της περιόδου αλλά λίγα παραπάνω υγρά.το σερβιετακι δεν έχει γεμίσει στα ακόμα λέω να μην αγχωθω.και συσπάσεις διασπαρτες.τωρα έπαθα τη πρώτη για σήμερα.

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Θα της το πω!!!!!!!!!!!αχ κορίτσια τι καρέκλες εχου ν Εδώ?στο σπίτι όπου και να κάτσω μετά από λίγο με πιάνουν τα πλευρά μου .εδώ τώρα άρχισα να νιωθω μια ψιλοενοχληση.στη μιάμιση ώρα.θελω μια καρέκλα για το σπίτι 

Σήμερα έχω καφέ αιματακι με βλένη όπως στα τελειώματα της περιόδου αλλά λίγα παραπάνω υγρά.το σερβιετακι δεν έχει γεμίσει στα ακόμα λέω να μην αγχωθω.και συσπάσεις διασπαρτες.τωρα έπαθα τη πρώτη για σήμερα.

Μπράβο κορίτσι είσαι σε καλό δρόμο!!!!! 

5mtvp3.png

12 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Μια Ερώτηση.τα μπεμπακια του 2019 μετακόμισαν στα μωρά του Δεκεμβρίου?ααααααα τι πράγματα είναι Αυτά? ;);)

@Anastasia_paris μια χαρά θα είναι ο μικρούλης.Λιγη υπομονή μόνο.Ο μικρός πως Πως αντέδρασε όταν είδε τη μπέμπη στο σπίτι?

@Vasoth. όλοι σρ σκεφτόμαστε με αυτή τη διαφήμιση και ειλικρινά απορώ δύναμη που βρίσκετε οι γονείς και αντιμετωπίζετε αυτή τη κατάσταση.Εγω τους θεωρώ όλους ήρωες.

Μετακομιζουμε οπου γινεται τζέρτζελο :mrgreen:

• Χαχα 2

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...