Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πεταγομαι και εγω στην κουβεντα να σας πω οτι και εγω θα παρω τέτοιο συννεφάκι απο το ικεα :) το εχω καιρο στο ματι

Μωρε και εγω πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει. .σημερα έβλεπα μια διαφήμιση με μια μαμα και το γιο της και ετρεχαν τα δάκρυα χαχα..και να σκεφτείς πριν την εγκυμοσύνη ουτε με άγγιζαν αυτα :-P

Και εσύ συννεφάκι? Αααααααα τι πράγματα είναι αυτά. Ίδιο γούστο όλες.

Καλά εγώ δεν αντέχω τη διαφήμιση της παμπερς. Μου κόβονται τα πόδια.μουδιαζω ολόκληρη.και δώστου πάλι κλαμα.πλεον την αλλάζω αν την πετυχαίνω.

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Και εσύ συννεφάκι? Αααααααα τι πράγματα είναι αυτά. Ίδιο γούστο όλες.

Καλά εγώ δεν αντέχω τη διαφήμιση της παμπερς. Μου κόβονται τα πόδια.μουδιαζω ολόκληρη.και δώστου πάλι κλαμα.πλεον την αλλάζω αν την πετυχαίνω.

Αυτο το συννεφακι πια πολυ πέραση χαχα..να παμε όλες με την κοιλια στο στομα στο ικεα να ζητήσουμε τιμη χονδρικής :-P 

Εγω παλι με αυτη τη διαφημιση έκλαιγα σήμερα 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Αυτο το συννεφακι πια πολυ πέραση χαχα..να παμε όλες με την κοιλια στο στομα στο ικεα να ζητήσουμε τιμη χονδρικής :-P 

Κατσε να το παραγγειλω τωρα για μενα, γιατι θα τα εξαφανισετε ολα εσεις οπως το κοβω  χαχαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Υπέροχη ❤️❤️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Nicol_ είπε:

Ωραια διαφημιση. Εμενα εκτος απο τα προωρακια που δεν μπορω με τπτ να τη δω γτ σφιγγεται η καρδια μου και κλαιω, 

μ αρεσει και αυτη που βγαλανε με εναν παππου που παιρνει στον εγγονο ενα αμαξακι μινιατουρα καθε Χριστουγεννα...

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Nicol_ είπε:

Περιμενω και αγορακι.οποτε καταλαβαίνετε. .

Ωραια διαφημιση. Εμενα εκτος απο τα προωρακια που δεν μπορω με τπτ να τη δω γτ σφιγγεται η καρδια μου και κλαιω, 

μ αρεσει και αυτη που βγαλανε με εναν παππου που παιρνει στον εγγονο ενα αμαξακι μινιατουρα καθε Χριστουγεννα...

• Μου αρέσει 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@Nicol_ υπέροχη η διαφήμιση! 

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχ Ναιιι ρε νανουλα κ εμενα μου αρέσει παααρα πολύ! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πεταγομαι κ εδω!Αυτη με τα προωρα της pampers την ειδα πρωτη φορα το βραδυ που μπηκα στο νοσοκομειο κ ειχα κλαψει κ εγω τυχαίο η σημαδι? Κ αυτη με τον παππου ειναι πολυ συγκινητικη

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Vasoth. είπε:

Πεταγομαι κ εδω!Αυτη με τα προωρα της pampers την ειδα πρωτη φορα το βραδυ που μπηκα στο νοσοκομειο κ ειχα κλαψει κ εγω τυχαίο η σημαδι? Κ αυτη με τον παππου ειναι πολυ συγκινητικη

Βάσω μου γλυκιά, πως είστε???? Αχ κορίτσι μου από προχθές που μπαίνω βγαινω κι εγώ πλέον στην μενν βλέπω περιπτώσεις δύσκολες, πολύ δύσκολες και τρελαίνομαι.... Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε.κατι τόσο σοβαρό, αλλά μπορεί τελικά να. Πάρει και καιρό..... Σήμερα του έβαλαν και σωληνάκι απ το στόμα, μόλις τον είδα τρελάθηκα, έβαλα τα κλάματα... Τι σου λέω όμως κι εσένα.... Κουράγιο κορίτσι μου, να ξέρεις είμαι συνέχεια δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν είμαι.... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Vasoth. είπε:

Ρε συ αγαπη μου, το ξερεις οτι καθε φορα που τη βλεπω εσενα σκεφτομαι??? Ετσι και αλλιως δυσκολευομαι να τη δω, αλλα τωρα κατευθειαν ο νους μου παει σε σενα και σε ενα αλλο μωρακι που γραφει η μαμα του εδω στο φορουμ που γεννηθηκε επισης πολυ προωρο. Τι να πουμε εμεις που αλλαζουμε καναλι, σε σας που το ζειτε. Ποση δυναμη χρειαζεται. 

Αλλα ναι και αυτη με τον παππου ειναι πολυ συγκινητικη! 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 46 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ααααααα θέλω να πιστεύω οτι δεν θα κλαίω κ μετά....!!! Παντως για να ελάφρυνω λιγο το κλιμα... Νομιζω οτι ολες μας θα έχουμε το ίδιο φωτιστικό στο δωμάτιο... Κ δεύτερον επειδή είπες να τρωω κ για σας τωρα θα μ φερει ενα κλαμπ σαντουιτς με κυδωνατες πατάτες... Κ μια κρεπα αλμυρή!!! Ουφ... 

Κοριτσακι δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα το πολυ κλαμα ερχεται μετα.Ειδικα με μωρακια,παιδακια,σκυλακια σκεφτεσαι το δικο σου και πλανταζεις

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Βάσω μου γλυκιά, πως είστε???? Αχ κορίτσι μου από προχθές που μπαίνω βγαινω κι εγώ πλέον στην μενν βλέπω περιπτώσεις δύσκολες, πολύ δύσκολες και τρελαίνομαι.... Εμείς ευτυχώς δεν έχουμε.κατι τόσο σοβαρό, αλλά μπορεί τελικά να. Πάρει και καιρό..... Σήμερα του έβαλαν και σωληνάκι απ το στόμα, μόλις τον είδα τρελάθηκα, έβαλα τα κλάματα... Τι σου λέω όμως κι εσένα.... Κουράγιο κορίτσι μου, να ξέρεις είμαι συνέχεια δίπλα σου, ακόμη κι αν δεν είμαι.... 

Δυσκολα μια ετσι μια αλλιως! Δε πειράζει ας παρει καιρο αρκει που δεν ειναι σοβαρο για το οξυγονο τον κρατανε αν εχω καταλαβει καλα? Θα περασει μη στεναχωριεσαι ο καθενας το δικο του το βλεπει αλλιως σκεψου οτι εχεις σπιτι κ τα αλλα σου παιδακια αυτος θα βγει πιο δυνατος κ πιο ανεξάρτητος το ξερω οτι στεναχωριεσαι που τον βλεπεις με το σωλινακι αλλα σε λιγο καιρο θα ειναι μια χαρα!

πρίν από 9 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ρε συ αγαπη μου, το ξερεις οτι καθε φορα που τη βλεπω εσενα σκεφτομαι??? Ετσι και αλλιως δυσκολευομαι να τη δω, αλλα τωρα κατευθειαν ο νους μου παει σε σενα και σε ενα αλλο μωρακι που γραφει η μαμα του εδω στο φορουμ που γεννηθηκε επισης πολυ προωρο. Τι να πουμε εμεις που αλλαζουμε καναλι, σε σας που το ζειτε. Ποση δυναμη χρειαζεται. 

Αλλα ναι και αυτη με τον παππου ειναι πολυ συγκινητικη! 

Ναι το παρακολουθω κ εγω αυτο το μωρακι απο την πρωτη μερα που εγραψε η μαμα του γεννήσαμε στην ιδια εβδομαδα ακριβως αλλα ειναι δυνατος ολα τα προωρα ειναι πολυ δυνατα παιδια τελικα μακαρι να βγαινουν ολα γερα απο τις ΜΕΝΝ κ χωρις προβληματα

• Μου αρέσει 2

0EKFp2.png

πρίν από 56 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι ο μενα μου αρεσει πολυ ❤

DanXp2.png

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Εντάξει φταίει και η μουσική.σε δικαιολογώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...