Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 48 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχα, εχεις τοσο καιρο ρε θεριοοοο?? Πως αντεξες?? 

Αχ φαε εσυυυ και για μας. Μα τι αντρα καλο εχεις!! Φτου φτου! 

Κοιτα εγω σε ζηλευω και λιγο, γιατι ξερεις ρε παιδι μου οτι 15 του μηνα θα γεννησεις. Οποτε μεχρι τοτε τα χεις ολα οργανωσει. Ενω αμα δεν ξερεις σε πιανει και ενα τρακ με την παραμικρη συσπαση. Εμενα μου φαινεται απιστευτο οτι τοσο καιρο τα λεμε εδω, και τωρα εφτασε ο μηνας μας. Δεν μπορω να συνειδητοποιηση τι προκειται να γινει, ειλικρινα. Οταν θα ακουμπησουν αυτο το κορμακι τους πανω μας!!! 

Αχ μη ξεκινάς τα συναισθηματικά.θα αρχίσω πάλι τα κλάματα.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Οχι οχι. Στααασου χαχαχαχα. Δεν ειπα τιποτα. Ιδεα σου ηταν λουλουκα μου!!! Χαχα. Εχεις δικιο γιατι και γω δεν παω πισω. Με το παραμικρο  συγκινουμαι. Ας λεμε καλυτερα για τα φωτιστικα. :lol:

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Αχ βρε κοριτσια με συνεπαίρνει η συζήτηση για την γλυκεια αναμονή και με κάνει να λαχταρώ να έρθει η ώρα! Καλή λευτεριά κοριτσάκια μου @loyloy μην κλάψεις θα κλάψω κ εγω 

Just now, nanoula90 είπε:

Οχι οχι. Στααασου χαχαχαχα. Δεν ειπα τιποτα. Ιδεα σου ηταν λουλουκα μου!!! Χαχα. Εχεις δικιο γιατι και γω δεν παω πισω. Με το παραμικρο  συγκινουμαι. Ας λεμε καλυτερα για τα φωτιστικα. :lol:

Το στααασου μου φέρνει αυθορμητα και τα μυγδαλα! Δω’της κάτι να φάει μήπως ξεχαστεί :lol:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι ναι να λέμε για τα φωτιστικά.  Καλύτερα έτσι!!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχ βρε κοριτσια με συνεπαίρνει η συζήτηση για την γλυκεια αναμονή και με κάνει να λαχταρώ να έρθει η ώρα! Καλή λευτεριά κοριτσάκια μου @loyloy μην κλάψεις θα κλάψω κ εγω 

Το στααασου μου φέρνει αυθορμητα και τα μυγδαλα! Δω’της κάτι να φάει μήπως ξεχαστεί :lol:

Θα έρθει γρήγορα θα δεις!!!!!ελπίζω να μη σε τρομάξουμε στην πορεία με τις ιστορίες που θα έχουμε από το τοκετό. 

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι ναι να λέμε για τα φωτιστικά.  Καλύτερα έτσι!!!!!!

Θα έρθει γρήγορα θα δεις!!!!!ελπίζω να μη σε τρομάξουμε στην πορεία με τις ιστορίες που θα έχουμε από το τοκετό. 

Αφού θα είναι τέλεια στον τοκετό!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , Beboula25 είπε:

Αχαχαχαχα και γω αυτο σκεφτηκα οταν το γραφα χαχαχαχα. 

Τι κανεις εσυ μπεμπουλιτσα μου?? Πως εισαι?? Η αληθεια ειναι οτι εμενα τουλαχιστον μου φανηκε οτι ο καιρος περασε σαν αστραπη. Παρολο που δεν εβγαινα, σαν να ταν μολις χθες που εμαθα οτι ημουν εγκυος. Θα ερθει η ωρα αγαπη για ολες, και για σενα. Η αληθεια ειναι πως σε ολο αυτο το διαστημα συνειδητοποιησα πως η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν ειναι τοσο εξιδανικευμενη οσο τη φανταζομουν, εχει και τα δυσκολα της, εχει και τα αγχη της, εχει και το κλαμα της, αλλα εχει και το πιο ομορφο συναισθημα που μπορει να βιωσει καθεμια μας. Και αυτο ειναι οταν βλεπεις αυτο το σπορακι απο μια κουκκιδα να παλεται, ξαφνικα να αποκτα σωμα ανθρωπινο, και ακομα πιο ξαφνικα να νιωσεις καθε κινηση του! Οτι για αυτο το πλασμα ηδη του εισαι απαραιτητη απο το πρωτο δευτερολεπτο. Μεγαλωνει μεσα σου. Τρωει απο σενα. Ακουει απο σενα. Κινειται με εσενα. Ειστε ενα ! Αυτο και μονο, οτι σε αυτο το σωμα πλεον υπαρχουν 2 καρδιες που παλλονται σαν μια, νομιζω ειναι αξεπεραστο, οσα αγχη και δυσκολιες και αν περνάμε. 

• Μου αρέσει 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

5 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Αντε καλα. Και γω θα παρω τετοια φωτιστικα. 2. Αλλα το ποτε δεν ξερω. Αφου βγαλω τον πεσσο μαλλον, μην εχω τρεχαματα και δεν το χω βγαλει. Ειναι πολυ ομορφα οντως. Εγω τα θελω για το δωματιο του, αν και δεν θα κοιμαται εκει ακομα, αλλα για οταν θα τον αλλαζω, εκει θα εχω την αλλαξιερα, μην ανοιγω ολοκληρο το φωτιστικο και τον ξυπναω και τον τυφλωνω με το φως

Πεταγομαι και εγω στην κουβεντα να σας πω οτι και εγω θα παρω τέτοιο συννεφάκι απο το ικεα :) το εχω καιρο στο ματι

πρίν από 42 λεπτά , loyloy είπε:

Μωρε και εγω πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει. .σημερα έβλεπα μια διαφήμιση με μια μαμα και το γιο της και ετρεχαν τα δάκρυα χαχα..και να σκεφτείς πριν την εγκυμοσύνη ουτε με άγγιζαν αυτα :-P

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

DanXp2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τι κανεις εσυ μπεμπουλιτσα μου?? Πως εισαι?? Η αληθεια ειναι οτι εμενα τουλαχιστον μου φανηκε οτι ο καιρος περασε σαν αστραπη. Παρολο που δεν εβγαινα, σαν να ταν μολις χθες που εμαθα οτι ημουν εγκυος. Θα ερθει η ωρα αγαπη για ολες, και για σενα. Η αληθεια ειναι πως σε ολο αυτο το διαστημα συνειδητοποιησα πως η περιοδος της εγκυμοσυνης δεν ειναι τοσο εξιδανικευμενη οσο τη φανταζομουν, εχει και τα δυσκολα της, εχει και τα αγχη της, εχει και το κλαμα της, αλλα εχει και το πιο ομορφο συναισθημα που μπορει να βιωσει καθεμια μας. Και αυτο ειναι οταν βλεπεις αυτο το σπορακι απο μια κουκκιδα να παλεται, ξαφνικα να αποκτα σωμα ανθρωπινο, και ακομα πιο ξαφνικα να νιωσεις καθε κινηση του! Οτι για αυτο το πλασμα ηδη του εισαι απαραιτητη απο το πρωτο δευτερολεπτο. Μεγαλωνει μεσα σου. Τρωει απο σενα. Ακουει απο σενα. Κινειται με εσενα. Ειστε ενα ! Αυτο και μονο, οτι σε αυτο το σωμα πλεον υπαρχουν 2 καρδιες που παλλονται σαν μια, νομιζω ειναι αξεπεραστο, οσα αγχη και δυσκολιες και αν περνάμε. 

Ενταξει τα είπες πολυ ωραία.. Θ αρχισουμε όλες μαζί τα κλάματα... Κ εγω καπως ετσι λιγο πιο, ευαίσθητη είμαι.  !αχ... Σίγουρα δεν είναι τοσο ειδιλιακη η περίοδος της εγκυμοσύνης για πολλες....άγχος σίγουρα έχει πολύ!!!! Θα συμφωνήσω μαζι σου... Πάντως εγω περιμένω να το αντικρίσω.  Εκει θα καταλάβουμε τι είχαμε μέσα μας τόσους μήνες...εγω βλέπω την καλαθουνα κ καμια φορα αρχίζω κ σκέφτομαι.. Πως θα το κοιμιζω . Πως θα το ακουμπάω.. Ολα αυτα.  

Οτι κ να γίνεται..  οτι κ να περνάμε.  Μπορει να μην τα ξεχάσουμε τελείως αλλά σίγουρα είναι μοναδικη εμπειρία ♥♥♥

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Αχαχαχα, εχεις τοσο καιρο ρε θεριοοοο?? Πως αντεξες?? 

Αχ φαε εσυυυ και για μας. Μα τι αντρα καλο εχεις!! Φτου φτου! 

Κοιτα εγω σε ζηλευω και λιγο, γιατι ξερεις ρε παιδι μου οτι 15 του μηνα θα γεννησεις. Οποτε μεχρι τοτε τα χεις ολα οργανωσει. Ενω αμα δεν ξερεις σε πιανει και ενα τρακ με την παραμικρη συσπαση. Εμενα μου φαινεται απιστευτο οτι τοσο καιρο τα λεμε εδω, και τωρα εφτασε ο μηνας μας. Δεν μπορω να συνειδητοποιηση τι προκειται να γινει, ειλικρινα. Οταν θα ακουμπησουν αυτο το κορμακι τους πανω μας!!! 

Η αληθεια είναι οτι μ αρεσει που εχω πρόγραμμα!!!! Γτ ουτε σύσπαση εχω νιώσει ακομα ουτε τπτ  .οποτε ξερω πως σίγουρα θα βγει 15 του μηνός...

Μωρε έφτασε ο καιρός....κ πλέον μιλάμε για αντίστροφη μέτρηση.. Για ρουχαλακια.  Αχ..... Πολυ μελό έχουμε γίνει ολες::εγω δν ημουν ετσι πριν. 

πρίν από 29 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα είμαι!! Όσο άγχος ή οποια δυσκολία για την καθεμία γυναικα έχει η εγκυμοσυνη, δεν πάυει να είναι μια μαγική διαδικασία το πιο ομορφο συναισθημα που λες κ εσυ. Προσωπικα αν και νωρις ακόμη μέσα σε όλα συνειδητοποιώ πως θα γίνω μητέρα και όλα αυτά που συνεπάγονται. Το ποσο θα αλλάξει η καθημερινότητα μου οι συνήθειες η ροη η ζωή μας όλη. Σίγουρα θα πάρει άλλο νόημα θα έχει έναν σκοπό ιερό. Η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν είναι μόνο ένα ζουζουνακι μικρό που μυρίζει μωρουδιλα. Είναι ένας συνεχής αγώνας να είμαστε άξιες μανουλες και όχι μόνο.  Και έχουμε και τους ζουζουνους μας έτσι;; Μην τους ξεχνάμε πρέπει κ εκεί να είμαστε οπως πρέπει:tongue: 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ενταξει τα είπες πολυ ωραία.. Θ αρχισουμε όλες μαζί τα κλάματα... Κ εγω καπως ετσι λιγο πιο, ευαίσθητη είμαι.  !αχ... Σίγουρα δεν είναι τοσο ειδιλιακη η περίοδος της εγκυμοσύνης για πολλες....άγχος σίγουρα έχει πολύ!!!! Θα συμφωνήσω μαζι σου... Πάντως εγω περιμένω να το αντικρίσω.  Εκει θα καταλάβουμε τι είχαμε μέσα μας τόσους μήνες...εγω βλέπω την καλαθουνα κ καμια φορα αρχίζω κ σκέφτομαι.. Πως θα το κοιμιζω . Πως θα το ακουμπάω.. Ολα αυτα.  

Οτι κ να γίνεται..  οτι κ να περνάμε.  Μπορει να μην τα ξεχάσουμε τελείως αλλά σίγουρα είναι μοναδικη εμπειρία ♥♥♥

Η αληθεια είναι οτι μ αρεσει που εχω πρόγραμμα!!!! Γτ ουτε σύσπαση εχω νιώσει ακομα ουτε τπτ  .οποτε ξερω πως σίγουρα θα βγει 15 του μηνός...

Μωρε έφτασε ο καιρός....κ πλέον μιλάμε για αντίστροφη μέτρηση.. Για ρουχαλακια.  Αχ..... Πολυ μελό έχουμε γίνει ολες::εγω δν ημουν ετσι πριν. 

Χαχαχα, οσο πλησιαζουμε νομιζω πως μας κατακλυζουν συναισθηματα συγκινησης!!! Σιγουρα οταν το αντικρισουμε θα ειναι το αποκορυφωμα!! Μαζικο κλαμα εκει !!! 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Χαχαχα, οσο πλησιαζουμε νομιζω πως μας κατακλυζουν συναισθηματα συγκινησης!!! Σιγουρα οταν το αντικρισουμε θα ειναι το αποκορυφωμα!! Μαζικο κλαμα εκει !!! 

Ααααααα θέλω να πιστεύω οτι δεν θα κλαίω κ μετά....!!! Παντως για να ελάφρυνω λιγο το κλιμα... Νομιζω οτι ολες μας θα έχουμε το ίδιο φωτιστικό στο δωμάτιο... Κ δεύτερον επειδή είπες να τρωω κ για σας τωρα θα μ φερει ενα κλαμπ σαντουιτς με κυδωνατες πατάτες... Κ μια κρεπα αλμυρή!!! Ουφ... 

• Χαχα 1

πρίν από 2 λεπτά , Beboula25 είπε:

Καλα είμαι!! Όσο άγχος ή οποια δυσκολία για την καθεμία γυναικα έχει η εγκυμοσυνη, δεν πάυει να είναι μια μαγική διαδικασία το πιο ομορφο συναισθημα που λες κ εσυ. Προσωπικα αν και νωρις ακόμη μέσα σε όλα συνειδητοποιώ πως θα γίνω μητέρα και όλα αυτά που συνεπάγονται. Το ποσο θα αλλάξει η καθημερινότητα μου οι συνήθειες η ροη η ζωή μας όλη. Σίγουρα θα πάρει άλλο νόημα θα έχει έναν σκοπό ιερό. Η μητρότητα δεν είναι εύκολη υπόθεση δεν είναι μόνο ένα ζουζουνακι μικρό που μυρίζει μωρουδιλα. Είναι ένας συνεχής αγώνας να είμαστε άξιες μανουλες και όχι μόνο.  Και έχουμε και τους ζουζουνους μας έτσι;; Μην τους ξεχνάμε πρέπει κ εκεί να είμαστε οπως πρέπει:tongue: 

Αχαχαχα, αλιμονο!! Τους ζουζουνους θα ξεχασουμε??? Ασε ηδη κανει ζηλιες ο δικος μου. Οτι δεν θα του δινω καμια σημασια οταν ερθει το μωρο. Και γω του απανταω ελα αγαπη μου να σου δωσω ενα φιλακι οσο προλαβαινεις :lol:

Θα αλλαξει η ζωη μας ολη! Ετσι ειναι. Αλλες προτεραιοτητες, αλλη καθημερινοτητα, και επειδη πιθανον στην αρχη να μαστε στρεσαρισμενες και να εχουμε εντασεις, πρεπει να μαστε πολυ δεμενες με τους ζουζουνους για να αλληλοβοηθιομαστε και ψυχολογικα!

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ααααααα θέλω να πιστεύω οτι δεν θα κλαίω κ μετά....!!! Παντως για να ελάφρυνω λιγο το κλιμα... Νομιζω οτι ολες μας θα έχουμε το ίδιο φωτιστικό στο δωμάτιο... Κ δεύτερον επειδή είπες να τρωω κ για σας τωρα θα μ φερει ενα κλαμπ σαντουιτς με κυδωνατες πατάτες... Κ μια κρεπα αλμυρή!!! Ουφ... 

Πωωωωω βρε κακουργα !! Μαχαιρι στην καρδια!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ρε τυραννε? Γτ μας τα κάνεις Αυτά?Ε?πάντως στη θέση σου δεν Θα έπαιρνα κρέμα αλμυρή αλλά γλυκιά.μετσ το κλαμπ κατεβαίνει ευχάριστα το γλυκάκι!!!!κα λη όρεξη  τυχερούλα!!!!!!

πρίν από 33 λεπτά , Nicol_ είπε:

Πεταγομαι και εγω στην κουβεντα να σας πω οτι και εγω θα παρω τέτοιο συννεφάκι απο το ικεα :) το εχω καιρο στο ματι

Μωρε και εγω πολυ ευσυγκινητη εχω γίνει. .σημερα έβλεπα μια διαφήμιση με μια μαμα και το γιο της και ετρεχαν τα δάκρυα χαχα..και να σκεφτείς πριν την εγκυμοσύνη ουτε με άγγιζαν αυτα :-P

Καλε εγω ακομα και μεχρι προσφατα σκεφτομουν πως θα πω με τροπο στους γιατρους μολις βγει ο μπεμπης, να τον πλυνουν πρωτα και μετα να τον βαλουν πανω μου γιατι με αυτα τα υγρα και τα αιματα κανω μπλιαχ χαχαχαχαχ. Μιλαμε το μητρικο μου ενστικο στο ζενιθ!

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κορίτσια μου καλησπέρα! Μετά από τόσες αναφορές στο φωτιστικό θα μπω να το δω και εγώ χαχαχαχα!

Ώστε και οι δικοί σας κάνουν ζήλιες ε? Και μένα τα ίδια μου λέει,  θα με γράψεις κανονικά μόλος γεννηθεί το μωράκι και τετοια. Και του λέω αντε βρε που θα σε γραψω τι λες εσύ είσαι ο καλύτερος στον κόσμο αγάπη μου!  Ε να βάλουμε και λίγο σάλτσες να ηρεμήσουν οι ζουζούνοι μας :)

Εγώ μπαίνω 10/12 και βασικά ναι είναι ωραίο που έχω πρόγραμμα,  βέβαια αν δεν είχα επιλογή θα προσαρμοζομουν και γω τι θα κάνα? 

Λουλου κοριτσι μου με το καλό! 

Αναστασία με το καλό να πάρετε και το αγοράκι σας σπίτι! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...