Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , mariamik είπε:

εξετασεις έχω κανει πριν μια εβδομαδα τα παντα 250ευρω εξετασεις αιματολογκες για να παω ετοιμη στο γιατρο.... ολα ειναι καλα περα απο αμη fsh...γυμναζομαι προσεχω για βιταμίνες έχεις να μου προτεινει κάτι??σε ευχαριστω 

έκανα ποσες γονιδιακες ορμονολογικες θυροιειδη κυστικη ινωση ca125 κατι αλλα αντιγονα που δεν ξέρω τι ειναι

Βιταμίνες θα σου προτείνει Κ ο εξωσωματικος . Γενικά αυτές που βοηθάνε είναι το Q10, η βιταμίνη D ,βιταμίνη Ε , φυλλικό οξύ. Καλητερα ξεχωριστά Κ όχι να τις περνεις σε πολύβιταμίνες . 

Μπράβο σου που έκανες εξετάσεις . Οπλισμού με υπομονή Κ θα τα πας μια χαρά . 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

10 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Θα ζήσουμε μεγαλες στιγμές..! Εγω αυτο καταλαβα.. Ειδικα οσες είναι το πρώτο μας παιδάκι.. Σε καταλαβαίνω.. Εγω καθε μερα ελέγχω να δω αν έχει αλλάξει κάτι στα υγρά η αν εχω αιμα.. Φαντάζομαι οτι αμα τελικα έρθουν αυτα θα παθω ένα μικρό σοκ.  . Αλλααααα θα περιμένω αλλες 12 μέρες... Δεν μπορώ να μ αλλαξει το πρόγραμμα χαχαχαχα 

Εσυ ηρεμησε.. Χαλάρωσε... Εξάλλου ολα ετοιμα δεν τα χεις;; βαλίτσα εννοω;! Εισαι κ κοντα στο νοσοκομείο.. Γτ μετράει κ αυτο.. Κ εμενα απο περιφερειακό με νορμαλ κινηση στα 8λεπτα φτάνω!  Κ το αλλο, νοσοκομείο είναι σε λιγοτερο απο 1χλμ.. Οτι κ αν τύχει τα χω δίπλα.! Γτ κναυτο μετράει πολυ ωστε να μην αγχωνεσε!! 

Καλημερα κορίτσια!!!

Κάπως έτσι και εγώ ... Κάθε φορά που πάω τουαλέτα ελεγχωμην δω αίμα και φοβάμαι όπως στις αρχές που φοβόμουν για άλλο λόγο βέβαια τότε... Ίσως τελικά ζηλεύω λίγο τα κορίτσια που έχουν προγραμματισμένο τοκετό... 

Ρε κορίτσια όσες έχετε μπει στον μήνα σας σας έχουν κάνει κάποια πρόβλεψη οι γιατροί σας για το πότε θα γεννήσετε; Γιατί με ρωτάνε όλοι τι μου έχει πει ο γιατρός για πότε το βλέπει και εμένα το μόνο που μου είπε είναι αν δω αίμα υγρά και συγχρονισμένες συσπάσεις να τον πάρω τηλέφωνο...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!!

Κάπως έτσι και εγώ ... Κάθε φορά που πάω τουαλέτα ελεγχωμην δω αίμα και φοβάμαι όπως στις αρχές που φοβόμουν για άλλο λόγο βέβαια τότε... Ίσως τελικά ζηλεύω λίγο τα κορίτσια που έχουν προγραμματισμένο τοκετό... 

Ρε κορίτσια όσες έχετε μπει στον μήνα σας σας έχουν κάνει κάποια πρόβλεψη οι γιατροί σας για το πότε θα γεννήσετε; Γιατί με ρωτάνε όλοι τι μου έχει πει ο γιατρός για πότε το βλέπει και εμένα το μόνο που μου είπε είναι αν δω αίμα υγρά και συγχρονισμένες συσπάσεις να τον πάρω τηλέφωνο...

Κι ο δικός μου είναι της λογικής ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Όσο δεν έχεις μπει στο μήνα σου, δεν νομιζω ότι μπορεί να προβλέψει κάτι. 

Είναι το πρώτο σου παιδάκι, δεν κάνω λάθος. Οι πρωτοτοκες συνήθως αργούν. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημερα κορίτσια!!!

Εμένα στο πρώτο παιδι, όταν ξεκίνησα τον καρδιοτοκογραφο, κάθε φορά που τελείωναμε μου έλεγε, τα ξαναλέμε την άλλη βδομάδα, δε γέννας ακόμα! Δύο συνεχόμενες φορές αυτό, την Τρίτη φορά πάω τελειώνουμε και μου λέει αντε με το καλό, τέταρτο καρδιοτοκογραφο δε θα χουμε!!! Και έπεσε μέσα, μια μερα πριν το καθορισμένο ραντεβού έσπασαν τα νερά! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Εμένα στο πρώτο παιδι, όταν ξεκίνησα τον καρδιοτοκογραφο, κάθε φορά που τελείωναμε μου έλεγε, τα ξαναλέμε την άλλη βδομάδα, δε γέννας ακόμα! Δύο συνεχόμενες φορές αυτό, την Τρίτη φορά πάω τελειώνουμε και μου λέει αντε με το καλό, τέταρτο καρδιοτοκογραφο δε θα χουμε!!! Και έπεσε μέσα, μια μερα πριν το καθορισμένο ραντεβού έσπασαν τα νερά! 

Άρα λογικά μεθαύριο που θα κάνω τον καρδιοτοκογραφο κάτι θα μου πει... Ενώ μεταξύ με έχει πιάσει τώρα να μην θέλω να γεννήσω γιατί φοβάμαι και κάνω την πάπια ούτε τον ρωτάω... Λες και άμα δεν τον ρωτήσω δεν θα γεννήσω!!!!

• Χαχα 2

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Natasoula85 είπε:

Άρα λογικά μεθαύριο που θα κάνω τον καρδιοτοκογραφο κάτι θα μου πει... Ενώ μεταξύ με έχει πιάσει τώρα να μην θέλω να γεννήσω γιατί φοβάμαι και κάνω την πάπια ούτε τον ρωτάω... Λες και άμα δεν τον ρωτήσω δεν θα γεννήσω!!!!

Χάχαχαχα σε νιώθω!!! Παρότι δεν ήμουν πρωτάρα, όταν τελειώσαμε με την εισαγωγή και ανεβαίναμε στον όροφο με τα χειρουργεία για την προετοιμασία, ένιωθα σαν πρόβατο στη σφαγή!!! Ήθελα να κάνω μεταβολή και να φύγω, αφού γυρνάω στον αδερφό μου και του λέω, άκυρο δε θέλω να γεννησω το μετάνιωσα!!!! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Ioio είπε:

Κι ο δικός μου είναι της λογικής ότι δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Όσο δεν έχεις μπει στο μήνα σου, δεν νομιζω ότι μπορεί να προβλέψει κάτι. 

Είναι το πρώτο σου παιδάκι, δεν κάνω λάθος. Οι πρωτοτοκες συνήθως αργούν. 

Μπήκα στον μήνα μου πριν μια βδομάδα.. και ναι το πρώτο μου είναι αλλά επειδή είχα κοντό τράχηλο ίσως δεν αργήσω και πολύ... Σταμάτησα και τα ουτροτζεσταν σήμερα...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Κορίτσια γύρισα.καναμε καρδιοτοκογραφο.μεχρι 45 πιάσαμε συσπάσεις.δεν εκανα δυνατές με εξέτασε και κολπικα για διαστολή αλλά μπαααααα.κοριτσια εφιάλτης.πόνος.επιασε και το κεφάλι του παιδιού.μετα είχα αρκετή βλένη  και αίμα.μοτ πε φυσιολογικό γτ μεπίεσε αρκετά να τσιγκλισουμε λίγο το τράχηλο.ο μικρός είναι χαμηλά με το κεφάλι αλλα πλαγιαστος.εκτιμηση για το πότε γεννάμε μπορεί Αύριο μπορεί και σε μια βδομάδα.ειμαδτε σε αναμονή.παντως αν δεν γεννήσω μέχρι τέλος εβδομάδας θα πάω το Σάββατο για καρδιοτοκογραφο .Α και είμαστε 3300 γραμμάρια.

• Μου αρέσει 6

πρίν από 44 λεπτά , loyloy είπε:

Κορίτσια γύρισα.καναμε καρδιοτοκογραφο.μεχρι 45 πιάσαμε συσπάσεις.δεν εκανα δυνατές με εξέτασε και κολπικα για διαστολή αλλά μπαααααα.κοριτσια εφιάλτης.πόνος.επιασε και το κεφάλι του παιδιού.μετα είχα αρκετή βλένη  και αίμα.μοτ πε φυσιολογικό γτ μεπίεσε αρκετά να τσιγκλισουμε λίγο το τράχηλο.ο μικρός είναι χαμηλά με το κεφάλι αλλα πλαγιαστος.εκτιμηση για το πότε γεννάμε μπορεί Αύριο μπορεί και σε μια βδομάδα.ειμαδτε σε αναμονή.παντως αν δεν γεννήσω μέχρι τέλος εβδομάδας θα πάω το Σάββατο για καρδιοτοκογραφο .Α και είμαστε 3300 γραμμάρια.

Μια χαρά τα νέα σου! Μια χαρά και ο μπέμπης σου, μπεμπαρος! Να προλάβει να αναρρώσει και ο μπαμπάς σας μέχρι να γεννηθεί! 

Είχε αρρωστήσει λίγο ο άντρας μου, πριν λίγες μέρες, όχι κάτι σοβαρό, είχε λίγο πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη του. Μέχρι να γίνει καλά του κρατούσα μούτρα.... 

1 hour ago, loyloy είπε:

Αα εχετε μπει στην τελικη ευθεια! Τελειααα! Loyloy οταν λες πονος εννοεις οταν σε εξεταζε? Οι συσπασεις που εχεις πονανε?

DanXp2.png

πρίν από 30 λεπτά , Ioio είπε:

Μια χαρά τα νέα σου! Μια χαρά και ο μπέμπης σου, μπεμπαρος! Να προλάβει να αναρρώσει και ο μπαμπάς σας μέχρι να γεννηθεί! 

Είχε αρρωστήσει λίγο ο άντρας μου, πριν λίγες μέρες, όχι κάτι σοβαρό, είχε λίγο πονοκέφαλο και έτρεχε η μύτη του. Μέχρι να γίνει καλά του κρατούσα μούτρα.... 

Καλά του κάνες.μα κι αυτοί πριν τη γεννά.λες και το κάνουν επίτηδες. 

πρίν από 7 λεπτά , Nicol_ είπε:

Αα εχετε μπει στην τελικη ευθεια! Τελειααα! Loyloy οταν λες πονος εννοεις οταν σε εξεταζε? Οι συσπασεις που εχεις πονανε?

Η κολπική εξέταση. Με δάχτυλο.με πίεσε αρκετά.να δει διαστολή και που είναι και το παιδί.Στις συσπάσεις δεν πονάω πάντα.αλλες φορές Ναι άλλες Όχι.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Καλά του κάνες.μα κι αυτοί πριν τη γεννά.λες και το κάνουν επίτηδες. 

Η κολπική εξέταση. Με δάχτυλο.με πίεσε αρκετά.να δει διαστολή και που είναι και το παιδί.

Ωχ ωχ..πονεσα και εγω.τι τραβαμε και εμεις οι μελλοντικές μαμάδες :-P

DanXp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Nicol_ είπε:

Ωχ ωχ..πονεσα και εγω.τι τραβαμε και εμεις οι μελλοντικές μαμάδες :-P

Άσε άσε.και τώρα πονάω και μου πρ να κάνω περπάτημα.πως που Ούτε να περπατήσω Δεν μπορώ.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Τελειααααα όλα Τελειαααα αντε με το καλοοοο αχ τόσο γεννήθηκε ο μεγάλος μου!!!! Αντε κοριτσάκι μου τελείωσε, υποψιάζομαι οτι ο εξυπνουλης ο ντοκ προκάλεσε τοκετο χιχιχιχιχιχι!!!! 

Εγω βγαίνω σε λιγο, είμαι έτοιμη, τώρα περιμένω έξω από τη μενν, στις 2 ανοίγουν, να δω τον μικρό να ενημερωθώ και να φύγω.... Σας φιλώ κορίτσια μου, θα προσπαθώ να. Μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Τελειααααα όλα Τελειαααα αντε με το καλοοοο αχ τόσο γεννήθηκε ο μεγάλος μου!!!! Αντε κοριτσάκι μου τελείωσε, υποψιάζομαι οτι ο εξυπνουλης ο ντοκ προκάλεσε τοκετο χιχιχιχιχιχι!!!! 

Εγω βγαίνω σε λιγο, είμαι έτοιμη, τώρα περιμένω έξω από τη μενν, στις 2 ανοίγουν, να δω τον μικρό να ενημερωθώ και να φύγω.... Σας φιλώ κορίτσια μου, θα προσπαθώ να. Μπαίνω όσο πιο συχνά μπορώ!!! 

Σε Ευχαριστώ!!!!!!!!όταν Όταν μπορέσεις να μας ενημερώσεις για τον μικρούλη Μας!! !!!

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Οσονουπω γενναμε δηλαδη!!! Με το καλο να ερθει ο μικρος σου λουλουκα! Και ο αντρας να γινει γρηγορα καλα! Σιγα σιγα να ετοιμαζεται και αυτος να ερθει Αθηνα, γιατι σε βλεπω ψιλοετοιμη. Και αν σε πειραξε κ λιγο ο γιατρος μπορει μεχρι το τελος της βδομαδας πιθανα να γεννησεις! Με το καλο! Μια χαρα ο μπουμπουκος σου

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...