Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Cath3rine είπε:

Θα ζήσουμε μεγαλες στιγμές..! Εγω αυτο καταλαβα.. Ειδικα οσες είναι το πρώτο μας παιδάκι.. Σε καταλαβαίνω.. Εγω καθε μερα ελέγχω να δω αν έχει αλλάξει κάτι στα υγρά η αν εχω αιμα.. Φαντάζομαι οτι αμα τελικα έρθουν αυτα θα παθω ένα μικρό σοκ.  . Αλλααααα θα περιμένω αλλες 12 μέρες... Δεν μπορώ να μ αλλαξει το πρόγραμμα χαχαχαχα 

Εσυ ηρεμησε.. Χαλάρωσε... Εξάλλου ολα ετοιμα δεν τα χεις;; βαλίτσα εννοω;! Εισαι κ κοντα στο νοσοκομείο.. Γτ μετράει κ αυτο.. Κ εμενα απο περιφερειακό με νορμαλ κινηση στα 8λεπτα φτάνω!  Κ το αλλο, νοσοκομείο είναι σε λιγοτερο απο 1χλμ.. Οτι κ αν τύχει τα χω δίπλα.! Γτ κναυτο μετράει πολυ ωστε να μην αγχωνεσε!! 

Όλα έτοιμα τα χω ευτυχώς.και Εσύ κοντά είσαι.καλο αυτό.οσο να Ναι ένα άγχος λιγότερο.με Το καλό να ρθουν όλα τα μωράκια και να είναι γερά πάνω απ'όλα!!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Nicol_ είπε:

Loyloy μου διαβασα και εγω τα νεα σου και περιμενω με ανυπομονησία να ακουσω τις εξελίξεις :) Το συναίσθημα που ενιωσες πρεπει να ειναι πολυ περιεργο ε? Σε διαβαζα και σκεφτηκα οταν συμβει σε μενα θα με πιάσει άγχος, φοβος και χαρα μαζι,ενα ανάμεικτο πραγμα.. Ειναι απίστευτο ολο αυτο που περνάμε αν το σκέφτειτε,ειναι τοσο ιδιαίτερο και μοναδικο! Περιμενουμε νεα!

Πολύ περίεργο ειλικρινά.Οταν θα χει φτάσει στα σίγουρα εκείνη η ώρα ειλικρινά δεν ξέρω πώς πως θα νιώσω.μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω.9 το πρωί έχω γιατρό αρα θα χουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Αμεσως μετά θα ενημερώσω για όλα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Όλα έτοιμα τα χω ευτυχώς.και Εσύ κοντά είσαι.καλο αυτό.οσο να Ναι ένα άγχος λιγότερο.με Το καλό να ρθουν όλα τα μωράκια και να είναι γερά πάνω απ'όλα!!!!!!

Πολύ περίεργο ειλικρινά.Οταν θα χει φτάσει στα σίγουρα εκείνη η ώρα ειλικρινά δεν ξέρω πώς πως θα νι:)ώσω.μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω.9 το πρωί έχω γιατρό αρα θα χουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Αμεσως μετά θα ενημερώσω για όλα!!!!!!

Τελεια! Περιμενουμε λοιπόν :)

• Μου αρέσει 1

DanXp2.png

Πολύ περίεργο ειλικρινά.Οταν θα χει φτάσει στα σίγουρα εκείνη η ώρα ειλικρινά δεν ξέρω πώς πως θα νιώσω.μολις έχω νεότερα θα ενημερώσω.9 το πρωί έχω γιατρό αρα θα χουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.Αμεσως μετά θα ενημερώσω για όλα!!!!!!

Γερα να είναι κ τα μωράκια μας κ εμείς!!! Ναι σίγουρα ειναι ενα αγχος λιγότερο.. Εσυ αυριο θα πας ήρεμη στο γιατρο σου κ θα περιμένουμε νεα!! Ολα θα πάνε καλα! Θετική σκεψη!!! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στα κοριτσια!!! @loyloy μου τι εγινε κοπελα μ σε ειχα εγνοια το βραδυ!!!!

Καλημερα. Κι εγω τη σκεφτομουν.Τωρα θα ναι στο γιατρο

• Μου αρέσει 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα στα κοριτσια!!! @loyloy μου τι εγινε κοπελα μ σε ειχα εγνοια το βραδυ!!!!

Τώρα ήρθα να με δει ο γιατρός αλλά γίνεται χαμός από κόσμο.αιμα σταμάτησε μες στο βραδάκι.κστι πονακια έχω χαμηλά μόνο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , loyloy είπε:

Τώρα ήρθα να με δει ο γιατρός αλλά γίνεται χαμός από κόσμο.αιμα σταμάτησε μες στο βραδάκι.κστι πονακια έχω χαμηλά μόνο.

Καλημέρα κορίτσι περιμένουμε νέα σου!!! 

5mtvp3.png

Κορίτσι μου, περιμένουμε νέα σου!!!! Ελπίζω να μην χρειαστεί να περιμένεις πολύ....

πρίν από 17 λεπτά , loyloy είπε:

Αντε κοπελα μ υπομονη περιμενουμε νεα σου.....

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ioio είπε:

Βαλεντίνα, πώς τα πας; 

Καλα κοριτσι μ εχω κοψει τα χαπια εχω σηκωθει απο ξαπλα και κανω τις δουλειες μ ολες κακονικα περπαταω κλπ συσπασεις εχω πολλες κ επωδυνες μεσα στην μερα μπορει και 60την ημερα κ περιμενω να δω κατιιι παραπανω για να ενεργοποιηθω για το νοσοκομειο σημερα 37κ1 και ανναμενω.....εσυ πως τα πας κοπελα μ;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοριτσι μ εχω κοψει τα χαπια εχω σηκωθει απο ξαπλα και κανω τις δουλειες μ ολες κακονικα περπαταω κλπ συσπασεις εχω πολλες κ επωδυνες μεσα στην μερα μπορει και 60την ημερα κ περιμενω να δω κατιιι παραπανω για να ενεργοποιηθω για το νοσοκομειο σημερα 37κ1 και ανναμενω.....εσυ πως τα πας κοπελα μ;;

Με τόσες συσπάσεις, τί είναι το κάτι παραπάνω πού περιμένεις; 

Νομίζω ότι η μπέμπα έχει αλλάξει θέση και είναι πιο κάθετα. Έχω και ακανόνιστες συσπάσεις, ανώδυνες, βέβαια, περιμένω να γίνουν τακτικές. 

πρίν από 7 λεπτά , Ioio είπε:

Με τόσες συσπάσεις, τί είναι το κάτι παραπάνω πού περιμένεις; 

Νομίζω ότι η μπέμπα έχει αλλάξει θέση και είναι πιο κάθετα. Έχω και ακανόνιστες συσπάσεις, ανώδυνες, βέβαια, περιμένω να γίνουν τακτικές. 

Δεν ξερω τι παραπανω η αληθεια ειναι μαλλο να γινουν τακτικες; εχουν γινει τακτικες ανα 2λεπτο για 1 ωρα κ μετα ηρεμησα ας πουμε...αρα περιμενω κατι παραπανω ισως λιγο αιμα,νερα; ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!:razz:

Πιστευω ειμαστε προ των πυλων παντως! Πηγα την τεταρτη π μας περασε στο νοσοκομειο μ ειπαν οτι η μητρα εχει ικανοποιητικες συσπασεις κ οτι θα γεννησω γρηγορα...μεθαυριο μ ειπαν να ξαναπαω! Θα τους τονισω να με κοιταξουν για διαστολη γιατι νιωθω κατι τσιμπιματα εκει κατω αρκετα ενοχλητικα!

Εσυ ποτε εχεις γιατρο;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 31 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Δεν ξερω τι παραπανω η αληθεια ειναι μαλλο να γινουν τακτικες; εχουν γινει τακτικες ανα 2λεπτο για 1 ωρα κ μετα ηρεμησα ας πουμε...αρα περιμενω κατι παραπανω ισως λιγο αιμα,νερα; ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!!:razz:

Πιστευω ειμαστε προ των πυλων παντως! Πηγα την τεταρτη π μας περασε στο νοσοκομειο μ ειπαν οτι η μητρα εχει ικανοποιητικες συσπασεις κ οτι θα γεννησω γρηγορα...μεθαυριο μ ειπαν να ξαναπαω! Θα τους τονισω να με κοιταξουν για διαστολη γιατι νιωθω κατι τσιμπιματα εκει κατω αρκετα ενοχλητικα!

Εσυ ποτε εχεις γιατρο;

Την Παρασκευή θα πάω, αν δεν έχουμε κάτι έκτακτο, ως τότε. Ελπίζω να γεννήσω μέχρι τότε. Ανυπομονώ να δω την μπουμπού μου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...