Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

@loyloy μου καταρχήν ψυχραιμία!!!! Το αίμα από μόνο του δεν λέει κάτι, είσαι σίγουρη ότι δεν είχε βλεννη???? Αίμα με βλεννη είναι το πωμμα που λενε, σημαίνει ότι ξεκινάει σιγά σιγά ο τοκετός, αυτό όμως μπορεί και να σημαίνει 2 και 3 μέρες, όχι απαραίτητα σήμερα! Ξάπλωσε, μείνε ήρεμη και όλα θα είναι μια χαρά... Όταν σου σπάνε τα νερά ειναι σαν να κατουριεσαι πάνω σου, σαν να μην μπορείς να ελέγξεις την κύστη σου, θα το καταλαβεις να είσαι σίγουρη... Και βλεννη να δεις, χωρίς συσπάσεις η σπάσιμο νερών δεν γέννας!!!! Απλά σε προειδοποιεί ότι ξεκινάμε σιγά σιγά!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , loyloy είπε:

Είμαι με τους γονείς μου κορίτσια.μονο λίγο αιματακι έχω.μου πε ο γιατρός όσο δεν βλέπω βλεννη και υγρα και δεν έχω συσπάσεις να ηρεμήσω.μου πε ότι θα τα πούμε αύριο κανονικά στο ραντεβού μας το πιθανότερο .μακαρι γτ τρομοκρατηθηκα αρκετά και τώρα αρχίζω και ηρεμω.Ο άντρας μου είναι Κέρκυρα και αρρωστουλης. Τον πήρα πριν τηλ να του πω και μου λέει τι κάνουμε?Είμαι άρρωστος. Είπαμε αν πάω απόψε μαιευτήριο θα πάρει το πρωινό αεροπλανο και θα φοράει μάσκα όταν Όταν βρεθούμε και το παιδί από μακριά λίγες μέρες. Είπε εντάξει.μεσα σ'όλα έχουμε κι αυτό.μακαρι να κρατηθεί λίγες μέρες ακόμα ο μικρός να είναι καλά και ο Μπαμπας μας.

Σας ευχαριστώ οοοοοοολες για τις απαντήσεις Σας!! !!!!!!!!!!Με το καλό σε όλες μας τα μωράκια μας!!!!!

Μην ανχονεσε κορίτσι μου έχεις φτάσει στην τελική ευθεία όλα καλά. Πήγες νοσοκομειο η τον πήρες τηλ; θα είναι καλά ο μπαμπάς πες του να πάρει καμία 1000 βιταμίνη για να πάρει τα πάνω του πως θα τον δει έτσι ο γιος!!! 

5mtvp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

@loyloy μου καταρχήν ψυχραιμία!!!! Το αίμα από μόνο του δεν λέει κάτι, είσαι σίγουρη ότι δεν είχε βλεννη???? Αίμα με βλεννη είναι το πωμμα που λενε, σημαίνει ότι ξεκινάει σιγά σιγά ο τοκετός, αυτό όμως μπορεί και να σημαίνει 2 και 3 μέρες, όχι απαραίτητα σήμερα! Ξάπλωσε, μείνε ήρεμη και όλα θα είναι μια χαρά... Όταν σου σπάνε τα νερά ειναι σαν να κατουριεσαι πάνω σου, σαν να μην μπορείς να ελέγξεις την κύστη σου, θα το καταλαβεις να είσαι σίγουρη... Και βλεννη να δεις, χωρίς συσπάσεις η σπάσιμο νερών δεν γέννας!!!! Απλά σε προειδοποιεί ότι ξεκινάμε σιγά σιγά!!! 

Ήταν ίσα που χα κάνει μπάνιο.αρα μπορεί να βγάλα τπτ στο μπάνιο και να μη το καταλαβα

πρίν από 4 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Μην ανχονεσε κορίτσι μου έχεις φτάσει στην τελική ευθεία όλα καλά. Πήγες νοσοκομειο η τον πήρες τηλ; θα είναι καλά ο μπαμπάς πες του να πάρει καμία 1000 βιταμίνη για να πάρει τα πάνω του πως θα τον δει έτσι ο γιος!!! 

Παίρνει ήδη βιταμίνες. Τι νόμιζες.τον έχω οργανώσει από μακρυά.στο τηλέφωνο με το που ειδα το αίμα.εχουμε και ραντεβού το πρωί στις 9.μου πε δεβ πιστεύει να γεννησουμε απόψε απλά ξεκινάει σιγα σιγά και γέλαγε γτ με άκουγε τρομοκρατημένη. Απλά να παρακολουθώ συσπάσεις όλα πλέον. 

πρίν από 19 λεπτά , Comet είπε:

Χαλαρωσε και μην κανεις πολλα.Ευχομαι να κρατηθει λιγο ακομη κοριτσακι

Ήθελα να παω και στο ικεα Αύριο.και Τρίτη έχω κλείσει και κομμωτήριο.καλα το ικεα το ξεχνάω.να δω μήπως προλάβω το κομμωτήριο.πως θα με αντικρίσει ο μπέμπης μου

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Ήταν ίσα που χα κάνει μπάνιο.αρα μπορεί να βγάλα τπτ στο μπάνιο και να μη το καταλαβα

Παίρνει ήδη βιταμίνες. Τι νόμιζες.τον έχω οργανώσει από μακρυά.στο τηλέφωνο με το που ειδα το αίμα.εχουμε και ραντεβού το πρωί στις 9.μου πε δεβ πιστεύει να γεννησουμε απόψε απλά ξεκινάει σιγα σιγά και γέλαγε γτ με άκουγε τρομοκρατημένη. Απλά να παρακολουθώ συσπάσεις όλα πλέον. 

Δεν βγάζεις αίμα από τις αρχή κάτι ροζ με βλεννες. Εγώ συσπάσεις δεν κατάλαβενα χαμπάρι αλλά έβλεπα υγρά που δεν σταματούσαν. Σε ποια εβδομάδα είσαι για το ξεχασα; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

@Diavolitsa @Anastasia_paris εσεις κοριτσια τι κανετε? Πως ειναι τα μικρα σας? Εσεις πως ειστε? 

Εγω έτσι κι έτσι, ενώ απ το πρωί αισθανόμουν πολύ καλά, μάλλον το παράκανα και τώρα πονάω αρκετα, τραβάνε τα ράμματα δηλαδή... Πηρα παυσίπονα στις 8 μισή, τώρα όμως αρχίζω και ψιλό ηρεμώ... Περιμένω να περάσουν τελείως οι πόνοι για να κοιμηθώ.... Η μπουμπού είναι μια χαρά τρωει ανά 3ωρο πάνω κάτω 50ml, όλα φυσιολογικά!!! Μοιάζει πάρα πολύ με τον μεγάλο μου όταν ήταν βρεφακι!!!! Ο μικρούλης μας από την άλλη είναι σταθερά, είχαμε το πρωί ενημέρωση και μας είπαν ότι είναι σταθερά, αναπνέει σχεδόν φυσιολογικά και το προσπαθούν ακόμα με την σίτιση, του δίνουν 25ml 8φορες τη μέρα, φυσικά δεν πίνει τόσο, έτσι λίγο λίγο όσο πίνει.... Μου είπαν αν συνεχίσει να είναι σταθερά και να μην χρειάζεται οξυγόνο, αύριο ίσως βγει, πάει στην αίθουσα νεογνών και μετά βλέπουμε... Πάντως εμείς σίγουρα θα βγούμε χωρίς να τον πάρουμε μαζί μας.... Τώρα μεταξύ μας κορίτσια, δεν παλεύεται αυτό.... Να φεύγεις και να το αφήνεις πίσω εννοώ... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Δεν βγάζεις αίμα από τις αρχή κάτι ροζ με βλεννες. Εγώ συσπάσεις δεν κατάλαβενα χαμπάρι αλλά έβλεπα υγρά που δεν σταματούσαν. Σε ποια εβδομάδα είσαι για το ξεχασα; 

38+1 το δα μετά που έκανα μπάνιο αρα ισως με το μπάνιο να καθάρισε κάπως.δεν ξέρω τι να σου πω.παντως ακόμα εχω λίγο αίμα στο σκούπισμα.στο σερβιετακι τπτ.μονο ελάχιστα διαφανές υγρά.

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Εγω έτσι κι έτσι, ενώ απ το πρωί αισθανόμουν πολύ καλά, μάλλον το παράκανα και τώρα πονάω αρκετα, τραβάνε τα ράμματα δηλαδή... Πηρα παυσίπονα στις 8 μισή, τώρα όμως αρχίζω και ψιλό ηρεμώ... Περιμένω να περάσουν τελείως οι πόνοι για να κοιμηθώ.... Η μπουμπού είναι μια χαρά τρωει ανά 3ωρο πάνω κάτω 50ml, όλα φυσιολογικά!!! Μοιάζει πάρα πολύ με τον μεγάλο μου όταν ήταν βρεφακι!!!! Ο μικρούλης μας από την άλλη είναι σταθερά, είχαμε το πρωί ενημέρωση και μας είπαν ότι είναι σταθερά, αναπνέει σχεδόν φυσιολογικά και το προσπαθούν ακόμα με την σίτιση, του δίνουν 25ml 8φορες τη μέρα, φυσικά δεν πίνει τόσο, έτσι λίγο λίγο όσο πίνει.... Μου είπαν αν συνεχίσει να είναι σταθερά και να μην χρειάζεται οξυγόνο, αύριο ίσως βγει, πάει στην αίθουσα νεογνών και μετά βλέπουμε... Πάντως εμείς σίγουρα θα βγούμε χωρίς να τον πάρουμε μαζί μας.... Τώρα μεταξύ μας κορίτσια, δεν παλεύεται αυτό.... Να φεύγεις και να το αφήνεις πίσω εννοώ... 

Φαντάζομαι θα Ναι πολύ δύσκολο. Δεν το συζητώ.σου δώσανε καποι α εκτίμηση σε πόσο καιρό περιπου θα τον πάρετε σπίτι?

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

38+1 το δα μετά που έκανα μπάνιο αρα ισως με το μπάνιο να καθάρισε κάπως.δεν ξέρω τι να σου πω.παντως ακόμα εχω λίγο αίμα στο σκούπισμα.στο σερβιετακι τπτ.μονο ελάχιστα διαφανές υγρά.

Φαντάζομαι θα Ναι πολύ δύσκολο. Δεν το συζητώ.σου δώσανε καποι α εκτίμηση σε πόσο καιρό περιπου θα τον πάρετε σπίτι?

Αν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζουν και συνεχίζει να είναι έτσι όπως είναι τώρα, μπορεί και σε 3-4 μέρες να τον πάρουμε, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη... Φαντάζομαι πως και από τη μενν να βγει, αν δεν σταθεροποιηθει η σίτιση δεν παίζει να τον πάρουμε, αυτό φανταζομαι εγώ φυσικά... Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ειναι διδυμα η αν θα ήταν το ίδιο ακόμη κι αν ήταν ένα, πάντως αισθάνομαι τρομερές τύψεις που μπορώ να έχω το ένα. Και όχι το άλλο, δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω!!!! Ήρθε σήμερα μια κοπέλα φωτογράφος να με ρωτήσει αν θέλω φωτογραφίες και λοιπά και της είπα όχι, δεν μπορώ να διανοηθώ να πάρω φωτό μόνο από το ένα!!! Ενταξει τώρα είναι και οι ορμόνες στη μέση, όλα τα συναισθήματα ειναι πιο εντονα!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Θα σε δει ο γιατρός αύριο όλα καλά θα πηγαινε ξεκούρασου εσύ. Μήπως ξυριστηκες και ματωσες; εγω τα πρώτα υγρά τα είδα στις 7 το απογευμα νόμιζα ότι κατουριθηκα και στις 11 τα κατάλαβα. 

5mtvp3.png

πρίν από 19 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αν πάνε τα πράγματα όπως τα υπολογίζουν και συνεχίζει να είναι έτσι όπως είναι τώρα, μπορεί και σε 3-4 μέρες να τον πάρουμε, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη... Φαντάζομαι πως και από τη μενν να βγει, αν δεν σταθεροποιηθει η σίτιση δεν παίζει να τον πάρουμε, αυτό φανταζομαι εγώ φυσικά... Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ειναι διδυμα η αν θα ήταν το ίδιο ακόμη κι αν ήταν ένα, πάντως αισθάνομαι τρομερές τύψεις που μπορώ να έχω το ένα. Και όχι το άλλο, δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις αυτό που λέω!!!! Ήρθε σήμερα μια κοπέλα φωτογράφος να με ρωτήσει αν θέλω φωτογραφίες και λοιπά και της είπα όχι, δεν μπορώ να διανοηθώ να πάρω φωτό μόνο από το ένα!!! Ενταξει τώρα είναι και οι ορμόνες στη μέση, όλα τα συναισθήματα ειναι πιο εντονα!!!! 

Αχ φιλεναδιτσα μουου! Ειναι λογικο να νιωθεις ετσι, αλλα σκεψου οτι θα ναι για πολυ λιγο και πως μετα θα τον εχεις και τον μικρουλη σπιτι και την μικρουλα και ο μικρος μας Ιωαννης και ολα μαζι να γινεται πανικος! Οσο μπορεις να μην το παιρνεις κατακαρδα, χρειαζεται απλα λιγες μερες παραπανω, λιγες ωρες μη σου πω, να σιγουρευτουμε οτι τρωει καλα αγαπη μου. Μην πεφτεις, σε μια βδομαδα απο τωρα θα στε ολοι μαζι στο σπιτι σας! Αυτο μονο να σκεφτεσαι!

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αναστασία μου ηρέμησε.ολα Καλά θα πάνε.δεν μπορώ να φανταστώ Πως νιώθεις ειλικρινά.Εγω σου εύχομαι να τον πάρεις σύντομα σπίτι και να το ξεχάσεις ολο αυτο.

πρίν από 40 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Θα σε δει ο γιατρός αύριο όλα καλά θα πηγαινε ξεκούρασου εσύ. Μήπως ξυριστηκες και ματωσες; εγω τα πρώτα υγρά τα είδα στις 7 το απογευμα νόμιζα ότι κατουριθηκα και στις 11 τα κατάλαβα. 

Ξυριστικα Αλλά πολύ πάνω πανω.σιγουρα Δεν είναι από κει.το τσεκαρα με το χαρτι. Το ακούμπησα σε διάφορα σημεία και αίμα αφήνει μόνο καταλαβαίνεις κεντρικά.δεν ξέρω πως πώς αλλιώς να το περιγράψω.και πονάει και η μέση αρκετά.δεν πιστεύω να γινε ι κάτι αποψε.Ηρεμησα κιόλας.πριν τρομοκρατηθηκα αρκετά.τωρα όλα καλά.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 15 λεπτά , loyloy είπε:

Αναστασία μου ηρέμησε.ολα Καλά θα πάνε.δεν μπορώ να φανταστώ Πως νιώθεις ειλικρινά.Εγω σου εύχομαι να τον πάρεις σύντομα σπίτι και να το ξεχάσεις ολο αυτο.

Ξυριστικα Αλλά πολύ πάνω πανω.σιγουρα Δεν είναι από κει.το τσεκαρα με το χαρτι. Το ακούμπησα σε διάφορα σημεία και αίμα αφήνει μόνο καταλαβαίνεις κεντρικά.δεν ξέρω πως πώς αλλιώς να το περιγράψω.και πονάει και η μέση αρκετά.δεν πιστεύω να γινε ι κάτι αποψε.Ηρεμησα κιόλας.πριν τρομοκρατηθηκα αρκετά.τωρα όλα καλά.

Κορίτσι μου ακομα έχεις;; κι εγω ακουστά έχω οτι αν δεις αιμα ουσιαστικά ειναι σημάδι οτι ξεκινάει... Αλλα δεν ξερω κιόλας  ....εισαι καλύτερα τωρα;

Just now, Cath3rine είπε:

Κορίτσι μου ακομα έχεις;; κι εγω ακουστά έχω οτι αν δεις αιμα ουσιαστικά ειναι σημάδι οτι ξεκινάει... Αλλα δεν ξερω κιόλας  ....εισαι καλύτερα τωρα;

Ναι ακόμα.τωρα έχω και λίγα υγρά. Θα δείξει. Έχω ηρεμήσει.Αυτο έχει σημασία τώρα.ρε συ έπαθα σοκ.ξαφνικα λέω λες να γενναω?τρελάθηκα.αρχισα να κλαίω και τρέμω. Το περιμένουμε πως και πως αλλά όταν συνειδητοποιείς ότι πλέον έφτασε η ώρα πολύ παράξενο το συναίσθημα.

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι ακόμα.τωρα έχω και λίγα υγρά. Θα δείξει. Έχω ηρεμήσει.Αυτο έχει σημασία τώρα.ρε συ έπαθα σοκ.ξαφνικα λέω λες να γενναω?τρελάθηκα.αρχισα να κλαίω και τρέμω. Το περιμένουμε πως και πως αλλά όταν συνειδητοποιείς ότι πλέον έφτασε η ώρα πολύ παράξενο το συναίσθημα.

Θα ζήσουμε μεγαλες στιγμές..! Εγω αυτο καταλαβα.. Ειδικα οσες είναι το πρώτο μας παιδάκι.. Σε καταλαβαίνω.. Εγω καθε μερα ελέγχω να δω αν έχει αλλάξει κάτι στα υγρά η αν εχω αιμα.. Φαντάζομαι οτι αμα τελικα έρθουν αυτα θα παθω ένα μικρό σοκ.  . Αλλααααα θα περιμένω αλλες 12 μέρες... Δεν μπορώ να μ αλλαξει το πρόγραμμα χαχαχαχα 

Εσυ ηρεμησε.. Χαλάρωσε... Εξάλλου ολα ετοιμα δεν τα χεις;; βαλίτσα εννοω;! Εισαι κ κοντα στο νοσοκομείο.. Γτ μετράει κ αυτο.. Κ εμενα απο περιφερειακό με νορμαλ κινηση στα 8λεπτα φτάνω!  Κ το αλλο, νοσοκομείο είναι σε λιγοτερο απο 1χλμ.. Οτι κ αν τύχει τα χω δίπλα.! Γτ κναυτο μετράει πολυ ωστε να μην αγχωνεσε!! 

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Loyloy μου διαβασα και εγω τα νεα σου και περιμενω με ανυπομονησία να ακουσω τις εξελίξεις :) Το συναίσθημα που ενιωσες πρεπει να ειναι πολυ περιεργο ε? Σε διαβαζα και σκεφτηκα οταν συμβει σε μενα θα με πιάσει άγχος, φοβος και χαρα μαζι,ενα ανάμεικτο πραγμα.. Ειναι απίστευτο ολο αυτο που περνάμε αν το σκέφτειτε,ειναι τοσο ιδιαίτερο και μοναδικο! Περιμενουμε νεα!

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...