Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 26 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι απο σημερα γενναω εδω...δοξα τον Θεουλη δεν γεννησα προωρα.....πλεον θεωρειται κ τελειομηνο οχι απλα μπηκα στον μηνα μ!!! Ενταξει δεν ευελπιστω να φτασω κ στην εβδομαδα σου αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.....τεταρτη εχω ραντεβου θα τους πω στο νοσοκομειοο να μ κοιταξουν για διαστολη γιατι κατι αισθανομαι απο κατω....αν βεβαια φτασω μεχρι τεταρτη κ δεν τυχει κατι!!!

Εσυ τ κανεις?? Τι κρυο ειναι αυτο βρε??

Γτ ρε συ?Μπορεί να αντέξει καμιά βδομάδα ακόμα.Αθηνα μαλακωσε λίγο το κρύο.αντε να πάω γιατρό Αύριο αύριο να δω τι θα μου πει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , loyloy είπε:

Γτ ρε συ?Μπορεί να αντέξει καμιά βδομάδα ακόμα.Αθηνα μαλακωσε λίγο το κρύο.αντε να πάω γιατρό Αύριο αύριο να δω τι θα μου πει.

Οχι δεν πιστευω οτι αντεχει.....θα φανει.....

Ναι να μας πεις νεακια απο τον γιατρο! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλησπερα κορίτσια!!!! Πως είμαστε σήμερα;; εδώ το κρυο καλα κρατεί!!! 

Χτες μ φεραν κ δωράκι για τον μικρο Χριστουγεννιατικο φορμακι που ήθελα υπέροχοοοοοο... Παπουτσάκια (χριστούγεννιατικα).... Κ ενα ημερολόγιο για να γράφουμε ποσο γεννήθηκε.. Που.. πρωτες λεξουλες... Πρώτα βηματακια κλπ... Υπέροχα ολα.. Ανυπομονώ να βγει!!!! 

• Μου αρέσει 2

Οι ήδη μανούλες είναι εδώ?Πως ήταν όταν έσπασαν τα νερα?έχω λίγο αίμα.πηρα το γιατρό.κλασσικα με κορόιδευε.μου πε Αφού δεν έχω συσπάσεις και υγρα να ηρεμήσω.και αν αλλάξει κάτι να πάω στο μαιευτήριο. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Οι ήδη μανούλες είναι εδώ?Πως ήταν όταν έσπασαν τα νερα?έχω λίγο αίμα.πηρα το γιατρό.κλασσικα με κορόιδευε.μου πε Αφού δεν έχω συσπάσεις και υγρα να ηρεμήσω.και αν αλλάξει κάτι να πάω στο μαιευτήριο. 

Θα σε γελασω κοπελα μου...παντως την τεταρτη π πηγα στο νοσοκομειο μ ειπαν οτι αν δω αιματακι,νερα ή εχω πονους κατα πασα πιθανοτητα ξεκιναει ο τοκετος κ να παω εκει!

Μαλλον εχει ερθει η ωρα του μπεμπη....με το καλο κοπελα μ!!!

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Θα σε γελασω κοπελα μου...παντως την τεταρτη π πηγα στο νοσοκομειο μ ειπαν οτι αν δω αιματακι,νερα ή εχω πονους κατα πασα πιθανοτητα ξεκιναει ο τοκετος κ να παω εκει!

Μαλλον εχει ερθει η ωρα του μπεμπη....με το καλο κοπελα μ!!!

Σε Ευχαριστώ!!!!!!!! Άντε θα δούμε πως θα εξελιχθεί η νύχτα.το μαιευτήριο 10 λεπτά με Αττική οδό ευτυχώς αρα δεν αγχώνομαι τουλάχιστον για αυτό.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Σε Ευχαριστώ!!!!!!!! Άντε θα δούμε πως θα εξελιχθεί η νύχτα.το μαιευτήριο 10 λεπτά με Αττική οδό ευτυχώς αρα δεν αγχώνομαι τουλάχιστον για αυτό.

Ναι παλι καλα το εχεις κοντα...ολα καλα θα πανε....πολυυυ χαιρομαιιι:-D

• Ευχαριστώ 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 23 λεπτά , loyloy είπε:

Μπράβο κορίτσι λίγο αίμα και κάτι σαν βλενες και τρέχει σαν να κατουργιεσαι μην φανταστείς πλημηρα. Ενημέρωσε μας περιμενουμε

• Ευχαριστώ 1

5mtvp3.png

πρίν από 32 λεπτά , loyloy είπε:

Αχ εμενα μου τα εσπασε ο γιατρος οποτε δεν ξερω! Βρε λες? Αντε μην αγχωνεσαι και να ερθει καλως να ορισει!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 37 λεπτά , loyloy είπε:

Εμενα κοριτσακι μου τα εσπασε ο γιατρος οποτε δεν ξερω παντως μου χε πει αν δω αιμα να παω κλινικη.Λες να γεννησεις αποψε;Ολα καλα να πανε κοριτσι μου μην αγχωνεσαι.Ειναι καποιος μαζι σου;Θυμαμαι ο αντρας σου λειπει

• Ευχαριστώ 1

ROnbp3.pngPFbVp3.png

πρίν από 33 λεπτά , loyloy είπε:

Ωωωω λουλουκααα, λες να ερχεται ο μικρος?? Εχεις και συσπασεις? Η μονο αιματακι? Βρε δεν σου πα οτι εσυ εισαι η επομενηηηηη??? 

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Είμαι με τους γονείς μου κορίτσια.μονο λίγο αιματακι έχω.μου πε ο γιατρός όσο δεν βλέπω βλεννη και υγρα και δεν έχω συσπάσεις να ηρεμήσω.μου πε ότι θα τα πούμε αύριο κανονικά στο ραντεβού μας το πιθανότερο .μακαρι γτ τρομοκρατηθηκα αρκετά και τώρα αρχίζω και ηρεμω.Ο άντρας μου είναι Κέρκυρα και αρρωστουλης. Τον πήρα πριν τηλ να του πω και μου λέει τι κάνουμε?Είμαι άρρωστος. Είπαμε αν πάω απόψε μαιευτήριο θα πάρει το πρωινό αεροπλανο και θα φοράει μάσκα όταν Όταν βρεθούμε και το παιδί από μακριά λίγες μέρες. Είπε εντάξει.μεσα σ'όλα έχουμε κι αυτό.μακαρι να κρατηθεί λίγες μέρες ακόμα ο μικρός να είναι καλά και ο Μπαμπας μας.

Σας ευχαριστώ οοοοοοολες για τις απαντήσεις Σας!! !!!!!!!!!!Με το καλό σε όλες μας τα μωράκια μας!!!!!

Just now, loyloy είπε:

Είμαι με τους γονείς μου κορίτσια.μονο λίγο αιματακι έχω.μου πε ο γιατρός όσο δεν βλέπω βλεννη και υγρα και δεν έχω συσπάσεις να ηρεμήσω.μου πε ότι θα τα πούμε αύριο κανονικά στο ραντεβού μας το πιθανότερο .μακαρι γτ τρομοκρατηθηκα αρκετά και τώρα αρχίζω και ηρεμω.Ο άντρας μου είναι Κέρκυρα και αρρωστουλης. Τον πήρα πριν τηλ να του πω και μου λέει τι κάνουμε?Είμαι άρρωστος. Είπαμε αν πάω απόψε μαιευτήριο θα πάρει το πρωινό αεροπλανο και θα φοράει μάσκα όταν Όταν βρεθούμε και το παιδί από μακριά λίγες μέρες. Είπε εντάξει.μεσα σ'όλα έχουμε κι αυτό.μακαρι να κρατηθεί λίγες μέρες ακόμα ο μικρός να είναι καλά και ο Μπαμπας μας.

Σας ευχαριστώ οοοοοοολες για τις απαντήσεις Σας!! !!!!!!!!!!Με το καλό σε όλες μας τα μωράκια μας!!!!!

Μην αγχωνεσαι!! Ολα θα πανε καλα! Θα περιμενουμε τι θα πει ο γιατρος αυριο. Ισως απλα εχεις μπει σε διαδικασια τοκετου και να παρει ακομα λιγες μερες, οπως και της μικρης μας Βαλεντινας. Οποτε μην αγχωνεσαι. Ο μπαμπας μια χαρα θα τα καταφερει και θα φοραει μασκα για αρχη, αλλα μετα θα ειναι ολα καλα. Να εισαι ηρεμη! Αχ κοριτσια μου, μια μια κοντευουμε. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Χαλαρωσε και μην κανεις πολλα.Ευχομαι να κρατηθει λιγο ακομη κοριτσακι

ROnbp3.pngPFbVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...