Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ said:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό, συνήθως το 1ο τρίμηνο τα συμπτώματα πανε κ έρχονται. Σας είπε κάτι καινούργιο ο γιατρός?

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Γεια σας ! Εμεις γυριζουμε απο το γιατρο ..όλα καλα ! Ακουσαμε πάλι τη καρδουλα, ολα μια χαρα! Τιποτα το ανησυχητικο :-) ειμαι 8.5 βδομαδες αλλα σε αναπτυξη ειμαι μια βδομαδα παραπανω. Ολα πανε καλά! Αυριο θα κλεισω για την αυχενικη..μεχρι 10/6 μου ειπε :-) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Γεια σας ! Εμεις γυριζουμε απο το γιατρο ..όλα καλα ! Ακουσαμε πάλι τη καρδουλα, ολα μια χαρα! Τιποτα το ανησυχητικο :-) ειμαι 8.5 βδομαδες αλλα σε αναπτυξη ειμαι μια βδομαδα παραπανω. Ολα πανε καλά! Αυριο θα κλεισω για την αυχενικη..μεχρι 10/6 μου ειπε :-) 

Μπράβο! Τί ευχάριστα νέα! Με το καλό και η αυχενική!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Καλησπέρα είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό καρδούλα δεν ακούσαμε είμαι 4+6 σε 2 εβδομάδες μου είπε πάλι αυτά από μένα. 

Είναι μικρουλι ακόμα! Πότε πας ξανά;

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Γεια σας.κ Εμείς στο δρόμο είμαστε.1.5 εκατοστό σκατουλι και η καρδιά πήγαινε σφαίρα.

Συγχαρητήρια! Εσάς σας είπε ότι για αυχενική; Εμένα όχι ακόμα.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ioio είπε:

Είναι μικρουλι ακόμα! Πότε πας ξανά;

Συγχαρητήρια! Εσάς σας είπε ότι για αυχενική; Εμένα όχι ακόμα.

7 ή 11.απο την άλλη φορά μου το πε ο γιατρός Αθήνα.συμφωνησε και αυτός εδω.μαλλον για 11 με κόβω.8 εβδ μπήκα Σήμερα.αυτα

@Cath3rine @noni90 περιμενουμε καινεσας

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια πετάω!!!! Τι τυμπανοκρουσία ήταν αυτή;;;;;;;;;

ειμαι 6 κ 6 ακριβώς όπως το υπολόγιζα.... άκουγα την καρδούλα του κ νόμιζα ότι σταμάταγε η δικιά μου....

τρελαθηκα σας λέω!!!!!!! 

Μου έγραψε προγεννητικό έλεγχο κ filicine και μου έδωσε ημερομηνίες για αυχενική. Μου είπε αν θέλω βρισκόμαστε κ πριν την αυχενική για να δει τις εξετάσεις μου. Αλλιώς τις στέλνω με μέιλ. Μπράβο σε όλες μας κορίτσια!!!

@Cath3rine περιμένουμε νέα σου!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια τωρα γυρισαμε..... Ακούσαμε καρδούλα.... Συνταρακτικό.. Μοναδικό... Ειχαμε 157παλμούς στο λεπτο.... Ασύλληπτο συναισθημα κοιταζόμασταν με τον αντρα μ με κατι χαμογελα.... 

Ομως βρε κοριτσια με εβγαλε παλι πισω σε εβδομάδες... Τι να πω... Δεν θα συγχιστω ..θα κανω υπομονή να παω στο δικό μου! 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια τωρα γυρισαμε..... Ακούσαμε καρδούλα.... Συνταρακτικό.. Μοναδικό... Ειχαμε 157παλμούς στο λεπτο.... Ασύλληπτο συναισθημα κοιταζόμασταν με τον αντρα μ με κατι χαμογελα.... 

Ομως βρε κοριτσια με εβγαλε παλι πισω σε εβδομάδες... Τι να πω... Δεν θα συγχιστω ..θα κανω υπομονή να παω στο δικό μου! 

Κορίτσια, συγχαρητήρια! 

Μη δίνεις σημασία πόσο μεγάλο ή μικρό το βγάζει. Η αυχενική είναι αυτή που σου λέει την ηλικία κύησης. 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ααα εμένα δε κατάλαβε τι άκουγε κ του λέει η γιατρός μου δε χρειάζεται να πω τίποτα έτσι;;; Κατάλαβες τι ακούμε... 

μη συγχυστείς ακούσατε καρδούλα!! Ποσό πίσω σε βγάζει; Ήξερες ποτέ έχεις ωορρηξία με τεστ η υπέρηχο;

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , noni90 είπε:

Ααα εμένα δε κατάλαβε τι άκουγε κ του λέει η γιατρός μου δε χρειάζεται να πω τίποτα έτσι;;; Κατάλαβες τι ακούμε... 

μη συγχυστείς ακούσατε καρδούλα!! Ποσό πίσω σε βγάζει; Ήξερες ποτέ έχεις ωορρηξία με τεστ η υπέρηχο;

Την πρώτη φορά με βάση περιόδου με πηγε 3 μέρες πίσω.. Αντε λεω οκ.. Τώρα επρεπε να μαι 7εβδ κ 3 μερ ενω με είπε είμαι 6εβδ + 3 μερ.. Αλλα ακούσαμε καρδια κανονικότατα..... Κ με ωορρηξία δεν θυμάμαι να σε πω.. Αλλα η σύλληψη πρεπει να εγινε μεταξυ 20-23 μαρτιου

πρίν από 21 λεπτά , Cath3rine είπε:

Την πρώτη φορά με βάση περιόδου με πηγε 3 μέρες πίσω.. Αντε λεω οκ.. Τώρα επρεπε να μαι 7εβδ κ 3 μερ ενω με είπε είμαι 6εβδ + 3 μερ.. Αλλα ακούσαμε καρδια κανονικότατα..... Κ με ωορρηξία δεν θυμάμαι να σε πω.. Αλλα η σύλληψη πρεπει να εγινε μεταξυ 20-23 μαρτιου

Όλα καλα ειναι παιδί μου.μια βδομάδα πάνω μια κάτω.και εγώ έχω μια βδομάδα απόκλιση.στην Αυχενική όμως θα ξερει ς ακριβώς.

Άρα κορίτσια όλες ακούσαμε τις καρδούλες.πηγε πολύ καλά η σημερινή μέρα.μπραβο μας!!!!!!!Και συγχαρητήρια σε όλες μας!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 36 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εμένα η γιατρός μου είπε μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω στη πορεία δεν έχει σημασία παντως. Μήπως έκανες αργά ωορρηξία κ έγινε καμία καθυστερημένη σύλληψη; Εγώ ήμουν σίγουρη γτ είχα κάνει τεστ ωορρηξιας. Δλδ τι πήτ σου έδωσε;;;

πρίν από 6 λεπτά , noni90 είπε:

Εμένα η γιατρός μου είπε μια βδομάδα πάνω μια βδομάδα κάτω στη πορεία δεν έχει σημασία παντως. Μήπως έκανες αργά ωορρηξία κ έγινε καμία καθυστερημένη σύλληψη; Εγώ ήμουν σίγουρη γτ είχα κάνει τεστ ωορρηξιας. Δλδ τι πήτ σου έδωσε;;;

Δεν μου ειπε καν.. Δεν ρωτησα κιολας.... Αυτος δεν είναι ο γιατρός μ.. Αναγκαστικά πηγα διοτι είμαι μακρια απο το σπίτι μου κ με έστειλαν κατι γνωστοί σε αυτόν... Οπότε δεν εχω κ πολύ οικειότητα... Τελη Μαϊου θα πάω Θεσσαλονίκη στον γιατρό μ να τα κάνουμε ολα σωστα,!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 18 λεπτά , Cath3rine είπε:

Δεν μου ειπε καν.. Δεν ρωτησα κιολας.... Αυτος δεν είναι ο γιατρός μ.. Αναγκαστικά πηγα διοτι είμαι μακρια απο το σπίτι μου κ με έστειλαν κατι γνωστοί σε αυτόν... Οπότε δεν εχω κ πολύ οικειότητα... Τελη Μαϊου θα πάω Θεσσαλονίκη στον γιατρό μ να τα κάνουμε ολα σωστα,!! 

Κάτσε και για την Αυχενική αν ειναι να την κανει ς Θεσσαλονίκη. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...