Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια πήγα και τον είδα τον μικρούλη αλλά έκατσα με το ζόρι 2λεπτα, δεν αντέχω με τίποτα όρθια... Του έδιναν γάλατακι εκείνη την ώρα, ρωτούσα διάφορα άλλα δεν μου έλεγαν τίποτα, μου είπα ότι θα περάσει ο παιδίατρος για ενημέρωση αύριο το πρωί... Είναι μικροκαμωμενος πάντως, παρόλο τα 2,5 κιλά που μου είπαν ότι είναι... Η μπουμπού είναι μια χαρά, πίνει κοντά στα 30ml το 3 ωρο αλλά όχι συνεχόμενα γιατί δεν το δέχεται και πολύ εύκολα το γάλα.. Εμενα πάλι με έπιασε το παράπονο και μου λείπει ο Ιωάννης μου που είναι στο σπίτι... 

Μια χαρά είναι το γλυκό μου η δικιά μου που γεννήθηκε 39 και 5 και ήταν και μια 2870 2500 για δυδυμα είναι πολύ καλά. Είναι αρκετά τα 30 ml μπράβο μια χαρά. Μην στεναχωριεσαι θα είναι καλά ο Ιωάννης θα πάτε σπίτι με τα μικρούλια και θα ξετρελαθεί από την χαρά μην σε περνει το παράπονο καταλάβενουν τα μπεμπακια πως νιωθεις. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια πήγα και τον είδα τον μικρούλη αλλά έκατσα με το ζόρι 2λεπτα, δεν αντέχω με τίποτα όρθια... Του έδιναν γάλατακι εκείνη την ώρα, ρωτούσα διάφορα άλλα δεν μου έλεγαν τίποτα, μου είπα ότι θα περάσει ο παιδίατρος για ενημέρωση αύριο το πρωί... Είναι μικροκαμωμενος πάντως, παρόλο τα 2,5 κιλά που μου είπαν ότι είναι... Η μπουμπού είναι μια χαρά, πίνει κοντά στα 30ml το 3 ωρο αλλά όχι συνεχόμενα γιατί δεν το δέχεται και πολύ εύκολα το γάλα.. Εμενα πάλι με έπιασε το παράπονο και μου λείπει ο Ιωάννης μου που είναι στο σπίτι... 

Ηρεμησες  κα θόλου που τον είδες?θα χάσε κιόλας μωρέ λίγα γραμμάρια.μην ανησυχείς Καλά θα είναι.Μολις πας σπίτι θα πάρεις το αγοράκι σου αγκαλιά!!!!!!!!!Έχω περιέργεια πως θα αντιδαντιδράσει ο μικρός όταν δει τα μωράκια!

8 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αυριο 37η κοβω τα χαπια(ουτρογκεσταν κ μαγνησιο)σηκωνομαι γιατι ειμαι ξαπλα κ ξεκιναω περπατημα με τραχηλο μαλακο και 0.5χιλιοστα κ η μικρη ετοιμη με το κεφαλι κ πολλη χαμηλα οπως μ ειπαν πιστευω δεν θα αργησουμε γιατι απο συσπασεις με πονο καλα κραταμε!!

Ναι θα περασουν μωρε κ οι κολικοι!

Απο δω και περα λοιπον ειναι μια χαρα για να γεννησεις!!! Με το καλο ευχομαι!!! Σε λιγο καιρο θα εχεις κ εσυ την μπουμπουκα σου!

Καλημέρα κορίτσια μου τι κανετε πως είστε σήμερα???? Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, σηκώνομαι πλέον με λίγη δυσκολία βέβαια αλλά εντάξει.... Αύριο πρώτα ο Θεός βγαίνω... Ήρθε ο παιδίατρος εχθές το βράδυ και μου είπε για τον μικρό ότι πάμε πολύ καλύτερα πίνει 25ml*8 μέσα στη μέρα και αν συνεχίσει έτσι ίσως σήμερα η αύριο βγει από τη μενν.... Θα δείξει πως θα πάει η μέρα!!! Η μπουμπού είναι πολύ καλα μου την έφεραν στις 6μιση, φάγαμε κάναμε κακα Αγκαλίτσες και τώρα κοιμάται!!! Κι εγώ περιμένω να μου φέρουν πρωινό!!!! 

• Μου αρέσει 3

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κανετε πως είστε σήμερα???? Εγώ είμαι πολύ καλύτερα, σηκώνομαι πλέον με λίγη δυσκολία βέβαια αλλά εντάξει.... Αύριο πρώτα ο Θεός βγαίνω... Ήρθε ο παιδίατρος εχθές το βράδυ και μου είπε για τον μικρό ότι πάμε πολύ καλύτερα πίνει 25ml*8 μέσα στη μέρα και αν συνεχίσει έτσι ίσως σήμερα η αύριο βγει από τη μενν.... Θα δείξει πως θα πάει η μέρα!!! Η μπουμπού είναι πολύ καλα μου την έφεραν στις 6μιση, φάγαμε κάναμε κακα Αγκαλίτσες και τώρα κοιμάται!!! Κι εγώ περιμένω να μου φέρουν πρωινό!!!! 

Καλημέρα Αναστασία. Μπράβο κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα. Αχ μωρέ τα γλυκά μου μια χαρά και το αγοράκι και το κοριτσάκι για αγκαλιτσες και Φιλάκια είναι. Εγώ με τη μικρή μου ταλαιπωρηθηκα όλο το βράδυ ξυπναγε και ουρλιαζε να φαΐ δεν ήθελε αγκαλιά δεν ήθελε τελικά από τόσο κλαμα κοιμήθηκε άτιμες ιώσεις. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Καλημέρα Αναστασία. Μπράβο κάθε μέρα θα είσαι και καλύτερα. Αχ μωρέ τα γλυκά μου μια χαρά και το αγοράκι και το κοριτσάκι για αγκαλιτσες και Φιλάκια είναι. Εγώ με τη μικρή μου ταλαιπωρηθηκα όλο το βράδυ ξυπναγε και ουρλιαζε να φαΐ δεν ήθελε αγκαλιά δεν ήθελε τελικά από τόσο κλαμα κοιμήθηκε άτιμες ιώσεις. 

Ακόμη άρρωστη είναι???? Αχ υπομονή.... Εμενα ο μικρός στο σπίτι ευτυχώς είναι καλύτερα, αλλά για φαΐ ούτε λόγος.... Και είναι πολύ φαγανος γενικά.... Πόσες μέρες είστε έτσι??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 11 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ακόμη άρρωστη είναι???? Αχ υπομονή.... Εμενα ο μικρός στο σπίτι ευτυχώς είναι καλύτερα, αλλά για φαΐ ούτε λόγος.... Και είναι πολύ φαγανος γενικά.... Πόσες μέρες είστε έτσι??? 

Από Πέμπτη βράδυ ξεκίνησε το πυρετό και όλο ανεβωκατευενει. Φαγητό και εμένα ούτε να το δει και είχαμε ξεκινήσει και τρώγαμε καλά, εμένα το γάλα με το ζορυ το επινε μέχρι να μπουμε στις στερεές και φοβαμε πολύ μήπως δεν τρώει μετά γιατί τα κιλα τα περνει με το σταγονόμετρο. Τώρα θέλει μόνο γάλα εκει που δεν το έπινε. Μπράβο το αγόρι σου πάει καλύτερα. 

5mtvp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Από Πέμπτη βράδυ ξεκίνησε το πυρετό και όλο ανεβωκατευενει. Φαγητό και εμένα ούτε να το δει και είχαμε ξεκινήσει και τρώγαμε καλά, εμένα το γάλα με το ζορυ το επινε μέχρι να μπουμε στις στερεές και φοβαμε πολύ μήπως δεν τρώει μετά γιατί τα κιλα τα περνει με το σταγονόμετρο. Τώρα θέλει μόνο γάλα εκει που δεν το έπινε. Μπράβο το αγόρι σου πάει καλύτερα. 

Κι εμένα που είναι μεγάλο παιδάκι, όταν αρρωσταίνει μόνο γάλα ζητάει, μην ανησυχείς.... Και πίνει την μισή ποσότητα απ ότι πίνει στα καλά του... Εμάς μας κράτησε περίπου 10 μέρες αλλά τον ξαναπιάσει μετά για άλλες 3 περιπου.... Τι να πεις αυτός ο καιρός έτσι είναι... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κι εμένα που είναι μεγάλο παιδάκι, όταν αρρωσταίνει μόνο γάλα ζητάει, μην ανησυχείς.... Και πίνει την μισή ποσότητα απ ότι πίνει στα καλά του... Εμάς μας κράτησε περίπου 10 μέρες αλλά τον ξαναπιάσει μετά για άλλες 3 περιπου.... Τι να πεις αυτός ο καιρός έτσι είναι... 

Εμενα η δικιά μου έχει ίωση έτυχε την Τρίτη είχαμε κάνει εξετάσεις αίματος και το εδειξε. Μου είπε κάπου το κολισε. Τι λες να μην της φτιάξω  φαγητό μήπως και φαι τι να κάνω δεν ξέρω; μάλλον έχει και τα Δόντια έπεσαν μαζί άμα κρατήσει τόσες μέρες τι εβαψα είναι και γκρινιάρα από μόνη της άστα να πάνε. 

5mtvp3.png

Τί ευχάριστα νέα!!! Θα βγείτε και θα είστε μια χαρά! Να σου ζησουν! 

Περαστικά στο μεγάλο σου! Άτιμος ο καιρός και οι ιώσεις! Κάπου είχα διαβάσει ότι το ότι τρώνε λιγότερο τα παιδιά όταν είναι άρρωστα τα βοηθάει να γίνουν πιο γρήγορα καλά. Δεν θυμάμαι καθόλου γιατί. Μην στεναχωριέσαι, αν τρώει λιγότερο. 

πρίν από 35 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Εμενα η δικιά μου έχει ίωση έτυχε την Τρίτη είχαμε κάνει εξετάσεις αίματος και το εδειξε. Μου είπε κάπου το κολισε. Τι λες να μην της φτιάξω  φαγητό μήπως και φαι τι να κάνω δεν ξέρω; μάλλον έχει και τα Δόντια έπεσαν μαζί άμα κρατήσει τόσες μέρες τι εβαψα είναι και γκρινιάρα από μόνη της άστα να πάνε. 

Περαστικά και ωστη δική σου μπουμπού. Φτιάξε κάτι που της αρέσει να τρώει και δεν είναι δύσκολο στο μάσημα. Τα γιουβαρλάκια πώς σου φαίνονται;

Διαφημίσεις

Καλημέρα και περαστικά στα παιδάκια σας κορίτσια!  Αναστασία μου με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας και να χαρείς τα ζουζούνια σου!

Εμένα μου εμεινε μια βδομάδα, τη Δευτέρα μπαίνω μέσα!  Ευτυχώς τις 3 τελευταίες μέρες κοιμάμαι καλά φτου φτου μην το ματιασω! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

2 ώρες πρίν, Ioio είπε:

Τί ευχάριστα νέα!!! Θα βγείτε και θα είστε μια χαρά! Να σου ζησουν! 

Περαστικά στο μεγάλο σου! Άτιμος ο καιρός και οι ιώσεις! Κάπου είχα διαβάσει ότι το ότι τρώνε λιγότερο τα παιδιά όταν είναι άρρωστα τα βοηθάει να γίνουν πιο γρήγορα καλά. Δεν θυμάμαι καθόλου γιατί. Μην στεναχωριέσαι, αν τρώει λιγότερο. 

Περαστικά και ωστη δική σου μπουμπού. Φτιάξε κάτι που της αρέσει να τρώει και δεν είναι δύσκολο στο μάσημα. Τα γιουβαρλάκια πώς σου φαίνονται;

Καλημέρα ευχαριστούμε Είναι μικρούλα ακόμα της τα αλεθω ακόμα είναι 6 μισή μηνών. Θα τις φτιάξω σουπα και βλεπουμε. 

2 ώρες πρίν, kathyv25 είπε:

Καλημέρα και περαστικά στα παιδάκια σας κορίτσια!  Αναστασία μου με το καλό να γυρίσετε σπίτι σας και να χαρείς τα ζουζούνια σου!

Εμένα μου εμεινε μια βδομάδα, τη Δευτέρα μπαίνω μέσα!  Ευτυχώς τις 3 τελευταίες μέρες κοιμάμαι καλά φτου φτου μην το ματιασω! 

Ευχαριστούμε. με το καλό κοριτσι μου!! Κοιμήσου όσο μπορείς τώρα!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

11 ώρες πρίν, Κελυ 32 είπε:

Απο δω και περα λοιπον ειναι μια χαρα για να γεννησεις!!! Με το καλο ευχομαι!!! Σε λιγο καιρο θα εχεις κ εσυ την μπουμπουκα σου!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.....καλη κυριακη να εχουμε....

Ευχαριστω κοριτσι μου ναι απο εδω κ περα χαλαρωνω κ ανυπομονω να την κρατησω αγγαλιτσα μου!!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 38 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια.....καλη κυριακη να εχουμε....

Ευχαριστω κοριτσι μου ναι απο εδω κ περα χαλαρωνω κ ανυπομονω να την κρατησω αγγαλιτσα μου!!!!:wub:

Από δω και πέρα θα γεννήσεις εκεί Ε?Δεν θα έχεις ολόκληρη διαδρομή.κοιτα να δεις που η σκατουλα δεν θέλει να βγει. :) Καλα κάνει.οσο παραπάνω τόσο το καλύτερο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , loyloy είπε:

Από δω και πέρα θα γεννήσεις εκεί Ε?Δεν θα έχεις ολόκληρη διαδρομή.κοιτα να δεις που η σκατουλα δεν θέλει να βγει. :) Καλα κάνει.οσο παραπάνω τόσο το καλύτερο.

Ναι απο σημερα γενναω εδω...δοξα τον Θεουλη δεν γεννησα προωρα.....πλεον θεωρειται κ τελειομηνο οχι απλα μπηκα στον μηνα μ!!! Ενταξει δεν ευελπιστω να φτασω κ στην εβδομαδα σου αλλα ειμαι απολυτα ευχαριστημενη.....τεταρτη εχω ραντεβου θα τους πω στο νοσοκομειοο να μ κοιταξουν για διαστολη γιατι κατι αισθανομαι απο κατω....αν βεβαια φτασω μεχρι τεταρτη κ δεν τυχει κατι!!!

Εσυ τ κανεις?? Τι κρυο ειναι αυτο βρε??

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...