Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

@Anastasia_paris αν πονάς τόσο πολύ άστο καλύτερα.υπομονη μέχρι Αύριο.ποτε θα σε αφήσουν να φας?

πρίν από 18 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εγω παντως χθες το βραδυ τα χρειαστηκα......απο την μια λεω να γεννησω να βγει να την εχω διπλα μ απο την αλλη με πιανει ενας πανικος! Αλλα ειπα δεν θα το σκεφτω απο τωρα θα το σκεφτω εκεινη την ωρα για να βρεθω προ τετελεσμενου!!!

Α Σε άσε μας κάνουν κάτι περίεργο και αμέσως τρομάζουμε.

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

@Anastasia_paris αν πονάς τόσο πολύ άστο καλύτερα.υπομονη μέχρι Αύριο.ποτε θα σε αφήσουν να φας?

Ακριβως....με το παραμικρο ποτε να βγουν να τα εχουμε.διπλα μας! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ακριβως....με το παραμικρο ποτε να βγουν να τα εχουμε.διπλα μας! 

Θα βγουν.τι θα κάνουν. Θα βγουν.ποσο να κάτσουν μέσα μωρέ?

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ποσο εβδομαδων ησουν;;

Ααααα 36και4 ήμουν αλλά ο υπέρηχος που με έκαναν πριν την εισαγωγή τα έβγαλε 37, οπότε αυτοί έγραψαν επάνω 37....προωρακια θεωρούν πάντως.. 

πρίν από 41 λεπτά , loyloy είπε:

Έκανα ένα κουράγιο και σηκώθηκα για λίγο, γιατί ήρθαν και μου έβγαλαν τον καθετήρα οπότε πρέπει να σηκώνομαι για τουαλέτα κανονικά.... Εντάξει πιστεύω ότι 4 που θα έρθει ο άντρας μου θα μπορέσω να περπατήσω μέχρι εκεί... Θα δούμε.... Μου έφεραν στις 12μιση ένα χυμακι, ένα ζελέ και ένα μπολακι με φιδέ, ο Θεός να το κάνει!!!! Το ζελέ πάντως ήταν μούρλια χαχαχα

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ααααα 36και4 ήμουν αλλά ο υπέρηχος που με έκαναν πριν την εισαγωγή τα έβγαλε 37, οπότε αυτοί έγραψαν επάνω 37....προωρακια θεωρούν πάντως.. 

Έκανα ένα κουράγιο και σηκώθηκα για λίγο, γιατί ήρθαν και μου έβγαλαν τον καθετήρα οπότε πρέπει να σηκώνομαι για τουαλέτα κανονικά.... Εντάξει πιστεύω ότι 4 που θα έρθει ο άντρας μου θα μπορέσω να περπατήσω μέχρι εκεί... Θα δούμε.... Μου έφεραν στις 12μιση ένα χυμακι, ένα ζελέ και ένα μπολακι με φιδέ, ο Θεός να το κάνει!!!! Το ζελέ πάντως ήταν μούρλια χαχαχα

Αχ κορίτσι μου πολύ πεινα.απο Αύριο θα μπορείς να φας?γτ Δεν σε πάνε καλέ με καροτσάκι να μη τσλαιπωρηθεις?ολόκληρο νοσοκομείο δεν Έχει?

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Kαλο μηνα κοριτσι μου....ευχαριστουμε ολα να πανε καλα για ολες!!! Τι κανει το μωρακι σου;;;

Καλα ειναι δοξα τον θεο!!! Βεβαια μ.εχει κανει τη νυχτα μερα λογω κολικων αλλα θαωτο ρυθμισουμε..Εσυ ποτε περιμενεις?? Εισαι καλα??

3 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Πόσα κιλά εννοείς γεννήθηκαν??? 2,780η μικρή και 2,500ο μικρός 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κι εσύ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!! 

Σε ευχαριστω παρα πολυ!

Διαφημίσεις

πρίν από 39 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Καλα ειναι δοξα τον θεο!!! Βεβαια μ.εχει κανει τη νυχτα μερα λογω κολικων αλλα θαωτο ρυθμισουμε..Εσυ ποτε περιμενεις?? Εισαι καλα??

Αυριο 37η κοβω τα χαπια(ουτρογκεσταν κ μαγνησιο)σηκωνομαι γιατι ειμαι ξαπλα κ ξεκιναω περπατημα με τραχηλο μαλακο και 0.5χιλιοστα κ η μικρη ετοιμη με το κεφαλι κ πολλη χαμηλα οπως μ ειπαν πιστευω δεν θα αργησουμε γιατι απο συσπασεις με πονο καλα κραταμε!!

Ναι θα περασουν μωρε κ οι κολικοι!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

4 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Να σου ζησουν κοπελα μου!Γερα κ καλοτυχα τα μικρα σου αγγελουδια!Απιστευτο μου φαινεται πριν μια μερα στην αναμονη κ μεσα σε λιγες ωρες αλλαζει η ζωη σ ολη!Εσυ βεβαια εισαι κ μανουλα κ εχεις ζησει τη μαγεια της μητροτητας ηδη ,δε ξερω πως μπορει να νιωθεις ποσο τελεια που τριπλασιαζεται αυτη η αγαπη !!ελπιζω μεχρι τωρα που σ στελνω να εχεις αγκαλιασει κ τον μικρο σου!

πρίν από 40 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αυριο 37η κοβω τα χαπια(ουτρογκεσταν κ μαγνησιο)σηκωνομαι γιατι ειμαι ξαπλα κ ξεκιναω περπατημα με τραχηλο μαλακο και 0.5χιλιοστα κ η μικρη ετοιμη με το κεφαλι κ πολλη χαμηλα οπως μ ειπαν πιστευω δεν θα αργησουμε γιατι απο συσπασεις με πονο καλα κραταμε!!

Ναι θα περασουν μωρε κ οι κολικοι!

Πω πω εφτασες κ εσυ ρε αγαπη στις 37 τι φοβο εχουμε περασει ολες απο το 5ο -6ο με τις συσπασεις κ να που φτασαμε ολες εδω!κ τωρα δε λενε να βγουνε!κ εγω πολυ περπατημα με το κεφαλι κατω δυο μηνες τωρα αλλα ψηλα ο γιατρος μ λεει εχω μελλον ακομη!το τραχηλο οτι ειναι μαλακος πως το βλεπουν?

7We5p3.png

πρίν από 12 λεπτά , Dimitra K είπε:

Πω πω εφτασες κ εσυ ρε αγαπη στις 37 τι φοβο εχουμε περασει ολες απο το 5ο -6ο με τις συσπασεις κ να που φτασαμε ολες εδω!κ τωρα δε λενε να βγουνε!κ εγω πολυ περπατημα με το κεφαλι κατω δυο μηνες τωρα αλλα ψηλα ο γιατρος μ λεει εχω μελλον ακομη!το τραχηλο οτι ειναι μαλακος πως το βλεπουν?

Εφτασα κ εγω δοξα τον Θεο στις 37. Αστα να πανε οι παλιο συσπασεις μας παιδεψαν....με το χερι βλεπουν τον τραχηλο αν ειναι μαλακος ή οχι τοσες φορες π μ εκαναν την εξεταση με το δαχτυλο αν δεν ηξερα κ αυτο τι αλλο....χαχα οχι εμενα μ ειπαν ακριβως πισω απο τον τραχηλο ειναι το κεφαλι της κ τον πιεζει γιαυτο κ καποια στιγμη νομιζαν υπαρχεο διαστολη αλλα ευτυχως δεν ειχα οταν με ειχαν δει τελευταια φορα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κορίτσια πήγα και τον είδα τον μικρούλη αλλά έκατσα με το ζόρι 2λεπτα, δεν αντέχω με τίποτα όρθια... Του έδιναν γάλατακι εκείνη την ώρα, ρωτούσα διάφορα άλλα δεν μου έλεγαν τίποτα, μου είπα ότι θα περάσει ο παιδίατρος για ενημέρωση αύριο το πρωί... Είναι μικροκαμωμενος πάντως, παρόλο τα 2,5 κιλά που μου είπαν ότι είναι... Η μπουμπού είναι μια χαρά, πίνει κοντά στα 30ml το 3 ωρο αλλά όχι συνεχόμενα γιατί δεν το δέχεται και πολύ εύκολα το γάλα.. Εμενα πάλι με έπιασε το παράπονο και μου λείπει ο Ιωάννης μου που είναι στο σπίτι... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...