Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

B

πρίν από 36 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Μου έφεραν μόνο την μικρή, ο μικρούλης είχε μια συδπροσαρμογη και εμφάνισε μια μικρή αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν λίγο οξυγόνο και τον έχουν στην μενν για παρακολουθηση, σε θερμοκοιτιδα.. Τρώει κανονικά... 

Καλημερα κορίτσια!

Αναστασία να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εσυ πως το βλεπεις; ο μπεμπης αραξε εκει μεσα ε;;.

Την έχει καταβρει.Μπορει να γκρινιάζω γτ πλέον ζοριζομαι αρκετά αλλά  όσο παραπάνω τόσο το καλύτερο γι αυτόν!! !!!!!Σε δύο βδομάδες έχω ΠΗΤ  αρα πιστεύω σε κάνα 10ημερο να εμφανιστεί.αρρωστησε και ο άντρας μου καιντου λέω κάτσε Κέρκυρα.να έρθει έστω σε μια βδομάδα.αρα ας κάτσει μέσα ο μικρούλης! 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Την έχει καταβρει.Μπορει να γκρινιάζω γτ πλέον ζοριζομαι αρκετά αλλά  όσο παραπάνω τόσο το καλύτερο γι αυτόν!! !!!!!Σε δύο βδομάδες έχω ΠΗΤ  αρα πιστεύω σε κάνα 10ημερο να εμφανιστεί.αρρωστησε και ο άντρας μου καιντου λέω κάτσε Κέρκυρα.να έρθει έστω σε μια βδομάδα.αρα ας κάτσει μέσα ο μικρούλης! 

Εγω στο ειπα. Σε βλεπω να εισαι η επομενηηηηηη!!!! ❤❤ 

Η βαλεντινα μπορει να γεννησει και τελευταια οπως το παει @ΒαλεντιναΧρηστος :lol:

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Μου έφεραν μόνο την μικρή, ο μικρούλης είχε μια συδπροσαρμογη και εμφάνισε μια μικρή αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν λίγο οξυγόνο και τον έχουν στην μενν για παρακολουθηση, σε θερμοκοιτιδα.. Τρώει κανονικά... 

Είναι μια χαρά ο μικρούλης. Προληπτικά τον κράτησαν.εσυ δεν επιτρέπεται να πας στη μενν  να τον δεις?αχ μωρέ έχεις τη μπεμπουλα αγκαλίτσα.μα πόσο μαγικό μπορεί να είναι ?

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Η βαλεντινα μπορει να γεννησει και τελευταια οπως το παει @ΒαλεντιναΧρηστος :lol:

Έχω 2 βδομάδες γεματες.ειμαι σίγουρη.βαλεντινα πιστεύω μετά Εσύ και μετά εγώ.βασικα η Τελευταία από τις μανούλες Δεκεμβρίου θα μαι. Το χω καταλάβει.εχω ενα κωλοπαιδακι μέσα μου που ταλαιπωρεί τη μανούλα. Χιχιχιχι

πρίν από 13 λεπτά , loyloy είπε:

Είναι μια χαρά ο μικρούλης. Προληπτικά τον κράτησαν.εσυ δεν επιτρέπεται να πας στη μενν  να τον δεις?αχ μωρέ έχεις τη μπεμπουλα αγκαλίτσα.μα πόσο μαγικό μπορεί να είναι ?

Έχω 2 βδομάδες γεματες.ειμαι σίγουρη.βαλεντινα πιστεύω μετά Εσύ και μετά εγώ.βασικα η Τελευταία από τις μανούλες Δεκεμβρίου θα μαι. Το χω καταλάβει.εχω ενα κωλοπαιδακι μέσα μου που ταλαιπωρεί τη μανούλα. Χιχιχιχι

Χαχαχα, οχι θα ερθει ο μικρος οσονουπω! Καρδιοτοκογραφο εχεις κανει? Αντε να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος τη Δευτερα 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα, οχι θα ερθει ο μικρος οσονουπω! Καρδιοτοκογραφο εχεις κανει? Αντε να δουμε τι θα σου πει ο γιατρος τη Δευτερα 

Τη Δευτέρα πρώτη φορά.δεν μπορείς να πεις με έχει υπερχαλαρη ο γιατρός μου.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Τη Δευτέρα πρώτη φορά.δεν μπορείς να πεις με έχει υπερχαλαρη ο γιατρός μου.

Μια χαρα σε εχει και μενα ο δικος μου τα ιδια. Βασικα ουτε καν μου εχει αναφερει καρδιοτοκογραφω. Ισως στην εβδομαδα που εισαι αν φτασω μεχρι εκει, δεν ξερω. Αλλα ειμαι και γω υπερχαλαρη, δεν εχω καταλαβει τι προκειται να γινει και με βλεπω να τρεχω πανικοβλητη οταν ερθει η στιγμη χαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 48 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι ας κατσει αν ειναι ετσι......:wink:

πρίν από 46 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχα μπαααα δεν νομιζω αυριο π θα κοψω το μαγνησιο κ τα ουτρο κατι μ λεει οτι θα εμφανιστει απο μερα σε μερα!!! Αυτα την κρατανε μεσααα!!!:lol:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 31 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μια χαρα σε εχει και μενα ο δικος μου τα ιδια. Βασικα ουτε καν μου εχει αναφερει καρδιοτοκογραφω. Ισως στην εβδομαδα που εισαι αν φτασω μεχρι εκει, δεν ξερω. Αλλα ειμαι και γω υπερχαλαρη, δεν εχω καταλαβει τι προκειται να γινει και με βλεπω να τρεχω πανικοβλητη οταν ερθει η στιγμη χαχα

Και μένα έτσι με βλέπω.πανικος στο φουλ.

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι ας κατσει αν ειναι ετσι......:wink:

Χαχαχαχα μπαααα δεν νομιζω αυριο π θα κοψω το μαγνησιο κ τα ουτρο κατι μ λεει οτι θα εμφανιστει απο μερα σε μερα!!! Αυτα την κρατανε μεσααα!!!:lol:

Αν θέλει να κάτσει και παραπάνω ας κάτσει!!!!!!! Ξερει τι κάνει η Μπουμπου!!!

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Και μένα έτσι με βλέπω.πανικος στο φουλ.

Αν θέλει να κάτσει και παραπάνω ας κάτσει!!!!!!! 

Εγω παντως χθες το βραδυ τα χρειαστηκα......απο την μια λεω να γεννησω να βγει να την εχω διπλα μ απο την αλλη με πιανει ενας πανικος! Αλλα ειπα δεν θα το σκεφτω απο τωρα θα το σκεφτω εκεινη την ωρα για να βρεθω προ τετελεσμενου!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ολα καλα θα πανε θα σ φερουν τον μπεμπη αυριο ειμαι σιγουρη.....να σε ρωτησω κατι τι ωρεςς εχει επισκεπτηριο στις μανουλες;;; γιατι εμενα στην εμβρυομητρικη ειχε 4-6 το απογευμα....με ενδιαφερει γιατι κ σημερα να γινει κατι εκει θα ερθω γιαυτο ρωταω!

Καθημερινές έχει μόνο 4-6 το από και σκ έχει και πρωί 11-1...αν γίνει κάτι και έρθεις σήμερα θα πας ιπποκράτειο όχι Παπαγεωργιου που είμαι εγώ!!! Το Παπαγεωργιου ξανά εφημερευει στις 4/12..

πρίν από 51 λεπτά , loyloy είπε:

Μπορω να πάω αν καταφέρω να σηκωθώ... Προς το παρόν πονάω πολύ οπότε δεν το προσπαθώ, με σήκωσαν μια φορά αλλά μόνη μου φοβάμαι.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καθημερινές έχει μόνο 4-6 το από και σκ έχει και πρωί 11-1...αν γίνει κάτι και έρθεις σήμερα θα πας ιπποκράτειο όχι Παπαγεωργιου που είμαι εγώ!!! Το Παπαγεωργιου ξανά εφημερευει στις 4/12..

Μπορω να πάω αν καταφέρω να σηκωθώ... Προς το παρόν πονάω πολύ οπότε δεν το προσπαθώ, με σήκωσαν μια φορά αλλά μόνη μου φοβάμαι.... 

Καταλαβααα!!! Κατσε μην σηκωνεσαι μονη σου!! Θα στον φερουν οταν ειναι!!! Ποσο γεννησες;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοριτσια καλο μηνα και με το καλο στα μωρακια σας!!!! Ειμαι απο μανουλες Νοεμβριου!!! Αναστασια να σ ζησουν τα μπεμπακια! Καλη ανατροφη!!!

Με το καλο να ακολουθησουν κ οι υπολοιπες!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 2 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Κοριτσια καλο μηνα και με το καλο στα μωρακια σας!!!! Ειμαι απο μανουλες Νοεμβριου!!! Αναστασια να σ ζησουν τα μπεμπακια! Καλη ανατροφη!!!

Kαλο μηνα κοριτσι μου....ευχαριστουμε ολα να πανε καλα για ολες!!! Τι κανει το μωρακι σου;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καταλαβααα!!! Κατσε μην σηκωνεσαι μονη σου!! Θα στον φερουν οταν ειναι!!! Ποσο γεννησες;;;

Πόσα κιλά εννοείς γεννήθηκαν??? 2,780η μικρή και 2,500ο μικρός 

πρίν από 4 λεπτά , Κελυ 32 είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου κι εσύ να χαίρεσαι το μωράκι σου!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...