Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι τι παθαμε με την σκατουλα.....μ λεει ο αντρας μ εσυ φταις π σταματησαν οι συσπασεις χαχαχαχ βιαζεται ο καημενος να βγει.....εγω ειπα απο την μια καλυτερα γιατι για σημερα επρεπε να παω θεσσαλονικη στο εφημερευον.....εδω με αναλαμβανουν απο αυριο μαλλον κ σιγουρα απο κυριακη κ μετα αρα ας κατσει μεσα λιιιγες ωριτσες ακομα...χιχιχι!!!! 

Εσυ πως εισαι;;;

Σκατουλακι η μπουμπου Σου!!!!!!άντε μακάρι να κρατηθεί λίγο ακόμα να μη τρέχεις Θεσσαλονίκη.

Διαφημίσεις

Just now, loyloy είπε:

Να Σου ζήσουν!!!!!!!!γερά και καλοτυχα να είναι τα μωράκια Σου!! !!!!!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό!!!! Κοντεύεις κι εσύ, αντε με το καλό!!!! Όλα μια ιδέα είναι, το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι τα μωράκια μας καλά! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου γλυκό!!!! Κοντεύεις κι εσύ, αντε με το καλό!!!! Όλα μια ιδέα είναι, το μόνο που έχει σημασία είναι να είναι τα μωράκια μας καλά! 

Το σημαντικότερο Αναστασία μου γερα μωράκια.αντε ξανακοιμησου τώρα που μπορείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Το σημαντικότερο Αναστασία μου γερα μωράκια.αντε ξανακοιμησου τώρα που μπορείς.

Αυτό θα κάνω, ελπίζω να μπορέσω!!! Καληνύχτα θα σας ξαναστείλω όταν μπορέσω!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Να σου ζησουν, κορίτσι μου! 

Μόνο αυτό έχει σημασία, να είναι καλά τα παιδάκια μας!

7 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!! 

Καλημερα Αναστασία να σου ζησουν τα μωράκια σου και καλή αναρρωση σε εσένα!!! 

5mtvp3.png

7 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Σκατουλακι η μπουμπου Σου!!!!!!άντε μακάρι να κρατηθεί λίγο ακόμα να μη τρέχεις Θεσσαλονίκη.

Καλημερα κοριτσια μουυυ....τι κανετε;;;

Ναι μακαρι να κατσει κ σημερα μεσα...αντε ή αλλιως να μας βγει μετα τις 12 π θα ειμαι 37!!!:wink:

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

8 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!! 

Συγχαρητήρια μπράβο!!!! Να σου ζήσουν!

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσια μουυυ....τι κανετε;;;

Ναι μακαρι να κατσει κ σημερα μεσα...αντε ή αλλιως να μας βγει μετα τις 12 π θα ειμαι 37!!!:wink:

Στο λεπτό θα παιχτεί!!!!!!!

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Μου έφεραν μόνο την μικρή, ο μικρούλης είχε μια συδπροσαρμογη και εμφάνισε μια μικρή αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν λίγο οξυγόνο και τον έχουν στην μενν για παρακολουθηση, σε θερμοκοιτιδα.. Τρώει κανονικά... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!! Μου έφεραν μόνο την μικρή, ο μικρούλης είχε μια συδπροσαρμογη και εμφάνισε μια μικρή αναπνευστική δυσχέρεια, του έβαλαν λίγο οξυγόνο και τον έχουν στην μενν για παρακολουθηση, σε θερμοκοιτιδα.. Τρώει κανονικά... 

Καλημέρα αγαπη!!! Ενταξει, μην ανησυχεις, δεν ειναι κατι. Αρκει που ειναι καλα τα ζουζουνια σου! Εσυ πως εισαι ?? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημέρα αγαπη!!! Ενταξει, μην ανησυχεις, δεν ειναι κατι. Αρκει που ειναι καλα τα ζουζουνια σου! Εσυ πως εισαι ?? 

Αγκαλιά με την μπουμπού!! Στεναχωριεμαι λίγο γιατί δεν τον έχω δει καθόλου, από αύριο και βλέπουμε.... Σε γενικές γραμμές καλά, πονάω πολύ λιγότερο, απλά δεν μ αφήνουν να φάω ρε γαμωτο, μόνο τσάι....τωρα περιμένω τους δικούς μου στις 11 έχει επισκεπτηριο.. 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αγκαλιά με την μπουμπού!! Στεναχωριεμαι λίγο γιατί δεν τον έχω δει καθόλου, από αύριο και βλέπουμε.... Σε γενικές γραμμές καλά, πονάω πολύ λιγότερο, απλά δεν μ αφήνουν να φάω ρε γαμωτο, μόνο τσάι....τωρα περιμένω τους δικούς μου στις 11 έχει επισκεπτηριο.. 

Ολα καλα θα πανε θα σ φερουν τον μπεμπη αυριο ειμαι σιγουρη.....να σε ρωτησω κατι τι ωρεςς εχει επισκεπτηριο στις μανουλες;;; γιατι εμενα στην εμβρυομητρικη ειχε 4-6 το απογευμα....με ενδιαφερει γιατι κ σημερα να γινει κατι εκει θα ερθω γιαυτο ρωταω!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...