Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 13 λεπτά , Cath3rine είπε:

Παιρνεις μια γεύση απο τώρα!!!! Υπομονή  ..... ΕΣΥ περπατάς; 

Μου πε ο γιατρός αλλά με το κρύο δύσκολο.ευτθχως έχω διάδρομο και το βάζω στο αργό και κάνω λίγο.παντως ο μικρός χαμηλά είναι και η κοιλιά έχει χαμηλώσει αρκετά αλλά ο τράχηλος εκεί αντέχει.δεν θέλει να γεννήσω. 

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Μου πε ο γιατρός αλλά με το κρύο δύσκολο.ευτθχως έχω διάδρομο και το βάζω στο αργό και κάνω λίγο.παντως ο μικρός χαμηλά είναι και η κοιλιά έχει χαμηλώσει αρκετά αλλά ο τράχηλος εκεί αντέχει.δεν θέλει να γεννήσω. 

Σε κρατάει μεχρι τέλους το καμάρι σου.. Ποτε έχεις ΠΗΤ θύμησέ μου;; 

On 29/11/2018 at 12:55 ΜΜ, loyloy είπε:

Λίγο έμεινε.εσυ κοιτα να πας ήρεμη.εντάξει? Για αίμα τα χεις κανονίσει όλα αν χρειαστεί? 

Μου είπαν 7_8 φιάλες.  Έχω μαζέψει 6 κ θα δούμε....προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ήρεμη. Κουράστηκα πια. Έχω βαρύνει κ όλα είναι δύσκολα.

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Είμαι στο νοσοκομείο περιμένω!!!! Εχει μια ακόμα εγκυουλα προς το παρόν, οπότε λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ!!!! Σας φιλώ!!!! 

Τι εγινε; Γεννησες; περιμένουμε νεα;

πρίν από 48 λεπτά , Sun38mam είπε:

Μου είπαν 7_8 φιάλες.  Έχω μαζέψει 6 κ θα δούμε....προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ήρεμη. Κουράστηκα πια. Έχω βαρύνει κ όλα είναι δύσκολα.

Ναι πλέον με τη κοιλιά είναι δύσκολο το παραμικρό.τουλαχιστον έχεις οργανωθεί.αντε να έρθει η μέρα να γεννήσεις να ηρεμήσεις με τόσο άγχος που έχεις περάσει.

πρίν από 51 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μαζι γεννάμε....! Κι εγω 15 μπαινω!!!! 

Ωραία!!!!!!!!!Άντε να ρθει η μέρα.ανυπομονω!!!!!!!! Είχες κάνα Νέο από Αναστασία Μήπως?

@ΒαλεντιναΧρηστος που είσαι μικρούλα?βρε μήπως γεννησες?

Καλησπέρα κορίτσια. Βγήκαν τα αποτελέσματα από την καλλιέργεια κολπικού υγρού που έκανα. Μου βρήκαν ουρεοπλασμα και από εκείνη τη στιγμή με πήρε από κάτω.. Η γυναικολόγος βέβαια είπε ότι με αντιβίωση δε θα έχουμε θέμα και για φυσιολογικό τοκετό.. 

2aCS.png

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!! 

• Μου αρέσει 4

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι πλέον με τη κοιλιά είναι δύσκολο το παραμικρό.τουλαχιστον έχεις οργανωθεί.αντε να έρθει η μέρα να γεννήσεις να ηρεμήσεις με τόσο άγχος που έχεις περάσει.

Ωραία!!!!!!!!!Άντε να ρθει η μέρα.ανυπομονω!!!!!!!! Είχες κάνα Νέο από Αναστασία Μήπως?

@ΒαλεντιναΧρηστος που είσαι μικρούλα?βρε μήπως γεννησες?

Γεια σας κοριτσακια!!! Οχι πριν με συσπασεις καθε δυο λεπτα κ αφου τις παρακολουθουσαμε μια ωρα εκει π ετοιμαζομομασταν να φυγουμε για το νοσοκομειο τσουπππππ αραιωνουν ανα 3 ανα 4 ανα 7 ανα 10....θα μας τρελανεις λεω την μπεμπα εσυ!!! Αντε να περασει κ η αυριανη μερα να ρθει η κυριακη να ηρεμησω απο το ταξιδι π θα χρειαζοταν να κανω!! Εσεις τι κανετε;;;

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου γέννησα στις 4 τα μοουμπουκια μου!!! 2,780 το κοριτσάκι 2,500 το αγοράκι όλα πήγαν πολύ καλά απλά καθυστέρησα πολύ να μπω γιατί είχε πολλές εγκυουλες με καισαρική... Από τις 9 με είχαν έτοιμη και με έβαλαν 3μιση!εκανα ραχιαια τελικά, δεν πονεσα καθόλου ειλικρινά... Μετά τη γέννα με έπιασαν αφόρητοι πόνοι πήρα πολλά παυσίπονα γιατί δεν με έπιαναν και κατάφερα να ηρεμήσω γύρω στις 9 όπου και κοιμηθηκα λίγο.. Τα μωρά μου δεν τα έχω δει, μου είπαν αύριο το πρωί, αλλά είναι καλά! Τώρα ξύπνησα από την πείνα αλλά δυστυχώς φαΐ γιοκ!!!! 

Να σου ζησουν τα μωρακια σου γερα κ καλοτυχα....καλη ανναρωση καλους θηλασμους κοπελα μου!!! 

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Γεια σας κοριτσακια!!! Οχι πριν με συσπασεις καθε δυο λεπτα κ αφου τις παρακολουθουσαμε μια ωρα εκει π ετοιμαζομομασταν να φυγουμε για το νοσοκομειο τσουπππππ αραιωνουν ανα 3 ανα 4 ανα 7 ανα 10....θα μας τρελανεις λεω την μπεμπα εσυ!!! Αντε να περασει κ η αυριανη μερα να ρθει η κυριακη να ηρεμησω απο το ταξιδι π θα χρειαζοταν να κανω!! Εσεις τι κανετε;;;

Να σου ζησουν τα μωρακια σου γερα κ καλοτυχα....καλη ανναρωση καλους θηλασμους κοπελα μου!!! 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου αντε κι εσύ με το καλο, σε τρολαρει η μπεμπούλα σου χάχαχαχα 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου αντε κι εσύ με το καλο, σε τρολαρει η μπεμπούλα σου χάχαχαχα 

Ναι τι παθαμε με την σκατουλα.....μ λεει ο αντρας μ εσυ φταις π σταματησαν οι συσπασεις χαχαχαχ βιαζεται ο καημενος να βγει.....εγω ειπα απο την μια καλυτερα γιατι για σημερα επρεπε να παω θεσσαλονικη στο εφημερευον.....εδω με αναλαμβανουν απο αυριο μαλλον κ σιγουρα απο κυριακη κ μετα αρα ας κατσει μεσα λιιιγες ωριτσες ακομα...χιχιχι!!!! 

Εσυ πως εισαι;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Να Σου ζήσουν!!!!!!!!γερά και καλοτυχα να είναι τα μωράκια Σου!! !!!!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι τι παθαμε με την σκατουλα.....μ λεει ο αντρας μ εσυ φταις π σταματησαν οι συσπασεις χαχαχαχ βιαζεται ο καημενος να βγει.....εγω ειπα απο την μια καλυτερα γιατι για σημερα επρεπε να παω θεσσαλονικη στο εφημερευον.....εδω με αναλαμβανουν απο αυριο μαλλον κ σιγουρα απο κυριακη κ μετα αρα ας κατσει μεσα λιιιγες ωριτσες ακομα...χιχιχι!!!! 

Εσυ πως εισαι;;;

Ευτυχώς που δεν ήρθες εδώ σήμερα γινόταν χαμός!!!! Σκέψου ότι έκανα εισαγωγή πρώτη αλλά μπήκα στο χειρουργείο πέμπτη γιατί είχε έκτακτα περιστατικα.... Τώρα είμαι πολύ καλά, δεν πονάω σχεδόν καθόλου, το προσωπικό είναι άψογο και είμαι μόνη σε δίκλινο δωμάτιο! Λογικά σε λίγο θα περάσει η επίδραση από την παυσιπονη και θα αρχίσει πάλι ο πόνος, αλλά θα τους πω να βάλουν άλλη κατευθείαν! 

Τα μικρα ήταν και τα δύο τυλιγμένο μια φορά στο λώρο αλλά δόξα τω θεω όλα καλά! Πριν λίγο ρώτησα γιατί δεν με έχουν ενημερώσει ακόμα και μου είπαν να χαίρομαι γι αυτό γιατί σημαίνει ότι είναι καλά! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...