Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Καθόλου απιθανοοοοοοοο..... Πίστεψε με...! Να θες να γεννάς καθε μερα χαχαχαχαχαχα κριμα να μην είσαι κοντά να σε παίρναμε μαζι μας..!!!

Μωρέ εδώ σκέφτομαι μήπως συνδυάσω τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο με ενα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Καθόλου απιθανοοοοοοοο..... Πίστεψε με...! Να θες να γεννάς καθε μερα χαχαχαχαχαχα κριμα να μην είσαι κοντά να σε παίρναμε μαζι μας..!!!

Χαχαχαχαχα ναι μωρεεε, να βρισκομασταν ολες μαζι και να ριχναμε γελιο!!! Ισως καποια στιγμη γινει ομως, δεν εχω ερθει ποτε θεσσαλονικη και θελω πολυ καποια στιγμη να ανεβω! Ποτε μη λες ποτε! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:

Μωρέ εδώ σκέφτομαι μήπως συνδυάσω τον ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο με ενα ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη.

Πολυ καλη η ιδεα σου... Ξεκάθαρα κ αντικειμενικά έχουμε καλο γυναικολογο χαχαχαχααχαχααχααχχχχαχαχα 

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχαχα ναι μωρεεε, να βρισκομασταν ολες μαζι και να ριχναμε γελιο!!! Ισως καποια στιγμη γινει ομως, δεν εχω ερθει ποτε θεσσαλονικη και θελω πολυ καποια στιγμη να ανεβω! Ποτε μη λες ποτε! 

Δεν έχεις έρθει ποτε;;;; να η ευκαιρία.. Μαζι με την @loyloy θα κανονιζουμε ομαδικό τσεκ στον γυναικολογο.. Κ μετα βολτούλα... Με τα καρότσια ;) μωρε τι ωραία που θα ηταν.. Τελεια... Εγω πιστεύω θα γίνει... ❤❤❤

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Είμαι στο νοσοκομείο περιμένω!!!! Εχει μια ακόμα εγκυουλα προς το παρόν, οπότε λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ!!!! Σας φιλώ!!!! 

• Μου αρέσει 5

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!! Είμαι στο νοσοκομείο περιμένω!!!! Εχει μια ακόμα εγκυουλα προς το παρόν, οπότε λογικά δεν θα αργήσουμε πολύ!!!! Σας φιλώ!!!! 

Καλημέρα κοπέλα μου με το καλό με ένα πόνο!!! 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα, με το καλό!!!! 

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Καλημέρα κορίτσι,με το καλό και με έναν πόνο!Ολα Τελεια θα πάνε!!!!!:wub:Περιμενουμε νέα σου!!!!!

Γεννησε καμμια άλλη εγκυουλα;Γιατί δεν διάβασα,είναι πολλά!

Εγω μπαίνω κοριτσάκια,την Τετάρτη 5/12,όλα καλά με την μπουμπου,αλλά είναι λίγο βιαστική και με πιέζει πολύ!θα είμαι 38 εβδομαδων ακριβώς,την προηγούμενη Δευτέρα η μπουμπου ήταν 3 κιλά,θα πάμε και αυτή την Δευτέρα να την δούμε!Η μεγάλη μου κάθε πρωί μετράει τις μέρες!Εγω έχω αγχωθεί λίγο,αλλά οκ θα μου περάσει!:wub:

gCo4p3.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Ααα κοπελα μου γλυκια εχασα πολλα επεισοδια απο χθες!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!Να μεγαλωσει η ομορφη οικογενεια σας!Του Αγ.Ανδρεα σημερα να σας προσεχει ολους!Φιλια!

7We5p3.png

6 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Ααα κοπελα μου γλυκια εχασα πολλα επεισοδια απο χθες!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΑΓΓΑΛΙΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!Να μεγαλωσει η ομορφη οικογενεια σας!Του Αγ.Ανδρεα σημερα να σας προσεχει ολους!Φιλια!

Πως Είσαι?Ξαναειδες τπτ διαφορετικά υγρα?Εγώ τπτ όμως χτες ένιωσα τον άτιμο ολόισιο .η κοιλιά μέχρι το στήθος πάνω και να μη μπορώ να ανασάνω.έκανε πρόβα το σκατουλακι για τη μεγάλη έξοδο.ευτυχως κράτησε λίγο.μονο στην ιδεα ότι Ίσως μου σπάσουν τα νερα εκείνη τη στιγμή και έπρεπε να γεννήσω τρόμαξα.Δε νιώθω έτοιμη ακόμα Τελικά.

Κορίτσια η Αναστασία μας λέτε να χει πάρει τα μπεμπακια της αγκαλιτσα?

7 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Αναστασία μου εύχομαι με το καλό αν και λογικά θα έχεις αγκαλίτσα τα μωράκια σου τώρα που θα το διαβάζεις! 

Για το ξύρισμα που λέγατε,  ξυριστηκα πριν 2 βδομάδες και θα τα ξανακάνω πριν μπω μέσα. Εγώ έβαλα σκαμπό μέσα στη ντουζιέρα και σε συνδυασμό με κάτι ψιλοακροβατικά και πολλά αχ βαχ και δεν μπορώ τα κατάφερα χαχαχαχαχα!

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , loyloy είπε:

Πως Είσαι?Ξαναειδες τπτ διαφορετικά υγρα?Εγώ τπτ όμως χτες ένιωσα τον άτιμο ολόισιο .η κοιλιά μέχρι το στήθος πάνω και να μη μπορώ να ανασάνω.έκανε πρόβα το σκατουλακι για τη μεγάλη έξοδο.ευτυχως κράτησε λίγο.μονο στην ιδεα ότι Ίσως μου σπάσουν τα νερα εκείνη τη στιγμή και έπρεπε να γεννήσω τρόμαξα.Δε νιώθω έτοιμη ακόμα Τελικά.

Κορίτσια η Αναστασία μας λέτε να χει πάρει τα μπεμπακια της αγκαλιτσα?

Μολις γυρισα απ το γιατρο ειχα καρδιοτοκογραφο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΠΑΣΗ!!!δηλαδη τι να πω απο τον 6ο με φοβο μη γεννησουμε κ τωρα που τις θελουμε εξαφανιστηκαν οι συσπασουλες μας!!μου ειπε να περπαταω εως κ 2 ωρες τη μερα γιατι ειναι πολυ ψηλα η μπεμπουκα!κανει κ ψοφο που να παω!αλλα θα κουκουλωθω κ θα βγω!απο υγρα επισης τιποτα ιδιο τα κλασσικα..πω πω λες να τεντονεται ο παιδαρος!!εγω μονο ορθια ανασαινω καλα

7We5p3.png

πρίν από 52 λεπτά , Dimitra K είπε:

Μολις γυρισα απ το γιατρο ειχα καρδιοτοκογραφο ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΣΠΑΣΗ!!!δηλαδη τι να πω απο τον 6ο με φοβο μη γεννησουμε κ τωρα που τις θελουμε εξαφανιστηκαν οι συσπασουλες μας!!μου ειπε να περπαταω εως κ 2 ωρες τη μερα γιατι ειναι πολυ ψηλα η μπεμπουκα!κανει κ ψοφο που να παω!αλλα θα κουκουλωθω κ θα βγω!απο υγρα επισης τιποτα ιδιο τα κλασσικα..πω πω λες να τεντονεται ο παιδαρος!!εγω μονο ορθια ανασαινω καλα

Σου λέω τρόμαξα.παει γενναω.αλλα Τελικά κράτησε λίγο.μετα ξαναπήγε στη θέση του.κοιτα κι εγώ όσες συσπάσεις είχα τόσο καιρό και κρεβατωθηκα καμία σχέση με το τώρα.αραια και που.και δεβ παίρνω και μαγνήσιο πλέον.τι να πω.αντε να δω τη Δευτέρα τι θα φανεί στο μηχάνημα.

Καλησπέρα κορίτσια μου.... Καλα σήμερα πολυ υπνο εχω ρίξει.. Το ξενυχτάω κ μετα του δίνω κ καταλαβαίνει το μεσημέρι.. Τι αναποδιά...!!! 

@loyloy σε τρολάρει το παιδι σου νομίζω!!! Τοσο καιρό δεν είχες ησυχια κ τωρα θελει κ άλλο μεσα...!!! Εγω τπτ απο συσπάσεις κ πόνους.. Κανα δυο φορές αν θυμάμαι καλα ενιωσα σαν τσιμπήματα ..ν ανησυχήσω;;; 

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Περπάτημα σε είπε;;; εμ δεν βλέπει τι καιρό έχουμε ;;;; :χαχχαχαχαχα βγες βολτα στα μαγαζιά ...αναγκαστικά.... Χαχαχαχα  

πρίν από 17 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου.... Καλα σήμερα πολυ υπνο εχω ρίξει.. Το ξενυχτάω κ μετα του δίνω κ καταλαβαίνει το μεσημέρι.. Τι αναποδιά...!!! 

@loyloy σε τρολάρει το παιδι σου νομίζω!!! Τοσο καιρό δεν είχες ησυχια κ τωρα θελει κ άλλο μεσα...!!! Εγω τπτ απο συσπάσεις κ πόνους.. Κανα δυο φορές αν θυμάμαι καλα ενιωσα σαν τσιμπήματα ..ν ανησυχήσω;;; 

Περπάτημα σε είπε;;; εμ δεν βλέπει τι καιρό έχουμε ;;;; :χαχχαχαχαχα βγες βολτα στα μαγαζιά ...αναγκαστικά.... Χαχαχαχα  

Σκατοπαιδο και ακόμα δεν βγήκε.που να γεννηθεί κιόλας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...