Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Ευχαριστώ πολύ κοριτσακια μου!!!!! @Alex. Arapπεραστικά και σε σας αγάπη μου, αυτές οι κωλο ιώσεις δεν μας αφήνουν σε ησυχία.... Κι εμένα έτσι ξαφνικά ανέβασε, κανένα δείγμα νωρίτερα τίποτα.... Απλά δεν έτρωγε πάλι σήμερα και το υποψιάστηκα, τον μέτρησα και είχε πυρετό.... Ελπίζω εσας να περιοριστει μόνο σε πυρετό, να μην έχετε εμετούς η κάτι άλλο! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Γειά σας κορίτσια περαστικά σας @Anastasia_paris και εγώ πριν λίγο γύρισα από το παιδίατρο η μικρή μου σήκωσε πυρετό 38.6 επεζε μια χαρά αλλά μου φάνηκε ζέστη και της έβαλα θερμόμετρο και είχε πυρετό μια ίωση έχει αρπάξει. Αυριο θα παμε πάλι να μας δει. 

Και σενα? Αχ μωρε, αρχισανε και θεριζουν οι παλιοϊωσεις. Περαστικα κοριτσι μου, και υπομονη, θα περασει που θα παει! 

πρίν από 6 λεπτά , Δώρα είπε:

@Anastasia_paris Κοπέλα μου να έχεις ένα ήρεμο βράδυ και μια εύκολη γέννα αύριο. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, όλα θα πάνε μια χαρά. Καληνύχτα εγκυούλεεες μου! 

Καληνυχταααα

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

@nanoula90 τι λετε κορίτσια μου::::;;;;;εγω το χω κόψει το σπορ απο τον Αύγουστο... Δεν παιζει να κάθομαι κ να προσπαθώ να ξυρίσω πόδια... (Ευτυχώς εκανα λέιζερ.. Ειχα καλα αποτελέσματα χαχαχαχαχα) κ τωρα σκεφτομαι να πω κάποιον να με τα κάνει γτ δεν παίζει μονη μ... Ουτε ενα μπανιο, δεν μπορω να κάνω κ κουράζομαι... 

φιλενάδα ειδες η θετική σκέψη που λέγαμε επανήλθε "!!!περαστικά θα ναι κ για τον μικρο εφοσον πέφτει βράδυ... Θα δεις. Μην αγχωνεσε!!!! Θα χετε ενα ησυχο βραδάκι...!!!

Για πες για το λειζερ? Αξιζει?? Εγω κανω κερι στα ποδια και μου κραταει περιπου 3-4 βδομαδες! Αλλα πλεον γινεται στα τυφλά! Και δεν φτανω κιολας στα πολυ χαμηλα σημεια και συνηθως ξαπλωνω και σηκωνω τα ποδια. Σαν αναποδη κατσαριδα φαντασου χαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Λίγο είχα να μπω καινβλεπω ιώσεις γιατρός γκομενάκι.χαμος. @Alex. Arap περαστικά στη μικρούλα σου.

@Anastasia_paris βρε τι ήταν κι αυτό σήμερα.προσπαθησε να κοιμηθείς και πάρε τα ντεπον σου και τον μικρό θα τον φροντίσει ο Μπαμπας.μην ανησυχείς.Αυριο θα φέρεις στο κόσμο τα διδυμακια σου.Μεγαλη μέρα.Καλα όσο για το γιατρό τόσο καλός?Και καλα ξυρισες πόδια μόνη σου?Εγώ από Σεπτέμβρη έχω να τα κάνω και τώρα πρέπει βα βάλω κάποιον να μου τα κάνει Γιατί δεν μπορώ.Ευτυχως από τριχοφυια έχω αραιά και που και ξανθές.

Χάχαχαχα χαμουλης από θέματα, όπως πάντα!!!! Για τον μικρό έχω την μαμά, ο άντρας μου δουλεύει και αύριο θα έρθει μαζί μου, η καημένη η μανούλα θα βγάλει πάλι το φίδι απ την τρύπα, αλλά να σας πω την αλήθεια, μόνο εκείνη εμπιστεύομαι όταν είναι άρρωστος!!! Όσο για τον γιατρό, ωωω ναι!!! Ειδικευομενος είναι βασικά, 30κατι, ωραίο παιδί!!!! Τα. Πόδια μη νομίζεις, κι εγώ κανένα 2μηνο είχα να τα. Κάνω, αλλά γενικά κι εγώ έχω αραιή τρίχα σαν κι εσένα.... Να φανταστείς ανέβασα πόδι στον νεροχύτη και τα εκανα, ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα τα κατάφερνα!!!! Τι σου κανει η θέληση όμως!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , loyloy είπε:

Λίγο είχα να μπω καινβλεπω ιώσεις γιατρός γκομενάκι.χαμος. @Alex. Arap περαστικά στη μικρούλα σου.

@Anastasia_paris βρε τι ήταν κι αυτό σήμερα.προσπαθησε να κοιμηθείς και πάρε τα ντεπον σου και τον μικρό θα τον φροντίσει ο Μπαμπας.μην ανησυχείς.Αυριο θα φέρεις στο κόσμο τα διδυμακια σου.Μεγαλη μέρα.Καλα όσο για το γιατρό τόσο καλός?Και καλα ξυρισες πόδια μόνη σου?Εγώ από Σεπτέμβρη έχω να τα κάνω και τώρα πρέπει βα βάλω κάποιον να μου τα κάνει Γιατί δεν μπορώ.Ευτυχως από τριχοφυια έχω αραιά και που και ξανθές.

Ευχαριστώ κορίτσι!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Και σενα? Αχ μωρε, αρχισανε και θεριζουν οι παλιοϊωσεις. Περαστικα κοριτσι μου, και υπομονη, θα περασει που θα παει! 

Καληνυχταααα

Για πες για το λειζερ? Αξιζει?? Εγω κανω κερι στα ποδια και μου κραταει περιπου 3-4 βδομαδες! Αλλα πλεον γινεται στα τυφλά! Και δεν φτανω κιολας στα πολυ χαμηλα σημεια και συνηθως ξαπλωνω και σηκωνω τα ποδια. Σαν αναποδη κατσαριδα φαντασου χαχαχαχα

Σε νιώθω απόλυτα κ εγω χρόνια εκανα κερί κ μετα silk and, pil... Αλλα η μεση μ δεν άντεχε αλλο... Εκανα ενα χρόνο λέιζερ ανα δυο, μηνες πήγαινα κ πλεον εχω χνούδι ..είμαι πολυ ικανοποιημένη.. Τωρα απλα που εμεινα έγκυος τα ξυριζω κ παλι βγαινουν χνούδι.. Αυτο, μ, αρέσει!! Ειμαι απο τις ψυχαναγκαστικες που δεν θέλει να βλέπει ίχνος τρίχας αχαχαχα, ενδεικτικά θα σε πω κανω με 100€ ποδια.. Μπικίνι φουλ. Πρόσωπο κ μασχάλες! Αυταααα περι καλωπισμου! Για μενα αξιζει, κ μαλιστα πολύ.. Πας κυρια καθεσε στα κανουν κ φεύγεις! 

@loyloy,επειδη ξερω τον γιατρό ειναι, όντως έτσι.. Κ νεος κ ωραίος κ καλός απ, οτι λενε!! Θα μας πει, κ, εντυπώσεις η @Anastasia_paris xixixi

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καληνυχταααα

Αστα να πανε και που είσαι ακόμα πόσες ιώσεις θα έχουμε. Ευχαριστούμε παω για ύπνο κορίτσια γιατί σε 3 ώρες θα ξυπνήσω να βάλω θερμόμετρο. 

5mtvp3.png

Κορίτσια σας διαβάζω τόσο καιρό που μιλάτε για ξύρισμα και ένα έχω να σας πω: κάντε λέιζερ να σωθειται!!! Εγώ ξεκίνησα πριν 6 χρόνια και πλέον κάνω μόνο δύο φορές τον χρόνο κάτι λίγες τρίχες που έμειναν.. τώρα έκανα τον Ιούνιο και δεν έχει βγει ούτε τρίχα δεν ξέρω αν έπαιξαν ρόλο οι ορμόνες της εγκυμοσύνης! Και θα ξανακάνω μια και καλή πριν το καλοκαιρι! 

• Μου αρέσει 2

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Χάχαχαχα χαμουλης από θέματα, όπως πάντα!!!! Για τον μικρό έχω την μαμά, ο άντρας μου δουλεύει και αύριο θα έρθει μαζί μου, η καημένη η μανούλα θα βγάλει πάλι το φίδι απ την τρύπα, αλλά να σας πω την αλήθεια, μόνο εκείνη εμπιστεύομαι όταν είναι άρρωστος!!! Όσο για τον γιατρό, ωωω ναι!!! Ειδικευομενος είναι βασικά, 30κατι, ωραίο παιδί!!!! Τα. Πόδια μη νομίζεις, κι εγώ κανένα 2μηνο είχα να τα. Κάνω, αλλά γενικά κι εγώ έχω αραιή τρίχα σαν κι εσένα.... Να φανταστείς ανέβασα πόδι στον νεροχύτη και τα εκανα, ούτε εγώ δεν το πίστευα ότι θα τα κατάφερνα!!!! Τι σου κανει η θέληση όμως!!!! 

Αναστασία με το καλό αύριο όλα να πάνε καλα που μυαλό μου έφυγε όλο. 

5mtvp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

30κατι?Αυτά Είναι!! !!!!βλέπω ολόκληρη κερκίδα από ελεύθερες φίλες σου Αύριο!!!!!!μπαλέτο γιόγκα τι κάνεις και σηκωσες το πόδι?

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Αναστασία με το καλό αύριο όλα να πάνε καλα που μυαλό μου έφυγε όλο. 

Σε νιώθω κορίτσι μου..... Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι περαστικά σας!!! Καληνύχτα!!!! 

Just now, loyloy είπε:

30κατι?Αυτά Είναι!! !!!!βλέπω ολόκληρη κερκίδα από ελεύθερες φίλες σου Αύριο!!!!!!μπαλέτο γιόγκα τι κάνεις και σηκωσες το πόδι?

Χάχαχαχα τίποτα απ τα δυο!!!! Έκανα χρόνια αθλητισμό και μου έχουν μείνει κάποια καλά στοιχεία, παρόλο που έχω χρόνια να ασχοληθώ!!! 

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αφήσω το κινητό μπας και καταφέρω να κοιμηθω!!!! Σας φιλώ όλες, θα σας στείλω μόλις μπορέσω!!!! @Cath3rine μην δω κανένα spoiler αν μιλήσεις  το πρωί με τον Αλέξη χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Ποδι ακουω στον νεροχυτη ακουω. Ποια εισαι??????:blink:

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Σε νιώθω κορίτσι μου..... Σ ευχαριστώ πολύ και πάλι περαστικά σας!!! Καληνύχτα!!!! 

Χάχαχαχα τίποτα απ τα δυο!!!! Έκανα χρόνια αθλητισμό και μου έχουν μείνει κάποια καλά στοιχεία, παρόλο που έχω χρόνια να ασχοληθώ!!! 

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αφήσω το κινητό μπας και καταφέρω να κοιμηθω!!!! Σας φιλώ όλες, θα σας στείλω μόλις μπορέσω!!!! @Cath3rine μην δω κανένα spoiler αν μιλήσεις  το πρωί με τον Αλέξη χαχαχαχαχα

OMERTA φιλενάδα...!!! Θα μπουκάρεις εσυ να μας τα πεις ;) και για, τη γέννα κ για τον γιατρό αχχαχαχαχαχα καλη ξεκούραση.... Λιγο έμεινε...!!!!! Θα τα πουμε αύριο!!! Φιλάκια!!! Κ θετική σκέψη!!! Κ φυσικα ηρεμία....  ❤❤❤❤

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

OMERTA φιλενάδα...!!! Θα μπουκάρεις εσυ να μας τα πεις ;) και για, τη γέννα κ για τον γιατρό αχχαχαχαχαχα καλη ξεκούραση.... Λιγο έμεινε...!!!!! Θα τα πουμε αύριο!!! Φιλάκια!!! Κ θετική σκέψη!!! Κ φυσικα ηρεμία....  ❤❤❤❤

Εκανα εικονα με τοσο ωραιο γιατρο οπως λετε, στις διπλανες αιθουσες τοκετου να ακουγονται κραυγες και ουφ και ξεφυσηματα και στη δικη του αιθουσα να ακουγονται παντα απο ολες αααααχ και παλι ανασα αααααχ :lol: ετσι μακροσυρτο και σεξουλιαρικο χαχαχα παρα τον πονο και το αγχος, αλλα το σεξαπιλ σεξαπιλ !

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Εκανα εικονα με τοσο ωραιο γιατρο οπως λετε, στις διπλανες αιθουσες τοκετου να ακουγονται κραυγες και ουφ και ξεφυσηματα και στη δικη του αιθουσα να ακουγονται παντα απο ολες αααααχ και παλι ανασα αααααχ :lol: ετσι μακροσυρτο και σεξουλιαρικο χαχαχα παρα τον πονο και το αγχος, αλλα το σεξαπιλ σεξαπιλ !

Καθόλου απιθανοοοοοοοο..... Πίστεψε με...! Να θες να γεννάς καθε μερα χαχαχαχαχαχα κριμα να μην είσαι κοντά να σε παίρναμε μαζι μας..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...