Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ ούτε πορτοκαλάδα μπορεί να πιει έχει αλεργια στο πορτοκάλι και στα περισσότερα φρούτα !! Δεν μας θέλει !!! Θα του πω να αράξει καναπέ και ο θεός βοηθός …

Εντάξει δεν πειράζει οι βιταμίνες που περνει. Κανένα ζεστό να πίνει Κ να ξεκουράζετε  

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Τωρα φίλη ότι και να πεις, δυστυχώς με πήρε από κάτω.... Και είχα τόσο καλή ψυχολογία ρε γαμωτο.... 

Ελα μην πεφτεις σε παρακαλω! Κανε ενα χλιαρο ντουζ, και κομπρεσες. Ντεπον επιτρεπεται να παρεις, μην ανησυχεις. Αχ βρε κοριτσι μου. Μη στεναχωριεσαι. Ολα θα πανε καλα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Τωρα φίλη ότι και να πεις, δυστυχώς με πήρε από κάτω.... Και είχα τόσο καλή ψυχολογία ρε γαμωτο.... 

Να μην σε παίρνει απο κάτω σε παρακαλω... Μπορεί απλα ν ανέβηκε λίγο γτ στεναχωρεθηκες για τον μικρο.... Ελα λιγο εμεινε... 9 ωρες σχεδόν... Κουράγιο!!!! Ολα θα γινουν... Θα δεις... Βαλε ξανα ενα θερμόμετρο για τσεκ...

Η ψυχολογία σου θα ξανανεβει...!!!τπτ δεν θα ναι... Θα δεις. 

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ελα μην πεφτεις σε παρακαλω! Κανε ενα χλιαρο ντουζ, και κομπρεσες. Ντεπον επιτρεπεται να παρεις, μην ανησυχεις. Αχ βρε κοριτσι μου. Μη στεναχωριεσαι. Ολα θα πανε καλα!

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

Να μην σε παίρνει απο κάτω σε παρακαλω... Μπορεί απλα ν ανέβηκε λίγο γτ στεναχωρεθηκες για τον μικρο.... Ελα λιγο εμεινε... 9 ωρες σχεδόν... Κουράγιο!!!! Ολα θα γινουν... Θα δεις... Βαλε ξανα ενα θερμόμετρο για τσεκ...

Η ψυχολογία σου θα ξανανεβει...!!!τπτ δεν θα ναι... Θα δεις. 

Σας αγαπώ σας το χω πει?????? Ανέβηκε κι άλλο, 37,8 την πήρα τηλ και μου είπε να πάρω 2 ντεπον τώρα. Και άλλα δύο σε τέσσερις ώρες, γιατί αν εγώ έχω πυρετό, τα μωρά ανεβάζουν σφυγμους... Πφφφφ και έλεγα θα κοιμηθώ σήμερα τελευταία μέρα Με Την κοιλιτσα!!!!! Άσε που ξέχασα. Να ξυρισω και τα. Πόδια μου ρε φιλεεεεεε

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Σας αγαπώ σας το χω πει?????? Ανέβηκε κι άλλο, 37,8 την πήρα τηλ και μου είπε να πάρω 2 ντεπον τώρα. Και άλλα δύο σε τέσσερις ώρες, γιατί αν εγώ έχω πυρετό, τα μωρά ανεβάζουν σφυγμους... Πφφφφ και έλεγα θα κοιμηθώ σήμερα τελευταία μέρα Με Την κοιλιτσα!!!!! Άσε που ξέχασα. Να ξυρισω και τα. Πόδια μου ρε φιλεεεεεε

Δεν χρειάζεται να το πεις.. Το ξέρουμε χαχαχαχα  :-D κι εμείς σ αγαπάμε....❤❤❤ Αλλα δεν στο λέμε ...!!!παρε τα depon για να πέσει..!! Και προσπαθησε να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις.. Να κατέβει κ αυτό... Και ν απολαύσεις την τελευταία μερα με την κοιλίτσα σου!!!!

Τωρα για το ξύρισμα.. Δεν είμαι κ κοντά να πεταχτώ να σε κανω ενα γρήγορο,!! Χμμμ .... Πανε έτσι θα σαι old school mommy... Ειναι της μόδας ;-)  δεν θα σε παρεξηγήσει ο doctor!!! 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Δεν χρειάζεται να το πεις.. Το ξέρουμε χαχαχαχα  :-D κι εμείς σ αγαπάμε....❤❤❤ Αλλα δεν στο λέμε ...!!!παρε τα depon για να πέσει..!! Και προσπαθησε να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις.. Να κατέβει κ αυτό... Και ν απολαύσεις την τελευταία μερα με την κοιλίτσα σου!!!!

Τωρα για το ξύρισμα.. Δεν είμαι κ κοντά να πεταχτώ να σε κανω ενα γρήγορο,!! Χμμμ .... Πανε έτσι θα σαι old school mommy... Ειναι της μόδας ;-)  δεν θα σε παρεξηγήσει ο doctor!!! 

Εσύ ειδικά που τον ξέρεις τον δοκτορ, πες μου, θα εμφανίζουν μπροστά του με τρίχα κάγκελο???? Χαχαχαχαχ ποτέ!!!! Θα τα κανω το πρωί όμως, τώρα κουράστηκα αρκετά... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Εσύ ειδικά που τον ξέρεις τον δοκτορ, πες μου, θα εμφανίζουν μπροστά του με τρίχα κάγκελο???? Χαχαχαχαχ ποτέ!!!! Θα τα κανω το πρωί όμως, τώρα κουράστηκα αρκετά... 

Χαχαχαχα γι αυτο ειπα δεν είμαστε μια πορτα να έρθω να σε κανω μια ξουρισια να πας κιουρία το, πρωί χαχαχαχαχα καλα που δεν μας ακούν οι άντρες μας!!!! Χαχαχαχα

ξεκουράσου εσυ.. Αστο για το πρωί κι αμα δεν προλάβεις τι να κάνουμε ;!;!;! Σαματι δεν θα χει ξαναδεί;;;  

πρίν από 6 λεπτά , Cath3rine είπε:

Χαχαχαχα γι αυτο ειπα δεν είμαστε μια πορτα να έρθω να σε κανω μια ξουρισια να πας κιουρία το, πρωί χαχαχαχαχα καλα που δεν μας ακούν οι άντρες μας!!!! Χαχαχαχα

ξεκουράσου εσυ.. Αστο για το πρωί κι αμα δεν προλάβεις τι να κάνουμε ;!;!;! Σαματι δεν θα χει ξαναδεί;;;  

Μέχρι να στείλεις το πήρα. Απόφαση και τα εκανα!!!! Τι έκανα είναι άλλο θέμα φυσικά, ευτυχώς μου χει μείνει η ευλιγυσια και. Μπόρεσα και το σήκωσα ψηλά το πόδι!!!! Ότι εβλεπα τέλος παντων έκανα!!!! 

Άσχετο, έριξα πολύ γέλιο με τον άντρα μου σήμερα όσον αφορά το θέμα του γιατρού!!! Ήρθε στο σπίτι μια φίλη για καφέ, ελεύθερη, και της είπα να έρθει βαμμένη αυριο γιατί έχω ωραίο γιατρό!!!! Και πεταγεται ο άντρας μου, "κοίτα μη δείξω στον γιατρό τον τρόπο που σε φούσκωσα!!!!! " πολύ γέλιο έριξα!!!! 

• Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Μέχρι να στείλεις το πήρα. Απόφαση και τα εκανα!!!! Τι έκανα είναι άλλο θέμα φυσικά, ευτυχώς μου χει μείνει η ευλιγυσια και. Μπόρεσα και το σήκωσα ψηλά το πόδι!!!! Ότι εβλεπα τέλος παντων έκανα!!!! 

Σε θαυμάζω!!!! Μπράβο.. Τύφλα να χει η κομανέτσι!!! Δλδ με τετοια κοιλιά κ ζόρι κ εκανες ακροβατικά;;;;; πλακα μας κάνεις φιλενάδα:;;εδω εγω με το ζόρι κάνω τα βασικά.. Απαπαπαπα.... Μπράβο μπραβο!!!! Ποσο τυχερός ο άντρας σου θα πω μονο!!! 

• Χαχα 2

πρίν από 12 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Άσχετο, έριξα πολύ γέλιο με τον άντρα μου σήμερα όσον αφορά το θέμα του γιατρού!!! Ήρθε στο σπίτι μια φίλη για καφέ, ελεύθερη, και της είπα να έρθει βαμμένη αυριο γιατί έχω ωραίο γιατρό!!!! Και πεταγεται ο άντρας μου, "κοίτα μη δείξω στον γιατρό τον τρόπο που σε φούσκωσα!!!!! " πολύ γέλιο έριξα!!!! 

Αχαχαχαχαχαχ. We love you tooooo!! Ρε κομαντο ποτε προλαβες και ξυριστηκες? Εγω θελω μια ωρα για το καθε ποδι! Χαχαχα 

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Cath3rine είπε:

Σε θαυμάζω!!!! Μπράβο.. Τύφλα να χει η κομανέτσι!!! Δλδ με τετοια κοιλιά κ ζόρι κ εκανες ακροβατικά;;;;; πλακα μας κάνεις φιλενάδα:;;εδω εγω με το ζόρι κάνω τα βασικά.. Απαπαπαπα.... Μπράβο μπραβο!!!! Ποσο τυχερός ο άντρας σου θα πω μονο!!! 

Εεεε έχω κρυφά χαρίσματα χαχαχαχαχαχα!!!! 

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχ. We love you tooooo!! Ρε κομαντο ποτε προλαβες και ξυριστηκες? Εγω θελω μια ωρα για το καθε ποδι! Χαχαχα 

Σε άλλη περίπτωση κι εγώ πιο πολύ ώρα θα έκανα, αλλά τώρα είπα κάνε τσακ μπαμ εκεί ότι μπορείς μη πας σαν γορίλας!!!!! 

Αχ κορίτσια μου ο μικρός μου ευτυχώς κοιμάται πολύ ήσυχος, έπεσε και τελείως ο πυρετός, μακάρι να έχουμε ήσυχο βράδυ, όχι για μένα φυσικά, για εκείνον.... Κι εγώ είμαι μια χαρά τώρα με τα ντεπον, σκέφτομαι να κοιμηθώ αλλά δεν νομίζω ότι μπορω!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Σε άλλη περίπτωση κι εγώ πιο πολύ ώρα θα έκανα, αλλά τώρα είπα κάνε τσακ μπαμ εκεί ότι μπορείς μη πας σαν γορίλας!!!!! 

Αχ κορίτσια μου ο μικρός μου ευτυχώς κοιμάται πολύ ήσυχος, έπεσε και τελείως ο πυρετός, μακάρι να έχουμε ήσυχο βράδυ, όχι για μένα φυσικά, για εκείνον.... Κι εγώ είμαι μια χαρά τώρα με τα ντεπον, σκέφτομαι να κοιμηθώ αλλά δεν νομίζω ότι μπορω!!!! 

Επειδη απο αυριο σιγουρα δεν θα μπορεις, προσπαθησε να απολαυσεις τον σημερινο σου υπνο! Θα τον εκτιμησεις σε λιγο καιρο και θα αναπολεις χαχαχα! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@nanoula90 τι λετε κορίτσια μου::::;;;;;εγω το χω κόψει το σπορ απο τον Αύγουστο... Δεν παιζει να κάθομαι κ να προσπαθώ να ξυρίσω πόδια... (Ευτυχώς εκανα λέιζερ.. Ειχα καλα αποτελέσματα χαχαχαχαχα) κ τωρα σκεφτομαι να πω κάποιον να με τα κάνει γτ δεν παίζει μονη μ... Ουτε ενα μπανιο, δεν μπορω να κάνω κ κουράζομαι... 

φιλενάδα ειδες η θετική σκέψη που λέγαμε επανήλθε "!!!περαστικά θα ναι κ για τον μικρο εφοσον πέφτει βράδυ... Θα δεις. Μην αγχωνεσε!!!! Θα χετε ενα ησυχο βραδάκι...!!!

Γειά σας κορίτσια περαστικά σας @Anastasia_paris και εγώ πριν λίγο γύρισα από το παιδίατρο η μικρή μου σήκωσε πυρετό 38.6 επεζε μια χαρά αλλά μου φάνηκε ζέστη και της έβαλα θερμόμετρο και είχε πυρετό μια ίωση έχει αρπάξει. Αυριο θα παμε πάλι να μας δει. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Λίγο είχα να μπω καινβλεπω ιώσεις γιατρός γκομενάκι.χαμος. @Alex. Arap περαστικά στη μικρούλα σου.

@Anastasia_paris βρε τι ήταν κι αυτό σήμερα.προσπαθησε να κοιμηθείς και πάρε τα ντεπον σου και τον μικρό θα τον φροντίσει ο Μπαμπας.μην ανησυχείς.Αυριο θα φέρεις στο κόσμο τα διδυμακια σου.Μεγαλη μέρα.Καλα όσο για το γιατρό τόσο καλός?Και καλα ξυρισες πόδια μόνη σου?Εγώ από Σεπτέμβρη έχω να τα κάνω και τώρα πρέπει βα βάλω κάποιον να μου τα κάνει Γιατί δεν μπορώ.Ευτυχως από τριχοφυια έχω αραιά και που και ξανθές.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...