Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 49 λεπτά , MK2012 είπε:

Ευχαριστώ κοριτσάκια μου γλυκά. Πρέπει να οπλιστώ με υπομονή πάλι. Ακύρωσα και το γυμναστήριο σήμερα γιατί νύσταζα 😂 πάνω που ειπα να πηγαίνω πιο εντατικά! Μιας και μιλάμε για καλή κ υγιεινή ζωή..😂

Μαρή μην το βάζεις κάτω! Όλα καλά θα πάνε στο τέλος θα δεις! Εδώ είμαστε όλες στο ίδιο καζάνι και βράζουμε στο ζουμί μας, δεν τα παρατάμε όμως επιμένουμε! Συνεχίζεις κανονικά, θα πας στον φυσικό σου κύκλο θα πάρεις το ωαριάκι σου θα το κάνεις βλαστοκύστη. Άλλο κέντρο, άλλος γιατρός, άλλος αέρας. Η FSH εντωμεταξύ μπορεί να έτυχε στον κύκλο τόσο υψηλή, μην απογοητεύεσαι και άσε τις εξετάσεις στην άκρη για την ώρα. 

πρίν από 47 λεπτά , Blu24 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα !!! Από ότι φαίνεται κάτι κόλλησα τώρα γρίπη είναι κόβιντ είναι δεν ξέρω ακόμη προς το παρόν βγαίνω αρνητική αλλά νιώθω χάλια πονάει το σώμα μου και ο λαιμός μου και ανεβάζω πυρετό σιγά σιγά έχω δέκατα ακόμη  !!! Τ να κάνω για να μην κολλήσει ο άντρας μου ;; Δεν πρέπει να τίποτα να κολλήσει και ανεβάσει πυρετό γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε τον Μάρτιο πρώτα ο θεός σε γονιμοποίηση !! Να τον διώξω από το σπίτι δυο τρεις μέρες μέχρι να ανάρρωςω; Υπάρχει περίπτωση να τον έχω κολλήσει ήδη ; Εγώ είμαι από το πρωί έτσι και όσο πέρναγε η ώρα χειροτέρευα…

Εγώ πάντως όταν ψιλιάστικα ίωση στους γονείς μου τους εγκατέλειψα πριν ακόμα εκδηλώσουν συμπτώματα βαριά, ήταν ακόμα με βραχνάδα στο λαιμό και έδωσα στον σύζυγο βιταμίνη D3, Ω3 και ένα τσάι για το λαιμό, άσε που τον εμβολίασα για την γρίπη νωρίτερα φέτος και ευτυχώς γιατί όλοι αρρώστησαν τελικά εκτός από εμάς που τους παρατήσαμε να κάνουν γιορτές μόνοι τους. Είμαι κακιά; Μπορεί! Αλλά δεν το αντέχω! Πέρσι πρωτοχρονιά κόλλησα κοξάκι ε δηλαδή έλεος πια!
      Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγει από το σπίτι και να πάει αλλού για 2-3 μέρες να μην είστε σε επαφή. Κι ας ελπίσουμε να μην κόλλησε. Το καταλαβαίνω το άγχος σου, έχω μονίμως τον ίδιο φόβο γιατί δουλεύει σε εργοστάσιο και η θέση του επιβάλει να έρχεται σε επαφή με όλα τα τμήματα και μπορεί να περάσει από 200 άτομα κάθε μέρα. Τρέμω κάθε φορά που τον ακούω να ξεροβήχει! Ο πυρετός σε πάει 3 μήνες πίσω αλλά μιλάμε για 38 και πάνω, τώρα αν κάνει απλά δέκατα δεν θα έχει θέμα. 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ δε ξερω. Ζιπουνακι- βελουτε ολοσωμο και μπουφαν απο πανω και κουβερτα? Φοβαμαι μη τον σκασω. Τι τραβαμε οι μανες χαχαχα. Γαντακια δεν εχω, δεν εχω αγορασει, το αμελησα, τωρα μου το θυμισες εσυ χαχαχα

@Anastasia_paris φιλη μου με το καλο αυριο! Ολα να πανε τελεια και να γεμισει η καρδια σου απο ευτυχια! 

γεοα σου κοριτσι σκεψου οτι στο αυτοκινητο πρεπει να το ξαναγδυσεις για να το βαλεις στο καθισματακι. ενα φορμακι βελουτε κ σκουφακι  κ σκεπασμενο με μια κουβερτουλα ειναι αρκετο για την διαδρομη μεχρι το αμαξι. το αμαξι να το εχετε ζεστανει πριν κ ειστε μια χαρα.  

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

γεοα σου κοριτσι σκεψου οτι στο αυτοκινητο πρεπει να το ξαναγδυσεις για να το βαλεις στο καθισματακι. ενα φορμακι βελουτε κ σκουφακι  κ σκεπασμενο με μια κουβερτουλα ειναι αρκετο για την διαδρομη μεχρι το αμαξι. το αμαξι να το εχετε ζεστανει πριν κ ειστε μια χαρα.  

Καλησπερα κοριτσι μου. Πως τα πατε με το μικρο σου?? Στο μυαλο μου εισαι. Αυτο σκεφτομουν. Γιατι και η κουβερτα ειναι τυπου βελουτε χοντρη. Και μετα αν βαλω και μπουφαν οντως στο αμαξι πρεπει να του το βγαλω, και δεν θα βγουμε στο κρυο σχεδον πανω απο 20 δευτερολεπτα. Θα περιμενω τον αντρα μου να φερει το αμαξι μπροστα στην εισοδο ακριβως και μετα παλι η διαδρομη απο το αμαξι στο σπιτι, που δεν ειναι ουτε 10 μετρα μεχρι να μπουμε στην εισοδο. 

@Cath3rine αχ φιλη μου εσεις εκει εχετε και περισσοτερα κρυα! Κ γω εκει μπερδευομαι. Στο να βαλω η οχι φορμα εξοδου, αλλα εμενα η δικη μου φορμα εξοδου ειναι μπουφαν ολοσωμο πολυ χοντρο! Δηλαδη για βολτες ειναι ιδανικο. Αλλα για τη μικρη διαδρομη που το θελω, δεν ξερω αν αξιζει να του το βαλω.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου. Πως τα πατε με το μικρο σου?? Στο μυαλο μου εισαι. Αυτο σκεφτομουν. Γιατι και η κουβερτα ειναι τυπου βελουτε χοντρη. Και μετα αν βαλω και μπουφαν οντως στο αμαξι πρεπει να του το βγαλω, και δεν θα βγουμε στο κρυο σχεδον πανω απο 20 δευτερολεπτα. Θα περιμενω τον αντρα μου να φερει το αμαξι μπροστα στην εισοδο ακριβως και μετα παλι η διαδρομη απο το αμαξι στο σπιτι, που δεν ειναι ουτε 10 μετρα μεχρι να μπουμε στην εισοδο. 

@Cath3rine αχ φιλη μου εσεις εκει εχετε και περισσοτερα κρυα! Κ γω εκει μπερδευομαι. Στο να βαλω η οχι φορμα εξοδου, αλλα εμενα η δικη μου φορμα εξοδου ειναι μπουφαν ολοσωμο πολυ χοντρο! Δηλαδη για βολτες ειναι ιδανικο. Αλλα για τη μικρη διαδρομη που το θελω, δεν ξερω αν αξιζει να του το βαλω.

ναι οπως τα σκεφτεσε ειναι να το γδυνεις μεσα στο αμαξι ειναι ταλαιπωρια οποτε με την κουβερτα θα γινουν ολα γρηγορα.!!! μια χαρα τα παμε εχει βεβαια πολυ δουλεια καμια φορα ξεχναω κ φαω

@nanoula90 μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ, τώρα θα σας έστελνα κι εγώ, έκανα το μπανακι μου και τώρα περιμένω να ζουληξω λίγο τον μικρό μου πριν πάει για ύπνο, θα κάνω να τον δω 4 μέρες.... Πάντως @Cath3rine κι εσύ φίλη, μη το μπουκωνετε το παιδί με ρούχα, εσώρουχο-βελουτέ φορμάκι-μια καλή κουβέρτα που αγκαλιάζει καλά το σώμα. Και. Είναι ζεστουλικη φτάνουν και περισσεύουν... Κανείς και λίγο την κουβέρτα πάνω στην μούρη του μέχρι να μπεις στο αμάξι και τελείωσε... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , linaa είπε:

ναι οπως τα σκεφτεσε ειναι να το γδυνεις μεσα στο αμαξι ειναι ταλαιπωρια οποτε με την κουβερτα θα γινουν ολα γρηγορα.!!! μια χαρα τα παμε εχει βεβαια πολυ δουλεια καμια φορα ξεχναω κ φαω

Ωχ τρεχεις πανικοβλητη ε?? Πιστευω ομως εχετε βρει πλεον τους ρυθμους σας, δεν ξερω αν εχεις καθολου βοηθεια, αλλα οσο μπορεις προσεχε και τον εαυτο σου, αν και ξερω πως ισως πολλες φορες ειναι ακατορθωτο

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

@nanoula90 μου σ ευχαριστώ πάρα πολύ, τώρα θα σας έστελνα κι εγώ, έκανα το μπανακι μου και τώρα περιμένω να ζουληξω λίγο τον μικρό μου πριν πάει για ύπνο, θα κάνω να τον δω 4 μέρες.... Πάντως @Cath3rine κι εσύ φίλη, μη το μπουκωνετε το παιδί με ρούχα, εσώρουχο-βελουτέ φορμάκι-μια καλή κουβέρτα που αγκαλιάζει καλά το σώμα. Και. Είναι ζεστουλικη φτάνουν και περισσεύουν... Κανείς και λίγο την κουβέρτα πάνω στην μούρη του μέχρι να μπεις στο αμάξι και τελείωσε... 

Οποτε αυτα θα του βαλω. Κατεληξα! Να στε καλα μανουλιτσες γλυκιες !!! 

Αχ φιλεναδιτσα μου ρε συ, σε σκεφτομαι και συγκινουμαι αληθεια! Θα περιμενουμε νεα οποτε μπορεσεις να ξεκλεψεις εστω 2 δευτερα να μας πεις οτι ολα πηγαν καλα, αυτο αρκει γιατι θα αγωνιώ οπως και οι υπολοιπες! Τι ομορφα που κλεινει ο μηηνας!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 45 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Λες ε;;;; υπερβολή.. Δεν είχα σκεφτεί κ οτι για το αμαξι μεσα στο καθισματακι πρέπει να το ξεντυσεις(να βγάλεις τη φόρμα εξόδου)  χμμμ εντάξει I trust you!!! ❤

@nanoula90 εχουμε έχουμε κρυο.. Να δούμε πως υα πάει απο δώ κ περα.. Είπε αύριο στρώνει ο καιρός... Θα ναι καλυτερα.... Οτι πρέπει για την @Anastasia_paris να παει χαλαρά το πρωί.. Να μη κρυώσει!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Αχ κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημενη..... Στα καλά καθούμενα ο μικρός μου ανέβασε 39 πυρετό και μου έκανε πάρα πολύ εμετό..... Λίγο νωρίτερα παραπονεθηκε για το αυτί του και τον πήγε η μαμά μου στο γιατρό αλλά δεν είναι ωτίτιδα σίγουρα.... Το ελεγξε... Τώρα μου. Είπε μάλλον γαστρεντεριτιδα και δεν μας αφήνει ούτε νερό, για αντιπυρετικο του βάλαμε υποθετο.... Τουλάχιστον πέφτει ο πυρετός.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αχ κορίτσια είμαι πολύ στεναχωρημενη..... Στα καλά καθούμενα ο μικρός μου ανέβασε 39 πυρετό και μου έκανε πάρα πολύ εμετό..... Λίγο νωρίτερα παραπονεθηκε για το αυτί του και τον πήγε η μαμά μου στο γιατρό αλλά δεν είναι ωτίτιδα σίγουρα.... Το ελεγξε... Τώρα μου. Είπε μάλλον γαστρεντεριτιδα και δεν μας αφήνει ούτε νερό, για αντιπυρετικο του βάλαμε υποθετο.... Τουλάχιστον πέφτει ο πυρετός.... 

Αχ μωρε το ζουζουνι!! Τελεια, εσυ ετοιμαζεσαι για γεννα και στο σπιτι ο μικρος αρρωστος. Τελος παντων μην στεναχωριεσαι, περαστικα αγαπη. Θα γινει μια χαρα ο μικρος, εσυ ξερεις πως τα μικρα καθε τρεις κ λιγο κατι θα εχουν, μια ιωσουλα, μια το αυτακι, μια η κοιλιτσα, αλλα θα περασει. Μονο να προσεχεις μην σε κολλησει και να προσεχεις και με το καλο οταν γυρισετε σπιτι με τα μωρα οσο μπορεις βεβαια μην κολλησουν. Προς το παρον πρεπει να σαι ηρεμη, μην ανησυχεις για τον μικρο, θα ναι σε καλα χερια και θα γινει μια χαρα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 26 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Περαστικά αγαπη μ στον μικρό σου... Προσεχε οσο μπορεις κ όσο γίνεται να μην κολλήσεις... Κ εύχομαι μέχρι να γυρίσετε σπίτι να εχει γίνει καλα.. Να μην ταλαιπωρηθει πολυ ο μικρος!!!εφοσον πέφτει κιολας ο πυρετός καλο είναι!!! Υπομονη!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Να στε καλά ρε κορίτσια αλλά τα νέα δεν είναι και πολύ καλά.... Ανεβάζω πυρετό μάλλον.... 37και3 προς το παρόν αλλά δεν ξέρω τι να κάνω.... 

Μη με πεις ότι κόλλησες τωρα που δεν έπρεπε;;; αμα παρεις ενα depon h panadol που επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη;;; μήπως σε πιάσει;;;; αλλιώς παρε τηλ γιατρό! 

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Μη με πεις ότι κόλλησες τωρα που δεν έπρεπε;;; αμα παρεις ενα depon h panadol που επιτρέπεται στην εγκυμοσύνη;;; μήπως σε πιάσει;;;; αλλιώς παρε τηλ γιατρό! 

Δεν νομίζω να επιτρέπεται, ούτως ή άλλως δεν παίρνω ποτέ κατευθείαν εγω.... Αχ τι να πω δεν ξέρω.... Θα ξαναμετρηθω σε λίγο.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Δεν νομίζω να επιτρέπεται, ούτως ή άλλως δεν παίρνω ποτέ κατευθείαν εγω.... Αχ τι να πω δεν ξέρω.... Θα ξαναμετρηθω σε λίγο.... 

Θετική σκέψη!!! Θετική σκέψη!!!! Αντε μήπως σου πέσει μεχρι να πας το πρωι.. Να πω υπομονή;;; 

Just now, Cath3rine είπε:

Θετική σκέψη!!! Θετική σκέψη!!!! Αντε μήπως σου πέσει μεχρι να πας το πρωι.. Να πω υπομονή;;; 

Τωρα φίλη ότι και να πεις, δυστυχώς με πήρε από κάτω.... Και είχα τόσο καλή ψυχολογία ρε γαμωτο.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...