Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @MK2012 Σήμερα έμαθα από την ψυχολόγο μου ότι οι περισσότερες θεραπευόμενες  που έχει και είναι με φυσικούς κύκλους είναι με τον Σφακ. Μου το είπε και αμέσως σε σκέφτηκα. Οπότε έπραξες πολύ καλά που πήγες σε εκείνον. Τωρα θα είναι η φορά που θα έχεις καλά αποτελέσματα 🙏🏻

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Το ίδιο και εδώ βροχή με κρύο και έχω δουλειές και δεν μπορώ να πάω με το μωρό. για τζάκι είναι αλά δεν ξέρω αν κάνει να το ανάψω με το μωρό ξέρει καμία κοπέλα; 

Δυστυχώς δεν έχω τζακι ωστε να ξερω κ να μπορώ να σε βοηθήσω..

Κι εγω εχω να βγω σήμερα.. Κ σκέφτομαι τι να φορέσω!!!να ντυθώ χοντρά;;; (σκάω γενικα) να ντυθώ ελαφριά;; (θα,κρυωσω ) ..τι τραβάμε.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Δυστυχώς δεν έχω τζακι ωστε να ξερω κ να μπορώ να σε βοηθήσω..

Κι εγω εχω να βγω σήμερα.. Κ σκέφτομαι τι να φορέσω!!!να ντυθώ χοντρά;;; (σκάω γενικα) να ντυθώ ελαφριά;; (θα,κρυωσω ) ..τι τραβάμε.... 

Δεν πειράζει θα δω τι θα κάνω μπορεί να μην το ανάψω καθόλου. Βάλε ένα φουτερακι αλλά είναι και η κοιλιά εγώ έσκαγα με τα φουτερ. Η βάλε μια πιο λεπτή μπλούζα και ένα πιο χοντρό μπουφάν. Πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις και εγώ θέλω να πάω σε τράπεζα να πληρώσω με την μικρή και το σκεφτομαι. 

5mtvp3.png

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Το ίδιο και εδώ βροχή με κρύο και έχω δουλειές και δεν μπορώ να πάω με το μωρό. για τζάκι είναι αλά δεν ξέρω αν κάνει να το ανάψω με το μωρό ξέρει καμία κοπέλα; 

Απο το λιγο που είχα ψάξει στο ίντερνετ ,νομίζω ότι δεν κάνει το τζάκι όταν εχεις μωρό γιατί τουλάχιστον το δικό μας βγάζει λίγο καπνά και το σπίτι μυριζει μετά  και το αναπνευστικο του μωρού επιβαρύνεται... Εκτός και αν έχεις αυτά τα ενεργειακά που είναι κλειστά μπροστά τα οποία δεν αφήνουν τον καπνό να βγει... 

Βέβαια από την άλλη και οι γονείς μου που μεγάλωσαν με ξυλόσομπες μόνιμα αναμμένες δεν έπαθαν και τίποτα!!! Τι να πω!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Απο το λιγο που είχα ψάξει στο ίντερνετ ,νομίζω ότι δεν κάνει το τζάκι όταν εχεις μωρό γιατί τουλάχιστον το δικό μας βγάζει λίγο καπνά και το σπίτι μυριζει μετά  και το αναπνευστικο του μωρού επιβαρύνεται... Εκτός και αν έχεις αυτά τα ενεργειακά που είναι κλειστά μπροστά τα οποία δεν αφήνουν τον καπνό να βγει... 

Βέβαια από την άλλη και οι γονείς μου που μεγάλωσαν με ξυλόσομπες μόνιμα αναμμένες δεν έπαθαν και τίποτα!!! Τι να πω!!

Δεν ειναι τα ενεργειακά αλλά τραβάει καλά δεν βγάζει καπνό καθόλου. Θα δω μπορεί να μην το ανάψω δεν θα πάθουμε τίποτα. Το ξέρω δεν παθαν τίποτα οι παλιοί τώρα τα έχουν απογοητεύσει όλα. 

5mtvp3.png

13 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ πολύ!!!! Αντε λίγο έμεινε κάνε υπομονή ρε κορίτσι.... Θυμάμαι καλά, θα κάνεις εισαγωγή ε? 

13 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Αθήνα σήμερα ήλιο συννεφιά και νορμάλ θερμοκρασία. Αύριο είπαν θα βρέξει.τωρα θα δούμε.εσας εκεί πάνω είπαν νομίζω από 500m υψόμετρα θα χιονίσει.αχ Βόρεια Ελλάδα.ποσο μου έχει λείψει.σπουδαζα Καβάλα και έκανα γύρω γύρω τις βόλτες μου.Να σου πω προτιμώ τσιπουρακι :) και τζακακι από δίπλα και ανάλογο μεζέ!!!!!

Έλα κοντεύεις.Σε ποια βδομάδα είσαι Τώρα?Με μαγνητική τι αποφάσισες? Κοίταξες για ανοιχτό τομογράφο?

Καλημέρα κορίτσια. Διανυω την 34η εβδομάδα. Τη Δευτέρα θα την κλείσω.Με την μαγνητική είπε ο γιατρός να το αφήσουμε. Δεν ξέρω από ότι έψαξα κ διάβασα ίσως ο ανοιχτοσ τομογραφος δεν είναι τόσο ασφαλής σε εγκυμοσύνη. Από βδομάδα έχω ραντεβού κ πρώτα ο Θεός θα τα κανονίσουμε από κοντά.

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Sun38mam είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Διανυω την 34η εβδομάδα. Τη Δευτέρα θα την κλείσω.Με την μαγνητική είπε ο γιατρός να το αφήσουμε. Δεν ξέρω από ότι έψαξα κ διάβασα ίσως ο ανοιχτοσ τομογραφος δεν είναι τόσο ασφαλής σε εγκυμοσύνη. Από βδομάδα έχω ραντεβού κ πρώτα ο Θεός θα τα κανονίσουμε από κοντά.

Λίγο έμεινε.εσυ κοιτα να πας ήρεμη.εντάξει? Για αίμα τα χεις κανονίσει όλα αν χρειαστεί? 

3 ώρες πρίν, Alex. Arap είπε:

Δεν πειράζει θα δω τι θα κάνω μπορεί να μην το ανάψω καθόλου. Βάλε ένα φουτερακι αλλά είναι και η κοιλιά εγώ έσκαγα με τα φουτερ. Η βάλε μια πιο λεπτή μπλούζα και ένα πιο χοντρό μπουφάν. Πρόσεχε γιατί κυκλοφορούν πολλές ιώσεις και εγώ θέλω να πάω σε τράπεζα να πληρώσω με την μικρή και το σκεφτομαι. 

Αχ εχουμε 6 βαθμούς εξω.. Βγήκα κ ενιωσα σαν να είμαι σε χιονοδρομικό!!! Τελικα επειδή κ εγω σκάω εβαλα ένα τιραντακι κ απο πανω ενα φουτερακι λεπτό.. Κ απο πανω λεπτό μπουφάν.. Ημουν οκ.. Θελει να βγαλω τα σκουφάκια μου... Κ τις πασμινες !!!

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Αχ εχουμε 6 βαθμούς εξω.. Βγήκα κ ενιωσα σαν να είμαι σε χιονοδρομικό!!! Τελικα επειδή κ εγω σκάω εβαλα ένα τιραντακι κ απο πανω ενα φουτερακι λεπτό.. Κ απο πανω λεπτό μπουφάν.. Ημουν οκ.. Θελει να βγαλω τα σκουφάκια μου... Κ τις πασμινες !!!

Λες να δειτε χιονακι?Εγώ πάντως εδώ που μένω ειμαι φάτσα στη Πάρνηθα και κατεβάζει ένα ψοφοκρυο και αέρα άστα να πάνε.ευτυχως έχουμε ζεστη στο σπίτι.

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Λες να δειτε χιονακι?Εγώ πάντως εδώ που μένω ειμαι φάτσα στη Πάρνηθα και κατεβάζει ένα ψοφοκρυο και αέρα άστα να πάνε.ευτυχως έχουμε ζεστη στο σπίτι.

:τοντον Ιανουάριο ειχαμε δει..εγω μενω κεντρο σκεψου και δεν μπορουσαμε να περπατησουμε εξω απ το,χιονι ..λες να το ξαναζήσουμε;; ας γεννήσω κ μετά!!!! Να μπορέσω μα πάω με την ησυχία μου! Αχ τι ωραια θεα έχεις εσυ:;;;σε φαντάζομαι με το τζάκι αναμένο και λουκανικα στα κάρβουνα χιχιχιχι 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια και εδώ παλιοκαιρο έχει κρυο βροχή και πολύ αέρα μαζί! Τι κάνετε? Εγώ χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθολου τραγικό. .. Είχα να κάνω και εξετάσεις το πρωί οπότε είμαι σαν ζόμπι. Ευτυχώς είναι οι τελευταίες! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και εδώ παλιοκαιρο έχει κρυο βροχή και πολύ αέρα μαζί! Τι κάνετε? Εγώ χτες δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθολου τραγικό. .. Είχα να κάνω και εξετάσεις το πρωί οπότε είμαι σαν ζόμπι. Ευτυχώς είναι οι τελευταίες! 

Καλησπερα κορίτσι.. Εγω οσο δεν κοιμάμαι το βράδυ... Κοιμάμαι το μεσημέρι οσο γίνεται...! Γτ κ για μενα το βράδυ είναι δύσκολο.. Πλεον καταλαβαίνω οτι εχει ψιλοκατεβει το μωρο προς τα κάτω ..αλλα κομπλε...!, 

Γεια σας κοριτσια μου!! Να σας ρωτησω. Τι θα φορεσετε στο μωρο κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο? 

Εγω σκεφτομαι μακρυμανικο ζιπουνακι- βελουτε ολοσωμο φορμακι, σκουφακι και μια βελουτε κουβερτουλα. Εναλλακτικα εχω και ολοσωμο μπουφαν, αλλα απο κατω? Φοβαμαι μη το σκασω το παιδι για μια διαδρομη ουσιαστικα απο την πορτα του μαιευτηριου μεχρι το αμαξι. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!! Να σας ρωτησω. Τι θα φορεσετε στο μωρο κατα την εξοδο απο το μαιευτηριο? 

Εγω σκεφτομαι μακρυμανικο ζιπουνακι- βελουτε ολοσωμο φορμακι, σκουφακι και μια βελουτε κουβερτουλα. Εναλλακτικα εχω και ολοσωμο μπουφαν, αλλα απο κατω? Φοβαμαι μη το σκασω το παιδι για μια διαδρομη ουσιαστικα απο την πορτα του μαιευτηριου μεχρι το αμαξι. 

Φιλενάδα επειδη νομιζω οτι θα πετύχουμε κρύα.. Κ μαλιστα καλαααα.... Λενε οτι το μωρο πρέπει να φοράει πάντα ενα ρούχο παραπάνω απο μας.. 

Εγω Στηβέξοδο.. Θα του βάλω απο μεσα ενα σετάκι... Ισως κ παντελονακι με μπλουζα... Κ οπωσδήποτε φόρμα εξόδου που τις λατρεύω.. Εχω αρκετές... Είναι αυτες για τα κρύα μ. Ολόσωμες κ απο πανω ισως καμία κουβέρτα αν χρειαστεί.. Δεν ξερω! Ειναι εξοδο απ το μαιευτήριο στο αμάξι κ μετα αμαξι-σπιτι... Καταχείμωνο.. Ξερω κ εγω;;; αα κ γαντάκια δεν ξέρω αν θα βάλω.. 

πρίν από 10 λεπτά , Cath3rine είπε:

Φιλενάδα επειδη νομιζω οτι θα πετύχουμε κρύα.. Κ μαλιστα καλαααα.... Λενε οτι το μωρο πρέπει να φοράει πάντα ενα ρούχο παραπάνω απο μας.. 

Εγω Στηβέξοδο.. Θα του βάλω απο μεσα ενα σετάκι... Ισως κ παντελονακι με μπλουζα... Κ οπωσδήποτε φόρμα εξόδου που τις λατρεύω.. Εχω αρκετές... Είναι αυτες για τα κρύα μ. Ολόσωμες κ απο πανω ισως καμία κουβέρτα αν χρειαστεί.. Δεν ξερω! Ειναι εξοδο απ το μαιευτήριο στο αμάξι κ μετα αμαξι-σπιτι... Καταχείμωνο.. Ξερω κ εγω;;; αα κ γαντάκια δεν ξέρω αν θα βάλω.. 

Αχ δε ξερω. Ζιπουνακι- βελουτε ολοσωμο και μπουφαν απο πανω και κουβερτα? Φοβαμαι μη τον σκασω. Τι τραβαμε οι μανες χαχαχα. Γαντακια δεν εχω, δεν εχω αγορασει, το αμελησα, τωρα μου το θυμισες εσυ χαχαχα

@Anastasia_paris φιλη μου με το καλο αυριο! Ολα να πανε τελεια και να γεμισει η καρδια σου απο ευτυχια! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ δε ξερω. Ζιπουνακι- βελουτε ολοσωμο και μπουφαν απο πανω και κουβερτα? Φοβαμαι μη τον σκασω. Τι τραβαμε οι μανες χαχαχα. Γαντακια δεν εχω, δεν εχω αγορασει, το αμελησα, τωρα μου το θυμισες εσυ χαχαχα

@Anastasia_paris φιλη μου με το καλο αυριο! Ολα να πανε τελεια και να γεμισει η καρδια σου απο ευτυχια! 

Δεν ηταν σετ με το σκουφάκι;; χμμ.. Πόσο να σκάσουν κ αυτα;;  μεσα στο νοσοκομείο θα χει πολληηηηηηη ζεστηηηηη... Εγω καθε φορα που πάω λιώνω!!! 

Φορμακι -ολόσωμο κ μπουφάν..! Οχι;;; με αγχωνεις τωρα.. Θέλει σκέψη!! Εγω είχα αυτη τη σκεψη.. Να τ βαλω ενα κλασσικό φορμακι... Ενα σετάκι απο πανω η ολόσωμο οπως λες κ εσυ βελουτέ... Κ την φορνα εξόδου που είναι ζεστη.... Σκουφάκι κ γαντακια.. Θα χω κ μια κουβέρτα για σιγουριά.. Ε δεν θα μας πουν κ απο κει;;; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...