Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Έχω μια απορία, την προηγούμενη βδομάδα με είχαν πεθάνει οι ναυτιες κ η ανακατωσουρα όλη μέρα!! Έχει λίγες μέρες που σταμάτησε να είναι έντονο κ μπορώ να φάω σαν άνθρωπος κ να σταθώ. Τη Τρίτη βέβαια άκουσα κανονικά καρδούλα κ στα δύο κ δεν μου ειπανε κατι ανησυχητικό. Αλλά σκέφτομαι αν η αλλαγή αυτή που δεν έχω ιδιαίτερα ναυτιες μήπως είναι κακό;; ότι δεν πηγαίνει κάτι σωστα;;

Όχι μην αγχώνεσαι καθόλου τα ίδια και εγώ...μια βδομάδα σερνομουν κ δεν έτρωγα τίποτα...έστρωνα μια δυο μέρες και μετά τα ίδια...αλλάζουν πολλά τώρα κ είναι λογικές όλες οι αλλαγές που θα νοιώθεις...σε ποια εβδομάδα εισαι??

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

28/12 συμφωνα με τη περιοδο μου... Καθυστερημενη συλληψη δεν εχω σιγουρα γιατι εκανα τεστ κ ξερω την ωορρηξια μου....

Θα το ακούσεις σίγουρα τότε γιατί έχουμε μια βδομάδα διαφορα και πριν 10 μέρες που πήγα το ακούσαμε και πριν 17 το είδαμε που χτύπαγε. Σίγουρα έχει πάρει τα πάνω του. 

Εμε να καθυστερημένη θεωρείται γιατί κάνω ωορρηξία μετά την 20η μέρα.εχω μεγάλο κύκλο κι έτσι δεν συμβαδιζω με την ημερομηνία περιόδου.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , elep είπε:

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουν ραντεβού σήμερα!!!να πάνε όλα τέλεια!!!! @noni90 τι θέμα έχεις με διαβήτη;

Για να μείνω έγκυος έκανα χρήση glucophage μιας κ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη κ κληρονομικότητα στο σάκχαρο. Τώρα στην εγκυμοσύνη ρώτησα να κόψω το glucophage αφού πετύχαμε σύλληψη κ μ είπε πρώτα θα μετρήσεις νηστείας κ μετάγευματικα κ μετά θα το κόψουμε προς το παρόν μου έκοψε το ένα χάπι για τα δυο. Μου είπε επίσης πως θα κόψουμε κ το άλλο απλά θέλει να δει μηπώς χρειάζομαι ινσουλίνη. Γενικότερα απ τις τιμές μου στο σάκχαρο νηστείας εντός κ εκτός εγκυμοσύνης προβλέπει διαβήτη κύησης... απλά δε ξέρουμε ακόμα το ποτέ.... με τη δίαιτα παντως κι τιμές μου προς το παρόν είναι εντός όριων.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , noni90 είπε:

Για να μείνω έγκυος έκανα χρήση glucophage μιας κ έχω αντίσταση στην ινσουλίνη κ κληρονομικότητα στο σάκχαρο. Τώρα στην εγκυμοσύνη ρώτησα να κόψω το glucophage αφού πετύχαμε σύλληψη κ μ είπε πρώτα θα μετρήσεις νηστείας κ μετάγευματικα κ μετά θα το κόψουμε προς το παρόν μου έκοψε το ένα χάπι για τα δυο. Μου είπε επίσης πως θα κόψουμε κ το άλλο απλά θέλει να δει μηπώς χρειάζομαι ινσουλίνη. Γενικότερα απ τις τιμές μου στο σάκχαρο νηστείας εντός κ εκτός εγκυμοσύνης προβλέπει διαβήτη κύησης... απλά δε ξέρουμε ακόμα το ποτέ.... με τη δίαιτα παντως κι τιμές μου προς το παρόν είναι εντός όριων.... 

Άρα δίνεις έμφαση στην διατροφή και ακολουθείς συμβουλές γιατρού!Όλα καλά θα πάνε αρκεί να το ελέγχεις μην ανησυχείς!!!Σου μιλάει διαβητική τύπου ένα και μητέρα ενός υγιέστατου ζουζουνιού!!Απλά κάποιες γυναίκες πρέπει να προσπαθούν πιο πολύ από άλλες!!!!!

Ναι εχω ακουσει καρδουλα πριν 2 βδομαδες που πηγα για πρωτη φορα:-)

1 hour ago, noni90 είπε:

Εσυ εχεις ακουσει καρδουλα ε? Αν θυμαμαι καλα....

Εμενα το μεγαλο αγχος μου αυτο ειναι... νομιζω μετα θα χαλαρωσω λιγο....

Ναι εχω ακουσει καρδουλα πριν 2 βδομαδες που πηγα στο γιατρο !! Ολα καλα για ολες :-) 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , elep είπε:

Άρα δίνεις έμφαση στην διατροφή και ακολουθείς συμβουλές γιατρού!Όλα καλά θα πάνε αρκεί να το ελέγχεις μην ανησυχείς!!!Σου μιλάει διαβητική τύπου ένα και μητέρα ενός υγιέστατου ζουζουνιού!!Απλά κάποιες γυναίκες πρέπει να προσπαθούν πιο πολύ από άλλες!!!!!

Τύπου ένα, μεγάλο ζόρι! Δε με πειράζει ο διαβήτης, ούτε η ινσουλίνη, απλά θα ήθελα να είμαι συνεπής στη διατροφή μου για να καθυστερήσω αυτή την εξέλιξη. Προσπαθώ αλλά μερικές φορές τρώω κάτι που δε πρέπει... θέλω να τρώω πάλι τις ωραίες μου σαλάτες αλλά φοβάμαι το τοξόπλασμα... όποτε έχω γίνει φίλη με τα αγγούροκαροτα που πλένονται πιο εύκολα!

γενικά είναι πολύ καινούριο για μένα όλο αυτό..  είναι κ ο γιατρός αρκετά αυστηρός κ δε παίζει καθόλου. Με το που πηγα, 5 βδομαδων και κάτι, με έβαλε σε διαδικασία μέτρησης καθημερινή, όποτε νιώθω μεγάλη ασφάλεια γτ ξέρω ότι δίνει τη δέουσα σημασία. 

Θα σκέφτεσαι ότι δεν είναι για πάντα και ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τους επόμενους 8 μήνες.Να προσπαθείς να είσαι συνεπής στην διατροφή γτ έτσι κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα για εσένα την ίδια. Πάντως στον γιό μου είχα φάει 5 κήπους μαρούλια, τα πλένεις με άφθονο νερό τα βάζεις σε λεκανάκι με νερό και ξύδι για κανά μισάωρο και μετά παλι ξέπλυμα.

πρίν από 10 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλησπέρα είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό καρδούλα δεν ακούσαμε είμαι 4+6 σε 2 εβδομάδες μου είπε πάλι αυτά από μένα. 

Μπράβο για τα καλά νέα!!!είναι πολύ νωρίς για καρδούλα!!καλή συνέχεια!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , elep είπε:

Θα σκέφτεσαι ότι δεν είναι για πάντα και ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τους επόμενους 8 μήνες.Να προσπαθείς να είσαι συνεπής στην διατροφή γτ έτσι κάνεις τα πράγματα πιο εύκολα για εσένα την ίδια. Πάντως στον γιό μου είχα φάει 5 κήπους μαρούλια, τα πλένεις με άφθονο νερό τα βάζεις σε λεκανάκι με νερό και ξύδι για κανά μισάωρο και μετά παλι ξέπλυμα.Επίσης πατζάρια!!

Μπράβο για τα καλά νέα!!!είναι πολύ νωρίς για καρδούλα!!καλή συνέχεια!!!!

Έχεις καταλάβει ότι ειμΑι πολύ φοβητσιαρα ε;;; Ζούσα από πάντα με γάτες ελπίζω να έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα, φοβάμαι όμως μηπώς δε τα πλένω καλά. Σκέψου ότι μια φορά που έφαγα σαλάτα εκτός από όλα αυτά που περιέγραψες έκατσα κ έτριβα το μαρούλι φύλλο φύλλο.... τα παντζάρια μήπως το άνεβασουν το σάκχαρο;;; 

Ειδικα για το δεν είναι για πάντα έχεις δίκιο.. απλά τώρα αυτή τη περίοδο μαγειρεύει η πεθερά μου γτ εγώ με τις ναυτίες κ την υπνηλία δεεεε το έχω κ πολύ.. κ ντρέπομαι να της πω τι να μαγειρεύει. Είχε φέρει παστίτσιο χθες, γύρισα σπίτι κ έφαγα μισό κομμάτι, συν γιαούρτι, συν αγγούρι. Απλά για να φΑω κάτι. Πρέπει να ξεκινήσω πάλι να μαγειρεύω εγώ.

πρίν από 32 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλησπέρα είδαμε σάκο και λεκιθικό ασκό καρδούλα δεν ακούσαμε είμαι 4+6 σε 2 εβδομάδες μου είπε πάλι αυτά από μένα. 

Πολύ ωραία.μπραβο.η πρώτη μας για σήμερα με Καλά νέα.σε 2 βδομάδες θα το ακούσεις.θα δεις.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 28 λεπτά , noni90 είπε:

Έχεις καταλάβει ότι ειμΑι πολύ φοβητσιαρα ε;;; Ζούσα από πάντα με γάτες ελπίζω να έχω αντισώματα στο τοξόπλασμα, φοβάμαι όμως μηπώς δε τα πλένω καλά. Σκέψου ότι μια φορά που έφαγα σαλάτα εκτός από όλα αυτά που περιέγραψες έκατσα κ έτριβα το μαρούλι φύλλο φύλλο.... τα παντζάρια μήπως το άνεβασουν το σάκχαρο;;; 

Ειδικα για το δεν είναι για πάντα έχεις δίκιο.. απλά τώρα αυτή τη περίοδο μαγειρεύει η πεθερά μου γτ εγώ με τις ναυτίες κ την υπνηλία δεεεε το έχω κ πολύ.. κ ντρέπομαι να της πω τι να μαγειρεύει. Είχε φέρει παστίτσιο χθες, γύρισα σπίτι κ έφαγα μισό κομμάτι, συν γιαούρτι, συν αγγούρι. Απλά για να φΑω κάτι. Πρέπει να ξεκινήσω πάλι να μαγειρεύω εγώ.

Ρώτα τον γιατρό για τα πατζάρια καλύτερα γτ μπορεί εγώ να τα τρώω πολύ αλλά δεν έχουμε την ίδια πάθηση οπότε ίσως να πρέπει να τα αποφεύγεις. Βραστά λαχανικά τύπου χόρτα; μπρόκολο; κουνουπίδι; Να δώσεις την διατροφή που σου έδωσε ο γιατρος στην πεθερά και να πράττει αναλόγως!!!χαχχα!!!πλάκα κάνω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...