Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Α να προσέχει πες του... άντε μην έρθω εκεί!!!!!! :)

Θα τον απειλησω!!! Ευχαριστώ φιλενάδα!! Αλλα εσυ αμα θες έλα ετσι κ αλλιώς μα κεράσω ενα ουζάκι χιχιχι... 

Πλεον βαζω μαξιλάρια κ πάπλωμα αναμεσα!!! Τι να κάνω η έρμη..! 

Ασχετο αλλα τι καιρό εχετε εκει:::;; εδω έβγαλε πολυ κρύο.. Είπαν κ χιόνια αύριο.. 

πρίν από 15 λεπτά , loyloy είπε:

Α να προσέχει πες του... άντε μην έρθω εκεί!!!!!! :)

Θα τον απειλησω!!! Ευχαριστώ φιλενάδα!! Αλλα εσυ αμα θες έλα ετσι κ αλλιώς μα κεράσω ενα ουζάκι χιχιχι... 

Ασχετο αλλα τι καιρό εχετε εκει:::;; εδω έβγαλε πολυ κρύο.. Είπαν κ χιόνια αύριο.. 

Διαφημίσεις

Κορίτσια διαβάζω τα νέα σας... Αναστασία κ Βαλεντινα εύχομαι με το καλό. Σιγά σιγά θα πάρουμε σειρά όλες..

Εγώ προχωράω σιγά σιγά κ εύχομαι να καταφέρω κ Εγώ να κλείσω τις 34 εβδομάδες σε λίγες μέρες. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 7 λεπτά , Sun38mam είπε:

Κορίτσια διαβάζω τα νέα σας... Αναστασία κ Βαλεντινα εύχομαι με το καλό. Σιγά σιγά θα πάρουμε σειρά όλες..

Εγώ προχωράω σιγά σιγά κ εύχομαι να καταφέρω κ Εγώ να κλείσω τις 34 εβδομάδες σε λίγες μέρες. 

Ευχαριστώ πολύ!!!! Αντε λίγο έμεινε κάνε υπομονή ρε κορίτσι.... Θυμάμαι καλά, θα κάνεις εισαγωγή ε? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 49 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αθήνα σήμερα ήλιο συννεφιά και νορμάλ θερμοκρασία. Αύριο είπαν θα βρέξει.τωρα θα δούμε.εσας εκεί πάνω είπαν νομίζω από 500m υψόμετρα θα χιονίσει.αχ Βόρεια Ελλάδα.ποσο μου έχει λείψει.σπουδαζα Καβάλα και έκανα γύρω γύρω τις βόλτες μου.Να σου πω προτιμώ τσιπουρακι :) και τζακακι από δίπλα και ανάλογο μεζέ!!!!!

πρίν από 40 λεπτά , Sun38mam είπε:

Έλα κοντεύεις.Σε ποια βδομάδα είσαι Τώρα?Με μαγνητική τι αποφάσισες? Κοίταξες για ανοιχτό τομογράφο?

πρίν από 18 λεπτά , loyloy είπε:

Αθήνα σήμερα ήλιο συννεφιά και νορμάλ θερμοκρασία. Αύριο είπαν θα βρέξει.τωρα θα δούμε.εσας εκεί πάνω είπαν νομίζω από 500m υψόμετρα θα χιονίσει.αχ Βόρεια Ελλάδα.ποσο μου έχει λείψει.σπουδαζα Καβάλα και έκανα γύρω γύρω τις βόλτες μου.Να σου πω προτιμώ τσιπουρακι :) και τζακακι από δίπλα και ανάλογο μεζέ!!!!!

Έλα κοντεύεις.Σε ποια βδομάδα είσαι Τώρα?Με μαγνητική τι αποφάσισες? Κοίταξες για ανοιχτό τομογράφο?

Ναι ειπαν χιόνια... Λες να ξαναδούμε;; τι να πω..

Είπα να μην σε παω στα βαριά.. Τσιπουράκι κι εγω προτιμω...! Απο καβαλα είναι ο άντρας μ οποτε καταλαβαίνεις ποσα τσιπουρακια πινω οποτε παω χαχαχαχα  πωωω με κάνα μπουγιουρντι;;; με τηγανιά κοτόπουλο;;; η να το πάμε σε ψαρικά;;;αχχχ τι αναμνήσεις....!!!! 

Διαφημίσεις

Just now, Cath3rine είπε:

Είπα να μην σε παω στα βαριά.. Τσιπουράκι κι εγω προτιμω...! Απο καβαλα είναι ο άντρας μ οποτε καταλαβαίνεις ποσα τσιπουρακια πινω οποτε παω χαχαχαχα  πωωω με κάνα μπουγιουρντι;;; με τηγανιά κοτόπουλο;;; η να το πάμε σε ψαρικά;;;αχχχ τι αναμνήσεις....!!!! 

Κρεατικα βρε τέτοια εποχή.μπουγιουρντι τηγανιά ε?και κάνα λουκάνικο χωριάτικο ότι πρέπει είναι.καβαλιωτης?τα καλύτερα παιδιά.ειχα γνωρίσει ντόπιους πολύ καλοί άνθρωποι.αχ και αυτοί οι κουραμπιέδες τους σκεφτόμουν τις προάλλες.

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Καλά δεν έχεις δει κινκι όνειρα? Σε παρακαλω επιβάλλεται στην εγκυμοσύνη!!!!!!!!Τους πιάνει φόβος μωρέ και ειδικά όταν πρωτοενιωσε και τις κλωτσιές άσε.μου λέει ότι και να κάνεις Δεν υπάρχει περίπτωση.φοβοταν κιόλας μήπως πάνω στη φάση με ακουμπάει στη κοιλιά και τον κλωτσησει το παιδι.

@ΒαλεντιναΧρηστος Έλα λίγο έμεινε.θα κρατηθεί η μικρούλα!! !!!με Το καλό.

@Dimitra K αν θυμάμαι καλά είσαι για Γαια όπως και εγώ.Απο ότι φαίνεται θα πας πρώτη.θελω και εντυπώσεις.με το καλό κορίτσι μου με ενα πόνο!! !!!!!!Α πριν λίγο πήγα τουαλέτα και είχα λίγο πιο παχυρευστα υγρά από συνήθως και μένα μου ήταν κίτρινο χρώμα.Εβαλα σερβιετα να δούμε πως θα πάει.

Ναι αγαπη Γαια ειμαι ,ακριβως το ιδιο κ γω σημερα ηταν διαφορετικα  τα υγρα γι αυτο κ το παρατηρησα το περιεργο ειναι οτι απο το πρωι που το ειδα εχω κανει το πολυ 4 συσπασεις ενω αλλες μερες κανω σιγουρα 15-20 συσπασεις...περιεργο θα δειξει το παρακολουθω κ γω ουτε σταγονα απο το πρωι!Παντως οσο πλησιαζδι η ωρα εχω παθει ενα ψιλοπανικ οτι δε μπορω να συνηδητοποιησω οτι θα βγει τελικα ανθρωπακι απο μεσα μου...

7We5p3.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ναι αγαπη Γαια ειμαι ,ακριβως το ιδιο κ γω σημερα ηταν διαφορετικα  τα υγρα γι αυτο κ το παρατηρησα το περιεργο ειναι οτι απο το πρωι που το ειδα εχω κανει το πολυ 4 συσπασεις ενω αλλες μερες κανω σιγουρα 15-20 συσπασεις...περιεργο θα δειξει το παρακολουθω κ γω ουτε σταγονα απο το πρωι!Παντως οσο πλησιαζδι η ωρα εχω παθει ενα ψιλοπανικ οτι δε μπορω να συνηδητοποιησω οτι θα βγει τελικα ανθρωπακι απο μεσα μου...

Α σε Εγώ νομίζω πως θα είμαι για πάντα έγκυος,  Ότι δεν θα γεννήσω ποτέ. Μας βλέπω παρεα Τελικά Στο Γαια  :) .ΕΈχω κάνει αρκετές το απόγευμα αλλά δεν υπάρχει ισορροπία στο χρόνο.δεβ είναι σύντομες αλλά είχα μια δυνατή καλή.και εκείνη τη στιγμή με χτύπησε και ο μικρός κάτω χαμηλά και λέω εντάξει θα βγει τώρα.

πρίν από 26 λεπτά , loyloy είπε:

Κρεατικα βρε τέτοια εποχή.μπουγιουρντι τηγανιά ε?και κάνα λουκάνικο χωριάτικο ότι πρέπει είναι.καβαλιωτης?τα καλύτερα παιδιά.ειχα γνωρίσει ντόπιους πολύ καλοί άνθρωποι.αχ και αυτοί οι κουραμπιέδες τους σκεφτόμουν τις προάλλες.

Ναι ναι κ λουκάνικο... Κ μπουρεκάκια... Κ πανσετουλες.. Απαπαα τα σάλια μ τρέχουν νομιζω σιγά σιγα.... Καλοι είναι κ οι κουραμπιέδες τους αν κ εγω κάμω καλύτερους.. Σκ θα κανω... Να σε στειλω ενα ταπερακι!!! χαχαχαχαχα 

πρίν από 10 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ναι ναι κ λουκάνικο... Κ μπουρεκάκια... Κ πανσετουλες.. Απαπαα τα σάλια μ τρέχουν νομιζω σιγά σιγα.... Καλοι είναι κ οι κουραμπιέδες τους αν κ εγω κάμω καλύτερους.. Σκ θα κανω... Να σε στειλω ενα ταπερακι!!! χαχαχαχαχα 

Αχ ωραία θα ήταν.Εοδικα αν μπορούσα να φάω και κουραμπιέδες.Αχ θα γεννήσω που θα πάει.θα φάω τα γλυκάκια μου και τα κοψίδια μου.αν με φέρει καποι α στιγμή ό ο δρομος πάνω θα πάμε στην Αναστασία για φαγητό.κατι είχε πει τις προάλλες για κέρασμα. Δε τη γλιτώνει. Εσυ Κάνε γλυκάκια και εγώ θα φέρω την επτανησια τρέλα μου :):):):)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Αχ ωραία θα ήταν.Εοδικα αν μπορούσα να φάω και κουραμπιέδες.Αχ θα γεννήσω που θα πάει.θα φάω τα γλυκάκια μου και τα κοψίδια μου.αν με φέρει καποι α στιγμή ό ο δρομος πάνω θα πάμε στην Αναστασία για φαγητό.κατι είχε πει τις προάλλες για κέρασμα. Δε τη γλιτώνει. Εσυ Κάνε γλυκάκια και εγώ θα φέρω την επτανησια τρέλα μου :):):):)

Τέλειος συνδυασμός!!"! Ναι θα πάμε στο κορίτσι μας!!! Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε.... Θα, ναι μαγικό!! " μιλάμε τόσους μήνες.. Εχουμε πεί τοσα!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 24 λεπτά , Cath3rine είπε:

Τέλειος συνδυασμός!!"! Ναι θα πάμε στο κορίτσι μας!!! Μακάρι να καταφέρουμε να βρεθούμε.... Θα, ναι μαγικό!! " μιλάμε τόσους μήνες.. Εχουμε πεί τοσα!! 

Ναι θα είναι ωραιο να καταφέρουμε κάποιες κοπέλες από δω να τα πούμε από κοντα.Να έχουμε και τα μπεμπακια μας μαζί Και να παίζουν!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημέρα κορίτσι!!  Οντως κρύο κ βροχη εδω... Συνδυασμός που σκοτώνει! 

Το ίδιο και εδώ βροχή με κρύο και έχω δουλειές και δεν μπορώ να πάω με το μωρό. για τζάκι είναι αλά δεν ξέρω αν κάνει να το ανάψω με το μωρό ξέρει καμία κοπέλα; 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...