Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Μετα θα μπαίνουμε παλι όλες μαζι άκυρες ώρες.. Παλι ομαδα θα είμαστε!!!! 

Αμεεεε αμεεεε.....!!!τι με πέρασες;;;;  τυχαία;;;;  χαχαχααααααχα Καισαρική λογω θέματος υγείας φιλη μ..  Πητ ειχα 22/12 οποτε μ εβαλε 39εβδ.. Μια χαρα.. Ακόμα καμια σύσπαση δεν εχω... Ο, μικρός ηταν μια χαρα.. Οποτε ολα βαίνουν καλώς...με πρόλαβε η @Anastasia_paris ..υπο αλλες συνθήκες μαζι θα γεννουσαμε ιδια μέρα :x

Πραγματικά, η πρώτη μου ημερομηνία ήταν 15, μάλλον άδειασε η θέση από μένα και την πήρες εσύ!!!!! Τώρα που. Πέρασαν λίγες ώρες πες μου, είδες τον τρόμο στα μάτια μου???? Χάχαχαχα ελπίζω να μην σε αγχωσα κι εσένα με τον τρόπο μου!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Πραγματικά, η πρώτη μου ημερομηνία ήταν 15, μάλλον άδειασε η θέση από μένα και την πήρες εσύ!!!!! Τώρα που. Πέρασαν λίγες ώρες πες μου, είδες τον τρόμο στα μάτια μου???? Χάχαχαχα ελπίζω να μην σε αγχωσα κι εσένα με τον τρόπο μου!!! 

Χαχαχαχα οχι μην ανησυχείς!!! Μια χαρά ήσουν....!!!!πιο πολυ αγχώθηκα που εγω δεν πονουσα κ πονουσες εσυ...Χαχαχαχαχα εντάξει λογικό ηταν... Ξαφνικα εμαθες σε 2 μέρες μπαίνεις.. Κ πολυ ψύχραιμη ήσουν!!! Ευγε...!!να βλέπουμε κ τα θετικά... Θα σε ξεγεννησει ένας κούκλος νεος κ καλός γιατρός... Αυτα να τα λέμε!!!!  

• Μου αρέσει 1

Just now, Cath3rine είπε:

Χαχαχαχα οχι μην ανησυχείς!!! Μια χαρά ήσουν....!!!!πιο πολυ αγχώθηκα που εγω δεν πονουσα κ πονουσες εσυ...Χαχαχαχαχα εντάξει λογικό ηταν... Ξαφνικα εμαθες σε 2 μέρες μπαίνεις.. Κ πολυ ψύχραιμη ήσουν!!! Ευγε...!!να βλέπουμε κ τα θετικά... Θα σε ξεγεννησει ένας κούκλος νεος κ καλός γιατρός... Αυτα να τα λέμε!!!!  

Κούκλος νέος και θα με δει σ αυτά τα. Χάλια!!!! Ευτυχως είμαι παντρεμένη!!!!!! Χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Κούκλος νέος και θα με δει σ αυτά τα. Χάλια!!!! Ευτυχως είμαι παντρεμένη!!!!!! Χαχαχαχαχα

Χαχαχαχα εσυ μια χαρα είσαι...! Κουκλάκι ζωγραφιστό.. Σε τι χαλια να σε δεί;;;εσυ θα πας κιουρία για την γέννα...θα σε στείλω φωτό οταν θα πάω να μπω εγώ.. Που θα ναι κ η πρώτη μ εμπειρία!!χαχαχααχα !παρεπιπτόντως εσένα τι λεει το χαρτί πιθανές μέρες νοσηλείας; 

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Χαχαχαχαχα. 

Θυμηθηκα τωρα τον αντρα μου. Μου πηρε η πεθερα μου νυχτικα και ρομπα για το μαιευτηριο αλλα ειναι λιγο σεξουλιαρικα, με υποψια δαντελας, υφασμα ωραιο, και γενικα ειναι λιγο σεξυ οι νυχτικιες. 

Και ελεγε ο αντρας μου, πηγαινε να της τα αλλαξεις, αυτα ειναι πολυ αερατα και ανοιχτα. Και γυρναει η πεθερα και του λεει : 100 νοματαιοι που θα δουν το απαυτο της και θα βαλουν και χερι, δεν σε πειραξαν και σε πειραξε μη τη δουν με σεξυ νυχτικια??? Χαχαχαχα :lol:

• Χαχα 6

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

Χαχαχαχα εσυ μια χαρα είσαι...! Κουκλάκι ζωγραφιστό.. Σε τι χαλια να σε δεί;;;εσυ θα πας κιουρία για την γέννα...θα σε στείλω φωτό οταν θα πάω να μπω εγώ.. Που θα ναι κ η πρώτη μ εμπειρία!!χαχαχααχα !παρεπιπτόντως εσένα τι λεει το χαρτί πιθανές μέρες νοσηλείας; 

3 μέρες γράφει!!! 

πρίν από 11 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχαχαχα. 

Θυμηθηκα τωρα τον αντρα μου. Μου πηρε η πεθερα μου νυχτικα και ρομπα για το μαιευτηριο αλλα ειναι λιγο σεξουλιαρικα, με υποψια δαντελας, υφασμα ωραιο, και γενικα ειναι λιγο σεξυ οι νυχτικιες. 

Και ελεγε ο αντρας μου, πηγαινε να της τα αλλαξεις, αυτα ειναι πολυ αερατα και ανοιχτα. Και γυρναει η πεθερα και του λεει : 100 νοματαιοι που θα δουν το απαυτο της και θα βαλουν και χερι, δεν σε πειραξαν και σε πειραξε μη τη δουν με σεξυ νυχτικια??? Χαχαχαχα :lol:

Respect στην πεθερά!!!!!! Χαχαχαχααχα

Κοριτσια μου μόλις πήρα και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικες που έκανα για αυτό που λέγαμε για την φαγούρα, όλα καθαρά, τώρα φυσικά δεν θα είχε νόημα ότι και να. Έδειχναν!!! Έχω όμως λίγο αυξημένο ουρικο, κάνω παρέα στον άντρα μου αχαχαχα!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

3 μέρες γράφει!!! 

Κοριτσια μου μόλις πήρα και τα αποτελέσματα από τις αιματολογικες που έκανα για αυτό που λέγαμε για την φαγούρα, όλα καθαρά, τώρα φυσικά δεν θα είχε νόημα ότι και να. Έδειχναν!!! Έχω όμως λίγο αυξημένο ουρικο, κάνω παρέα στον άντρα μου αχαχαχα!!!! 

Μια χαρα τοτε!!! Για το ουρικο απ οτι ξερω δεν ειναι κατι παντως! 

Τι ωρα μπαινεις την παρασκευη? Αχ ρε συ ποσο χαιρομαι για σενα! Ανυπομονω και γω για τη δικη μου σειρα!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

3 μέρες γράφει!!! 

Κι εγω νομιζω το ουρικό δεν ειναι κάτι!!! Μια χαρα είσαι τζετ....!!! 

@nanoula90 εμ καλα είπε η πεθερά... Τα θελουν κ οι άντρες να τ ακούσουν.... Κ μπράβο της που σε πήρε σέξι... Εμενα ακομα δν έχει δει ο άντρας μ τι θα παρω μαζι μ.. Εκλπηξουλα χαχαχαχαχα 

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Κι εγω νομιζω το ουρικό δεν ειναι κάτι!!! Μια χαρα είσαι τζετ....!!! 

@nanoula90 εμ καλα είπε η πεθερά... Τα θελουν κ οι άντρες να τ ακούσουν.... Κ μπράβο της που σε πήρε σέξι... Εμενα ακομα δν έχει δει ο άντρας μ τι θα παρω μαζι μ.. Εκλπηξουλα χαχαχαχαχα 

Αχαχαχαχαχαχ, δεν πειραζει, αν παθει κανα σοκ ή του ρθει καμια ζαλη σε νοσοκομειο θα στε, θα τον συνεφερουν αμεσως χαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Μόνο εμένα οι νυχτικιές μουειναιοι νυχτικιές της καλόγριας??? Δεν αγόρασα μου έδωσε η αδερφή μου τις δικες της αλλά πραγματικά είναι άθλιες... Αυτές οι φαρδιές μακριές με μακρύ μανίκι και επειδή και μια φόρμα που πήρα της αδερφής μου μου είναι τεράστια υποθέτω ότι και η νυχτικιές θα είναι τεράστιες...

Αλλά μου πήραν κάτι ωραίες πυτζάμες αν και από ότι έχω καταλάβει βολεύουν περισσότερο οι νυχτικιές...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχ, δεν πειραζει, αν παθει κανα σοκ ή του ρθει καμια ζαλη σε νοσοκομειο θα στε, θα τον συνεφερουν αμεσως χαχαχαχα

Θα παρω αυτά που ειχα πάρει για τον γάμο κ τελικα δεν πρόλαβα να τα βαλω χαχαχαααα γτ θα χω κ το κατάλληλο κορμί ν αναδεικνύει καλύτερα την δαντέλα χαχαχααχαχα πρέπει κ στο νοσοκομείο να μαστε σικ... 

Λοιπον τωρα που ειπα νοσοκομείο.. Το σκ θα φτιαξω τα πρώτα κουραμπιεδακια.... Τα σκέφτομαι μέρες... Κ μετα μελομακαρονα να πάρω για κέρασμα στο νοσοκομείο!!!!!!εσείς θα πάρετε κάτι η τζάμπα σκέφτομαι :;;

πρίν από 4 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Μόνο εμένα οι νυχτικιές μουειναιοι νυχτικιές της καλόγριας??? Δεν αγόρασα μου έδωσε η αδερφή μου τις δικες της αλλά πραγματικά είναι άθλιες... Αυτές οι φαρδιές μακριές με μακρύ μανίκι και επειδή και μια φόρμα που πήρα της αδερφής μου μου είναι τεράστια υποθέτω ότι και η νυχτικιές θα είναι τεράστιες...

Αλλά μου πήραν κάτι ωραίες πυτζάμες αν και από ότι έχω καταλάβει βολεύουν περισσότερο οι νυχτικιές...

Αχ καθε φορα που πάω στο νοσοκομείο εχει τρομερή ζέστη κ λεω ευτυχώς πηρα κοντομάνικη νυχτικια γτ θα σκάσω!!μην φαντστεις.. Κ εγω εχω τέτοιες... Κ θα τις πάρω γτ θα ναι κ βολικές λογω υφάσματος! Νυχτικιες κ εγω νομιζω καλύτερα ειδικα για οποία κάνει καισαρική...θα φανεί!! Κ ρόμπα με πήρε κοριτσια η οεθερα μ μια υπέροχη φουξ αλλα δν νομίζω να την παρω νοσοκομείο γτ είναι πολλη ζέστη. Οποτε θα πάρω κια αλλη μαυρη με δαντελιτσα  σέξι χαχααχα

• Χαχα 1

πρίν από 34 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μια χαρα τοτε!!! Για το ουρικο απ οτι ξερω δεν ειναι κατι παντως! 

Τι ωρα μπαινεις την παρασκευη? Αχ ρε συ ποσο χαιρομαι για σενα! Ανυπομονω και γω για τη δικη μου σειρα!

8 παρα δεκα το πρωί πρέπει να είμαι εκεί... Μέχρι να γίνει εισαγωγή, να με ετοιμάσουν.... Φαντάζομαι μέχρι το μεσημέρι θα έχω γεννήσει!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Θα παρω αυτά που ειχα πάρει για τον γάμο κ τελικα δεν πρόλαβα να τα βαλω χαχαχαααα γτ θα χω κ το κατάλληλο κορμί ν αναδεικνύει καλύτερα την δαντέλα χαχαχααχαχα πρέπει κ στο νοσοκομείο να μαστε σικ... 

Λοιπον τωρα που ειπα νοσοκομείο.. Το σκ θα φτιαξω τα πρώτα κουραμπιεδακια.... Τα σκέφτομαι μέρες... Κ μετα μελομακαρονα να πάρω για κέρασμα στο νοσοκομείο!!!!!!εσείς θα πάρετε κάτι η τζάμπα σκέφτομαι :;;

Αχ καθε φορα που πάω στο νοσοκομείο εχει τρομερή ζέστη κ λεω ευτυχώς πηρα κοντομάνικη νυχτικια γτ θα σκάσω!!μην φαντστεις.. Κ εγω εχω τέτοιες... Κ θα τις πάρω γτ θα ναι κ βολικές λογω υφάσματος! Νυχτικιες κ εγω νομιζω καλύτερα ειδικα για οποία κάνει καισαρική...θα φανεί!! Κ ρόμπα με πήρε κοριτσια η οεθερα μ μια υπέροχη φουξ αλλα δν νομίζω να την παρω νοσοκομείο γτ είναι πολλη ζέστη. Οποτε θα πάρω κια αλλη μαυρη με δαντελιτσα  σέξι χαχααχα

Αχαχαχαχαχαχαχ, θα τον τρελανεις τον καημενο!!! 

Εσυ αγαπη καισαρικη θα κανεις? 

Αυτες που μου πηρε η πεθερα ειναι με τιραντα η οποια φυσικα ξεκουμπωνει για τον θηλασμο. Αρα ειναι νυχτικα θηλασμου για σεξυ μανουλες, οποτε μετα απο αυτο που το πε η μανα του δεν ξαναμιλησε ο αντρας μου χαχαχα. 

Γλυκα δεν θα φτιαξω τπτ. Θα παρω απο το ζαχαροπλαστειο οταν ερθει η ωρα. 

πρίν από 18 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Εγω θα παρω κ πυτζαμες κ οτι με βολεψει. Κ γω στην αρχη ειχα νευριασει γιατι δεν εβρισκα νυχτικιες που να ειναι λιγο πιο ομορφες και να μη θυμιζουν γιαγια, να ναι καλα η πεθερα μου που πηγε και βρηκε. Απο το oysho τα πηρε μαζι με κατι χνουδωτα παντοφλακια χαχαχα. Η εχεις στυλ η οχι. 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αυτες που μου πηρε η πεθερα ειναι με τιραντα η οποια φυσικα ξεκουμπωνει για τον θηλασμο. Αρα ειναι νυχτικα θηλασμου για σεξυ μανουλες, οποτε μετα απο αυτο που το πε η μανα του δεν ξαναμιλησε ο αντρας μου χαχαχα. 

Εγω θα παρω κ πυτζαμες κ οτι με βολεψει. Κ γω στην αρχη ειχα νευριασει γιατι δεν εβρισκα νυχτικιες που να ειναι λιγο πιο ομορφες και να μη θυμιζουν γιαγια, να ναι καλα η πεθερα μου που πηγε και βρηκε. Απο το oysho τα πηρε μαζι με κατι χνουδωτα παντοφλακια χαχαχα. Η εχεις στυλ η οχι. 

Ναι ναι καισαρική... ΣΕ 18 μερούλες!!! Γενικα δν εχω πυτζάμες - νυχτικες.. τωρα αναγκαστικά αγόρασα.. Νυχτικες Δυο με πήρε η πεθερα μ κι, αλλες δυο, η κουμπάρα μου... Καποιες είναι μακρυμανικες βεβαια..εγω πηρα κ ενα σετ πυτζάμες αλλα νομίζω δεν θα με βολέψει.. Θα βάλω νυχτικό κ αν εχω επισκέψεις θα φορέσω το κολάν εγκυμοσύνη που εχω κ είναι μαλακό!!! Θα χει πολυ ζέστη νομιζω!!!! 

Ααα εσυ το χεις ολοκληρωμένο το σέξι συνολο...! Μπράβο φιλενάδα... Και το παντοφλακι ολοκληρώνει το outfit... Το απογειώνει!!! Εγω μονο τιραντακια θηλασμού πήρα.. Οχι νυχτικό.. 

Ειπα θα κάνω ετσι κ αλλιως κουραμπιέδες γτ τους λατρεύω.. Οποτε θα πάρω κ εκει.. Μετα κοτζάμ άντρα ζαχαροπλάστη εχω.. Μπορει να δημιουργήσει τπτ κ αυτός.. Ποιος ξέρει!! 

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Είχα πάει καινεγω εκει και δεν βρήκα νυχτικια .άντε ζηλεύω.τςλικα πήρα από τα h&m νυχτικια Τύπου πιυκαμισα. Αέρινη απλ η και όχι μακριά.με τα σκησιματακια της στα πλάγια να τη φορέσω και μετά στο σπίτι και ποτε δεν ξέρεις Ίσως θελήσει ο άντρας να της  σκίσει τα κουμπιά  ;) χιχιχχιχιχιχι.Κανω όνειρα!!!!!!

@Cath3rine Εγώ εγώ θα πάρω μπακλαβαδακια καταιφακια .γλυκά που δεν μπαίνουν ψυγείο.καλα θα κάνεις και θα φτιάξεις.ακομα καλύτερα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...