Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Μόνο εγώ ευχαριστιεμαι ύπνο εδώ μέσα;;; Κάθε βράδυ οκτώ με εννιά ώρες ξυπνάω βέβαια για τουαλέτα τέσσερις πέντε φορές αλλά ξανακοιμαμαι!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Κοριτσιαααα μολις πηγα τουαλετα κ μου βγηκε μια βλεννη συγνωμη κιολας κιτρινωπη διαφορετικη απο τα υγρα που εχω σε ολη την εγκυμοσυνη,πηρα το γιατρο μου ειπε μπορει να ειναι το "πωμα" που φραζει τον τραχηλο κ να ξεκιναει ο τοκετος!!!αλλα αυτο δε σημαινει μου πε σημερα αυριο μπορει κ μετα απο μια βδομαδα να ξεκινησει.να παρακολουθω κινησεις μπεμπας κ πονακια.Βαλεντινα εσυ που εχεις τοσο καιρο που ανοιγει ο τραχηλος εχεις δει ποτε βλεννη??

Καλημέραααα, πολύ πιθανό να δεις και λιιιιγο αιματακι, μη φοβηθείς, αυτό είναι το πώμα στην ουσία!!!!! 

Κοριτσια έχω νέα!!! Ήμουν για καρδιοτοκογραφημα μαζί με την @Cath3rine  και ξαφνικά έρχεται μέσα η γιατρός, και μου λέει σήκω!!! Πας σπίτι, δεν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι και έρχεσαι μεθαύριο για καισαρική!!! Είχα συσπάσεις, τις ένιωθα αλλά δεν πονουσα ιδιαίτερα... Μου μέτρησε τραχηλο με το χέρι, ευτυχώς είναι κλειστός... Τώρα είμαι ξάπλα και ελπίζω να αντέξω μέχρι Παρασκευή πρωί!!!! Τελικά, μανούλα Νοεμβρίου κι εγώ!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

2 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Κοριτσιαααα μολις πηγα τουαλετα κ μου βγηκε μια βλεννη συγνωμη κιολας κιτρινωπη διαφορετικη απο τα υγρα που εχω σε ολη την εγκυμοσυνη,πηρα το γιατρο μου ειπε μπορει να ειναι το "πωμα" που φραζει τον τραχηλο κ να ξεκιναει ο τοκετος!!!αλλα αυτο δε σημαινει μου πε σημερα αυριο μπορει κ μετα απο μια βδομαδα να ξεκινησει.να παρακολουθω κινησεις μπεμπας κ πονακια.Βαλεντινα εσυ που εχεις τοσο καιρο που ανοιγει ο τραχηλος εχεις δει ποτε βλεννη??

Μωρε Δεν πας να σε δουνε?Εγώ θα πηγαινα.Σιγα μη καθόμουν σπίτι. Θα χα χεστει από το φόβο μου.

1 hour ago, Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Μόνο εγώ ευχαριστιεμαι ύπνο εδώ μέσα;;; Κάθε βράδυ οκτώ με εννιά ώρες ξυπνάω βέβαια για τουαλέτα τέσσερις πέντε φορές αλλά ξανακοιμαμαι!!!

Μη μας λες τέτοια.Εμενα είχε ξύπνημα από τις 6 και κλωτσιές να κουνιέται να με χτυπάει στα κόκαλα.με περιποιηθηκε. Και βόλτες όλη νύχτα τουαλέτα.

Καλημερα κοριτσια!

@Anastasia_paris φιλη μουουου!!! Ρεε συ τι ωραια! Με το καλο αγαπη μου, οχι οτι θα σε αφησουμε ησυχη θα θελουμε ενημερωση, αλλα επειδη θα σαι με 2 μωρα βρεφη και εναν ταρζανακο ακομα, σε βλεπω να μας ξαναγραφεις οταν πανε παιδικο σταθμο ολα, στα λεω απο τωρα χαχαχα. Ολα θα πανε καλα. 

@Dimitra K κοριτσι μου αυτη η βλεννη απ οτι ξερω ειναι ενδειξη οτι μπαινεις σε διαδικασια τοκετου. Δεν χρειαζεται να φοβηθεις, οντως μπορει να παρει 3-4 μερες μεχρι να ξεκινησει κανονικα. Απλα εξυπηρετει στο οτι μπορεις να τα ετοιμασεις ολα αν δεν τα χεις ηδη ετοιμασει για το μαιευτηριο. Ολα τελεια θα πανε. Καλε γενναμε ρε κοριτσια! Επιτελους εφτασε η σειρα μας!❤

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Καλημέραααα, πολύ πιθανό να δεις και λιιιιγο αιματακι, μη φοβηθείς, αυτό είναι το πώμα στην ουσία!!!!! 

Κοριτσια έχω νέα!!! Ήμουν για καρδιοτοκογραφημα μαζί με την @Cath3rine  και ξαφνικά έρχεται μέσα η γιατρός, και μου λέει σήκω!!! Πας σπίτι, δεν σηκώνεσαι απ το κρεβάτι και έρχεσαι μεθαύριο για καισαρική!!! Είχα συσπάσεις, τις ένιωθα αλλά δεν πονουσα ιδιαίτερα... Μου μέτρησε τραχηλο με το χέρι, ευτυχώς είναι κλειστός... Τώρα είμαι ξάπλα και ελπίζω να αντέξω μέχρι Παρασκευή πρωί!!!! Τελικά, μανούλα Νοεμβρίου κι εγώ!!!! 

Καλημερα σε ολες κοριτσια! Με το καλό σου εύχομαι Αναστασία! Ούτε εγώ κοιμάμαι καλά πονεμένη ιστορία. Εγώ σηκώνομαι τουλάχιστον 6-7 φορές για τουαλέτα. Τι να κάνουμε μόνο υπομονή και να τα λέμε να παρηγοριόμαστε μεταξύ μας χαχαχαχα!

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλημερα σε ολες κοριτσια! Με το καλό σου εύχομαι Αναστασία! Ούτε εγώ κοιμάμαι καλά πονεμένη ιστορία. Εγώ σηκώνομαι τουλάχιστον 6-7 φορές για τουαλέτα. Τι να κάνουμε μόνο υπομονή και να τα λέμε να παρηγοριόμαστε μεταξύ μας χαχαχαχα!

Αχ καλε τα καταφερες με το τικερακι πριν γεννησεις!!!! Τελειαααααα :lol:

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, Anastasia_paris είπε:

Και εγώ πριν λίγο γύρισα! Όλα καλά πήγαν, είχα ελάχιστες συσπάσεις και ο μπόμπιρας πολύ κινητικός. 2806 το καμάρι μου!! Αναμένω τώρα μέχρι την άλλη Τετάρτη που έχω πάλι γιατρό.. Όλα καλά θα πάνε και με κανέναν πόνοοοο

• Μου αρέσει 1

2aCS.png

1 hour ago, loyloy είπε:

Μωρε Δεν πας να σε δουνε?Εγώ θα πηγαινα.Σιγα μη καθόμουν σπίτι. Θα χα χεστει από το φόβο μου.

Μη μας λες τέτοια.Εμενα είχε ξύπνημα από τις 6 και κλωτσιές να κουνιέται να με χτυπάει στα κόκαλα.με περιποιηθηκε. Και βόλτες όλη νύχτα τουαλέτα.

Ενώ όλη μέρα με χτυπάει αλύπητα το βράδυ ηρεμεί!!! Και τουαλέτα πλέον πηγαίνω μηχανικά σαν να υπνοβατω δεν ξυπνάω καν!!!

@Anastasia_paris με το καλό!!!! Άντε ξεκινήσαμε τις γεννες!!! 

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυυ!!!!! @nanoula90 πραγματικά κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι θα ξαναστείλω σε πέντε έξι χρονακια!!!!!

Απλά φανταζομαι θα γράφω κάτι άκυρες ώρες μέσα στη νύχτα και σίγουρα θα χάσω πολλεεεες σελίδες που δεν θα προλαβαινω να διαβάζω!!!! Αντε με το καλό σε όλες μας να πάνε όλα καλά να αρχίσουμε να λέμε για κολικούς, κακάκια και ξενυχτια!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια μουυυυ!!!!! @nanoula90 πραγματικά κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, ότι θα ξαναστείλω σε πέντε έξι χρονακια!!!!!

Απλά φανταζομαι θα γράφω κάτι άκυρες ώρες μέσα στη νύχτα και σίγουρα θα χάσω πολλεεεες σελίδες που δεν θα προλαβαινω να διαβάζω!!!! Αντε με το καλό σε όλες μας να πάνε όλα καλά να αρχίσουμε να λέμε για κολικούς, κακάκια και ξενυχτια!!!! 

Νομιζω ολες μας θα μπαινουμε σε ακυρες ωρες, αλλα εσυ ειδικα αστο χαχαχα. Δεν θα σε παρεξηγησουμε ομως. Να ειναι καλα τα μωρακια σου και μπαινε οποτε θες οπως και οι υπολοιπες!! Αφου ετσι και αλλιως φανταζομαι θα μαστε και μεσα στο αγχος και το στρες και το ξενυχτι και δεν θα χουμε κουραγιο ουτε να πληκτρολογουμε 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 48 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Ενώ όλη μέρα με χτυπάει αλύπητα το βράδυ ηρεμεί!!! Και τουαλέτα πλέον πηγαίνω μηχανικά σαν να υπνοβατω δεν ξυπνάω καν!!!

@Anastasia_paris με το καλό!!!! Άντε ξεκινήσαμε τις γεννες!!! 

Α σε προσέχει καλέ.τι καλό μπεμπακι!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Κοριτσιαααα μου αργησα να μπω... Αναπληρωσα τον ύπνο μου.. Χαχαχα ολα τελεια με τον καρδιοτοκογραφο που έκανα με την αγαπημένη μου @Anastasia_paris...εγω μπαινω 15/12 να βγαλω τον παίδαρο μου...! Ειναι κ η μερα γιορτής αγίου Ελευθερίου που απ οτι διαβασα είναι κ προστάτης των εγκύων !!! 

5 ώρες πρίν, Natasoula85 είπε:

Εισαι από τις τυχερές.. Φτου φτού μη σε ματιασουμε... Συνέχισε ετσι...!!!! Εγω χτες παίζει να οηγα 10-15 φορες τουαλέτα κ παντα είχα πολυ.. Δλδ έλεος.. Που το βρήκα ;; τι να πεις ομως.. Υπομονή 18 μέρες μείναν!!! Μετά φαντάζομαι θα κοπεί το πολυ το πηγαινε έλα.. Χαχαχαχαχα 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσιαααα μου αργησα να μπω... Αναπληρωσα τον ύπνο μου.. Χαχαχα ολα τελεια με τον καρδιοτοκογραφο που έκανα με την αγαπημένη μου @Anastasia_paris...εγω μπαινω 15/12 να βγαλω τον παίδαρο μου...! Ειναι κ η μερα γιορτής αγίου Ελευθερίου που απ οτι διαβασα είναι κ προστάτης των εγκύων !!! 

Τελεια φιλη μου!! Αλλα δεν θυμομουν οτι θα μπεις προγραμματισμενα! Καισαρικη ? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

2 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Νομιζω ολες μας θα μπαινουμε σε ακυρες ωρες, αλλα εσυ ειδικα αστο χαχαχα. Δεν θα σε παρεξηγησουμε ομως. Να ειναι καλα τα μωρακια σου και μπαινε οποτε θες οπως και οι υπολοιπες!! Αφου ετσι και αλλιως φανταζομαι θα μαστε και μεσα στο αγχος και το στρες και το ξενυχτι και δεν θα χουμε κουραγιο ουτε να πληκτρολογουμε 

Μετα θα μπαίνουμε παλι όλες μαζι άκυρες ώρες.. Παλι ομαδα θα είμαστε!!!! 

Just now, nanoula90 είπε:

Τελεια φιλη μου!! Αλλα δεν θυμομουν οτι θα μπεις προγραμματισμενα! Καισαρικη ? 

Αμεεεε αμεεεε.....!!!τι με πέρασες;;;;  τυχαία;;;;  χαχαχααααααχα Καισαρική λογω θέματος υγείας φιλη μ..  Πητ ειχα 22/12 οποτε μ εβαλε 39εβδ.. Μια χαρα.. Ακόμα καμια σύσπαση δεν εχω... Ο, μικρός ηταν μια χαρα.. Οποτε ολα βαίνουν καλώς...με πρόλαβε η @Anastasia_paris ..υπο αλλες συνθήκες μαζι θα γεννουσαμε ιδια μέρα :x

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...