Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Με πρόλαβες.. Θα σε ρωτούσα σε ποιον μοιάζει χαχαχα εγω μονο στο, β επιπέδου τον ειδα.. Κ αυτο λιγο γτ ειχε το ένα χερι μπροστά κ κολλούσε το πρόσωπο στην κοιλιά μ πανω.... !!να το κουβαλάς τόσους μήνες κ να το βλεπεις ιδιο ο μπαμπάς του.. Χαχαχα ε οχι....! 

Καλά όποτε πάω γτ παίρνει βάρος είναι πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του πλέον.εχει μαγουλακια χειλαρες.ειναι έτοιμος πλέον.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Ααααααα πλάκα κάνεις!!!!! Αααα παρένθεση τώρα που μου το θυμισες, εσεις που περιμένετε αγοράκι, την πρώτη φορά που θα του "σηκωθεί" ετοιμαστείτε να τρομάξετε χάχαχαχα δεν υπήρχε πραγματικάααα ακόμα το θυμαμαι!!!! Μιλάμε δεν μπορείς με. Τίποτα να κλείσεις το παμπερς, γίνεται σαν πέτρα!!!! 

Δεν κάνω πλάκαα!! Ωχ τέτοια λεγε μουυ. 

• Χαχα 1

2aCS.png

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν ξέρω για ροχαλητό.ειμακ μοναχούλα.την αλλ η βδομάδα που θα ρθει ο άντρας μου θα ξέρω. 

Καλά ώρες ώρες σκέφτομαι τι γίνεται στο σώμα μας και ειλικρινα δεν μπορώ να το εξηγήσω. Έχω σοκαριστεί με τη φύση.Πως από λίγη απόλαυση με τους άντρες μας καταλήγουμε να δημιουργούμε ανθρωπάκια μέσα μας.απλα μαγικό.καξ παρα το πόνο και όλα όσα παίρναμε αξίζει κάθε στιγμή.

Αξιζει την κάθε στιγμή κ με το παραπάνω ..εγω στην αρχη ελεγα εχω Άλιεν.. Δεν είναι νορμαλ ολο αυτό.. Αν κάτσεις κ το σκεφτείς βαση λογικής τρομάζεις.. Τσ κόκκαλα.. Το κορμάκι τους... Ολα απο εμάς.. Σάρκα απο την σάρκα μας! Μαγικό... Αλλα κ κριπυ.. Να τα λέμε κ αυτά! 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Καλά όποτε πάω γτ παίρνει βάρος είναι πιο καθαρά τα χαρακτηριστικά του πλέον.εχει μαγουλακια χειλαρες.ειναι έτοιμος πλέον.

Λουλου μου μη σκας!!!! Κι εμένα έτσι ήταν, έμοιαζε τρελά στον  άντρα μου, αν δεις φώτο νεογέννητο τον άντρα μου και τον μικρό μου θα νομίζεις ότι είναι το ίδιο μωρό... Μετά από 3,4 μήνες όμως ήταν ίδιο εγώ!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Αξιζει την κάθε στιγμή κ με το παραπάνω ..εγω στην αρχη ελεγα εχω Άλιεν.. Δεν είναι νορμαλ ολο αυτό.. Αν κάτσεις κ το σκεφτείς βαση λογικής τρομάζεις.. Τσ κόκκαλα.. Το κορμάκι τους... Ολα απο εμάς.. Σάρκα απο την σάρκα μας! Μαγικό... Αλλα κ κριπυ.. Να τα λέμε κ αυτά! 

Καλα Ναι όταν βλέπεις να πετάγονται διάφορα με τις κλωτσιές και τη κοιλιά να κάνει βόλτες είναι κάπως τρομαχτικό .

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Δώρα είπε:

Μην ντρέπεσαι!! Κ εγώ ροχαλίζω και το αστείο είναι ότι μου λέει ο άντρας μου ότι μόνο τότε ξέρει ότι κοιμάμαι ευχάριστα χάχα 

Αυτό είναι αλήθεια.. Τοτε το ευχαριστιομαστε...! Μπορει να κρατάει λιγο (ο ύπνος) αλλαααα μας αξίζει!!! ΑΣΕ που συνέχεια γυρνάω δεξια αριστερα με μαξιλάρια κ παπλώματα... Γίνεται πανικός στο, κρεβάτι.. Χαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Λουλου μου μη σκας!!!! Κι εμένα έτσι ήταν, έμοιαζε τρελά στον  άντρα μου, αν δεις φώτο νεογέννητο τον άντρα μου και τον μικρό μου θα νομίζεις ότι είναι το ίδιο μωρό... Μετά από 3,4 μήνες όμως ήταν ίδιο εγώ!!!! 

Έχω ακόμα ελπίδες?ναιιιιιιιι

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Ααααααα πλάκα κάνεις!!!!! Αααα παρένθεση τώρα που μου το θυμισες, εσεις που περιμένετε αγοράκι, την πρώτη φορά που θα του "σηκωθεί" ετοιμαστείτε να τρομάξετε χάχαχαχα δεν υπήρχε πραγματικάααα ακόμα το θυμαμαι!!!! Μιλάμε δεν μπορείς με. Τίποτα να κλείσεις το παμπερς, γίνεται σαν πέτρα!!!! 

Μη λες τετοιααααααα.....!!!!! Ωχ τι έχουμε να τραβηξουμε..... Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! 

• Χαχα 3

Just now, loyloy είπε:

Έχω ακόμα ελπίδες?ναιιιιιιιι

Ωωωω ναι έχεις πολλές!!!! Θα αλλάξει σίγουρα!!!! Θυμάμαι ήταν 5-6 μηνών ο μικρός και εγώ επεμενα ότι μου μοιάζει αλλα ξες κλασικά ο έξυπνος ο άντρας μου με δούλευε.... Λοιπόν βρήκα μια φώτο. Μου νινί, πάνω κάτω 6 μηνών και την άφησα στην τραπεζαρία, έτσι επάνω επίτηδες!!! Την βλέπει και μου λέει καλά πότε το έβγαλες το μωρό και την εκτυπώσεις κιόλας????? Φαντάζεσαι την ευχαρίστηση που ένιωσα....!!

• Χαχα 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Κοιτα καλε που μια στιγμη ελειψα και τις επιασε λογοδιαρροια χαχαχαχα.

Εγω ευτυχως απο καουρες και υπνο ειμαι μια χαρα. Απλα η ανασα μου εχει βαρυνει. 

@Anastasia_paris συγγνωμη, σηκωνεται η σημαια απο τοσο νωριιιιις????? Πωωω ευτυχως που το ειπατε!! Θα τρομαζα! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Δώρα είπε:

Αγάπες μου πέφτω για ύπνο!! Θα σας στείλω αύριο να σας πω πώς τα πηγα με τον υπέρηχο!! Καλό και ήρεμο βράδυ να έχουμε!! 

Καληνυχταααααα!!!! Κι εγώ έχω καρδιοτοκογραφο αύριο οπότε θα τα πούμε σίγουρα!!!! 

Just now, nanoula90 είπε:

@Anastasia_paris συγγνωμη, σηκωνεται η σημαια απο τοσο νωριιιιις????? Πωωω ευτυχως που το ειπατε!! Θα τρομαζα! 

Δε θυμάμαι ακριβώς μήνα, αλλά ναι ήταν νωρίς νωρίς!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Δώρα είπε:

Αγάπες μου πέφτω για ύπνο!! Θα σας στείλω αύριο να σας πω πώς τα πηγα με τον υπέρηχο!! Καλό και ήρεμο βράδυ να έχουμε!! 

Καληνύχτα κορίτσι ξ εγω αύριο έχω τον πρώτο μ καρδιοτοκογραφο...!καλη ξεκούραση! 

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δεν είναι να μας ξεθαρρευεις εμας.. Μας πιάνει εκει που δεν το περιμένεις! Συμπασχουσα με την ανασα.... Εγω νομιζω είναι κ λιγο απο τα κιλα;;; εβαλα 13κιλα μεχρι στιγμής.. Αλλα είναι κ το παιδί που πιέζει! 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καληνύχτα κορίτσι ξ εγω αύριο έχω τον πρώτο μ καρδιοτοκογραφο...!καλη ξεκούραση! 

Δεν είναι να μας ξεθαρρευεις εμας.. Μας πιάνει εκει που δεν το περιμένεις! Συμπασχουσα με την ανασα.... Εγω νομιζω είναι κ λιγο απο τα κιλα;;; εβαλα 13κιλα μεχρι στιγμής.. Αλλα είναι κ το παιδί που πιέζει! 

Δε νομιζω να ναι τα κιλα. Απλα η μητρα κ το μωρο ειναι στο μεγιστο κ πιεζουν τα παντα. 

Εγω εχω και στραβο διαφραγμα οπως και πολυς κοσμος βεβαια, αλλα τωρα δυσκολευομαι να ανασανω και ανασαινω απ το στομα πολλες φορες. 

Και μενα με ποναει στα πλευρα και χαμηλα. Πιεζει τον πεσσο και ποναω σαν μαχαιρια ειναι. Τι να κανουμε, ας ειναι καλα τα σκατουλια μας. Καρδιοτοκογραφο εμενα δεν μου χει πει ακομα! Θα δουμε ποτε θα κανω, αλλα δεν μου εχει αναφερει κατι.  

Οσες εχετε αυριο θα περιμενουμε νεα σας!!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...