Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 54 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια καλησπέρα.... Μόλις γύρισα από το γιατρό... Λοιπόν να τα πάρω απ την αρχή! Τα μωράκια μας δόξα τω θεω μια χαρά, ντοπλερ τέλειο, κοντά στα 2.500το καθένα!!! Κι εδώ αρχίζουμε.... Ξέραμε ότι το κοριτσάκι έχει ισχιακη προβολή και το αγοράκι κεφαλικη... Ψάχναμε κεφάλι και κεφάλι δε βρίσκαμε! Μέσα σε δύο βδομάδες ο μάγκας γύρισε εγκάρσιος, σχεδόν ισχιακος... Η γιατρός ακόμα απορεί πως έγινε αυτό με τόσο μικρό χώρο και χωρίς να σπάσουν τα νερά!!! Συνεχίζουμε με τραχηλο 2,4 δεν σταματάμε κανένα χάπι ούτε την προγεστερονη, όλα μέχρι τέλους... Και πάμε στα ωραία... Θυμάστε που σας έλεγα για την φαγούρα??? Σήμερα λοιπόν που τις είπα από κοντά ακριβως που φαγουριζομαι, ότι είναι πιο έντονο το βράδυ κλπ  θορυβηθηκε... Μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει πειραχτεί χολή και συκώτι, μου έγραψε εξετάσεις (χολικα οξεα, τρανσαμινασες και κάτι άλλα) και μου είπε ότι αν βγουν αυξημένα μπαίνω κατευθείαν για καισαρική χωρίς δεύτερη κουβέντα, υπάρχει κίνδυνος μέχρι και για ξαφνικό ενδομητριο θάνατο... Αυτα τα ωραία από μένα... 

Αύριο πρωί πρωί για εξετάσεις Έτσι?Μη το αφήσεις για αλλ η μέρα.Ολα Καλά θα πάνε.προσπαθησε να σκέφτεσαι θετικά εντάξει?πάντως και εγώ έκανε τη περασμένη βδομάδα τρανσαμινασες και τετοια.λογικα είναι υποχρεωτικές καο στη φάση που είμαστε.

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , loyloy είπε:

Αύριο πρωί πρωί για εξετάσεις Έτσι?Μη το αφήσεις για αλλ η μέρα.Ολα Καλά θα πάνε.προσπαθησε να σκέφτεσαι θετικά εντάξει?πάντως και εγώ έκανε τη περασμένη βδομάδα τρανσαμινασες και τετοια.λογικα είναι υποχρεωτικές καο στη φάση που είμαστε.

Οχι δεν είναι υποχρεωτικά, είναι στην κρίση του γιατρού απ ότι κατάλαβα να τα κάνει χωρίς καμία ένδειξη, από κει και πέρα φυσικά αν υπάρχει σύμπτωμα και θα σου πει να κανεις.... Εγώ δεν έχω ξανακάνει ποτέ τέτοιες εξετάσεις, ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.... Εντάξει, όσο ηρεμώ και το σκέφτομαι λέω σιγά, το πολύ πολύ να γεννηθούν 5-10 μέρες νωρίτερα απ ότι το υπολογιζαμε, δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα... Εννοείται αύριο πρωί εξετάσεις!!! Δηλαδή έκανες και χολικα οξεα έτσι χωρίς λόγο???? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Οχι δεν είναι υποχρεωτικά, είναι στην κρίση του γιατρού απ ότι κατάλαβα να τα κάνει χωρίς καμία ένδειξη, από κει και πέρα φυσικά αν υπάρχει σύμπτωμα και θα σου πει να κανεις.... Εγώ δεν έχω ξανακάνει ποτέ τέτοιες εξετάσεις, ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.... Εντάξει, όσο ηρεμώ και το σκέφτομαι λέω σιγά, το πολύ πολύ να γεννηθούν 5-10 μέρες νωρίτερα απ ότι το υπολογιζαμε, δεν θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα... Εννοείται αύριο πρωί εξετάσεις!!! Δηλαδή έκανες και χολικα οξεα έτσι χωρίς λόγο???? 

Μια σελίδα εξετάσεις.δεν θυμάμαι αν ειχε και χολικα οξέα.θα σε γελάσω.παντως έτσι να είσαι ήρεμη.εχουν και καλό βάρος, άρα και νωρίτερα να γεννηθούν μη φοβάσαι.

πρίν από 30 λεπτά , loyloy είπε:

Μια σελίδα εξετάσεις.δεν θυμάμαι αν ειχε και χολικα οξέα.θα σε γελάσω.παντως έτσι να είσαι ήρεμη.εχουν και καλό βάρος, άρα και νωρίτερα να γεννηθούν μη φοβάσαι.

Αν είχες κάνει χολικα λογικά θα το θυμόσουν γιατί είναι εξέταση που δεν την καλύπτει η ασφάλεια, δεν συνταγογραφειται οπότε και θα την είχες πληρώσει εξτρα!!! Όχι όχι, όλα καλά αλήθεια, φυσικα θα περιμένω και τα αποτελέσματα για να ηρησω πλήρως, αλλά οκ!!!! Άσχετο αλλά ούτε σήμερα με βλέπω να κοιμάμαι, άρχισαν πάλι οι καούρες.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αν είχες κάνει χολικα λογικά θα το θυμόσουν γιατί είναι εξέταση που δεν την καλύπτει η ασφάλεια, δεν συνταγογραφειται οπότε και θα την είχες πληρώσει εξτρα!!! Όχι όχι, όλα καλά αλήθεια, φυσικα θα περιμένω και τα αποτελέσματα για να ηρησω πλήρως, αλλά οκ!!!! Άσχετο αλλά ούτε σήμερα με βλέπω να κοιμάμαι, άρχισαν πάλι οι καούρες.... 

Παίρνεις κατι για τις καουρες η έστω καμια σόδα..!! Εμενα κοριτσια με πιεχει αρκετά το, μωρό με τα πόδια πανω στο, θώρακα.... 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Δεν πλήρωσα κάτι έξτρα.συμμετοχη.αλλα.μου χε κάνει εντύπωση γτ είχε τρανσαμινασες και διάφορα άλλα που δεν ξέρω και δεν είχα ξανακάνει τόσο καιρό.α από καουρες και εγώ δεν περνάω Καλά.

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Παίρνεις κατι για τις καουρες η έστω καμια σόδα..!! Εμενα κοριτσια με πιεχει αρκετά το, μωρό με τα πόδια πανω στο, θώρακα.... 

Ωχ πεθαίνεις στο πόνο ε?Σου ρίχνει και καμιά κλωτσιά στο κόκαλο? Εμένα έτσι όλη μερα.

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Δεν πλήρωσα κάτι έξτρα.συμμετοχη.αλλα.μου χε κάνει εντύπωση γτ είχε τρανσαμινασες και διάφορα άλλα που δεν ξέρω και δεν είχα ξανακάνει τόσο καιρό.α από καουρες και εγώ δεν περνάω Καλά.

Ωχ πεθαίνεις στο πόνο ε?Σου ρίχνει και καμιά κλωτσιά στο κόκαλο? Εμένα έτσι όλη μερα.

Με πονάει αρκετά... Κανα δυο φορες με βάρεσε τοσο που τρόμαξα κουνηθηκε το στήθος μ σκεψου... Αλλα τώρα αρχίζει πονάει πολυ κ η πλατη μ.. Τα πόδια μου αναμεσα... Περνάμε καλα κ φαίνεται χαχαχαχαχαχα καουρεε ευτυχώς δεν έχω.. Αλλα πλέον παρατηρώ οτι δεν τρώω οπωσ πριν 10 μέρες για παράδειγμα z

πρίν από 7 λεπτά , Cath3rine είπε:

Με πονάει αρκετά... Κανα δυο φορες με βάρεσε τοσο που τρόμαξα κουνηθηκε το στήθος μ σκεψου... Αλλα τώρα αρχίζει πονάει πολυ κ η πλατη μ.. Τα πόδια μου αναμεσα... Περνάμε καλα κ φαίνεται χαχαχαχαχαχα καουρεε ευτυχώς δεν έχω.. Αλλα πλέον παρατηρώ οτι δεν τρώω οπωσ πριν 10 μέρες για παράδειγμα z

Εμένα από τον 6ο Έχω αρχίσει να πονάω και από τον 7ο που πήρε θέση άσε.πολυ ξύλο ο άτιμος.τωρα που έχει μεγαλώσει πολύ γίνεται χαμός.Τι τραβάμε για τα ζουζούνια μας , αλλά προτιμάω να με χτυπάει πάρα να μου κάνει αυτές τις παύσεις για ώρες που αγχώνομαι.

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Εμένα από τον 6ο Έχω αρχίσει να πονάω και από τον 7ο που πήρε θέση άσε.πολυ ξύλο ο άτιμος.τωρα που έχει μεγαλώσει πολύ γίνεται χαμός.Τι τραβάμε για τα ζουζούνια μας , αλλά προτιμάω να με χτυπάει πάρα να μου κάνει αυτές τις παύσεις για ώρες που αγχώνομαι.

Εμενα γενικά δεν ηταν πολυ κινητικος... Κ εγω δεν πολύ χαϊδεύω κοιλιά κλπ... Το πρώτο 4μηνο ηταν δύσκολο για μένα με πόνους ..κ τωρα που ξεκίνησαν  .οποτε να μην ειμαι αχάριστη..!  Τοσο πολυ σε κλωτσουσε απο τοσο νωρίς;;;; μπράβο!!! 

Εννοείται καλύτερα να χτυπάει... Οι θυσίες της μάνας απο νωρίς χαχαχαχαα 

πρίν από 27 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κ εγώ έχω τρελές καούρες σήμερα.. Και ταχυκαρδία.. Αντε να εμπεδωθεί ο μπέμπης να ηρεμήσω λιγάκι... 

2aCS.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εμενα γενικά δεν ηταν πολυ κινητικος... Κ εγω δεν πολύ χαϊδεύω κοιλιά κλπ... Το πρώτο 4μηνο ηταν δύσκολο για μένα με πόνους ..κ τωρα που ξεκίνησαν  .οποτε να μην ειμαι αχάριστη..!  Τοσο πολυ σε κλωτσουσε απο τοσο νωρίς;;;; μπράβο!!! 

Εννοείται καλύτερα να χτυπάει... Οι θυσίες της μάνας απο νωρίς χαχαχαχαα 

Τα κόκαλα στα πλευρά από τον 6ο με πόναγαν πολύ.στον 7ο ξεκίνησε το ξύλο.γενικοτερα έχω μεγάλο μωρό για το δικό μου σώμα και από νωρίς έχουν αρχίσει και ανοίγει τα πάντα όλα.ηθελα ψηλό άντρα και γεροδεμενο να το αποτέλεσμα.και εγώ 1.60 στα 48 κιλά.μικροσωμη γενικότερα.

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Πίνω λίγο γάλα κρύο και κάτι κάνει, η έτσι νομίζω τουλάχιστον....πραγματικα έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ γκρινιάρα αλλά δεν αντέχω άλλο... Και από πίεση που λες άλλο τίποτα... 

πρίν από 26 λεπτά , loyloy είπε:

Τότε μάλλον δεν έκανες απλά την συγκεκριμένη, άλλωστε δεν υπήρχε λόγος!!!! Αχ τις τρως και στα κόκαλα Εεεε??? Εγώ τρώω πολλές κλωτσιές στα πλευρά, μου κόβεται η ανάσα κατευθείαν... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Πίνω λίγο γάλα κρύο και κάτι κάνει, η έτσι νομίζω τουλάχιστον....πραγματικα έχω αρχίσει να γίνομαι πολύ γκρινιάρα αλλά δεν αντέχω άλλο... Και από πίεση που λες άλλο τίποτα... 

Τότε μάλλον δεν έκανες απλά την συγκεκριμένη, άλλωστε δεν υπήρχε λόγος!!!! Αχ τις τρως και στα κόκαλα Εεεε??? Εγώ τρώω πολλές κλωτσιές στα πλευρά, μου κόβεται η ανάσα κατευθείαν... 

Πετάγομαι ολόκληρη πάνω.ολο τρομάζει η μαμά μου.της λέω ξύλο τρώω μη φοβάσαι..καμιά φορά νιώθω να τρίβει το πόδι του πάνω στο κόκαλο μου και ανατριχιάζω δεν μπορώ

πρίν από 9 λεπτά , Δώρα είπε:

Κ εγώ έχω τρελές καούρες σήμερα.. Και ταχυκαρδία.. Αντε να εμπεδωθεί ο μπέμπης να ηρεμήσω λιγάκι... 

Τωρα λογικά στη βδομάδα που είσαι θα εμπεδωθεί.... Περπατάς γενικά, σ αφήνει ο γιατρός??? 

Just now, loyloy είπε:

Πετάγομαι ολόκληρη πάνω.ολο τρομάζει η μαμά μου.της λέω ξύλο τρώω μη φοβάσαι..καμιά φορά νιώθω να τρίβει το πόδι του πάνω στο κόκαλο μου και ανατριχιάζω δεν μπορώ

Ααααουτς.... Και μόνο που το είπες πονεσα...... Χαμηλά εννοείς, στο ηβικο οστό έτσι??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Τωρα λογικά στη βδομάδα που είσαι θα εμπεδωθεί.... Περπατάς γενικά, σ αφήνει ο γιατρός??? 

Ναι με αφήνει! Άλλο βέβαια που μου βγαίνει η γλώσσα σα να έχω περπατήσει χιλιόμετρα ολόκληρα. 

πρίν από 5 λεπτά , loyloy είπε:
πρίν από 7 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Εγω αυτό το νιώθω στα πλευρά. Λες και κάθεται σταυροποδι ένα πράγμα 

2aCS.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...