Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Γειά σας  και παλι βρε κορίτσια! Εμείς σήμερα που πήγαμε στο γιατρό ευτυχώς ολα καλα! Έχει φτάσει 2.900 ο μπέμπης μου ο αφρατουλης! 

Βαλεντίνα μου να μην αγχώνεσαι καθόλου εγώ σχεδόν όλη μέρα μόνη μου είμαι, με το κινητό δίπλα φυσικά! 

Μόλις παρέλαβα και τα σουτιεν θηλασμού από τα h&m  είναι πολύ ωραία κορίτσια! 

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Όχι  :( Έχει πέσει πείνα.αλλα τουλάχιστον γιορτές δεν θα στερηθω τπτ.ενραξει με Προσοχή αν θηλαζω αλλά όσο να Ναι δεν θα ζηλεύω όπως τώρα.

Αχ υπομονή κορίτσι μου θα φάμε όλες μετά! Με μέτρο παντα! Και εγώ ήθελα να πάρω τώρα μελομακάρονα αλλά λέω κάτσε κρατήσου λίγο ακόμα μην ξεκινήσεις από τώρα γιατί ακόμα είναι Νοεμβρης χαχαχαχ!

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kathyv25 είπε:

Γειά σας  και παλι βρε κορίτσια! Εμείς σήμερα που πήγαμε στο γιατρό ευτυχώς ολα καλα! Έχει φτάσει 2.900 ο μπέμπης μου ο αφρατουλης! 

Βαλεντίνα μου να μην αγχώνεσαι καθόλου εγώ σχεδόν όλη μέρα μόνη μου είμαι, με το κινητό δίπλα φυσικά! 

Μόλις παρέλαβα και τα σουτιεν θηλασμού από τα h&m  είναι πολύ ωραία κορίτσια! 

Ετοιμάσου για διπλιτσες στα μπουτακια να τις φας όταν γεννηθεί  :)

Κι Εγώ από τα h&m τα μπουστακια θηλασμού πήρα.εχω και μικρό στήθος γενικότερα.

πρίν από 7 λεπτά , loyloy είπε:

Όχι  :( Έχει πέσει πείνα.αλλα τουλάχιστον γιορτές δεν θα στερηθω τπτ.ενραξει με Προσοχή αν θηλαζω αλλά όσο να Ναι δεν θα ζηλεύω όπως τώρα.

Αστα να πανε εντάξει θα φας με προσοχή δεν πειράζει για λίγα πραγματάκια!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 6 λεπτά , kathyv25 είπε:

Και μένα μικρό είναι απλα άνοιξε η πλάτη μου! Αλλά έχουν ωραία ποιότητα και είχαν και εκπτώσεις. Τώρα φαίνεται το τικερ μου η πάλι τα χω κάνει μαντάρα? 

Τα χεις κάνει μαντάρα.χιχιχιχιχι

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Ολες θα πεσουμε με τα μουτρα μου φαινεται μετα τη γεννα :lol: 

Εγω παντως κοριτσια μολις τσακισα μια ολοκληρη σοκολατα γαλακτος κσνονικου μεγεθους και το ευχαριστηθηκα. Δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο η συγκρεκριμενη, ειναι για διαβητικους και μια χαρα απο γευση. 

Σουτιεν θηλασμου και γω απο hm πηρα. Ειναι τελεια. 

πρίν από 8 λεπτά , kathyv25 είπε:

Και μένα μικρό είναι απλα άνοιξε η πλάτη μου! Αλλά έχουν ωραία ποιότητα και είχαν και εκπτώσεις. Τώρα φαίνεται το τικερ μου η πάλι τα χω κάνει μαντάρα? 

Μια χαρα το πας. Εχεις βρει τουλαχιστον που τοποθετεις το τικερακι. Τωρα παμε ενα βηματακι πισω. Στην lilypie, εκει που εχεις φτιαξει το ωραιοτατο τικερακι σου στο τελος που κανεις copy το λινκ, πρεπει να κανεις copy το λινκ που σου βγαζει εκει που λεει forums. Πατα δηλαδη forums και απο κατω σου χει κατι επιλογες. Εγω για να βαλω το δικο μου επελεξα αυτο που λεει pseudohtml,....Αυτο το λινκ που σου βγαζει θα κανεις κοπυ και στην υπογραφη paste και αποθηκευση. Τα αλλα λινκ δουλευουν αλλου. Εμεις θελουμε για φορουμ.

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Γεια σας κορίτσια. Η sun38 ειμαι.Κατι έπαθε ο λογαριασμός μου. Ξέχασα τον κωδικό κ μπλόκαρε κ έκανα ξανά έγγραφη.Τι κανετε; Εγώ σήμερα πήγα για τη μαγνητική κ δεν τα κατάφερα. Έπαθα κρίση πανικού μέσα εκεί δεν την έκανα. Δεν μπόρεσα. Με έπιασαν τα κλάματα. Μισή ώρα έπρεπε να ειμαι κ δεν μπόρεσα. Με έπιασε κλειστοφοβια. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Τώρα στο χειρουργείο θα πάμε στα τυφλά.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 7 λεπτά , Sun38mam είπε:

Γεια σας κορίτσια. Η sun38 ειμαι.Κατι έπαθε ο λογαριασμός μου. Ξέχασα τον κωδικό κ μπλόκαρε κ έκανα ξανά έγγραφη.Τι κανετε; Εγώ σήμερα πήγα για τη μαγνητική κ δεν τα κατάφερα. Έπαθα κρίση πανικού μέσα εκεί δεν την έκανα. Δεν μπόρεσα. Με έπιασαν τα κλάματα. Μισή ώρα έπρεπε να ειμαι κ δεν μπόρεσα. Με έπιασε κλειστοφοβια. Είμαι πολύ στενοχωρημένη. Τώρα στο χειρουργείο θα πάμε στα τυφλά.

Που, είχες να κάνεις μαγνητική;;; σε καταλαβαίνω.. Εγω κανω καθε χρόνο... Ξέρω πως είναι... Απλα λιγο υπομονη θέλει κ θα περάσει... Μην σκεφτεσε τπτ.. Δεν σε ειπαν να προσπαθήσεις ξανα αλλη μέρα;;; 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Που, είχες να κάνεις μαγνητική;;; σε καταλαβαίνω.. Εγω κανω καθε χρόνο... Ξέρω πως είναι... Απλα λιγο υπομονη θέλει κ θα περάσει... Μην σκεφτεσε τπτ.. Δεν σε ειπαν να προσπαθήσεις ξανα αλλη μέρα;;; 

Στο αρεταιειο πήγα.Αλλα δεν τα κατάφερα. Πήρα το γιατρό κ είπε ας το αφήσουμε. Δεν μπορώ μισή ώρα να είμαι εκεί μέσα ακίνητη. Ειχα δύσπνοια κ ταχυκαρδία. Βγήκα κατακόκκινη. Αφού με φοβήθηκαν όλοι εκεί.

πρίν από 18 λεπτά , Sun38mam είπε:

Να σου πω ρώτησε το γιατρό αν γράφεται και πήγαινε και καντην ιδιωτικά.υπαρχουν μαγνητικοι τομογραφοι που είναι ανοιχτοί όπως ο αξονικός.θα πληρώσεις αρκετά αλλά αν θες να είσαι ήρεμη ψαξτο.βρες διαγνωστικά στη περιοχή σου στο ίντερνετ και πάρε Αύριο τηλ και ρώτησε αν έχουν το καινούριο.

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Ολες θα πεσουμε με τα μουτρα μου φαινεται μετα τη γεννα :lol: 

Εγω παντως κοριτσια μολις τσακισα μια ολοκληρη σοκολατα γαλακτος κσνονικου μεγεθους και το ευχαριστηθηκα. Δεν μου ανεβαζει το ζαχαρο η συγκρεκριμενη, ειναι για διαβητικους και μια χαρα απο γευση. 

Σουτιεν θηλασμου και γω απο hm πηρα. Ειναι τελεια. 

Μια χαρα το πας. Εχεις βρει τουλαχιστον που τοποθετεις το τικερακι. Τωρα παμε ενα βηματακι πισω. Στην lilypie, εκει που εχεις φτιαξει το ωραιοτατο τικερακι σου στο τελος που κανεις copy το λινκ, πρεπει να κανεις copy το λινκ που σου βγαζει εκει που λεει forums. Πατα δηλαδη forums και απο κατω σου χει κατι επιλογες. Εγω για να βαλω το δικο μου επελεξα αυτο που λεει pseudohtml,....Αυτο το λινκ που σου βγαζει θα κανεις κοπυ και στην υπογραφη paste και αποθηκευση. Τα αλλα λινκ δουλευουν αλλου. Εμεις θελουμε για φορουμ.

Παρακαλώ πολύ ποια  σοκολάτα?βγαίνει και σρ αμυγδάλου?Εγώ μόλις έφαγα μια σοκοφρετα μεγάλη τη Πράσινη της ιόν.106 μέτρηση.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι κορίτσια!!! Κι εγώ μόλις γύρισα από τον γιατρό. Δυστυχώς δεν μου έκοψε τα ουτροτζεσταν μου είπε να τα πάρω μέχρι την Κυριακή και ψιλοξενερωσα γιατί βαρέθηκα κάθε βράδυ αυτή την διαδικασία.. ο μπέμπης 2600, μας είπε ότι μέχρι 3 κιλά τον βλέπει αλλά λογικό λέει γιατί είμαι αδύνατη... Που το είδε το αδύνατη δεν μπορώ να καταλάβω αλλά αφού το λέει επιστήμονας άνθρωπος ποια είμαι εγώ να τον αμφισβητήσω!!!! Την άλλη Τετάρτη θα πάμε για καρδιοτοκογραφο... Ξέρει καμία κάθε πότε πρέπει να κάνουμε καρδιοτοκογραφο μέχρι να γεννησουμε;

πρίν από 56 λεπτά , Sun38mam είπε:

Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Είχα κάνει μαγνητική προ εγκυμοσύνης λόγω αυχενικού και είχα φρικαρει.. από την ώρα που μπήκα ήθελα να πατήσω το κουμπί.. μετά άρχισα να μετραω και λίγο καπως ξεχάστηκα.. και επειδή τότε προσπαθούσα να κόψω το κάπνισμα έλεγα από μέσα μου ότι αν αντέξω μόλις βγω θα πάρω τσιγαρα!!! Αλλά τώρα εσύ έχεις άλλη ψυχολογία λογικό που δεν μπόρεσες.. και γω τώρα δεν ξέρω αν θα μπορούσα...

• Μου αρέσει 2

HHwPp2.pngQ1avp3.png

1 hour ago, Sun38mam είπε:

Που είσαι κοπέλα μου; σου είχα στείλει εχθές  μήνυμα λέω σε χασαμε. Πως πας ποτέ θα μπεις μαιευτήριο; γιατί θα έκανες μαγνητική; 

5mtvp3.png

Κορίτσια καλησπέρα.... Μόλις γύρισα από το γιατρό... Λοιπόν να τα πάρω απ την αρχή! Τα μωράκια μας δόξα τω θεω μια χαρά, ντοπλερ τέλειο, κοντά στα 2.500το καθένα!!! Κι εδώ αρχίζουμε.... Ξέραμε ότι το κοριτσάκι έχει ισχιακη προβολή και το αγοράκι κεφαλικη... Ψάχναμε κεφάλι και κεφάλι δε βρίσκαμε! Μέσα σε δύο βδομάδες ο μάγκας γύρισε εγκάρσιος, σχεδόν ισχιακος... Η γιατρός ακόμα απορεί πως έγινε αυτό με τόσο μικρό χώρο και χωρίς να σπάσουν τα νερά!!! Συνεχίζουμε με τραχηλο 2,4 δεν σταματάμε κανένα χάπι ούτε την προγεστερονη, όλα μέχρι τέλους... Και πάμε στα ωραία... Θυμάστε που σας έλεγα για την φαγούρα??? Σήμερα λοιπόν που τις είπα από κοντά ακριβως που φαγουριζομαι, ότι είναι πιο έντονο το βράδυ κλπ  θορυβηθηκε... Μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να έχει πειραχτεί χολή και συκώτι, μου έγραψε εξετάσεις (χολικα οξεα, τρανσαμινασες και κάτι άλλα) και μου είπε ότι αν βγουν αυξημένα μπαίνω κατευθείαν για καισαρική χωρίς δεύτερη κουβέντα, υπάρχει κίνδυνος μέχρι και για ξαφνικό ενδομητριο θάνατο... Αυτα τα ωραία από μένα... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 ώρα πρίν, Alex. Arap είπε:

Που είσαι κοπέλα μου; σου είχα στείλει εχθές  μήνυμα λέω σε χασαμε. Πως πας ποτέ θα μπεις μαιευτήριο; γιατί θα έκανες μαγνητική; 

Θα έκανα μαγνητική για να δει ο γιατρός τον πλακούντα τα αγγεία πως διηθουν. Μου είπε εάν δεν μπορώ να μην την κάνω.Δεν ξέρω τι να πω. Θα ξαναπάω στο γιατρό από βδομάδα κ θα μου πει για την εισαγωγή. Στρεσσαριστηκα πολύ σήμερα. 

πρίν από 1 λεπτό , Sun38mam είπε:

Θα έκανα μαγνητική για να δει ο γιατρός τον πλακούντα τα αγγεία πως διηθουν. Μου είπε εάν δεν μπορώ να μην την κάνω.Δεν ξέρω τι να πω. Θα ξαναπάω στο γιατρό από βδομάδα κ θα μου πει για την εισαγωγή. Στρεσσαριστηκα πολύ σήμερα. 

Το ξέρω είναι περίεργο αυτό το πράγμα για την μαγνητική πολύ κλειστοφοβικο. Ότι σου είπε ο γιατρός αν δεν μπορείς να την κάνεις μη στρεσσαρεσε δεν κάνει. Ξεκούρασου και μην ανχονεσε. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...