Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , loyloy είπε:

Ωωωωωω Καλοοοοοο.εγω έχω εχω θεμα με το φαγητό.ανακατευομαι με ολα.δεν μπορώ να φάω τπτ.μπριζολιτσες έψησα σε λίγο θα κάνω απόπειρα να φάω.

Από άγχος για σήμερα Πως πάτε?Εγώ από χτες δεν είμαι καλά.φοβαμαι.μετα νευριαζω με τον εαυτό μου γιατί δεν το απολαμβάνω.μετα τα βάζω κάτω και λέω από συμπτώματα Καλά πάω γιατί τρελαίνομαι τόσο.μακαρι να είναι όλα καλά.

εγω ας μη το πιασω με το αγχος... φλερταρω με την ιδεα να μη παω γιατρο γτ φοβαμαι τι θα μου πει.... κ εγω θυμωνω κ λεω καλα αιμοραγια δεν εχω, καφε δεν εχω, ναυτιες εχω λιγες, εχω κ μερικες καουρες ε τι θελω πια για να ξεαγχωθω? ασε τα χαλια μου τα μαυρα!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Ioio είπε:

Νόνη, φέρε σε εμάς τη σοκολατόπιτα να μην μπενεις σε πειρασμό ;)

βρε αμα την ειχα δε θα προλαβαινε να φτασει, διαβητης ξεδιαβητης θα τσιμπαγα λιγακι.... γ αυτο καλυτερα που δε την εχω χαχαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ωωωωωω Καλοοοοοο.εγω έχω εχω θεμα με το φαγητό.ανακατευομαι με ολα.δεν μπορώ να φάω τπτ.μπριζολιτσες έψησα σε λίγο θα κάνω απόπειρα να φάω.

Από άγχος για σήμερα Πως πάτε?Εγώ από χτες δεν είμαι καλά.φοβαμαι.μετα νευριαζω με τον εαυτό μου γιατί δεν το απολαμβάνω.μετα τα βάζω κάτω και λέω από συμπτώματα Καλά πάω γιατί τρελαίνομαι τόσο.μακαρι να είναι όλα καλά.

λοιπόν ο γιατρός μου λέει συνέχεια στον άντρα μου ¨την ακούς να γκρινιάζει ότι πονάει ότι ανακατεύεται ότι το ένα ότι το άλλο" εσύ θα χαίρεσαι πάνε όλα τέλεια θα σκέφτεσαι!! 'Ετσι λοιπόν κορίτσια αφού έχουμε αναγούλες και φουσκώματα μια χαρά μεγαλώνουν τα βλαστάρια μας!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , noni90 είπε:

εγω ας μη το πιασω με το αγχος... φλερταρω με την ιδεα να μη παω γιατρο γτ φοβαμαι τι θα μου πει.... κ εγω θυμωνω κ λεω καλα αιμοραγια δεν εχω, καφε δεν εχω, ναυτιες εχω λιγες, εχω κ μερικες καουρες ε τι θελω πια για να ξεαγχωθω? ασε τα χαλια μου τα μαυρα!!!!

βρε αμα την ειχα δε θα προλαβαινε να φτασει, διαβητης ξεδιαβητης θα τσιμπαγα λιγακι.... γ αυτο καλυτερα που δε την εχω χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , noni90 είπε:

καλα τα λεει ο γιατρος της @Koukis εμεις μυαλο ποτε θα βαλουμε?

:) μόνο χαμόγελα σήμερα θα έχουμε!!!Για να στείλουμε θετική ενέργεια στα κορίτσια μας που έχουνε γιατρό!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, elep είπε:

Καλημέρα!εμείς ξυπνήσαμε πρωί πρωί,βγάζει τραπεζίτες ο μπουμπούκος μου!!!μα δεν καταλαβαίνει ο καλός μου ότι νυστάζω!!!!τι καλά που έχετε σήμερα ραντεβού τόσες πολλές, εγώ αύριο...άντε να γεμίσουμε καλά νέα σήμερα!!!

Και μενα μία απο τα ιδια η μικρή. Τγς εχουν φουσκώσει τα πιπσω ούλα κ πρεπει να την ενοχλουν πολυ. Αντενα βγουν!! Ευτυχως δεν μου κάνει πολύ γκρίνια! Υπομονή θέλει !!

πρίν από 41 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσια σήμερα θα ναι μια υπέροχη μερα για ολες μας!!!! Αντε λιγο έμεινε! Τι, καλό μαγείρεψατε σήμερα;; 

Ειναι μερα κοτοπουλου βλεπω ! Κ εγω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο εφτιαξα κ σαλατα μαρουλακι που μου εφερε ενας γνωστος μας απο εναν κηπο δικης του παραγωγης κ το επλυνα πολυ καλα!!

πρίν από 7 λεπτά , noni90 είπε:

3 ωρες εμειναν για μενα... ποια εχει πριν απο μενα ραντεβου?

Εγω εχω 19:30..λογικα ειμαι προτελευταια απ οτι θυμαμαι !! Εγω κοριτσια εχω λιγο ανχος στα πλαισια της λογικης παντα..πιατευω οτι ολα θα ειναι καλά !! Δεν εχω συμπτωματα εντονα, ουτε αιμα, ουτε καφε ουτε καποιο περιεργο πονο οποτε γιατί να μην ειναι ολα καλα; Σε πιανει παντως μια ανησυχια πριν πας στο γιατρο..δικαιολογημενη :-) Σημερα λογικα θα μου πει πότε νακανω κ την αυχενική..λογικα αρχες Ιουνη..στη προηγουμενη εγκυμοσυνη μου στην αυχενικη ειχε δει κ το φυλο του μωρου ο γιατρος :-)

πρίν από 8 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Και μενα μία απο τα ιδια η μικρή. Τγς εχουν φουσκώσει τα πιπσω ούλα κ πρεπει να την ενοχλουν πολυ. Αντενα βγουν!! Ευτυχως δεν μου κάνει πολύ γκρίνια! Υπομονή θέλει !!

Ειναι μερα κοτοπουλου βλεπω ! Κ εγω κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο εφτιαξα κ σαλατα μαρουλακι που μου εφερε ενας γνωστος μας απο εναν κηπο δικης του παραγωγης κ το επλυνα πολυ καλα!!

Εγω εχω 19:30..λογικα ειμαι προτελευταια απ οτι θυμαμαι !! Εγω κοριτσια εχω λιγο ανχος στα πλαισια της λογικης παντα..πιατευω οτι ολα θα ειναι καλά !! Δεν εχω συμπτωματα εντονα, ουτε αιμα, ουτε καφε ουτε καποιο περιεργο πονο οποτε γιατί να μην ειναι ολα καλα; Σε πιανει παντως μια ανησυχια πριν πας στο γιατρο..δικαιολογημενη :-) Σημερα λογικα θα μου πει πότε νακανω κ την αυχενική..λογικα αρχες Ιουνη..στη προηγουμενη εγκυμοσυνη μου στην αυχενικη ειχε δει κ το φυλο του μωρου ο γιατρος :-)

εγώ έγραψα και πριν Αυχενική 6 Ιουνίου και ώρα 5. Άντε να δούμε και εσένα!!

πρίν από 21 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Εσυ εχεις ακουσει καρδουλα ε? Αν θυμαμαι καλα....

Εμενα το μεγαλο αγχος μου αυτο ειναι... νομιζω μετα θα χαλαρωσω λιγο....

Εγώ είμαι η τελευταία Σήμερα.στις 20:00 .Αυχενική εμεν α Μου είπε 7 ή 11 Ιουνίου.θα την κλείσω σε 2 βδομάδες που θα πάω Αθήνα να με ξαναδεί ο γιατρός μου εκεί.

Εσυ εχεις ακουσει καρδουλα ε? Αν θυμαμαι καλα....

Εμενα το μεγαλο αγχος μου αυτο ειναι... νομιζω μετα θα χαλαρωσω λιγο....

Δεν την έχεις ακούσει ακόμα ε?να δεις που Σήμερα θα χτυπάει δυνατά.εγω την έχω ακούσει.φοβερο συναίσθημα.

• Μου αρέσει 1

Εγώ είμαι η τελευταία Σήμερα.στις 20:00 .Αυχενική εμεν α Μου είπε 7 ή 11 Ιουνίου.θα την κλείσω σε 2 βδομάδες που θα πάω Αθήνα να με ξαναδεί ο γιατρός μου εκεί.

Δεν την έχεις ακούσει ακόμα ε?να δεις που Σήμερα θα χτυπάει δυνατά.εγω την έχω ακούσει.φοβερο συναίσθημα.

αμ αυτο ειναι το θεμα οτι δεν εχω ακουσει καρδια!!!! 

λετε να μπορω να την ηχογραφησω?

Διαφημίσεις

αμ αυτο ειναι το θεμα οτι δεν εχω ακουσει καρδια!!!! 

λετε να μπορω να την ηχογραφησω?

Πες στον άντρα σου να έχει το κινητό του σε ετοιμότητα.αλλα ρωτα το γιατρό.καποιοι αν έχεις φλασακι στο γράφουν επιτοπου.αναλογος το μηχάνημα που έχει.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...