Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 35 λεπτά , loyloy είπε:

Εγώ στη κοιλίτσα έχω φαγούρα.αλλα λίγο μη φανταστείς.κατι μωρε από την εγκυμοσύνη λογικά στο κάνει.μηπως άλλαξες απορρυπαντικό για τα ρούχα ή αφρόλουτρο?Εγώ εχω θεμα με τα αφρόλουτρα ξυνομαι σα τρελη παντου και πλεον βαζω σαμπουάν και στο σφουγγάρι για το σώμα , Χρόνια βασικα. 

Ωωωω νοικοκυρά.

Βρε αμα το χεις δεν κρύβεται.... Σαν το ποδήλατο ειπα τον άντρα μου ειναι... Κ ευτυχως τα κανα καλα!!! Αλλιως... Ρεζίλι.... Χαχαχαχαχα φαγούρα κ εγω λιγο στη κοιλιά καποιες φορες ιδίως οπου κανω ραγάδες γρρρρρρ

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , Cath3rine είπε:

Βρε αμα το χεις δεν κρύβεται.... Σαν το ποδήλατο ειπα τον άντρα μου ειναι... Κ ευτυχως τα κανα καλα!!! Αλλιως... Ρεζίλι.... Χαχαχαχαχα φαγούρα κ εγω λιγο στη κοιλιά καποιες φορες ιδίως οπου κανω ραγάδες γρρρρρρ

Ακόμα δεν έχω δει καμιά ραγαδα και έχω απορώ. Έχω μεγάλη κοιλιά και γενικότερα έχω από μικρή ραγάδες στη μέση στα μπούτια.δεν έχω και το καλύτερο δέρμα.και αμελω πολύ να βαζω κρέμες να φανταστείς.

Just now, loyloy είπε:

Ακόμα δεν έχω δει καμιά ραγαδα και έχω απορώ. Έχω μεγάλη κοιλιά και γενικότερα έχω από μικρή ραγάδες στη μέση στα μπούτια.δεν έχω και το καλύτερο δέρμα.και αμελω πολύ να βαζω κρέμες να φανταστείς.

Τυχερουλα... Κι εγώ εχω απο πριν ραγάδες.. Αλλα τωρα στην κοιλιά εκανα αρκετές γυρω γύρω στον αφαλό.. Κ στα πλαϊνά... Εγω εβαλα κανα δυο φορές baby oil σε υγρή κοιλιά κ γίνεται σαν ταλκ... Πολυ ωραίο ..αλλα αμα είναι ν ανοίξει το δέρμα θα το κάνει πιστεύω. Δε ΠΑ να βαζεις κρέμες κ ότι θες... ..μια κοπελα είχε αναφέρει οτι έβαζε κρέμες στην κοιλιά κ πηγε να κανει υπέρηχο κ δεν μπορούσε να δεί ο γυναικολόγος κ της είπε πριν τον υπέρηχο να μην βαζει κρέμες για μια βδομαδα το λιγότερο γτ αφήνει στρώσεις πανω στην κοιλιά! Δεν το ξερα εγω! 

πρίν από 28 λεπτά , loyloy είπε:

Κι εγώ αν και έχω παλιότερες ραγαδες καινούρια δεν έχω δει και κρέμες δεν πολύβαζω... Και έχω πάρει και αρκετά κιλά... Πολύ φοβάμαι ότι θα τις δω καμιά μέρα μαζεμένες και τσάμπα η χαρά μου μέχρι τώρα...

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Γειά σου Δώρα! Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!  Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Τελικά εγώ πρέπει να είμαι η πιο μεγάλη από όλες εδώ χαχαχαχα! Είμαι 35 και περιμένω αγοράκι! Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό είμαι 36 +3 σήμερα! Να σας ρωτήσω κάτι, την καλλιέργεια την κάνουν μόνο όσες πάνε για φτ?  Γιατί εμένα δε μου είπε κάτι ο γιατρός μέχρι στιγμής που πάμε για καισαρικη. 

Αααα για τη φαγούρα που λέγατε εγώ έχω στους αγκώνες από πίσω και κάτω από τα μπράτσα προς τις μασχαλες. ... στην κοιλια έχει υποχωρήσει ευτυχώς. Εκτός αυτού με τσιμπάνε ακόμα κουνούπια έλεος δηλαδή! !!

U9Tvp2.png

1 hour ago, Cath3rine είπε:

Τυχερουλα... Κι εγώ εχω απο πριν ραγάδες.. Αλλα τωρα στην κοιλιά εκανα αρκετές γυρω γύρω στον αφαλό.. Κ στα πλαϊνά... Εγω εβαλα κανα δυο φορές baby oil σε υγρή κοιλιά κ γίνεται σαν ταλκ... Πολυ ωραίο ..αλλα αμα είναι ν ανοίξει το δέρμα θα το κάνει πιστεύω. Δε ΠΑ να βαζεις κρέμες κ ότι θες... ..μια κοπελα είχε αναφέρει οτι έβαζε κρέμες στην κοιλιά κ πηγε να κανει υπέρηχο κ δεν μπορούσε να δεί ο γυναικολόγος κ της είπε πριν τον υπέρηχο να μην βαζει κρέμες για μια βδομαδα το λιγότερο γτ αφήνει στρώσεις πανω στην κοιλιά! Δεν το ξερα εγω! 

Ούτε εγώ το ξερα αυτό.

πρίν από 45 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Κι εγώ αν και έχω παλιότερες ραγαδες καινούρια δεν έχω δει και κρέμες δεν πολύβαζω... Και έχω πάρει και αρκετά κιλά... Πολύ φοβάμαι ότι θα τις δω καμιά μέρα μαζεμένες και τσάμπα η χαρά μου μέχρι τώρα...

Όχι όχι δεν θα μείνουμε με τη χαρά.Εγω έχω και ζώνη για μετά να βάλω.

πρίν από 19 λεπτά , Δώρα είπε:

18 κιλά πήρα μέχρι τώρα και έβγαλα ραγάδες από τον 4ο μήνα σχεδόν. Και έβαζα ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αν είναι να βγουν, θα βγουν, αυτό κατάλαβα. 

Μωρέ το δέρμα ότι και να κάνεις αυτό εκεί τα δικά του.

πρίν από 11 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Γειά σου Δώρα! Καλώς ήρθες και με το καλό το μωράκι σου!  Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας! Τελικά εγώ πρέπει να είμαι η πιο μεγάλη από όλες εδώ χαχαχαχα! Είμαι 35 και περιμένω αγοράκι! Αύριο έχω ραντεβού με το γιατρό είμαι 36 +3 σήμερα! Να σας ρωτήσω κάτι, την καλλιέργεια την κάνουν μόνο όσες πάνε για φτ?  Γιατί εμένα δε μου είπε κάτι ο γιατρός μέχρι στιγμής που πάμε για καισαρικη. 

Αααα για τη φαγούρα που λέγατε εγώ έχω στους αγκώνες από πίσω και κάτω από τα μπράτσα προς τις μασχαλες. ... στην κοιλια έχει υποχωρήσει ευτυχώς. Εκτός αυτού με τσιμπάνε ακόμα κουνούπια έλεος δηλαδή! !!

Μάλλον ναι για φτ γτ αν υπάρχει μικρόβιο το παίρνει το μωρό όπως βγαίνει.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, loyloy είπε:

Αχ κι εγώ έτσι ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Σαν να μην γέννησα ένα πράγμα!!! Μάλλον έχεις πολύ καλή ελαστικότητα, έκανες αθλητισμο????παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.... Τώρα μέχρι και τον 7ο δεν είχα τίποτα, μετά πριστηκε αποτομα η κοιλια και έχω γεμίσει πραγματικά, δεν μπορώ να την κοιτάω καν...... Μου είπαν για μια ειδική θεραπεία με. Κάτι κρέμες. Που. Μπορώ να κάνω μετά να σώσω ότι μπορέσω!!! 

Για τη φαγούρα που λες, όχι δεν έχω αλλάξει απορρυπαντικο και αφρόλουτρο, ρώτησα τη γιατρό έτσι πληροφοριακά και μου είπε ότι είναι από την εγκυμοσύνη, διαγνωση: χολοσταση εγκυμοσύνης!!!! Έτσι λέγεται και αν είναι πάρα πολύ έντονο από πολύ νωρίς μπορεί ακόμη και να γίνει επικυνδινο, κάπως επηρεάζει το ήπαρ μου είπε... Τώρα σ αυτήν την εβδομάδα που μου εκδηλώθηκε δεν πειράζει.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 hour ago, Anastasia_paris είπε:

Αχ κι εγώ έτσι ήμουν στην πρώτη εγκυμοσύνη!!!!! Σαν να μην γέννησα ένα πράγμα!!! Μάλλον έχεις πολύ καλή ελαστικότητα, έκανες αθλητισμο????παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.... Τώρα μέχρι και τον 7ο δεν είχα τίποτα, μετά πριστηκε αποτομα η κοιλια και έχω γεμίσει πραγματικά, δεν μπορώ να την κοιτάω καν...... Μου είπαν για μια ειδική θεραπεία με. Κάτι κρέμες. Που. Μπορώ να κάνω μετά να σώσω ότι μπορέσω!!! 

Για τη φαγούρα που λες, όχι δεν έχω αλλάξει απορρυπαντικο και αφρόλουτρο, ρώτησα τη γιατρό έτσι πληροφοριακά και μου είπε ότι είναι από την εγκυμοσύνη, διαγνωση: χολοσταση εγκυμοσύνης!!!! Έτσι λέγεται και αν είναι πάρα πολύ έντονο από πολύ νωρίς μπορεί ακόμη και να γίνει επικυνδινο, κάπως επηρεάζει το ήπαρ μου είπε... Τώρα σ αυτήν την εβδομάδα που μου εκδηλώθηκε δεν πειράζει.... 

Εγώ και ο αθλητισμός καμία σχέση.εχω στη μέση στα μπουτακια μέσα έξω στα πλαϊνά μου.Τις είχα από πριν τις ραγάδες.αλλα με τη κοιλιά τώρα φτου φτου μη με ματιασω δεν έχω δει τπτ.και βαζω τη μάνα μου και την αδερφή μου να με κοιτάζουν συνέχεια γτ δεν μπορώ να τη δω όλη τη κοιλια. 

Kαλημερα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? 

Εγω χθες ειχα γιατρο, ολα καλα. Δεν βγαλαμε τον πεσσο, σε 10 μερες θα το βγαλουμε, φοβαται μηπως οταν τον βγαλει ερθει ο τοκετος σχετικα γρηγορα και ειπε ειναι νωρις ακομα. Πρεπει να μπω στον μηνα μου. Ο μπεμπης περιπου 3 κιλα μοσχαρακι. Δηλαδη αν παρω ολον τον 9ο ποσο θα βγει?? 4 κιλα σιγουρα και παραπανω? :shock: 

Και εννοειται δεν με αφηνει ακομα να περπατησω να ξεμουδιασω λιγο. Ο πεσσος ειναι ενα θεμα και πρεπει οταν βγει να γινει ταυτοχρονα και καλλιεργεια αλλα δεν θελουμε να ξεκινησει διαδικασια τοκετου πριν βγει. 

Τεσπα, μου αρκει που ειναι καλα ο μικρος. Τελικα τον γλυτωσαμε βλεπω τον Νοεμβρη και παμε ολες για Δεκεμβρη, εκτος απο την diavolitsa φυσικα.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Μα πως βάζουμε το ticker να φαίνεται,  το έφτιαξα αλλά το έβαλα κατά λάθος στη φώτο προφίλ χαχαχαχαχα

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Kαλημερα κοριτσια μου!!! Τι κανετε? 

Εγω χθες ειχα γιατρο, ολα καλα. Δεν βγαλαμε τον πεσσο, σε 10 μερες θα το βγαλουμε, φοβαται μηπως οταν τον βγαλει ερθει ο τοκετος σχετικα γρηγορα και ειπε ειναι νωρις ακομα. Πρεπει να μπω στον μηνα μου. Ο μπεμπης περιπου 3 κιλα μοσχαρακι. Δηλαδη αν παρω ολον τον 9ο ποσο θα βγει?? 4 κιλα σιγουρα και παραπανω? :shock: 

Και εννοειται δεν με αφηνει ακομα να περπατησω να ξεμουδιασω λιγο. Ο πεσσος ειναι ενα θεμα και πρεπει οταν βγει να γινει ταυτοχρονα και καλλιεργεια αλλα δεν θελουμε να ξεκινησει διαδικασια τοκετου πριν βγει. 

Τεσπα, μου αρκει που ειναι καλα ο μικρος. Τελικα τον γλυτωσαμε βλεπω τον Νοεμβρη και παμε ολες για Δεκεμβρη, εκτος απο την diavolitsa φυσικα.

Καλημέρα κοπέλα μου! Όλα μια χαρά λοιπόν! Μπράβο! Και εγώ σήμερα στις 1 έχω ραντεβου! Θα βγούνε στρουμπουλά τα μωράκια μας θα έχουν πλάκα! 

U9Tvp2.png

πρίν από 6 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Μα πως βάζουμε το ticker να φαίνεται,  το έφτιαξα αλλά το έβαλα κατά λάθος στη φώτο προφίλ χαχαχαχαχα

Καλημέρα κοπέλα μου! Όλα μια χαρά λοιπόν! Μπράβο! Και εγώ σήμερα στις 1 έχω ραντεβου! Θα βγούνε στρουμπουλά τα μωράκια μας θα έχουν πλάκα! 

Χαχαχα, σαν κουραμπιεδακια μωρε, επικαιρα!!! 

Λοιπον αφου το εφτιαξες το τικερακι, θα πας στις ρυθμισεις --》 προφιλ --》 ρυθμισεις λογαριασμου. Εκει εχει κατι αχνες γραμμες πανω πανω, τα πατας και πας εκει που λεει "Υπογραφη". Εκει θα κανεις επικολληση το τικερακι και πατας αποθηκευση!

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα μπαίνω και επίσημα στον μήνα μου!!!και ενώ εδώ και δύο βδομάδες ο γιατρός μου είπε όχι ακινησία έχω μάνα και σύζυγο που δεν με πολύ άφηναν να ξεσαλωσω!!! Αλλά από σήμερα αρχίζω περπάτημα να ξεμουδιασω λίγο γιατί έχω γίνει και βόδι όλη μέρα να κάθομαι!!! Να χαρώ και λίγο Χριστουγεννιάτικη Αθήνα!!!

Αλήθεια η @Diavolitsa τι να κάνει άραγε; Ήταν να γεννήσει χθες αν δεν κάνω λάθος με καισαρική;

• Μου αρέσει 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα μπαίνω και επίσημα στον μήνα μου!!!και ενώ εδώ και δύο βδομάδες ο γιατρός μου είπε όχι ακινησία έχω μάνα και σύζυγο που δεν με πολύ άφηναν να ξεσαλωσω!!! Αλλά από σήμερα αρχίζω περπάτημα να ξεμουδιασω λίγο γιατί έχω γίνει και βόδι όλη μέρα να κάθομαι!!! Να χαρώ και λίγο Χριστουγεννιάτικη Αθήνα!!!

Αλήθεια η @Diavolitsa τι να κάνει άραγε; Ήταν να γεννήσει χθες αν δεν κάνω λάθος με καισαρική;

Καλημερα κοριτσι!! Γεννησε, το διαβασα σε αλλο θεμα τυχαια. Με προκληση νομιζω οχι καισαρικη! Να παιρνουν σειρα οι επομενες!!! Πιστευω η επομενη θα ναι η @loyloy ! Επισης δεν ξερω και η @sun38 τι κανει που ηταν να μπει νομιζω στις 34 εβδομαδες!!! Παντως ολες κοντα ειμαστε!!! Και η μικρη μας @ΒαλεντιναΧρηστος που η μικρη της κανει τσαλιμακια. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσι!! Γεννησε, το διαβασα σε αλλο θεμα τυχαια. Με προκληση νομιζω οχι καισαρικη! Να παιρνουν σειρα οι επομενες!!! Πιστευω η επομενη θα ναι η @loyloy ! Επισης δεν ξερω και η @sun38 τι κανει που ηταν να μπει νομιζω στις 34 εβδομαδες!!! Παντως ολες κοντα ειμαστε!!! Και η μικρη μας @ΒαλεντιναΧρηστος που η μικρη της κανει τσαλιμακια. 

Η βαλεντινα σίγουρα πριν από μένα.εγω σε μια βδομάδα θα πάω γιατρό να δούμε.και η Sun Ναι όπου να ναι.μετα μπορεί να με προλάβεις κι εσύ Μόλις βγάλεις το πεσο. Έχω δρόμο ακόμα Εγώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...