Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kathyv25 είπε:

Χαχαχαχα καλά έκανες! Έτσι θέλουν ρε παιδί μου, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη όσο και καλοί να είναι!  Και εγώ τα ίδια λέω χαχαχαχα

Κοριτσι μου Κατερινα και εσυ??? Χρονια πολλα και καθε ευτυχια με το μπεμπακι σου!!!! 

Πωωω μα καλα ολοι ιδιοι ειναι? Εγω εχω βγαλει τοσα πραγματα που θελω να τα παει στη μανα του οπως πχ χαλιά παλια γτ πηρα καινουρια, και διαφορα άλλα για αποθηκευση γιατι σε μας δεν χωρανε και ειναι ρε κοριτσια μεσα στη μεση 1 μηνα!!! Αρχιζω το μιρι μιρι και μου λεει οχι τωρα ρε μωρο μου δεν προλαβαινω, ειμαι κουρασμενος και τετοια. Μετα σταματαω για λιγες μερες και του το ξαναθυμιζω οποτε τον βλεπω χαλαρο καποια μερα στο σκ. Και λεγε λεγε, αρχισε και τα μαζευει. Εμεινε ενα τελευταιο! Γιουπιιι! Χαχαχα

Νομιζω οτι αμα τους πετυχεις σε καλο μουντ, ολα τα κανουν. Μεχρι και σκουπα μου βαλε χαχαχαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Κατερινουλες πολυχρονες κ ευτυχισμενες να ειστε με τα μπεμπακια σας αγκαλια συντομα!!!Που να ναι η Diavolitsa ?? Λετε να γεννησε??Καλα αντρες κ δουλειες εχθροι μεγαλοι αφου νομιζω οσο πιο πολυ τους ζαλιζουμε για κατι τοσο θα μενει στη μεση!εμας μας δωσανε ενα λικνο τον εφαγα να το στησει να δουμε οτι ειναι κομπλε κ μου λεγε αστο θα το χουμε μες τη μεση τοσο καιρο δεν εχουμε κ χωρο κ σημερα που το εστησε ειναι προβληματικο!!αααα και τι δεν ακουσε!!κυλησε κ το δακρυ της απογνωσης κ ειπε θα παρουμε καινουριο αυριο ,για να τον δω!!

• Χαχα 4

7We5p3.png

πρίν από 38 λεπτά , kathyv25 είπε:

Χαχαχαχα καλά έκανες! Έτσι θέλουν ρε παιδί μου, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη όσο και καλοί να είναι!  Και εγώ τα ίδια λέω χαχαχαχα

Βρε ολες τα ίδια περνάμε.. Εχουμε μια παρηγοριά κ τα λεμε εδω.... Γτ αλλιως νομιζα μονο ο δικός μ είναι... Χαχαχαχαχα

Χρονια μας πολλά κιολας!!! Το γιορτάζεις σήμερα εσύ;; :

πρίν από 16 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κατερινουλες πολυχρονες κ ευτυχισμενες να ειστε με τα μπεμπακια σας αγκαλια συντομα!!!Που να ναι η Diavolitsa ?? Λετε να γεννησε??Καλα αντρες κ δουλειες εχθροι μεγαλοι αφου νομιζω οσο πιο πολυ τους ζαλιζουμε για κατι τοσο θα μενει στη μεση!εμας μας δωσανε ενα λικνο τον εφαγα να το στησει να δουμε οτι ειναι κομπλε κ μου λεγε αστο θα το χουμε μες τη μεση τοσο καιρο δεν εχουμε κ χωρο κ σημερα που το εστησε ειναι προβληματικο!!αααα και τι δεν ακουσε!!κυλησε κ το δακρυ της απογνωσης κ ειπε θα παρουμε καινουριο αυριο ,για να τον δω!!

Ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχες.... 

Α κ εσυ καλα το πας..εχεις κ το δάκρυ!!μπραβο!!!... Χαχαχαχα εμένα για να βαλει ηλεκτρική 2 βδομάδες με πηρε... ! Αλλα νικησα!!!! Τα κανε!!!! Αργα μεν αλλα τα κανε.. Τωρα αποστολη ξεσκόνισμα!!!σιγα σιγά θα επιτευχθεί!!! 

πρίν από 36 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι μου Κατερινα και εσυ??? Χρονια πολλα και καθε ευτυχια με το μπεμπακι σου!!!! 

Πωωω μα καλα ολοι ιδιοι ειναι? Εγω εχω βγαλει τοσα πραγματα που θελω να τα παει στη μανα του οπως πχ χαλιά παλια γτ πηρα καινουρια, και διαφορα άλλα για αποθηκευση γιατι σε μας δεν χωρανε και ειναι ρε κοριτσια μεσα στη μεση 1 μηνα!!! Αρχιζω το μιρι μιρι και μου λεει οχι τωρα ρε μωρο μου δεν προλαβαινω, ειμαι κουρασμενος και τετοια. Μετα σταματαω για λιγες μερες και του το ξαναθυμιζω οποτε τον βλεπω χαλαρο καποια μερα στο σκ. Και λεγε λεγε, αρχισε και τα μαζευει. Εμεινε ενα τελευταιο! Γιουπιιι! Χαχαχα

Νομιζω οτι αμα τους πετυχεις σε καλο μουντ, ολα τα κανουν. Μεχρι και σκουπα μου βαλε χαχαχαχαχα

Σε καλο δρομο είσαι κ εσυ φίλη μου... Μπραβο σε ολες μας.. Το χουμε βλεπω... Χαχαχαχα πολυ υπομονή παντως έχουμε κ εμείς... Μας συγχαίρω!!! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Βρε ολες τα ίδια περνάμε.. Εχουμε μια παρηγοριά κ τα λεμε εδω.... Γτ αλλιως νομιζα μονο ο δικός μ είναι... Χαχαχαχαχα

Χρονια μας πολλά κιολας!!! Το γιορτάζεις σήμερα εσύ;; :

Ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχες.... 

Α κ εσυ καλα το πας..εχεις κ το δάκρυ!!μπραβο!!!... Χαχαχαχα εμένα για να βαλει ηλεκτρική 2 βδομάδες με πηρε... ! Αλλα νικησα!!!! Τα κανε!!!! Αργα μεν αλλα τα κανε.. Τωρα αποστολη ξεσκόνισμα!!!σιγα σιγά θα επιτευχθεί!!! 

Σε καλο δρομο είσαι κ εσυ φίλη μου... Μπραβο σε ολες μας.. Το χουμε βλεπω... Χαχαχαχα πολυ υπομονή παντως έχουμε κ εμείς... Μας συγχαίρω!!! 

Αστα. Ολοι ιδιοι ειναι τελικα. Αφου ωρες ωρες ζηλευω τη μανα μου. Που εχει κανει τον πατερα μου εξπερ! Τωρα το λεει, τωρα θα το κανει. Οχι σε 1 μηνα! 

Βαριουνται τοσο πολυ αυτοι οι αντρες. Και γω βαριεμαι καποιες φορες να μαγειρεψω, αλλα το κανω για να μην μενει νηστικος! Και μαγειρευω μονο για κεινον, γιατι για μενα δεν κανουν αυτα λογω διαβητη. Αλλα το κανω. Και γω βαριεμαι να του σιδερωνω τα ρουχα, αλλα το κανω. Θελουν να τους αφησουμε ξεβρακωτους και νηστικους και θα σου πω εγω χαχαχαχαχα

Αλλα τι να κανουμε που τους εχουμε και αδυναμια. Εμενα με εχει μαθει και αμα νευριασω με κατι με παιρνει αγκαλιες και μου κανει ναζια και ερωτολογα και ολα. Κι ομως. Μετα απο τοσα χρονια ακομα πιανει και με ριχνει παντα ο ατιμος χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Ολοι το ιδιο ειναι...... ακομα τον ψηνω μ ειπε μεσα στην βδομαδα αντε να δουμε!!!

Οχι στις δουλειες ειναι πιο ευκολος 3φορες αμα το πω τα κανε ολα ετσι αγγαριες βαριεται να κανει! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Αστα. Ολοι ιδιοι ειναι τελικα. Αφου ωρες ωρες ζηλευω τη μανα μου. Που εχει κανει τον πατερα μου εξπερ! Τωρα το λεει, τωρα θα το κανει. Οχι σε 1 μηνα! 

Βαριουνται τοσο πολυ αυτοι οι αντρες. Και γω βαριεμαι καποιες φορες να μαγειρεψω, αλλα το κανω για να μην μενει νηστικος! Και μαγειρευω μονο για κεινον, γιατι για μενα δεν κανουν αυτα λογω διαβητη. Αλλα το κανω. Και γω βαριεμαι να του σιδερωνω τα ρουχα, αλλα το κανω. Θελουν να τους αφησουμε ξεβρακωτους και νηστικους και θα σου πω εγω χαχαχαχαχα

Αλλα τι να κανουμε που τους εχουμε και αδυναμια. Εμενα με εχει μαθει και αμα νευριασω με κατι με παιρνει αγκαλιες και μου κανει ναζια και ερωτολογα και ολα. Κι ομως. Μετα απο τοσα χρονια ακομα πιανει και με ριχνει παντα ο ατιμος χαχαχα

Αχ ποσο σε νιώθω... Κι εμενα μια από τα ίδια... Τοσα χρόνια τα ίδια ..και το ξέρουμε κιόλας κ πέφτουμε.. Τι να πω κ για μας... Απαπαπα Φιλενάδα εγω δεν σιδερώνω μολις τα μαζέψω . Να μην τους κακομαθαινουμε.χαχαχαχα ααχ 

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ολοι το ιδιο ειναι...... ακομα τον ψηνω μ ειπε μεσα στην βδομαδα αντε να δουμε!!!

Οχι στις δουλειες ειναι πιο ευκολος 3φορες αμα το πω τα κανε ολα ετσι αγγαριες βαριεται να κανει! 

Πες του να σε πει μέρα γτ αλλιώς ετσι θα σε πάει ...μέχρι τετάρτη πες.. Σε αφηνω να το επεξεργαστείς!!! Χαχαχαχα αλλιως μετά όντως θα γεννήσεις κ θα στολισεις μονη σ χαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αχ ποσο σε νιώθω... Κι εμενα μια από τα ίδια... Τοσα χρόνια τα ίδια ..και το ξέρουμε κιόλας κ πέφτουμε.. Τι να πω κ για μας... Απαπαπα Φιλενάδα εγω δεν σιδερώνω μολις τα μαζέψω . Να μην τους κακομαθαινουμε.χαχαχαχα ααχ 

Πες του να σε πει μέρα γτ αλλιώς ετσι θα σε πάει ...μέχρι τετάρτη πες.. Σε αφηνω να το επεξεργαστείς!!! Χαχαχαχα αλλιως μετά όντως θα γεννήσεις κ θα στολισεις μονη σ χαχαχαχ

Ουτε εγω τα σιδερωνω φυσικα μονο αυτο μ ελειπε.....

Ναι του ειπα μεχρι πια μερα κ μ ειπε μεσοβδομαδα αλλα το βλεπω εγω το ειπε για να με ξεφορτωθει βλεπω να στολιζω με την μπεμπα αγγαλια!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

1 hour ago, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ουτε εγω τα σιδερωνω φυσικα μονο αυτο μ ελειπε.....

Ναι του ειπα μεχρι πια μερα κ μ ειπε μεσοβδομαδα αλλα το βλεπω εγω το ειπε για να με ξεφορτωθει βλεπω να στολιζω με την μπεμπα αγγαλια!!!

Μην απογοητευεσε κ μην τα παρατας.. Δεν θα του περάσει χαχαχαχα εσυ τετάρτη πες τελειωσε η διορία σου... Ξεκινα να στολιζεις... Χαχαχαχα 

Just now, Cath3rine είπε:

Μην απογοητευεσε κ μην τα παρατας.. Δεν θα του περάσει χαχαχαχα εσυ τετάρτη πες τελειωσε η διορία σου... Ξεκινα να στολιζεις... Χαχαχαχα 

Χαχαχαχχαχα εμ τι νομιζεις θα κανω αυτο ακριβως!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Χαχαχαχχαχα εμ τι νομιζεις θα κανω αυτο ακριβως!!!!

Μπραβο κορίτσι.. Ετσι!!!! Δεν θα τους περάσει ....εσυ είσαι καλύτερα με συσπάσεις;;;; 

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!! 

@Diavolitsaτυχαια διαβασα σε αλλο θεμα οτι γεννησες και μαλιστα ανωδυνα! Μπραβο σου!!! Συγχαρητηρια κοπελα μου, να σου ζησει η μικρη σου πριγκιπισσα!! Οποτε μπορεσεις πες μας την εμπειρια σου. Απ οτι καταλαβα η επισκληριδειος επιασε τελεια! Πολυ χαρηκα, μακαρι ολες μας να εχουμε μια ευχαριστη και ανωδυνη γεννα οπως η δικη σου! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες και μη μανούλες! Άργησα αλλά είπα και εγώ να συμμετέχω στην συζήτησή σαςς. Γενναω στις 18/12 και με έχει καταβάλει το άγχος. Ελπίζω να ξεχνιέμαι λίγο με εσάς!! 

2aCS.png

πρίν από 13 λεπτά , Δώρα είπε:

Καλησπέρα σε όλες τις μέλλουσες και μη μανούλες! Άργησα αλλά είπα και εγώ να συμμετέχω στην συζήτησή σαςς. Γενναω στις 18/12 και με έχει καταβάλει το άγχος. Ελπίζω να ξεχνιέμαι λίγο με εσάς!! 

Με το καλο το μωρακι σου !!! Αγορακι ή κοριτσακι εχεις? Το πρωτο σου φανταζομαι μιας και μιλας για αγχος. Ειναι λογικο. Ολες μας ετσι νιωθουμε, αλλα μην αφηνεις να σε καταβαλλει. Ολα καλα θα πανε για ολες!! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 14 λεπτά , Δώρα είπε:

Καλωσηρθες κοπελα μ......πες μας τι εχεις αγορακι κοριτσακι να σε βαλω στο πινακακι μας! Με το καλο ολα καλα θα πανε εγω περιμενω αυτες τις μερες ή να με πιασουν οι πονοι ή να μ σπασουν τα νερα λογω συσπασεων επωδυνων κ τραχηλου 0.6χιλιοστα κ ολο μικραινει με τις συσπασεις και την μπεμπα να εχει εμπεδωθει κ να ειναι ετοιμη....αρα ευελπιστω να φτασω μεχρι κυριακη.....με το καλο σε ολες μας

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Αγοράκι! Πρωτότοκος ναι. Άλλες φορές διαχειρίζομαι το άγχος και άλλες όχι! Φοβάμαι ότι θα με πιάσουν οι πόνοι και δε θα τους καταλάβω. Πράγμα απίθανο βέβαια 

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλωσηρθες κοπελα μ......πες μας τι εχεις αγορακι κοριτσακι να σε βαλω στο πινακακι μας! Με το καλο ολα καλα θα πανε εγω περιμενω αυτες τις μερες ή να με πιασουν οι πονοι ή να μ σπασουν τα νερα λογω συσπασεων επωδυνων κ τραχηλου 0.6χιλιοστα κ ολο μικραινει με τις συσπασεις και την μπεμπα να εχει εμπεδωθει κ να ειναι ετοιμη....αρα ευελπιστω να φτασω μεχρι κυριακη.....με το καλο σε ολες μας

Ο τράχηλος μέχρι τις 31 εβδομάδες ήταν ερμητικά κλειστός!! Τετάρτη έχω ένα ακόμα doppler και καρδιοτοκογράφο! Για να δούμε.. 

2aCS.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...