Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Ειναι θεματαρα γιατι δεν ξερω αν θα δεχτει κ ο δικος μ εργοδοτης να ρυθμισω το ωραριο γιατι του αντρα μ ειναι στανταρ πρωι,οτι θα χαθουμε ειναι σιγουρο αλλα ειχαμε επιγνωση πριν ξεκινησουμε προσπαθειες οτι θα δυσκολευτουμε.....θα δειξει πραγματικα στη πορεια να ναι καλα τα παιδακια μας απλα ρωταω αποψεις για να δω αν το βλεπω λαθος που δε θελω να περιορισω  κ να κουρασω τη μαμα μ...

Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είναι υποχρεωμένοι να σου κρατάνε το παιδί κάθε μέρα... Βέβαια βλέποντας τους γονείς μου που έχουν τρελαθεί με το παιδί της αδερφής μου(πρώτο εγγόνι) δεν νομίζω ότι τους χαλάει... Εξαρτάται βέβαια από την ηλικία των γιαγιάδων και από την κούραση που έχουν..εμένα η μάνα μου είναι σχετικά μικρή και έχει τέσσερα χρόνια που δεν δουλεύει οπότε είναι σχετικά ξεκούραστη... Αν και προχθές που την κράτησε για πρώτη φορά για έξι ώρες σερί μου είπε ότι κουράστηκε πολύ...

Εγώ πάντως επειδή είμαι μακριά και από γονείς και από πεθερά δεν έχω άλλη επιλογή από τα διαφορετικά ωράρια με τον σύζυγο.. τουλάχιστον μέχρι να ξαναμμεινω έγκυος.. 

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Συμφωνώ μαζί σου.. δεν είναι υποχρεωμένοι να σου κρατάνε το παιδί κάθε μέρα... Βέβαια βλέποντας τους γονείς μου που έχουν τρελαθεί με το παιδί της αδερφής μου(πρώτο εγγόνι) δεν νομίζω ότι τους χαλάει... Εξαρτάται βέβαια από την ηλικία των γιαγιάδων και από την κούραση που έχουν..εμένα η μάνα μου είναι σχετικά μικρή και έχει τέσσερα χρόνια που δεν δουλεύει οπότε είναι σχετικά ξεκούραστη... Αν και προχθές που την κράτησε για πρώτη φορά για έξι ώρες σερί μου είπε ότι κουράστηκε πολύ...

Εγώ πάντως επειδή είμαι μακριά και από γονείς και από πεθερά δεν έχω άλλη επιλογή από τα διαφορετικά ωράρια με τον σύζυγο.. τουλάχιστον μέχρι να ξαναμμεινω έγκυος.. 

Δυσκολα δλδ.... Εγω εχω την μαμα μου σχετικά κοντα... Η πεθερά πιο μακριά... Αλλα οκ... Εχετε την δυνατότητα να κανονίσετε τα ωράρια σας δλδ ετσι ωστε να ειστε εναλλάξ;; 

9 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Πω πω η πεθερα ειπε τετοιο πραγμα χιλια μπραβο της κ μονο που το ειπε εισαι οντως τυχερη! γιατι ξερω κ γω κοπελα που η μαμα της μενει απο πανω κ δε κατεβαινει να τη βοηθησει με 2 παιδια!!ε ειπαμε αυτο δεν ειναι οικογενεια!μωρε κ μενα η μανα μου τρεχει σε ολους να βοηθησει ειμαστε 3 αδερφια κ με μεγαλη χαρα ξερω οτι θα προσεχει το εγγονι της αλλα ειναι αλλιως να της βγαλεις προγραμμα μαμα 9-5 καθε μερα μου κρατας το παιδι...παντως κ γω δουλευω απο οταν τελειωσα το σχολειο ειμαι 30 τωρα κ δε θα με χαλαγε καθολου να σταματησω επιτελους για λιγο ,ξερω οτι μετα μπορει να πειξω αλλα ηδη περασα δυσκολα που δουλευα μεχρι 7,5 μηνων κουραστηκα!

Αχ κοριτσι μου εχεις δικιο. Το θυμαμαι οτι δουλευες μεχρι προσφατα. Τι να σου πω ρε κοριτσι μου. Τουλαχιστον αν οχι καθε μερα καποιες μερες να σε βοηθαει η μαμα. Οι περισσοτερες το κανουν με μεγαλη χαρα! Και μεις για τα παιδια μας τα παντα δεν θα κανουμε?

Καλημερα κοριτσια μου!! @Cath3rine φιλη μου χρονια πολλα!!! Οτι επιθυμεις και καθε ευτυχια με τον αντρουλη σου και το παιδακι σας αγαπη!! 

Εχουμε αλλη Κατερινα εδω μεσα? Συγγνωμη αν ξεχναω καποια. Χρονια πολλα σε ολες οσες εχετε ατομα που γιορταζουν! Και καλη Κυριακη!

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά! 

Εγώ δούλευα μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου επειδή είχα κρατήσει λίγο κανονική άδεια και την κόλλησα στην άδεια κυήσεως. Δλδ μέχρι 7.5 μηνών. Δεν παλευόταν με τίποτα στο τέλος απαπα. Και θα ξαναπάω περίπου τον Ιούνιο. Εγω έχω τη μάνα μου κοντά,  δυστυχώς η πεθερά δε ζει, αλλά το σκέφτομαι ως εξής γιατί και η μάνα μου έχει μαγαζί. Θα μου τον κρατήσει αναγκαστικά το καλοκαίρι και μετά θα τον πάω βρεφονηπιακό από Σεπτέμβρη δεν έχω και επιλογή! 

Αλλά είναι όντως δύσκολα βρε κορίτσια με ένα μισθό δε βγαίνει απαπα.

• Μου αρέσει 2

U9Tvp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε; Καλη κυριακη να εχουμε!!! @Cath3rine @kathyv25 @Katerina-90 @Katerinaki... 11χρονια σας πολλα κοριτσια.....και σε οποιον ξεχναω!!!! Γιορταζει η πολη μας σημερα!:wub:

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στις εορταζουσες μελλοντικές μανούλες!!!!!!!!με ενα πόνο κορίτσια να ρθουν τα μπεμπακια!!!!!!!

1 hour ago, kathyv25 είπε:

Καλημέρα κορίτσια και χρόνια μας πολλά! 

Εγώ δούλευα μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου επειδή είχα κρατήσει λίγο κανονική άδεια και την κόλλησα στην άδεια κυήσεως. Δλδ μέχρι 7.5 μηνών. Δεν παλευόταν με τίποτα στο τέλος απαπα. Και θα ξαναπάω περίπου τον Ιούνιο. Εγω έχω τη μάνα μου κοντά,  δυστυχώς η πεθερά δε ζει, αλλά το σκέφτομαι ως εξής γιατί και η μάνα μου έχει μαγαζί. Θα μου τον κρατήσει αναγκαστικά το καλοκαίρι και μετά θα τον πάω βρεφονηπιακό από Σεπτέμβρη δεν έχω και επιλογή! 

Αλλά είναι όντως δύσκολα βρε κορίτσια με ένα μισθό δε βγαίνει απαπα.

Με ενα μισθό Όχι δυστυχώς.αν υπάρχει και ενοίκιο.και τα μωρα έχουν έξοδα.οι πάνες τους τα γάλατα κρέμες τα πάντα.

Χρόνια πολλά Κατερίνα μου!!!!!!!ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ'όλα!!!!

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Δυσκολα δλδ.... Εγω εχω την μαμα μου σχετικά κοντα... Η πεθερά πιο μακριά... Αλλα οκ... Εχετε την δυνατότητα να κανονίσετε τα ωράρια σας δλδ ετσι ωστε να ειστε εναλλάξ;; 

Ευτυχώς ο άντρας μου δουλεύει δουλεύει και πρωί και απόγευμα και βράδυ και εγώ κυρίως πρωί ;όλα μπορώ να κάνω και απογευματινά οπότε θα βολευτουμε... Σκοπεύω όμως να μείνω σχετικά σύντομα ξανά έγκυος και να πάρω αναρρωτική αμέσως οπότε όλο αυτό θα το κάνουμε για κανένα οκτάμηνο... Και μετά το μωρό θα πάει παιδικο...

Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο να πάρουμε γυναίκα να τον προσέχει αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να βρούμε κάποια που να έρχεται μόνο δυο- τρεις φορές την εβδομάδα γιατί οι περισσότερες θέλουν κάθε μερα 8ωρο.

HHwPp2.pngQ1avp3.png

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Αχ κοριτσι μου εχεις δικιο. Το θυμαμαι οτι δουλευες μεχρι προσφατα. Τι να σου πω ρε κοριτσι μου. Τουλαχιστον αν οχι καθε μερα καποιες μερες να σε βοηθαει η μαμα. Οι περισσοτερες το κανουν με μεγαλη χαρα! Και μεις για τα παιδια μας τα παντα δεν θα κανουμε?

Καλημερα κοριτσια μου!! @Cath3rine φιλη μου χρονια πολλα!!! Οτι επιθυμεις και καθε ευτυχια με τον αντρουλη σου και το παιδακι σας αγαπη!! 

Εχουμε αλλη Κατερινα εδω μεσα? Συγγνωμη αν ξεχναω καποια. Χρονια πολλα σε ολες οσες εχετε ατομα που γιορταζουν! Και καλη Κυριακη!

Σ ευχαριστώ φιλενάδα!!!!! Να σαι καλα... Με υγεία ολες μας.. Κ φετος θα ναι τα πιο, ωραια μας χριστούγεννα!! Ανυπομονω!!!! ❤❤

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε; Καλη κυριακη να εχουμε!!! @Cath3rine @kathyv25 @Katerina-90 @Katerinaki... 11χρονια σας πολλα κοριτσια.....και σε οποιον ξεχναω!!!! Γιορταζει η πολη μας σημερα!:wub:

Κοριτσάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ!!! Σημερα σηκώθηκα με ενέργεια...!!! Ετοιμη για εορτασμούς!!!! 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκό σ ευχαριστώ!!! Σημερα σηκώθηκα με ενέργεια...!!! Ετοιμη για εορτασμούς!!!! 

Μπραβο κοριτσι μου....κ εγω παρακαλαω τον αντρα μ να στολισει σημερα αλλα δεν τον βλεπω πολυ προθυμο βαριεταιι!!!!:lol: Εν τελει θα γεννησω και θα στολισω μετα τι να κανω!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@loyloy σ ευχαριστώ κορίτσι μου.. Με κανέναν πόνο χαχαχα ολα ευκολα να μας είανι για όλες!!! Κ με τα παιδάκια μας αγκαλιά φέτος τα σπιτια μας θα λάμπουν!!! 

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μπραβο κοριτσι μου....κ εγω παρακαλαω τον αντρα μ να στολισει σημερα αλλα δεν τον βλεπω πολυ προθυμο βαριεταιι!!!!:lol: Εν τελει θα γεννησω και θα στολισω μετα τι να κανω!!!

Πες πες θα βαρεθεί ν ακούει θα στο κάνει χαχαχαχαα εγω αρχίζω καμια βδομάδα πιο μπροστά το, μπιρι μπιρι για να ρο εμπεδώσει!!! Αντρες..!!! Οχι πιστεύω θα στολίσει.... Πες να ναι έτοιμα για να γυρίσεις με το μωρό...  

Διαφημίσεις

πρίν από 50 λεπτά , Cath3rine είπε:

@loyloy σ ευχαριστώ κορίτσι μου.. Με κανέναν πόνο χαχαχα ολα ευκολα να μας είανι για όλες!!! Κ με τα παιδάκια μας αγκαλιά φέτος τα σπιτια μας θα λάμπουν!!! 

Πες πες θα βαρεθεί ν ακούει θα στο κάνει χαχαχαχαα εγω αρχίζω καμια βδομάδα πιο μπροστά το, μπιρι μπιρι για να ρο εμπεδώσει!!! Αντρες..!!! Οχι πιστεύω θα στολίσει.... Πες να ναι έτοιμα για να γυρίσεις με το μωρό...  

Και εγω απο τεταρτη ξεκινησα να λεω κ μ λεει δουλευει την κυριακη κ του λεω δεν πηραζει οταν ερθεις τον ειπα το πρωι βαριοτανε για να δω σε λιγο π θα ρθει απο την δουλεια....ηθελα και λαμπακια στα καγκελα παναθεμα με καλα καλα δεντρο δεν καθεται να στολισει...τι να πειςς!!! Ολα να μας πανε καλα με την βοηθεια του Θεου να εχουμε το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο!!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 33 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εγω απο τεταρτη ξεκινησα να λεω κ μ λεει δουλευει την κυριακη κ του λεω δεν πηραζει οταν ερθεις τον ειπα το πρωι βαριοτανε για να δω σε λιγο π θα ρθει απο την δουλεια....ηθελα και λαμπακια στα καγκελα παναθεμα με καλα καλα δεντρο δεν καθεται να στολισει...τι να πειςς!!! Ολα να μας πανε καλα με την βοηθεια του Θεου να εχουμε το πιο ομορφο χριστουγεννιατικο δωρο!!!!!

Άσε το μπαλκόνι.αλλη μερα.ας κάνει το δέντρο καλέ.εσυ από μέρα σε μέρα μπορεί να γεννήσεις.πες του πως θες να είναι στολισμένο το σπίτι όταν έρθει το μωρό.και αφήσε και ένα δάκρυ να κυλήσει από τα μάτια σου...

• Χαχα 3

4 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Τελικα όλοι οι άντρες τα ιδια.. Θελουν χρονο για επεξεργασία χαχαχαχα λεγε λεγε.. Εσύ μην σταματάς... Θα συμφωνήσω με την @loyloy άσε κ ενα δάκρυ.. Πες τόσο που ταλαιπωρήθηκαν θελω το σπίτι στολισμένο.. Ξες εσύ.. Χαχαχαχαχα εμενα μια μερα με λεει γτ εχεις μούτρα κ του ειπα επειδη δεν στολίσαμε κ πλησιάζει ο καιρος κ δεν ξες τι γίνεται απο δω κ περα ανα πάσα ωρα κ στιγμή μπορεί να γεννήσω κ θελω να ναι ολα έτοιμα.... Κ σε 5 λεπτα ξεκινησε ο στολισμος χαχαχαχααααχααχαχ 

• Χαχα 2

πρίν από 3 λεπτά , Cath3rine είπε:

Τελικα όλοι οι άντρες τα ιδια.. Θελουν χρονο για επεξεργασία χαχαχαχα λεγε λεγε.. Εσύ μην σταματάς... Θα συμφωνήσω με την @loyloy άσε κ ενα δάκρυ.. Πες τόσο που ταλαιπωρήθηκαν θελω το σπίτι στολισμένο.. Ξες εσύ.. Χαχαχαχαχα εμενα μια μερα με λεει γτ εχεις μούτρα κ του ειπα επειδη δεν στολίσαμε κ πλησιάζει ο καιρος κ δεν ξες τι γίνεται απο δω κ περα ανα πάσα ωρα κ στιγμή μπορεί να γεννήσω κ θελω να ναι ολα έτοιμα.... Κ σε 5 λεπτα ξεκινησε ο στολισμος χαχαχαχααααχααχαχ 

Χαχαχαχα καλά έκανες! Έτσι θέλουν ρε παιδί μου, αλλιώς δεν βγάζεις άκρη όσο και καλοί να είναι!  Και εγώ τα ίδια λέω χαχαχαχα

• Χαχα 1

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...