Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ακούν κ τα παιδιά του καλε.. Απαπαπαπα.... Ξερει τι κάνει ο μπάρμπας.. Πηρε την μικρούλα χαχαχαχαχαχα βρε τι γίνεται στον κόσμο... Χαχαχαχαα βρε πλεον ουτε στα όνειρα μας..! 

Δυστυχως εμεις τον ακουμε. Απο πανω του δεν μενει κανεις. Εχει το οροφοδιαμερισμα που το χει κανει μεζονετα. Απο κατω εμεις. Και απο κατω στους υπολοιπους οροφους τα παιδια του. Οποτε εμεις μονο εχουμε την πολυτελεια να τα ακουμε τα αχ και ωχ. Αφου ωρες ωρες λεω κατι παει στραβα εδω. Αντιθετα επρεπε να ειναι τα πραγματα. Εμεις να κανουμε αχ και ωχ και αυτος να μας κοπαναει με τη σκουπα απο κατω να σκασουμε. Τωρα θα κοπαναω εγω να σκασει ο γερος με την δικια του. Που το χεις ξαναδει???? Αχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

Δυστυχως εμεις τον ακουμε. Απο πανω του δεν μενει κανεις. Εχει το οροφοδιαμερισμα που το χει κανει μεζονετα. Απο κατω εμεις. Και απο κατω στους υπολοιπους οροφους τα παιδια του. Οποτε εμεις μονο εχουμε την πολυτελεια να τα ακουμε τα αχ και ωχ. Αφου ωρες ωρες λεω κατι παει στραβα εδω. Αντιθετα επρεπε να ειναι τα πραγματα. Εμεις να κανουμε αχ και ωχ και αυτος να μας κοπαναει με τη σκουπα απο κατω να σκασουμε. Τωρα θα κοπαναω εγω να σκασει ο γερος με την δικια του. Που το χεις ξαναδει???? Αχαχαχαχαχαχα

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... Χαχαχα αμα αρχίσεις κ κοπανάς πλακα θα χει.. Θα καταλάβει οτι έγινε ρεζίλι αφού δεν τον κόβει!!!  Υπομονή!!! Μετα θα εχετε το μωρό να παρει εκδίκηση με το κλάμα ;)

• Μου αρέσει 1

Just now, Cath3rine είπε:

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί... Χαχαχα αμα αρχίσεις κ κοπανάς πλακα θα χει.. Θα καταλάβει οτι έγινε ρεζίλι αφού δεν τον κόβει!!!  Υπομονή!!! Μετα θα εχετε το μωρό να παρει εκδίκηση με το κλάμα ;)

Στο μυαλο μου εισαι. Μολις αρχισει τσιριδες θα ανεβαινω στο κρεβατι και θα τον βαζω κοντα στο ταβανι χαχαχαχαχα. Εκει να δει. Και ας μου πει τιποτα χαχαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Στο μυαλο μου εισαι. Μολις αρχισει τσιριδες θα ανεβαινω στο κρεβατι και θα τον βαζω κοντα στο ταβανι χαχαχαχαχα. Εκει να δει. Και ας μου πει τιποτα χαχαχαχα

Η εκδίκηση είναι ενα πιάτο που τρώγεται κρύο!!!!!!!!!!!Με το Κλαμα δεν θα μπορεί να λειτουργήσει 

• Χαχα 2

@loyloy @nanoula90 ετσι σκεφτομαι κ εγω αν καμια φορα κάνει φασαρία ο απο πάνω.. Υπομονη ποσο εμεινε.. Λιγες μέρες.. Μετα θα σας πω εγω... Το κλάμα θα σας πάρει τα μυαλά.. Κ δεν θα μπορουν να πουν κ τπτ!!!! Χαχαχαχαχα  κ φαντάζεστε να βγουν ησυχα τα παιδάκια μας;;; κ να μαστε τοσο τυχερές ;;

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Cath3rine είπε:

@loyloy @nanoula90 ετσι σκεφτομαι κ εγω αν καμια φορα κάνει φασαρία ο απο πάνω.. Υπομονη ποσο εμεινε.. Λιγες μέρες.. Μετα θα σας πω εγω... Το κλάμα θα σας πάρει τα μυαλά.. Κ δεν θα μπορουν να πουν κ τπτ!!!! Χαχαχαχαχα  κ φαντάζεστε να βγουν ησυχα τα παιδάκια μας;;; κ να μαστε τοσο τυχερές ;;

Αχαχαχαχαχα, θα του τσιμπαω το πωπουδακι να βαλει τσιριδα. Ε πως θα γινει δηλαδη??? Χαχαχαχαχ. Πλακα κανω εε. Μην κανετε κανα αστειο και μου φερετε την προνοια χαχαχα

• Χαχα 3

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 18 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχα, θα του τσιμπαω το πωπουδακι να βαλει τσιριδα. Ε πως θα γινει δηλαδη??? Χαχαχαχαχ. Πλακα κανω εε. Μην κανετε κανα αστειο και μου φερετε την προνοια χαχαχα

Ειδικά εσένα από αυτές σε έχουμε.... 

Απλά αν είναι ήσυχο, θα έχεις δικαιολογία να κάνεις παρατήρηση, εμ, εμένα δεν με ενοχλείτε, αλλά τρομάζει το μωρό. 

πρίν από 1 λεπτό , Ioio είπε:

Ειδικά εσένα από αυτές σε έχουμε.... 

Απλά αν είναι ήσυχο, θα έχεις δικαιολογία να κάνεις παρατήρηση, εμ, εμένα δεν με ενοχλείτε, αλλά τρομάζει το μωρό. 

Αχ χριστε μου ποιος να μου το λεγε οτι θα φτανα στα 28 μου να κανω παρατηρηση σε εναν μπαρμπα επειδη κανει σεξ και με ενοχλει αχαχαχαχαχα. Δηλαδη που να το πω και να με πιστεψουν. Δεν φανταζεστε πως ακουγεται. Ηχομονωση μηδεν. Εχει και το ιδιο ρεπερτοριο παναθεμα την. Ολο αααα λεει και αντε και ενα ωχ. Καμια πρωτοτυπια, να εφτιαχνα ποπ κορν και να καθομασταν αντι για ταινια να σχολιαζαμε αυτα χαχαχα

• Χαχα 4

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Αχ χριστε μου ποιος να μου το λεγε οτι θα φτανα στα 28 μου να κανω παρατηρηση σε εναν μπαρμπα επειδη κανει σεξ και με ενοχλει αχαχαχαχαχα. Δηλαδη που να το πω και να με πιστεψουν. Δεν φανταζεστε πως ακουγεται. Ηχομονωση μηδεν. Εχει και το ιδιο ρεπερτοριο παναθεμα την. Ολο αααα λεει και αντε και ενα ωχ. Καμια πρωτοτυπια, να εφτιαχνα ποπ κορν και να καθομασταν αντι για ταινια να σχολιαζαμε αυτα χαχαχα

Πω πω τι με θύμισες... Εγω μεγάλωσα σε χωριό.. Αρα μονοκατοικία.. Ξαφνικα ηρθα Θεσσαλονίκη κ σε πολυκατοικία.. Κ με φοιτητη απο πανω.. Ενα βράδυ παω να ξαπλώσω κ ν ακουω αχ.. Ωχ.. Βαχ.. Ηχητικά εφε όλου του σώματος χαχαχαχαχα στην αρχή σοκαριστηκα.. Μετα ξεκαρδιστικα... Κ φυσικα ηταν καλοκαίρι κ ηταν ανοιχτά τα παράθυρα (τοσο τα κόβει κ αυτα)  κ βγήκαν απο τις διπλα οικοδομές κ άρχισαν το γιουχαρισμα χαχαααχααχ η πρώτη μ εμπειρία με την μηδεν ηχομόνωση! Σοκ κ δέος....! 

• Χαχα 1

πρίν από 11 λεπτά , Cath3rine είπε:

Πω πω τι με θύμισες... Εγω μεγάλωσα σε χωριό.. Αρα μονοκατοικία.. Ξαφνικα ηρθα Θεσσαλονίκη κ σε πολυκατοικία.. Κ με φοιτητη απο πανω.. Ενα βράδυ παω να ξαπλώσω κ ν ακουω αχ.. Ωχ.. Βαχ.. Ηχητικά εφε όλου του σώματος χαχαχαχαχα στην αρχή σοκαριστηκα.. Μετα ξεκαρδιστικα... Κ φυσικα ηταν καλοκαίρι κ ηταν ανοιχτά τα παράθυρα (τοσο τα κόβει κ αυτα)  κ βγήκαν απο τις διπλα οικοδομές κ άρχισαν το γιουχαρισμα χαχαααχααχ η πρώτη μ εμπειρία με την μηδεν ηχομόνωση! Σοκ κ δέος....! 

Αχαχαχαχαχαχα. Ετσι, για το καλωσορισμα!!! Τι να πω πια. Καθολου τακτ! Και αντε πες εμεις ξερουμε. Αν αυριο μεθαυριο μεγαλωσουν τα μωρα και ειναι σε θεση να αντιλαμβανονται και ακουνε τετοια εκει τι τους λες?? Πως το λες? Οτι ειναι η κυρια που καθαριζει το σπιτι απο πανω και η καημενη δεν βλεπει καλα και σκονταφτει στα επιπλα και ποναει???

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Just now, nanoula90 είπε:

Αχαχαχαχαχαχα. Ετσι, για το καλωσορισμα!!! Τι να πω πια. Καθολου τακτ! Και αντε πες εμεις ξερουμε. Αν αυριο μεθαυριο μεγαλωσουν τα μωρα και ειναι σε θεση να αντιλαμβανονται και ακουνε τετοια εκει τι τους λες?? Πως το λες? Οτι ειναι η κυρια που καθαριζει το σπιτι απο πανω και η καημενη δεν βλεπει καλα και σκονταφτει στα επιπλα και ποναει???

Αμα τύχει κανα τετοιο θα μάθουν απο νωρίς τα παιδιά μας....! Γτ κ ψέματα να λες θα μεγαλώσει κ θα τα μπερδεύει χαχαχαχα τι ζούμε κι εμείς;;; μεγαλες στιγμές  ..βρε σαν την μονοκατοικία δεν έχει.. Εγω συνέχεια το, λέω!!! 

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλα κοριτσια με τοσα γελια θα γεννησω.....εχετε πολλη πλακα καλεεεε:lol::lol::lol:

Εμεις μενουμε σε μονοκατοικια οποτε δεν εχω ζησει αυτο που λετε....οντως γινονται τετοια πραγματα καλε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 12 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καλα κοριτσια με τοσα γελια θα γεννησω.....εχετε πολλη πλακα καλεεεε:lol::lol::lol:

Εμεις μενουμε σε μονοκατοικια οποτε δεν εχω ζησει αυτο που λετε....οντως γινονται τετοια πραγματα καλε;;;

Και ποσο τυχερή είσαι!!! Εκει μείνε.. Χαχαχαχα γίνονται κ με το παραπάνω.. Ούτε εγω τα πίστευα.. Αλλα η @nanoula90 έχει πιο, προχω εμπειρίες...!!! Χαχα αχαχαχαχα εσύ οωε είσαι κοριτσι μ; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κι ομως γινονται. Κατσε εκει μια χαρα εισαι. 

πρίν από 16 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αμα τύχει κανα τετοιο θα μάθουν απο νωρίς τα παιδιά μας....! Γτ κ ψέματα να λες θα μεγαλώσει κ θα τα μπερδεύει χαχαχαχα τι ζούμε κι εμείς;;; μεγαλες στιγμές  ..βρε σαν την μονοκατοικία δεν έχει.. Εγω συνέχεια το, λέω!!! 

Ναι σιγουρα θα τους εξηγησουμε. Αλλα τωρα αν ειναι τριων και τεσσαρων και ακουνε μονο βογγητα τι να πεις?? Οτι οταν οι ανθρωποι αγαπιουνται κανουν ετσι? Αυτα δεν τα χω σκεφτει, οταν ερθει η ωρα να του εξηγησω θα διαβασω διαφορα περι παιδοψυχολογιας για να μαι ετοιμη. Μην πω καμια χαζομαρα και αρχιζει και βογγαει μονος του λεγοντας μου οτι αφου σ αγαπαω μαμα, κανω και γω αχ και ωχ  χαχαχαχαχαχα και με ξεφτιλισει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Cath3rine είπε:

Και ποσο τυχερή είσαι!!! Εκει μείνε.. Χαχαχαχα γίνονται κ με το παραπάνω.. Ούτε εγω τα πίστευα.. Αλλα η @nanoula90 έχει πιο, προχω εμπειρίες...!!! Χαχα αχαχαχαχα εσύ οωε είσαι κοριτσι μ; 

Ημουν καλυτερα απο τις προηγουμενες μερες ολη την ημερα τωρα νιωθω κατι πονακια περιοδου χαμηλα γυρω γυρω δεν ξερω τι ειναι δεν με εχει ξαναπιασει χωρις συσπαση! Τουαλετα πηγα αρα δεν ειναι το εντερο....περιμενω μηπως μ περασει!

Εσεις τι κανετε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...