Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κοριτσια τα ιδια φοβομαστε ολες!χιχι!η αδερφη μ μου χε πει το πονο της γεννας τον ξεχασα το "χερι" του γιατρου ακομη το θυμαμαι κ της μαιας ακομη χειροτερο ηταν αγαρμπη!αλλα δεν ηταν χερι γιατι εχω ρωτησει το γιατρο στον ιδιο θα γεννησω ειναι 2 δαχτυλα που τα τεντωνει κ αναλογως βλεπει τη διαστολη κ πρεπει να σε ενημερωνει πριν το κανει,να φοραει γαντι κ γενικα να περιμενει να ηρεμησεις γιατι αλλιως μπορει να θεωρηθει ως κ  "περιεργο"!!!δε μου το χει κανει ακομη μου ειπε στην 38 αν φτασω

Τι έχουμε να περάσουμε.Τι τραβάμε για να γίνουμε μανες.

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Nicol_ είπε:

Καλε τι χερια λετε εδω μεσα? Ιου!! Αν ειναι Ετσι θα μετρησω μονη μου τη διαστολή μου :-P

Όπως βλέπετε μου καλοαρεσε η ομαδα σας και στρογγυλοκάθησα :mrgreen:

Οι τρομακτικές ιστορίες που θα σας λέμε μετά. ;)

Κορίτσια μου τι γίνεται σημερα;;;; προσπαθω να τα διαβασω ολα... Και για δωμάτιο.. Κ για σεξ... Και για δάχτυλα χαχαχαχα ευτυχως εγω λογω καισαρικής δεν νομιζω να τα νιώσω χαχαχα

Καλημερα αγαπες! 

@Diavolitsa μου τι γινεταιαιαιαι?? Γενναμε? Γεννησαμε? Ετοιμαζομαστε? Πως εισαι σημερα?

9 ώρες πρίν, Nicol_ είπε:

Καλε τι χερια λετε εδω μεσα? Ιου!! Αν ειναι Ετσι θα μετρησω μονη μου τη διαστολή μου :-P

Όπως βλέπετε μου καλοαρεσε η ομαδα σας και στρογγυλοκάθησα :mrgreen:

Χαχαχαχα, μη τα βλεπεις αυτα. Θελουμε να σας λεμε φρικιαστικες ιστοριες και μας το χαλας χαχαχα

8 ώρες πρίν, Cath3rine είπε:

Κορίτσια μου τι γίνεται σημερα;;;; προσπαθω να τα διαβασω ολα... Και για δωμάτιο.. Κ για σεξ... Και για δάχτυλα χαχαχαχα ευτυχως εγω λογω καισαρικής δεν νομιζω να τα νιώσω χαχαχα

Τυχερη. Καλα και γω δεν ειναι σιγουρο θα δειξει πως θα παμε. Απο ολα αυτα θα διαλεξω ομως το σεξ χαχαχαχα. Καλημερα Κατερινιω!

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

@nanoula90 οχι τελικα ξαπλωσα και σταματησαν οι πονοι! Σημερα πηγα και μεταλαβα και μετα εφαγα και ενα κρουσαν μπουενο ετσι για την αλητεια :) νομιζω τωρα ειμαι ετοιμη! Το βραδυ θα φαω και πιτσα :)

• Μου αρέσει 2

πρίν από 2 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@nanoula90 οχι τελικα ξαπλωσα και σταματησαν οι πονοι! Σημερα πηγα και μεταλαβα και μετα εφαγα και ενα κρουσαν μπουενο ετσι για την αλητεια :) νομιζω τωρα ειμαι ετοιμη! Το βραδυ θα φαω και πιτσα :)

Πωπωπωπω!!! Ετσι να το χαρεις κοριτσι μου! Αντε θα περιμενουμε και μεις νεα σου! Αυριο τι ωρα κανεις εισαγωγη? Που θα γεννησεις? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 53 λεπτά , nanoula90 είπε:

Πωπωπωπω!!! Ετσι να το χαρεις κοριτσι μου! Αντε θα περιμενουμε και μεις νεα σου! Αυριο τι ωρα κανεις εισαγωγη? Που θα γεννησεις? 

Στις 7 το πρωι μου ειπανε να ειμαι εκει! Στο Ιασω στη Λαρισα θα γεννησω!  Ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι ετοιμη, ουτε υποθετο δε θα βαλει, θα σπασει τα νερα κατευθειαν!

1 ώρα πρίν, nanoula90 είπε:

Καλημερα αγαπες! 

@Diavolitsa μου τι γινεταιαιαιαι?? Γενναμε? Γεννησαμε? Ετοιμαζομαστε? Πως εισαι σημερα?

Χαχαχαχα, μη τα βλεπεις αυτα. Θελουμε να σας λεμε φρικιαστικες ιστοριες και μας το χαλας χαχαχα

Τυχερη. Καλα και γω δεν ειναι σιγουρο θα δειξει πως θα παμε. Απο ολα αυτα θα διαλεξω ομως το σεξ χαχαχαχα. Καλημερα Κατερινιω!

Καλημερα φιλεναδα.... Ενα μονο θα σε πω.. Αλι σε μας που θα κλείσουμε σχεδόν χρονο χωρις σεξ... Για φαντάσου...!!! Μόνο που το γράφω με συγκλονίζει χαχαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα φιλεναδα.... Ενα μονο θα σε πω.. Αλι σε μας που θα κλείσουμε σχεδόν χρονο χωρις σεξ... Για φαντάσου...!!! Μόνο που το γράφω με συγκλονίζει χαχαχαχα

Ειμαστε πολλες μην ανησυχεις!

• Χαχα 1

πρίν από 32 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Στις 7 το πρωι μου ειπανε να ειμαι εκει! Στο Ιασω στη Λαρισα θα γεννησω!  Ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαι ετοιμη, ουτε υποθετο δε θα βαλει, θα σπασει τα νερα κατευθειαν!

Αχ βρε αγαπη, ολα καλα θα πανε! Ξερω οτι θα σαι απασχολημενη, αλλα μολις ξεκλεψεις λιγο χρονο θα περιμενουμε με αγωνια να μας πεις την εμπειρια σου! Μη φοβασαι ολα θα πανε τελεια!!

πρίν από 16 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αχαχαχαχα. Ασε με και με ξυπνησε ο απω πανω σημερα ο γερος επειδη εκανε σεξ. Τι αλλο θα ζησω πια χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ βρε αγαπη, ολα καλα θα πανε! Ξερω οτι θα σαι απασχολημενη, αλλα μολις ξεκλεψεις λιγο χρονο θα περιμενουμε με αγωνια να μας πεις την εμπειρια σου! Μη φοβασαι ολα θα πανε τελεια!!

Αχαχαχαχα. Ασε με και με ξυπνησε ο απω πανω σημερα ο γερος επειδη εκανε σεξ. Τι αλλο θα ζησω πια χαχαχα

Εσύ ζεις extreme...! Γέρος κ σε ξύπνησε;;;; μπράβο του....τούρμπο!!! Τι οικοδομή ειστε εσείς;; εγω αν κνεδω φοιτητές πλέον είναι μαζεμένα παιδιά.. Παλιά τα ειχαμε αυτα χαχαχαχαχα 

πρίν από 6 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ειμαστε πολλες μην ανησυχεις!

Να μαζευόμαστε να τα λεμε σαν ψυχοθεραπεία....  ;) διαβάζω ρε κορίτσια  κ κατι αλλες στο fb (δεν ξερω αν λενε αληθεια) οτι κανουν καθημερινώς κ ανυπέρβλητως μεχρι κ μια μερα πριν γεννησουν... ΣΟΚ

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εσύ ζεις extreme...! Γέρος κ σε ξύπνησε;;;; μπράβο του....τούρμπο!!! Τι οικοδομή ειστε εσείς;; εγω αν κνεδω φοιτητές πλέον είναι μαζεμένα παιδιά.. Παλιά τα ειχαμε αυτα χαχαχαχαχα 

Να μαζευόμαστε να τα λεμε σαν ψυχοθεραπεία....  ;) διαβάζω ρε κορίτσια  κ κατι αλλες στο fb (δεν ξερω αν λενε αληθεια) οτι κανουν καθημερινώς κ ανυπέρβλητως μεχρι κ μια μερα πριν γεννησουν... ΣΟΚ

Μπορει στον υπνο τους, γιατι εκει και γω δινω ρεσιταλ στα ονειρα χαχαχα. Ασε με σου λεω. Ειναι 65+ και μας ξυπναει καθε φορα χαραματα με τα ωχ και αχ της δικιας του η οποια παιζει να ναι 30 το πολυ. Ειναι διαμερισματα, αλλα μονο 4, ενα διαμερισμα ανα οροφο. Στο ενα μενουμε εμεις και στα υπολοιπα αυτος και τα παιδια του. Μονο εμεις νοικιαζουμε εδω. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 24 λεπτά , nanoula90 είπε:

Μπορει στον υπνο τους, γιατι εκει και γω δινω ρεσιταλ στα ονειρα χαχαχα. Ασε με σου λεω. Ειναι 65+ και μας ξυπναει καθε φορα χαραματα με τα ωχ και αχ της δικιας του η οποια παιζει να ναι 30 το πολυ. Ειναι διαμερισματα, αλλα μονο 4, ενα διαμερισμα ανα οροφο. Στο ενα μενουμε εμεις και στα υπολοιπα αυτος και τα παιδια του. Μονο εμεις νοικιαζουμε εδω. 

Ακούν κ τα παιδιά του καλε.. Απαπαπαπα.... Ξερει τι κάνει ο μπάρμπας.. Πηρε την μικρούλα χαχαχαχαχαχα βρε τι γίνεται στον κόσμο... Χαχαχαχαα βρε πλεον ουτε στα όνειρα μας..! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...