Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , linaa είπε:

Αν έχεις αμφιβολίες για το αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις κ μια δεύτερη γνώμη . Μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού στην Αθήνα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο να δείξεις τις εξετάσεις σου Κ ρωτήσεις ότι απορία έχεις. 

Ο φόβος είναι φυσιολογικό κομμάτι πριν από κάποιο χειρουργείο. Τώρα όλα τα υπόλοιπα που σκέφτεσε δεν έχουν καμία υπόσταση. Πουθενά δεν θα επιρεασει η αφαίρεση της σάλπιγγας ... Μπορείς να μιλήσεις με κάποιον ψυχολόγο αν νιώθεις ότι έχεις υπερβολικό ανχος. 

Προσπαθώ να διαχειριστώ απίστευτα το άγχος μου...Έχω μεγαλώσει 34 γαρ,έχω φάει πολλά χαστούκια κ προσπαθώ να βλέπω ορθολογιστικά τα πράγματα.. Τουτέστιν κ που έχεις μια σάλπιγγα εδώ και 10 χρονιά δεν υπήρξε καμία εγκυμοσύνη....Αλλά κάτι με πιάνει...Κάτι φευγαλέες σκέψεις που με τρελαίνουν...

Θεωρώ ότι θα δείξω τη σαλπιγγογραφια νσε ακόμη ένα γιατρό όπως είπες κ έπειτα θα πάω να κάνω το χειρουργείο...που εκεί σκέφτομαι να τους πω ,πως αν δεν είναι υδροσαλπιγγα μη την αφαιρείτε..Αλλά ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα το κάνουν...

Όσο για ψυχολόγο ,έχω περάσει τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι μπορώ να βοηθήθω πια... Προσπαθώ να με συνέφερω εγώ ...Είναι αυτό που λένε καλύτερος γιατρός είναι ο ίδιος σου ο εαυτός....Χωρίς να θέλω να αδικήσω το κλάδο ,εγω έτσι νιώθω πια

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , nanoula90 είπε:

@Diavolitsaπιθανον να ειναι επειδη σε πειραξε, παρε καλυτερα να ρωτησεις οπως λενε και τα κοριτσια. 

Ρε κοριτσια πως σε εξεταζει απο κατω? Βαζει ολοκληρο το κουλό του? Η μονο δαχτυλα? Να ξερω τι με περιμενει

Το κουλό του χαχαχαχα! 

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Μεταξυ μας δεν υπαρχουν ντροπες. Ξερεις γτ ρωταω? Μια φιλη μου που γεννησε πριν 4 μηνες μου ειπε οτι εβαλε ολοκληρο το χερι και πονεσε πολυ. Σκιαχτηκα παρα πολυ :shock:

Μπορεί έτσι να της φάνηκε.... Η μπορεί να ήταν ο γιατρός αρτσουμπαλος.... Η απλά μπορεί κάθε γιατρός να διαφέρει!!!! Ελπίζω να σου τύχει ένας σαν τον δικό μου!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Μπορεί έτσι να της φάνηκε.... Η μπορεί να ήταν ο γιατρός αρτσουμπαλος.... Η απλά μπορεί κάθε γιατρός να διαφέρει!!!! Ελπίζω να σου τύχει ένας σαν τον δικό μου!!!! 

Δεν γινεται να εκπαιδευσουμε τους αντρες μας να το κανουν να παρουμε και μια χαρα μετα απο τοσο καιρο??? Αχαχαχαχαχαχα εχω γινει χυδαια σημερα. Μαζευτε με

πρίν από 3 λεπτά , kathyv25 είπε:

Το κουλό του χαχαχαχα! 

Αληθεια μου ειπε μια φιλη οτι εβαλε το κουλό του ο γιατρος και πεθανε στον πονο χαχαχαχα

• Χαχα 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Δεν γινεται να εκπαιδευσουμε τους αντρες μας να το κανουν να παρουμε και μια χαρα μετα απο τοσο καιρο??? Αχαχαχαχαχαχα εχω γινει χυδαια σημερα. Μαζευτε με

Μωρέ λες να μπερδεύομαι και να βάζει όλο το κουλό του???? Μπορεί να το εσβησα από τη μνήμη μου ποιος ξέρει.... Μπα αυτό το πράγμα ούτε από τον άντρα μου δεν θα το ήθελα!!!! Εγώ ευτυχώς αυτή τη φορά το γλιτωνω όλο αυτό!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Μωρέ λες να μπερδεύομαι και να βάζει όλο το κουλό του???? Μπορεί να το εσβησα από τη μνήμη μου ποιος ξέρει.... Μπα αυτό το πράγμα ούτε από τον άντρα μου δεν θα το ήθελα!!!! Εγώ ευτυχώς αυτή τη φορά το γλιτωνω όλο αυτό!!!! 

Τοσο πολυ ποναει? Ωχ αμαν. Δεν μπορουμε να το αποφυγουμε ε? Μονο στην καισαρικη υποθετω?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Τοσο πολυ ποναει? Ωχ αμαν. Δεν μπορουμε να το αποφυγουμε ε? Μονο στην καισαρικη υποθετω?

Δεν το αποφεύγεις σίγουρα όταν πας για φυσιολογικά... Στην καισαρική κι εγώ ρωτούσα μανιωδως την προηγούμενη εβδομάδα για να ξέρω τι με περιμένει και ευτυχώς, ναι στην καισαρική το γλιτώνεις....!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 29 λεπτά , nanoula90 είπε:

Χαχαχα. Μεταξυ μας δεν υπαρχουν ντροπες. Ξερεις γτ ρωταω? Μια φιλη μου που γεννησε πριν 4 μηνες μου ειπε οτι εβαλε ολοκληρο το χερι και πονεσε πολυ. Σκιαχτηκα παρα πολυ :shock:

Χέρι?ρε πάμε Καλά? Και που χώρεσε?

@Diavolitsa  παρτον για να ηρεμήσεις 

Κοριτσια μην ανχονεστε εγώ δεν είχα διαστολή σχεδόν καθόλου και ο γιατρός μου έβαζε συνέχεια το δάχτυλο να δει  φυσικά είναι πάρα πολύ ενοχλητικο αλλά δεν το σκέφτεσαι εκείνη την ώρα  θες να ξελαφρωσεις να γεννήσεις. τώρα ένα έβαζε όλα τα έβαζε δεν ξέρω μην το σκέφτεστε γιατί είναι χειρότερα. Και αυτή η φιλενάδα τι σου είπε δεν ήξερε ότι ήσουν έγκυος λένε τέτοια πράγματα. 

5mtvp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Alex. Arap είπε:

Κοριτσια μην ανχονεστε εγώ δεν είχα διαστολή σχεδόν καθόλου και ο γιατρός μου έβαζε συνέχεια το δάχτυλο να δει  φυσικά είναι πάρα πολύ ενοχλητικο αλλά δεν το σκέφτεσαι εκείνη την ώρα  θες να ξελαφρωσεις να γεννήσεις. τώρα ένα έβαζε όλα τα έβαζε δεν ξέρω μην το σκέφτεστε γιατί είναι χειρότερα. Και αυτή η φιλενάδα τι σου είπε δεν ήξερε ότι ήσουν έγκυος λένε τέτοια πράγματα. 

Μωρε τωρα που λετε εσεις οτι δεν ειναι χερι ηρεμησα. Γιατι αυτο σκεφτομουν πως γινεται? Δεν μπορει να βαζει ολο το χερι, αλλιως σιγουρα μπορει να σε πληγωσει, αλλα μου πε ηταν χερι. Τωρα εκανε λαθος? Πονεσε και νομιζε οτι ηταν χερι? Δεν ξερω, αλλα πραγματικα οταν το ακουσα εφριξα

πρίν από 8 λεπτά , loyloy είπε:

Χέρι?ρε πάμε Καλά? Και που χώρεσε?

@Diavolitsa  παρτον για να ηρεμήσεις 

Με βαση αυτα που λενε τα κοριτσια μπορει και να της φανηκε οτι ηταν χερι, δεν ξερω και γω τι να πω.

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Just now, nanoula90 είπε:

Μωρε τωρα που λετε εσεις οτι δεν ειναι χερι ηρεμησα. Γιατι αυτο σκεφτομουν πως γινεται? Δεν μπορει να βαζει ολο το χερι, αλλιως σιγουρα μπορει να σε πληγωσει, αλλα μου πε ηταν χερι. Τωρα εκανε λαθος? Πονεσε και νομιζε οτι ηταν χερι? Δεν ξερω, αλλα πραγματικα οταν το ακουσα εφριξα

Με βαση αυτα που λενε τα κοριτσια μπορει και να της φανηκε οτι ηταν χερι, δεν ξερω και γω τι να πω.

Άντε ντε.... Τόσο πολύ να μην θυμάμαι πια???? Απλά λογικά μετράνε με δάχτυλα.... Πάντως @Diavolitsa με δύο διαστολη και χωρίς συσπάσεις ήμουν κι εγώ και πήγα 10 μέρες, ώσπου σπασαν τα νερά!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσι ήταν δεν ήταν χέρι μην το σκέφτεσε ο γιατρός της μπορεί να ήταν χασάπης. Όταν λέει χέρι μπορεί να εννοεί τα δάχτυλα. Βρε κορίτσι η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική εγώ τα κατάλαβα όλα γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου επισκληριδιο η αδελφή μου τίποτα μου λέει δεν ξέρω πως βγήκε το μωρό μακαρι να είσαι από της τυχερές και να μην καταλάβεις τίποτα ούτε εσύ ούτε οι άλλες κοπέλες που περιμένετε τα μωράκια σας. 

5mtvp3.png

Just now, Alex. Arap είπε:

Κοριτσι ήταν δεν ήταν χέρι μην το σκέφτεσε ο γιατρός της μπορεί να ήταν χασάπης. Όταν λέει χέρι μπορεί να εννοεί τα δάχτυλα. Βρε κορίτσι η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική εγώ τα κατάλαβα όλα γιατί δεν είχα σχεδόν καθόλου επισκληριδιο η αδελφή μου τίποτα μου λέει δεν ξέρω πως βγήκε το μωρό μακαρι να είσαι από της τυχερές και να μην καταλάβεις τίποτα ούτε εσύ ούτε οι άλλες κοπέλες που περιμένετε τα μωράκια σας. 

Να σαι καλα αγαπη. Τι εννοεις δεν ειχες επισκληριδειο? Εγω παω για φτ με επισκληριδειο. Δεν σε επιασε? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , nanoula90 είπε:

Να σαι καλα αγαπη. Τι εννοεις δεν ειχες επισκληριδειο? Εγω παω για φτ με επισκληριδειο. Δεν σε επιασε? 

Μου βαλαν στην αρχή μια μικρή δώσει μετά είχα μια επιπλοκη από την επισκληριδιο και μετά μου ξανά βαλαν πόνους και δεν είχα επισκληριδειο είχε φύγει όλη. Τα λέμε αύριο πάω για ύπνο μην ξυπνήσει η μικρή γιατί χάθηκα!!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Τον πηρα και μου ειπε οτι ειναι συσπασεις και οχι πονος απο την εξεταση γιατι περασε πολυ ωρα! Ειπε αν με ξανα πιασει να χρονομετραω και αν φτασω στο μισαωρο να τον παρω τηλ για ξεκινησουμε! Α...και επισης οχι δεν σου βαζει καλε ολο το χερι! 2 δαχτυλα βαζει! Εμενα παντως την πρωτη φορα δεν καταλαβα τπτ και σημερα απλα μια ενοχληση! Δεν ειναι τοσο τραγικο μη φοβαστε!

Κοριτσια τα ιδια φοβομαστε ολες!χιχι!η αδερφη μ μου χε πει το πονο της γεννας τον ξεχασα το "χερι" του γιατρου ακομη το θυμαμαι κ της μαιας ακομη χειροτερο ηταν αγαρμπη!αλλα δεν ηταν χερι γιατι εχω ρωτησει το γιατρο στον ιδιο θα γεννησω ειναι 2 δαχτυλα που τα τεντωνει κ αναλογως βλεπει τη διαστολη κ πρεπει να σε ενημερωνει πριν το κανει,να φοραει γαντι κ γενικα να περιμενει να ηρεμησεις γιατι αλλιως μπορει να θεωρηθει ως κ  "περιεργο"!!!δε μου το χει κανει ακομη μου ειπε στην 38 αν φτασω

7We5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...