Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κανετε??? @ΒαλεντιναΧρηστος κράτα γερά, αν γεννήσεις μέχρι και την Τετάρτη και έρθεις Θεσσαλονίκη θα έρθω να σε δω χαχαχαχαχα!!!!!

Εγω εχω από χθες τρομερή καουρα, και γενικά δεν είχα ιδιαίτερα μέχρι τώρα, εχθες πάντως με το ζόρι κοιμήθηκα.... Ήπια λίγο κρύο γάλα και μετά έστρωσα... Σήμερα αγχώνομαι λίγο γιατί είμαι τελείως μόνη με τον μικρό, τώρα τον κοιμισα ευτυχώς θα ξαπλώσω καμία ώρα.... 

Ααα να ρθεις να ρθεις αν γεννησω εκει....εξαλλου θα σας ενημερωσω.....κραταω γερα εγω η μπεμπα δεν ξερωωωω...

Καουρες κ εγω χαμος απο τοτε π ειχα μπει στο νοσοκομειο!!!

πρίν από 32 λεπτά , Irini123 είπε:

Βαλεντινα μου Κατερίνη εισαι; ουτε γι αυτό να αγχώνεσαι!! Και τα νερά π λεει ο λογος να σπάσουν εχεις περισσότερη ωρα απο 50λεπτά χρόνο απ οτι εχω ακούσει!! Απλα απόλαυσε το!! Εγω επειδή σημερα νιώθω σπρωξιματα προς τα κάτω μαζι με λιγα πονακια πηρα τη γιατρό μου και μου είπε οτι αυτο θέλουμε αφου μπηκα στο μήνα κι οταν της ειπα πονάω κι ολας μου ειπε ακομα καλύτερα!! Απλα πολυ φοβάμαι οτι είναι λιγο βιαστικός ο μπέμπης μας κ θα μας κανει κουκου τα νωριτερα!! Χιχι

Ναι πιστευω θα προλαβω.....κ εγω απο συσπασεις κ σπρωξιματα αλλο τπτ....στην ωρα του θα ερθει ο μπεμπης ξερει αυτος ποτε θα βγει χαχα!!!

• Μου αρέσει 2

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι ετσι ειναι γιαυτο κ εδω αναλαμβανουν τοκετους μετα την 36μιση εβδομαδα για να μην τυχει τπτ....Απλα κ στον μηνα σ να μπεις δεν υπαρχει κανενα προβλημμα στο μωρο κ τα πιο πολλα νοσοκομεια αναλαμβανουν τετοιους τοκετους....τι να κανω ειμαι λιγο ατυχη εδω π μενω!

Βαλεντινα μ καποια στιγμη που ειχα ανχωθει για προωρο κ γω με τις συσπασεις μ χε πει ο γιατρος οτι πανω απο 2,5 κιλα δεν μπαινουν θερμοκιτιδα,εκει στο νοσοκομειο δεν τους ενδιαφερουν τα κιλα μονο οι βδομαδες??

7We5p3.png

Αχ κορίτσια εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλες κοντεύουμε!!!!! Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν μπήκε ο Δεκέμβρης!!!! Εγώ μετράω σαν φαντάρος 15και σήμερα!!!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Αχ κορίτσια εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλες κοντεύουμε!!!!! Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμη δεν μπήκε ο Δεκέμβρης!!!! Εγώ μετράω σαν φαντάρος 15και σήμερα!!!!!! 

Χαχαχαχα ναι αυτο βλεπω κ γω τα μπεμπακια Δεκεμβριου βιαζοντε πολυ!να δω ποια θα μεινει για Δεκεμβρη!!

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

πρίν από 4 λεπτά , Dimitra K είπε:

Βαλεντινα μ καποια στιγμη που ειχα ανχωθει για προωρο κ γω με τις συσπασεις μ χε πει ο γιατρος οτι πανω απο 2,5 κιλα δεν μπαινουν θερμοκιτιδα,εκει στο νοσοκομειο δεν τους ενδιαφερουν τα κιλα μονο οι βδομαδες??

Μ ειπαν την κυριακη οτι ηταν περιπου 2.600 κ αν γεννηθει θα κατσει 2-3μερες θερμοκιτιδα για παρακολουθηση....αυτα μ ειπαν τωρα τι να σας πω! Σιγουρα τους ενδιαφερουν τα κιλα αλλα κ οι εβδομαδες

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Μ ειπαν την κυριακη οτι ηταν περιπου 2.600 κ αν γεννηθει θα κατσει 2-3μερες θερμοκιτιδα για παρακολουθηση....αυτα μ ειπαν τωρα τι να σας πω! Σιγουρα τους ενδιαφερουν τα κιλα αλλα κ οι εβδομαδες

Άντε καλέ, τώρα θα κοντεύει τα 3 κιλά, γιατί να χρειαστεί θερμοκοιτιδα???? Μια χαρά θα είναι η μπεμπούλα σου, τίποτα δεν θα χρειαστεί... Και τελειομηνη θα είναι, όλα τέλεια!!!!! 

πρίν από 6 λεπτά , Dimitra K είπε:

Χαχαχαχα ναι αυτο βλεπω κ γω τα μπεμπακια Δεκεμβριου βιαζοντε πολυ!να δω ποια θα μεινει για Δεκεμβρη!!

Να δεις που θα ξεμείνω μόνη μου. Τον Δεκέμβρη χαχαχαχαχα, εμείς. Δε θέλουμε νωρίτερα, για να πάρουν όσο περισσότερο βάρος γίνεται, σκέψου ότι τώρα ειμαστε στα 2 - 2.200 το καθένα περίπου... Έτοιμα μωράκια. Μου λέει η γιατρός αλλά θέλουμε να πάρουμε βάρος όσο γίνεται... Γι αυτό και. Δεν θα σταματήσω εγώ καθόλου τα υποθέτα προγεστερονης και τα υπόλοιπα που παίρνω... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Άντε καλέ, τώρα θα κοντεύει τα 3 κιλά, γιατί να χρειαστεί θερμοκοιτιδα???? Μια χαρά θα είναι η μπεμπούλα σου, τίποτα δεν θα χρειαστεί... Και τελειομηνη θα είναι, όλα τέλεια!!!!! 

Να δεις που θα ξεμείνω μόνη μου. Τον Δεκέμβρη χαχαχαχαχα, εμείς. Δε θέλουμε νωρίτερα, για να πάρουν όσο περισσότερο βάρος γίνεται, σκέψου ότι τώρα ειμαστε στα 2 - 2.200 το καθένα περίπου... Έτοιμα μωράκια. Μου λέει η γιατρός αλλά θέλουμε να πάρουμε βάρος όσο γίνεται... Γι αυτό και. Δεν θα σταματήσω εγώ καθόλου τα υποθέτα προγεστερονης και τα υπόλοιπα που παίρνω... 

Ποσο βαρος βαζουν σε αυτες τις εβδομαδες;;; μακαρι κοπελα μ να μ βγει τελειομηνη κοντα στις 37 αντε κανα 2μερες πριν παλι ευχαριστημενη θα ειμαι....

Ειναι δυο τα μπεμπεκια σου ειναι λογικο οτι θα ειναι λιιιιιγο πιο κατω δεν εχεις κανονισμενη καισαρικη στις 8; ή κανω λαθος;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ποσο βαρος βαζουν σε αυτες τις εβδομαδες;;; μακαρι κοπελα μ να μ βγει τελειομηνη κοντα στις 37 αντε κανα 2μερες πριν παλι ευχαριστημενη θα ειμαι....

Ειναι δυο τα μπεμπεκια σου ειναι λογικο οτι θα ειναι λιιιιιγο πιο κατω δεν εχεις κανονισμενη καισαρικη στις 8; ή κανω λαθος;;

Απ όσο θυμάμαι απ τον δικό μου, προς το τέλος έβαλε αρκετά, γιατί θυμάμαι όταν μπήκαμε στο μήνα μας ήταν κοντά στα 3 κιλά, και γεννήθηκε 3300 στις 39 εβδομάδες... Δηλαδή σκέψου 100γρ την εβδομάδα... Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αυτό η αν έτυχε σε μας.... 

Ναι προγραμματισμένη έχω στις 8 αλλά μου είπε ότι αν σταματήσω την αγωγή μπορεί να ξανάρθουν οι συσπάσεις και να γίνει κάτι νωρίτερα και δεν το θέλουμε αυτό!! Να φανταστείς θα μου κόψει τα τοκολυτικα 5 του μηνός και την προγεστερονη και το μαγνήσιο θα τα πάρω μέχρι και 7 του Μηνα κανονικά!!!! Εμείς ελπίζουμε να φτάσουμε τα 2500κιλα, να μην ταλαιπωρηθουμε πολύ με θερμοκοιτιδες και τέτοια..!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 23 λεπτά , Dimitra K είπε:

Εγωωωωωωω.δεν τον βλέπω να σκάει μύτη.Να μου πεις εντυπώσεις από το Γαια.σε κόβω πριν από μενα Τελικά.Ελπιζω να  σε προλάβω μήπως τα πούμε και από κοντά!!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Απ όσο θυμάμαι απ τον δικό μου, προς το τέλος έβαλε αρκετά, γιατί θυμάμαι όταν μπήκαμε στο μήνα μας ήταν κοντά στα 3 κιλά, και γεννήθηκε 3300 στις 39 εβδομάδες... Δηλαδή σκέψου 100γρ την εβδομάδα... Αλλά δεν ξέρω αν ισχύει γενικά αυτό η αν έτυχε σε μας.... 

Ναι προγραμματισμένη έχω στις 8 αλλά μου είπε ότι αν σταματήσω την αγωγή μπορεί να ξανάρθουν οι συσπάσεις και να γίνει κάτι νωρίτερα και δεν το θέλουμε αυτό!! Να φανταστείς θα μου κόψει τα τοκολυτικα 5 του μηνός και την προγεστερονη και το μαγνήσιο θα τα πάρω μέχρι και 7 του Μηνα κανονικά!!!! Εμείς ελπίζουμε να φτάσουμε τα 2500κιλα, να μην ταλαιπωρηθουμε πολύ με θερμοκοιτιδες και τέτοια..!!! 

Εμείς κατά μέσο όρο παίρνει 200 γραμμ περίπου τη βδομάδα.αρα πάμε για 3500 αν φτάσουμε στο τέλος.να δω πως θα βγει από μέσα μου.και δεν ήθελα επισκληριδιο αλλά δεν τη γλιτωνω. 

Πάντως πάμε παρεούλα για Δεκέμβριο.δεν με βλέπω για νωρίτερα. :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Εγωωωωωωω.δεν τον βλέπω να σκάει μύτη.Να μου πεις εντυπώσεις από το Γαια.σε κόβω πριν από μενα Τελικά.Ελπιζω να  σε προλάβω μήπως τα πούμε και από κοντά!!!!!!

Εμείς κατά μέσο όρο παίρνει 200 γραμμ περίπου τη βδομάδα.αρα πάμε για 3500 αν φτάσουμε στο τέλος.να δω πως θα βγει από μέσα μου.και δεν ήθελα επισκληριδιο αλλά δεν τη γλιτωνω. 

Μια χαρά θα βγει κανονικότατα!!!! Έλα ρε συ, οι εξωθησεις δεν πονάνε καθόλου, το πολύ πολύ να σου κανουν πιο μεγάλη περινεοτομη, η επισκληριδιος ειναι για τις συσπασεις!!! Είτε 2.500 θα είναι είτε 3.500, οι συσπάσεις πάλι θα πονάνε!!!! Και καλά σου δίνω κουράγιο εγώ. Τώρα!!!! Εκτός αν είσαι πολύ μικρόκαμωμμένη, εκεί νομίζω παίζει ρόλο το αν είναι μεγάλο το μωρό η όχι!!! Πάντως η μαμά μου έβγαλε ρε κορίτσια τον αδερφό μου 4.400 χωρίς επισκληριδιο, ήταν 18 χρόνων και ζύγιζε (προ εγκυμοσύνης 50κατι κιλά)!!! Ηρωίδα την φωνάζω!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Ναι καταλαβαα!! Σιγουρα θα τα φτασουν τα 2500 βρε κ δεν θα μπουν καθολου θερμοκιτιδα γιατι η εβδομαδα τους θα ειναι φοβερη εχεις ακομα 15μερες μπροστα σου θα παρουν βαρος....οσο για τα χαπια καλα κανει ο γιατρος κ δεν σ τα κωβει νωριτερα....παντως ειχα την εντυπωση οτι τα δυδυμακια βγαινουν λιγο νωριτερα...μαλλον λαθος νομιζα!;!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Just now, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι καταλαβαα!! Σιγουρα θα τα φτασουν τα 2500 βρε κ δεν θα μπουν καθολου θερμοκιτιδα γιατι η εβδομαδα τους θα ειναι φοβερη εχεις ακομα 15μερες μπροστα σου θα παρουν βαρος....οσο για τα χαπια καλα κανει ο γιατρος κ δεν σ τα κωβει νωριτερα....παντως ειχα την εντυπωση οτι τα δυδυμακια βγαινουν λιγο νωριτερα...μαλλον λαθος νομιζα!;!

Να σου πω την αλήθεια εγώ πιστεύω πως αν δεν ξεκινούσα τόσο άμεσα θεραπεία θα είχα ήδη γεννήσει.... Μάλλον ήμουν από τις τυχερές που με έπιασαν κατευθείαν τα φάρμακα... Πάντως έχω διαβάσει περιπτώσεις διδύμων που γεννιούνται ακόμη και 38+..... Πραγματικά δεν ξέρω πως άντεξαν αυτές οι γυναίκες!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Να σου πω την αλήθεια εγώ πιστεύω πως αν δεν ξεκινούσα τόσο άμεσα θεραπεία θα είχα ήδη γεννήσει.... Μάλλον ήμουν από τις τυχερές που με έπιασαν κατευθείαν τα φάρμακα... Πάντως έχω διαβάσει περιπτώσεις διδύμων που γεννιούνται ακόμη και 38+..... Πραγματικά δεν ξέρω πως άντεξαν αυτές οι γυναίκες!!! 

Ο αντρας μ ειναι διδυμος οπως κ η μαμα μου,η πεθερα μ κ η γιαγια μ που μιλαμε για αλλες εποχες τοτε γεννησαν τελειομηνα τα παιδια τους μετα τις 38 απιστευτο.....οντως εισαι τυχερη π σ επιασε κατευθειαν η θεραπεια μακαρι να με επιανε κ εμενα να καθοτανε στην κοιλιτσα μ καμια εβδομαδα παραπανω δεν λεω να φτασω 39-40αλλα εστω 38!!! Δεν πηραζει εχει ο Θεος!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ο αντρας μ ειναι διδυμος οπως κ η μαμα μου,η πεθερα μ κ η γιαγια μ που μιλαμε για αλλες εποχες τοτε γεννησαν τελειομηνα τα παιδια τους μετα τις 38 απιστευτο.....οντως εισαι τυχερη π σ επιασε κατευθειαν η θεραπεια μακαρι να με επιανε κ εμενα να καθοτανε στην κοιλιτσα μ καμια εβδομαδα παραπανω δεν λεω να φτασω 39-40αλλα εστω 38!!! Δεν πηραζει εχει ο Θεος!

Πωπωωωω καλέ πως και δε σου ήρθε καμία διπλή εγκυμοσύνη εσένα με. Τέτοιο ιστορικό?????? Έχε το νου σου όταν πας για το δεύτερο χαχαχαχαχα!!!!! Κοριτσάκι μου να σκέφτεσαι ότι κατάφερες να μπεις (οι δύο μέρες είναι πολύ κοντά!!!) στον μήνα σου οπότε δεν έχει σημασια αν θα έρθει 36 +1 ή 39+6, σημασία έχει ότι θα είναι υγιής!!!! Αυτό να σκέφτεσαι, βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, τίποτα δεν είναι δεδομένο δυστυχώς... Να. Λέμε δόξα τω θεω που φτάσαμε μέχρι. εδώ...... Μόνο αυτό.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Πωπωωωω καλέ πως και δε σου ήρθε καμία διπλή εγκυμοσύνη εσένα με. Τέτοιο ιστορικό?????? Έχε το νου σου όταν πας για το δεύτερο χαχαχαχαχα!!!!! Κοριτσάκι μου να σκέφτεσαι ότι κατάφερες να μπεις (οι δύο μέρες είναι πολύ κοντά!!!) στον μήνα σου οπότε δεν έχει σημασια αν θα έρθει 36 +1 ή 39+6, σημασία έχει ότι θα είναι υγιής!!!! Αυτό να σκέφτεσαι, βλέπεις τι γίνεται γύρω σου, τίποτα δεν είναι δεδομένο δυστυχώς... Να. Λέμε δόξα τω θεω που φτάσαμε μέχρι. εδώ...... Μόνο αυτό.... 

Εννοειται το λεω καθε μερα π περναει δοξα τω Θεω! Αχαριστη δεν ειμαι ουτε παραπονιεμαι....ναι οντως κ δεν ειναι τα μονα διδυμα στην οικογενεια εχω αλλα 4ξαδερφια 2διδυμα δηλαδη 2α κ 3α.....ολα φυσιολογικα....το σκεφτομουνα πως δεν μ ηρθε μην νομιζεις....εχω το νου μ για το επομενο να με αξιωσει ο Θεος! Πανω απο ολα γερα να ειναι!!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...