Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια! Βρε κορίτσια εγώ όταν βλέπω βουναλάκι καταλαβαίνω ότι κουνιέται ο μπέμπης και τώρα τελευταία έτσι όπως μου τα χώνει πονάω κιόλας!  Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι οι συσπάσεις να δεις θα γεννήσω και δεν θα καταλάβω τη διαφορά τελικά χαχαχαχαχα!

U9Tvp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Nicol_ είπε:

Κοριτσακια συγνωμη που πεταγομαι ετσι απροσκλητη στο θεμα σας αλλα μιλατε για ενα θεμα που ενδιαφερει και ειπα να σας ρωτησω..Αυτες τις συσπασεις που αναφερετε,το πετρωμα της κοιλιας και δυσφορια εγω το εχω γενικα εδω και αρκετο καιρο (το εχω ξαναγραψει). Πετρωνει ολη η κοιλια μου ειδικα το βραδυ αλλα καμια φορα και σποραδικα μεσα στη μερα.Εχω ρωτησει αρκετες φορες το γιατρο μου αλλα ειναι παντα καθησυχαστικος.Ο τραχηλος μου πριν 2 εβδομαδες που πηγα σοτ γιατρο ηταν μια χαρα.

Εσεις ειχατε απο τοσο νωρις τετοιες συσπασεις? Γιατι βλεπω οτι ολες ειστε κοντα στο μηνα σας ενω εγω εχω ακομα.. Υπαρχει περιπτωση απο τις συσπασεις ο τραχηλος να εξαλειφθει?Δεν θα ειχα και πονο? Εχω πολυ καλο γιατρο και πιστευω θα μου ελεγε αν ειναι να ανησυχησω αλλα μου κανει και εντυπωση που τις εχω απο τοσο νωρις

Νικόλ μου από τον 4ο τις έχω.απλα μου περιόρισε τις πολλές βόλτες.επειδη ήταν καλοκαίρι που επέτρεπε να πηγαίνω καμιά θάλασσα και λίγο περπατημα.αλλα Μόλις γυρνάω σπίτι μου έλεγε Θέλω να ξαπλώσεις ένα 2ωρο τουλάχιστον.γενικοτερα ξεκούραση μου είχε πει και έπαιρνα και το μαγνήσιο και προγεστερόνη.γενικοτερα Μου πε να χουμε διάσπαρτες συσπάσεις μες στη μέρα δεν μας πειράζει αρκεί να μη συνοδεύονται και από πόνο.

πρίν από 3 λεπτά , kathyv25 είπε:

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια! Βρε κορίτσια εγώ όταν βλέπω βουναλάκι καταλαβαίνω ότι κουνιέται ο μπέμπης και τώρα τελευταία έτσι όπως μου τα χώνει πονάω κιόλας!  Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι οι συσπάσεις να δεις θα γεννήσω και δεν θα καταλάβω τη διαφορά τελικά χαχαχαχαχα!

Χαχαχαχα καλύτερα.μακαρι να είσαι από τις τυχερές που δεν τις καταλαβαίνουν.

πρίν από 18 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Εμενα οι συσπασεις ξεκινησαν απο 26η εβδομαδα ανωδυνες χωρις πονο αλλα υπηρχαν ο τραχηλος μ πριν τις συσπασεις ηταν καλος 3.2 μετρημενος στην β....οταν μπηκα 30η εβδομαδα εγιναν επωδυνες δηλαδη λιγο δυσφοριαα μαζι με το πετρωμα επερνα μαγνησιο απο το στομα το οποιο δεν εκανε απολυτως τπτ επερνα μεχρι και 8την ημερα κ δεν εκαναν τπτ.....ε απο λιγο δυσφορια εγιναν λιγο επωδυνες μετα πιο πολλη μετα πιο πολλη ωσπου δεν αντεχα τον πονο κ την συχνοτητα ειχα καθε 5λεπτα ωσπου πηγα νοσοκομειο κ με κρατησαν μεσα ο τραχηλος μ ειχε εξαλειφθει πολλη 1.9..την δευτερα π με μετρησαν πριν βγω απο το νοσοκομειο ειμασταν 0.7 κ συνεχιζει να κοντενει απλα δεν μας νοιαζει πλεον γιατι σε 2 μερες μπαινω στον μηνα μ....απεναντι μ γεννουσε μια κοπελα 36+4 π ειχε συσπασεις χωρις καθολου πονο απλα εβλεπε που πετρωνε η κοιλια της κ κοντυνε ο τραχηλος εστω κ χωρις καθολου πονο....μ ειπε οτι δεν επερνε χαμπαρι τις συσπασεις αλλα υπηρχαν κ της κοντυναν τον τραχηλο κ αυτη με εισαγωγη στο νοσοκομειο 20μερες απο την 33η εβδομαδα.....το θεμα ειναι τι συχνοτητα εχουν αν ειναι λιγες κ αραιες με λιγη δυσφορια κ οχι πονο πιστευω ειναι φυσιολογικες εγω ειχα παντα πολλες με δυσφορια κ αργοτερα πονο! Μην ανχωνεσαι αφου ο τραχηλος σου ειναι καλος.....

Παλι σεντονι εγραψα παναθεμα με

Ναι εχεις απολυτο δικιο δεν ανχωνομαι για το ποτε θα βγει αγχωνομαι μονο για να προλαβω να πσω θεσσαλονικη 50λεπτα δρομο!

Ακριβως το ιδιο και οταν κουναει το κεφαλι της λεω τωρα θα μ σπασει τα νερα τωρα.....μ ειπαν καπως ετσι θα μ τα σπασει θα δωσει μια κεφαλια και τσουπ θα τα σπασει!

Άρα καλά λέω θα πεταχτεί κανα χεράκι από μέσα καμια μέρα.

• Μου αρέσει 1

@loyloy λεγαμε για κεφαλακι χαμηλα κ κατι ηθελα να σας πω να γελασουμε κ το ξεχασα.....την παρασκευη το βραδυ π μ εκαναν μεταφορα με εκαβ στην θεσσαλονικη αφου περασα απο τα επειγοντα να δουν αν εχω διαστολη κ μ εκαναν κ ληψη κολπικου υγρου ανεβηκα πανω σε δωματιο κ αφου περασα το σοκ του οτι δεν επιτρεπεται κανεις συνοδος μεσα μονο επισκεπτηριο 4-6 με πηραν για υπερηχο κ doobler ανοιγει ο γιατρος τον υπερηχο κ μ λεει: το μωρακι δεν ειναι με το κεφαλι κατω; τι λεω; πως δεν ειναι πριν 3εβδομαδες κατω το ειχε μ λεει γιατι δεν βλεπω του λεει διπλα ο αλλος γιατρος για κατεβα πιοοοοοοοο κατωωωω τους βλεπω κ τους 2γουρλωνουν τα ματια λεω τι εγινε;;;; μ λενε με το κεφαλι ειναι προς τα κατω αλλα ειναι παρααααααα πολληη κατω τοσο κατω οσο δεν παει.....το ξερω τους λεω αφου την αισθανομαι κιολσς χαμηλα πολλη.....κ μετα σκεφτομουνα π δεν μπορουσε να βρει κεφαλι και γελουσα μονη μ!!!

πρίν από 1 λεπτό , Diavolitsa είπε:

@ΒαλεντιναΧρηστος πως και δεν πας στη Λαρισα που ειναι πιο κοντα? Εγω Λαρισα θα γεννησω! 

Ειναι πιο κοντα;;; θερμοκιτιδα εχει σε περιπτωση π γεννησω αυτες τις μερες; δεν ξερω εκει μ ανοιξαν κ καρτελα σε περιπτωση π παω!

• Χαχα 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις! Τι να πω δεν ξερω..ο γιατρος μου δεν δειχνει να ανησυχει,ουτε μου ειπε να περιορισω κατι.Ουτε να μη κουραζομαι. Και παντα τον ρωταω για τον τραχηλο οταν παω. Τελοσπαντων θα δειξει :) 

DanXp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Nicol_ είπε:

Σας ευχαριστω κοριτσια μου για τις απαντησεις! Τι να πω δεν ξερω..ο γιατρος μου δεν δειχνει να ανησυχει,ουτε μου ειπε να περιορισω κατι.Ουτε να μη κουραζομαι. Και παντα τον ρωταω για τον τραχηλο οταν παω. Τελοσπαντων θα δειξει :) 

Μην ανχωνεσαι αν εβλεπε κατι θα σ ελεγε!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

@loyloy λεγαμε για κεφαλακι χαμηλα κ κατι ηθελα να σας πω να γελασουμε κ το ξεχασα.....την παρασκευη το βραδυ π μ εκαναν μεταφορα με εκαβ στην θεσσαλονικη αφου περασα απο τα επειγοντα να δουν αν εχω διαστολη κ μ εκαναν κ ληψη κολπικου υγρου ανεβηκα πανω σε δωματιο κ αφου περασα το σοκ του οτι δεν επιτρεπεται κανεις συνοδος μεσα μονο επισκεπτηριο 4-6 με πηραν για υπερηχο κ doobler ανοιγει ο γιατρος τον υπερηχο κ μ λεει: το μωρακι δεν ειναι με το κεφαλι κατω; τι λεω; πως δεν ειναι πριν 3εβδομαδες κατω το ειχε μ λεει γιατι δεν βλεπω του λεει διπλα ο αλλος γιατρος για κατεβα πιοοοοοοοο κατωωωω τους βλεπω κ τους 2γουρλωνουν τα ματια λεω τι εγινε;;;; μ λενε με το κεφαλι ειναι προς τα κατω αλλα ειναι παρααααααα πολληη κατω τοσο κατω οσο δεν παει.....το ξερω τους λεω αφου την αισθανομαι κιολσς χαμηλα πολλη.....κ μετα σκεφτομουνα π δεν μπορουσε να βρει κεφαλι και γελουσα μονη μ!!!

Ειναι πιο κοντα;;; θερμοκιτιδα εχει σε περιπτωση π γεννησω αυτες τις μερες; δεν ξερω εκει μ ανοιξαν κ καρτελα σε περιπτωση π παω!

Κοιτα εγω θα γεννησω στο Ιασω που σιγουρα εχει, αλλα υπαρχει επισης το Πανεπιστημιακο που εννοειται οτι εχει! 

Just now, Diavolitsa είπε:

Κοιτα εγω θα γεννησω στο Ιασω που σιγουρα εχει, αλλα υπαρχει επισης το Πανεπιστημιακο που εννοειται οτι εχει! 

Πανω κατω την ιδια ωρα ειναι ειδα....!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πανω κατω την ιδια ωρα ειναι ειδα....!

Ναι? Οκ τοτε! Απλα ειχα την αισθηση οτι ηταν πιο κοντα! Παντως και γω αυτο ειχα φοβο! Μη τυχον και δε το καταλαβω εγκαιρα και δε προλαβω να φτασω στο Ιασω :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Είναι έτοιμη για έξοδο η μικρή.πλακα πλάκα πως δεβ το έβλεπαν το κεφάλι?και πάλι όπως ήταν το σώμα που θα μπορούσε να ήταν το κεφάλι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Ναι? Οκ τοτε! Απλα ειχα την αισθηση οτι ηταν πιο κοντα! Παντως και γω αυτο ειχα φοβο! Μη τυχον και δε το καταλαβω εγκαιρα και δε προλαβω να φτασω στο Ιασω :)

Μονο αυτο με ανχωνει....αλλα εχει ο Θεος δεν πιστευω να γεννησω κ στο αμαξι εξαλλου με το πρωτο δειγμα εφυγα....κ βλεπω οι τοκετοι κρατανε ωρες ειδικα πρωτοτοκοι....

πρίν από 16 λεπτά , loyloy είπε:

Είναι έτοιμη για έξοδο η μικρή.πλακα πλάκα πως δεβ το έβλεπαν το κεφάλι?και πάλι όπως ήταν το σώμα που θα μπορούσε να ήταν το κεφάλι.

Ναι ειναι ετοιμη.....αντε πες μου δεν το περιμενε να ειναι τοσο κατω δεν το πιστευε ουτε ο ιδιος μαλλον!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 47 λεπτά , loyloy είπε:

Νικόλ μου από τον 4ο τις έχω.απλα μου περιόρισε τις πολλές βόλτες.επειδη ήταν καλοκαίρι που επέτρεπε να πηγαίνω καμιά θάλασσα και λίγο περπατημα.αλλα Μόλις γυρνάω σπίτι μου έλεγε Θέλω να ξαπλώσεις ένα 2ωρο τουλάχιστον.γενικοτερα ξεκούραση μου είχε πει και έπαιρνα και το μαγνήσιο και προγεστερόνη.γενικοτερα Μου πε να χουμε διάσπαρτες συσπάσεις μες στη μέρα δεν μας πειράζει αρκεί να μη συνοδεύονται και από πόνο.

Χαχαχαχα καλύτερα.μακαρι να είσαι από τις τυχερές που δεν τις καταλαβαίνουν.

Άρα καλά λέω θα πεταχτεί κανα χεράκι από μέσα καμια μέρα.

Βαλεντινα μου Κατερίνη εισαι; ουτε γι αυτό να αγχώνεσαι!! Και τα νερά π λεει ο λογος να σπάσουν εχεις περισσότερη ωρα απο 50λεπτά χρόνο απ οτι εχω ακούσει!! Απλα απόλαυσε το!! Εγω επειδή σημερα νιώθω σπρωξιματα προς τα κάτω μαζι με λιγα πονακια πηρα τη γιατρό μου και μου είπε οτι αυτο θέλουμε αφου μπηκα στο μήνα κι οταν της ειπα πονάω κι ολας μου ειπε ακομα καλύτερα!! Απλα πολυ φοβάμαι οτι είναι λιγο βιαστικός ο μπέμπης μας κ θα μας κανει κουκου τα νωριτερα!! Χιχι

• Μου αρέσει 2

Καλησπέρα κορίτσια μου τι κανετε??? @ΒαλεντιναΧρηστος κράτα γερά, αν γεννήσεις μέχρι και την Τετάρτη και έρθεις Θεσσαλονίκη θα έρθω να σε δω χαχαχαχαχα!!!!!

Εγω εχω από χθες τρομερή καουρα, και γενικά δεν είχα ιδιαίτερα μέχρι τώρα, εχθες πάντως με το ζόρι κοιμήθηκα.... Ήπια λίγο κρύο γάλα και μετά έστρωσα... Σήμερα αγχώνομαι λίγο γιατί είμαι τελείως μόνη με τον μικρό, τώρα τον κοιμισα ευτυχώς θα ξαπλώσω καμία ώρα.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

1 hour ago, Irini123 είπε:

Εγω στο κρεβάτι δεν κάθησα καθόλου!! Ειχα τις απλες Οδηγίες "οχι σκύψιμο, βάρος, λαϊκή και σεξ" κι απλα καθε βραδυ εβαζα προγεστερόνη κολπικα μεχρι κ την Κυριακή που μας πέρασε!! Κι εγω φοβάμαι να σου πω την αλήθεια και δεν κάνω πολλά αλλα εχθες που μιλησα με τη γιατρό μου γτ εβγαλα κατι περίεργα υγρά οταν της το είπα η απάντηση της ηταν "τωρα που μπηκες στο μήνα βγάλε οτι θέλεις ακομη και το μωρό μην αγχώνεσαι τωρα τελειώσαμε" οπότε ηρέμησα κάπως!!( αυτα που εβγαλα ηταν λογο της αλοιφής καθαρισματα)

Κι εμένα στην αρχή αυτά μου είπε απλά στον μήνα πάνω μειώθηκε και άλλο και εκεί μου είπε κάτσε και λίγο κρεβάτι.. και η αλήθεια είναι ότι όταν καθόμουν σε καρέκλα πονούσα... Και επειδή η αδερφή μου πριν ένα χρόνο είχε άσχημη εγκυμοσύνη με νοσηλεία σε νοσοκομείο και πολύ  ταλαιπωρία για παρόμοιο λόγο προτίμησα να κάτσω ξάπλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!

1 hour ago, Nicol_ είπε:

Κοριτσακια συγνωμη που πεταγομαι ετσι απροσκλητη στο θεμα σας αλλα μιλατε για ενα θεμα που ενδιαφερει και ειπα να σας ρωτησω..Αυτες τις συσπασεις που αναφερετε,το πετρωμα της κοιλιας και δυσφορια εγω το εχω γενικα εδω και αρκετο καιρο (το εχω ξαναγραψει). Πετρωνει ολη η κοιλια μου ειδικα το βραδυ αλλα καμια φορα και σποραδικα μεσα στη μερα.Εχω ρωτησει αρκετες φορες το γιατρο μου αλλα ειναι παντα καθησυχαστικος.Ο τραχηλος μου πριν 2 εβδομαδες που πηγα σοτ γιατρο ηταν μια χαρα.

Εσεις ειχατε απο τοσο νωρις τετοιες συσπασεις? Γιατι βλεπω οτι ολες ειστε κοντα στο μηνα σας ενω εγω εχω ακομα.. Υπαρχει περιπτωση απο τις συσπασεις ο τραχηλος να εξαλειφθει?Δεν θα ειχα και πονο? Εχω πολυ καλο γιατρο και πιστευω θα μου ελεγε αν ειναι να ανησυχησω αλλα μου κανει και εντυπωση που τις εχω απο τοσο νωρις

Κι εμένα πετρώνε ήδη από την εβδομάδα που είσαι εσύ κυρίως όταν καθόμουν περιεργα και πίεζα την κοιλιά μου η όταν κουραζομουνα. Το είχα πει στον γιατρό μου και μου είπε ότι μας ενδιαφέρει να μην έχουν συχνότητα. Και να φανταστείς ότι εγώ είχα και κοντό τράχηλο.

πρίν από 50 λεπτά , kathyv25 είπε:

Νομίζω ότι την σύσπαση θα την καταλάβεις γιατί ακόμα και αν δεν πονάει είναι δυσάρεστη η αίσθηση και πιάνει όλη την κοιλιά όχι ένα μικρό βουναλακι μόνο...

• Μου αρέσει 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

Λιγες ωρες εχω να μπω χαμος απο πληροφοριες!Ολες ομως ετοιμαζομαστε βλεπω παμε καλα απο συσπασεις!εγω γυρισα απ το γιατρο 2.800 η μπεμπα κατι μαγουλα για ζουπιγμα, την αγαπαω ηδη!! πολλες συσπασεις κοριτσια εποδινες μου λεει να μη ξεκινησω περπατημα τελικα γιατι με βλεπει να γενναω κ καλο ειναι να κλεισω κ την 37!δεν μ κοιταξε παντως τραχηλο μ πε κ μενα οτι πλεον δεν μας ενδιαφερει αν εχει κοντυνει,τωρα μονο χρονομετρω συσπασεις κ να μην μειωθει η κινητικοτητα!

• Μου αρέσει 4

7We5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...