Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 8 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κοριτσια εχει παθει καμια συσπασεις μαζεμενες δηλαδη τωρα ειχα σε μια ωρα καμια 10αρια αλλα δεν πηγαν βαθμιαια οπως μ χει πει ο γιατρος οτι ειναι στη γεννα δηλαδη πρωτα μισαωρο μετα τεταρτο κτλ κατευθειαν ημουν ολη μερα κομπλε κ τωρα απανοτες....φοβαμαι λιγο...

Μπαίνεις στον 9ο καλέ.θα σου κόψει και το μαγνήσιο αν παίρνεις.το πολυ πολυ  να γεννήσεις σε λίγες μέρες.προχτες είχα ανά 10 λεπτά σε μια ώρα με πόνο αρκετό μέχρι τη μέση και ο γιατρός μου πε πολυ ωραία.τωρα τις θέλουμε.και μου κόψει και το μαγνήσιο.μη τρομάζεις.μπαινεις στη τελική ευθεία 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αγάπη αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ πριν λίγο καιρό και μου αύξησε το μαγνήσιο, μου έδωσε κολπικά υποθέτα και τοκολυτικα... Μίλα με τον γιατρό σου.... Γενικά έχεις θέμα με. Τον τραχηλο??? 

Οχι παρολες τις συσπασεις απο τον 6ο ο τραχηλος παντα καλος ηταν σταθερος.θα παρω τηλ γαμωτο εχω αυριο ραντεβου κ ελεγα να μη ξεκινησω απο τωρα τα ωωχ γιατρε γενναω τον εχω ζαλισει.εσενα ηταν ετσι απανοτες για 1 ωρα κ μετα ηρεμησες η συνεχισαν ??

7We5p3.png

Just now, Anastasia_paris είπε:

Μου είπε δεν θέλουμε κάτι απρόοπτο, θέλουμε να φτάσουμε την ημερομηνία μας οπότε και δεν τα κόβουμε νωρίτερα.... Μη χάσουμε και την εφημερία και τρέχω στο ιπποκράτειο, δεν θα το αντέξω!!!! Κατά τα άλλα καλά, άρχισε να στρώνει και ο μικρός, τον έχω άρρωστο με αντιβίωση δεν θυμάμαι αν το ανέφερα αλλά πάμε πολύ καλύτερα!!! Όχι παστίτσιο ακόμη δεν μου εκανε, τώρα που το λες, δε ντράπηκα!!!! μου το θύμησες τωρα θα ζητήσω την Κυριακή!!!!! 

40 αιματοκριτη πωπωωωω μαγουλάκια κοκκινααααααα

Καλε ολοκληρη κοκκινη ειμαι σαν τους τουριστες που ερχονται διακοπες το καλοκαιρι και σε μια ωριτσα εχουν γινει σαν καρπουζακια χαχαχαχα. 

Ακομα να στο φτιαξει?? Καταλαβα, ακομα ερχεται δηλαδη, στο δρομο ειναι χαχαχαχα

Ναι θυμαμαι που ειχες πει για τον μικρο σου, αλλα ειναι στην αναρρωση τωρα οποτε ολα καλα. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , loyloy είπε:

Μπαίνεις στον 9ο καλέ.θα σου κόψει και το μαγνήσιο αν παίρνεις.το πολυ πολυ  να γεννήσεις σε λίγες μέρες.προχτες είχα ανά 10 λεπτά σε μια ώρα με πόνο αρκετό μέχρι τη μέση και ο γιατρός μου πε πολυ ωραία.τωρα τις θέλουμε.και μου κόψει και το μαγνήσιο.μη τρομάζεις.μπαινεις στη τελική ευθεία 

Ουυυφ τις χρονομετρω τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως φτασω σε σημειο γεννας κ δε το χω καταλαβει γιατι πως εφτασα να χω ανα δεκαλεπτο ενω ολη μερα τιποτα σχεδον!!!

7We5p3.png

πρίν από 14 λεπτά , Dimitra K είπε:

Οχι παρολες τις συσπασεις απο τον 6ο ο τραχηλος παντα καλος ηταν σταθερος.θα παρω τηλ γαμωτο εχω αυριο ραντεβου κ ελεγα να μη ξεκινησω απο τωρα τα ωωχ γιατρε γενναω τον εχω ζαλισει.εσενα ηταν ετσι απανοτες για 1 ωρα κ μετα ηρεμησες η συνεχισαν ??

Καταρχήν μην αγχώνεσαι, φτάσαμε στο τέλος οπότε τα θέλουμε. Και κάτι τέτοια!!!! Εμενα ξεκίνησαν αρχές του 8ου και δεν τα θέλαμε γι αυτό πλακωθηκα στα χάπια.... Είχα συνέχεια όλη τη μέρα, όχι μόνο για μια ώρα... Και ξαναειχα 2 μέρες μετά παρότι ήδη κάναμε θεραπεία... Οι γιατροί ειναι για να τους ενοχλούμε!!!φυσικα και να τον πάρεις τηλέφωνο!!! Ξάπλωσε ξεκουρασου χαλάρωσε, φτάνουμε στο τέλος!!! 

πρίν από 16 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλε ολοκληρη κοκκινη ειμαι σαν τους τουριστες που ερχονται διακοπες το καλοκαιρι και σε μια ωριτσα εχουν γινει σαν καρπουζακια χαχαχαχα. 

Ακομα να στο φτιαξει?? Καταλαβα, ακομα ερχεται δηλαδη, στο δρομο ειναι χαχαχαχα

Ναι θυμαμαι που ειχες πει για τον μικρο σου, αλλα ειναι στην αναρρωση τωρα οποτε ολα καλα. 

Χάχαχαχα σφιζεις από υγεία σα να λέμε!!!!! Εμένα στα κανονικά μου και έφτανε το πολύ 32, οποτε είμαι πολύ ευχαριστημένη με το 28,29!!!!

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Ουυυφ τις χρονομετρω τωρα το μονο που φοβαμαι ειναι μηπως φτασω σε σημειο γεννας κ δε το χω καταλαβει γιατι πως εφτασα να χω ανα δεκαλεπτο ενω ολη μερα τιποτα σχεδον!!!

Δημητρα συνεχιζουν οι συσπασεις? 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

1 hour ago, Dimitra K είπε:

Δήμητρα μου έχω από τον 4ο τέτοιες συσπάσεις.μεχρι και στον πόνο είχα βλανταξεθ στο Κλαμα 4 μερών.μεχρι και βολταρεν υποθετο που είπε ο γιατρός να ηρεμήσω από το πόνο.καο από τότε όλο συσπάσεις και έτσι φουλ Μαγνησια. Τώρα μου μπήκα στον 9ο μου τα κόψε και με ξεκίνησε και περπάτημα για να βοηθήσουμε να μαλακώσει ο τράχηλος.Απ'οτι καταλαβαίνεις τις θέλουμε τις συσπασεις τώρα.Ειναι προετοιμασία του τοκετού.

Πάντως επειδή έχεις αγχωθεί πολύ πάρε το γιατρό σου να σε καθησυχάσει. 

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;  Επειδή είμαι και πρωταρα,  πως τις καταλαβαίνετε τις συσπάσεις?  Διάβασα ότι είναι σαν σφιξιμο της κοιλιάς με πόνο αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοούν. Εγώ γενικά έχω ένα τράβηγμα και ελαφρύ μούδιασμα ψηλά στην κοιλιά κάτω από το στήθος όταν κουράζομαι ή όταν καθο μαι πολύ ωρα καθιστή και δεν βολεύομαι. Σημερα είχα και πονακια χαμηλά.  Για πείτε μου οι πιο εμπειρες! 

U9Tvp2.png

πρίν από 5 λεπτά , kathyv25 είπε:

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;  Επειδή είμαι και πρωταρα,  πως τις καταλαβαίνετε τις συσπάσεις?  Διάβασα ότι είναι σαν σφιξιμο της κοιλιάς με πόνο αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι καταλαβαίνω τι εννοούν. Εγώ γενικά έχω ένα τράβηγμα και ελαφρύ μούδιασμα ψηλά στην κοιλιά κάτω από το στήθος όταν κουράζομαι ή όταν καθο μαι πολύ ωρα καθιστή και δεν βολεύομαι. Σημερα είχα και πονακια χαμηλά.  Για πείτε μου οι πιο εμπειρες! 

Πετρωνει η κοιλιά.γινεται πολύ σκληρή και τσίτα το δέρμα.νομιζω θα σκάσει.καποιες φορές νιώθω και πόνους περιόδους με τη σύσπαση.τωρα Τελευταία με πιάνει και πόνος μέχρι πίσω στη μέση.

Διαφημίσεις

Κοριτσια πηρα τηλ γιατι με επιασε κ δοιαρια και τα ειδα ολα,καπου ειχα διαβασει οτι ειναι κ αυτο σημαδι.Πηρα τη μαια βασικα κ μου πε οτι οι συσπασεις γεννας δε προκειται να σου κανουν τοσο μεγαλα κενα οπως τωρα δηλαδη που εχει περασει 1:30 ωρα χωρις,οσο πανε κ κορυφωνοντε .οποτε ηρεμησα λιγο κ μ ειοε ομως να τις καταγραφω γιατι ισως τις επομενες μερες κορυφωθουν...Παναγια μ πλησιαζει η ωρα

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

πρίν από 3 λεπτά , Dimitra K είπε:

Κοριτσια πηρα τηλ γιατι με επιασε κ δοιαρια και τα ειδα ολα,καπου ειχα διαβασει οτι ειναι κ αυτο σημαδι.Πηρα τη μαια βασικα κ μου πε οτι οι συσπασεις γεννας δε προκειται να σου κανουν τοσο μεγαλα κενα οπως τωρα δηλαδη που εχει περασει 1:30 ωρα χωρις,οσο πανε κ κορυφωνοντε .οποτε ηρεμησα λιγο κ μ ειοε ομως να τις καταγραφω γιατι ισως τις επομενες μερες κορυφωθουν...Παναγια μ πλησιαζει η ωρα

Καλέ μην τρομάζεις, στον μηνα σου είσαι, τι πιο φυσιολογικό απ το να πλησιάζει η ώρα???? Καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο, ελπίζω να ηρεμησες λίγο.... Όντως οι συσπάσεις τις γέννας όσο πάνε και αυξανονται, δεν ελλατωννονται!!! Όλα θα είναι μια χαρά μην ανησυχεις!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 9 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλέ μην τρομάζεις, στον μηνα σου είσαι, τι πιο φυσιολογικό απ το να πλησιάζει η ώρα???? Καλά έκανες και πήρες τηλέφωνο, ελπίζω να ηρεμησες λίγο.... Όντως οι συσπάσεις τις γέννας όσο πάνε και αυξανονται, δεν ελλατωννονται!!! Όλα θα είναι μια χαρά μην ανησυχεις!!!! 

Αναστασια μ σ ευχαριστω πολυ,ειμαι λιγο ανχωδης το ξερω οτι τωρα στο μηνα αυτο ολα αυτα ειναι φυσιολογικα αλλα φοβαμαι μηπως υποτιμησω καποια ενοχληση κ τρεχω κ δε φτανω για Αθηνα,εσυ εχεις ξαναγεννησει κ εχεις μια ιδεα!!Θα πεσω για υπνο μηπως δε τι σκεφτομαι κ ηρεμησω

7We5p3.png

Κορίτσια να μαι κ εγω!!!  Επιτελους γύρισα σπιτάκι μου....!! Βρέχει βέβαια... Ρομαντζαδα.....! Σήμερα ηταν μεγαλη η μερα.  !!!! Δυστυχώς δεν ήπιαμε το καφεδάκι μας @Anastasia_paris ..αλλα την τετάρτη θελω να πιστεύω μαζι με τον καρδιοτοκογραφο θα πιούμε...!!!! 

Νομίζω οτι σε λιγο θα ισιωσω το κορμί μ..Αφού πρώτα φάω ραβανί της πεθεράς μου!!! Αααχχχ.....! 

Καλημερα αγαπες! Λοιπον εγω πηγα χτες στο γιατρο! 3 κιλα η μπεμπα και ολα καλα! Εγω ειχα παλι συσπασεις και μας ειπε να αποφασισουμε ποια μερα θελουμε να μπουμε! Τωρα τον πηρα και του ειπα για Κυριακη τελικα που κλεινουμε τις 38 εβδομαδες και μου ειπε να παω και αυριο παλι να δει! Αυτα απο μενα!

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...