Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσιαααα!! 

Καλε, ανεβειτε λιγο, γιατι μου ειστε πεσμενες??? !! Ειναι βεβαια κ οι ορμονες στη μεση. Αλλα να σκεφτεστε οτι εμεις ειμαστε καλα, τα μωρακια μας καλα, ερχονται γιορτουλες, για να ανεβει λιγο η διαθεση μας!!!! 

Εγω ειμαι καλα, χαλαρωνω στο σπιτι βαζοντας απανωτα πλυντηρια σημερα που εβγαλε ηλιο εδω αθηνα μπας και στεγνωσουν ποτε και περιμενω και γω πως κ πως να παω στο γιατρο τη Δευτερα να βγαλω τον πεσσο!! Μονο αυτο σκεφτομαι! 

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου τι κανετε???? Εμείς κάναμε το πρώτο. Μας καρδιοτοκογραφημα σήμερα, ζορίστηκα πολύ, είχα παραπάνω "βεντούζες" πάνω μου λόγω των διδύμων, δεν έκαναν και καλή επαφή και έπρεπε ο συζυγος να κρατάει με το χέρι του για να μην χάνετε ο παλμός, τραγικό???? Δημόσιο τι να πεις!!!! Αυτό το ανάσκελα με πέθανε, είχε ανέβει και ο μικρός τέρμα πάνω και με πίεζε, μου έκοβε την ανάσα.... 

Βρεθηκαμε και με την @Cath3rine, γνωριστήκαμε από κοντά αλλά δυστυχώς δεν ήπιαμε καφεδάκι γιατί άργησε πολύ το ραντεβού της κι εγώ έπρεπε να φύγω!!!! Την άλλη Τετάρτη όμως θα έχουμε μαζί καρδιοτοκογραφο οπότε σίγουρα θα πιούμε καφε!!!! 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, kathyv25 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Τι ωραία που γνωριστήκατε! Μπράβο! 

Εγώ σήμερα είχα πονακια χαμηλά και στη μέση αλλά ξαπλωνοντας όλα οκ! 

Ξεκούραση κορίτσι, ξαπλωνε όσο περισσότερο μπορείς μέσα στη μέρα!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kathyv25 είπε:

Από ξάπλα άλλο τίποτα χα χα χα χα! Και τώρα πάλι ξάπλα είμαι! 19 μέρες μου μείνανε κορίτσια πέρασε ο καιρός! 

Απίστευτο μου φαίνεται! 

Εμένα 18 αν τα υπολόγισα σωστά χαχαχαχαχαχα!!!!! Πραγματικά σαν ψέματα δεν είναι???? Απ τη μια λες αντε να βγουν να μην ποναμε κλπ και από την άλλη λες, ναι αλλά μετά τι?????? Χαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Ακριβώς αυτό! Σαν ψέματα!

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες η ζυγαριά ανέβηκε 2 κιλά μαζεμένα και έφτασα στα 15 αλλά λέω τώρα αστο χεστο τι να κανω χαχαχαχα. ... 

Δε βαριέσαι θα φύγουν μετά! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

1 hour ago, kathyv25 είπε:

Ακριβώς αυτό! Σαν ψέματα!

Λοιπόν τις τελευταίες μέρες η ζυγαριά ανέβηκε 2 κιλά μαζεμένα και έφτασα στα 15 αλλά λέω τώρα αστο χεστο τι να κανω χαχαχαχα. ... 

Δε βαριέσαι θα φύγουν μετά! 

Ναι καλε τι αγχωνεσαι??? Θα τα παρουμε σε μποϊ θα λεμε χαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου τι κανετε???? Εμείς κάναμε το πρώτο. Μας καρδιοτοκογραφημα σήμερα, ζορίστηκα πολύ, είχα παραπάνω "βεντούζες" πάνω μου λόγω των διδύμων, δεν έκαναν και καλή επαφή και έπρεπε ο συζυγος να κρατάει με το χέρι του για να μην χάνετε ο παλμός, τραγικό???? Δημόσιο τι να πεις!!!! Αυτό το ανάσκελα με πέθανε, είχε ανέβει και ο μικρός τέρμα πάνω και με πίεζε, μου έκοβε την ανάσα.... 

Βρεθηκαμε και με την @Cath3rine, γνωριστήκαμε από κοντά αλλά δυστυχώς δεν ήπιαμε καφεδάκι γιατί άργησε πολύ το ραντεβού της κι εγώ έπρεπε να φύγω!!!! Την άλλη Τετάρτη όμως θα έχουμε μαζί καρδιοτοκογραφο οπότε σίγουρα θα πιούμε καφε!!!! 

Αααα ωστε ετσι σουρτουκιτσεεες. Κανονιζετε ραντεβουδακιααα εεε??? Ειχες καμια συσπαση? Τι ελεγε ο καρδιοτοκογραφος?

• Χαχα 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , nanoula90 είπε:

Ναι καλε τι αγχωνεσαι??? Θα τα παρουμε σε μποϊ θα λεμε χαχαχαχα

Αααα ωστε ετσι σουρτουκιτσεεες. Κανονιζετε ραντεβουδακιααα εεε??? Ειχες καμια συσπαση? Τι ελεγε ο καρδιοτοκογραφος?

Χάχαχαχα ωωωωω ναι καιρός ήταν να βρεθούμε πόσο καιρό το λέμε!!!!! Για το καρδιοτοκογραφημα το μόνο που μου είπαν είναι ένα "εξαιρετικο, μπορείτε να φύγετε"!!!!! Δε λένε και πολλα πολλά.... Οι παλμοί που βλέπαμε με τον άντρα μου κατά τη διάρκεια κυμαίνονταν κατά μέσο όρο στο 148-152 και μόνο μια φορά ο μικρός έκανε ένα 170, βασικά δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, είναι καλά???? Συσπάσεις καθόλου, και μου είπε η γιατρός μου μετά που μιλήσαμε ότι θα σταματήσω τα γκλοπιρ 3 μέρες πριν την εισαγωγή για να μην έχουμε απρόοπτα... Τα υποθέτα μέχρι τελευταία μέρα όπως και το μαγνήσιο... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Κοριτσια εχει παθει καμια συσπασεις μαζεμενες δηλαδη τωρα ειχα σε μια ωρα καμια 10αρια αλλα δεν πηγαν βαθμιαια οπως μ χει πει ο γιατρος οτι ειναι στη γεννα δηλαδη πρωτα μισαωρο μετα τεταρτο κτλ κατευθειαν ημουν ολη μερα κομπλε κ τωρα απανοτες....φοβαμαι λιγο...

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Dimitra K είπε:

Κοριτσια εχει παθει καμια συσπασεις μαζεμενες δηλαδη τωρα ειχα σε μια ωρα καμια 10αρια αλλα δεν πηγαν βαθμιαια οπως μ χει πει ο γιατρος οτι ειναι στη γεννα δηλαδη πρωτα μισαωρο μετα τεταρτο κτλ κατευθειαν ημουν ολη μερα κομπλε κ τωρα απανοτες....φοβαμαι λιγο...

Αγάπη αυτό ακριβώς είχα πάθει κι εγώ πριν λίγο καιρό και μου αύξησε το μαγνήσιο, μου έδωσε κολπικά υποθέτα και τοκολυτικα... Μίλα με τον γιατρό σου.... Γενικά έχεις θέμα με. Τον τραχηλο??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Χάχαχαχα ωωωωω ναι καιρός ήταν να βρεθούμε πόσο καιρό το λέμε!!!!! Για το καρδιοτοκογραφημα το μόνο που μου είπαν είναι ένα "εξαιρετικο, μπορείτε να φύγετε"!!!!! Δε λένε και πολλα πολλά.... Οι παλμοί που βλέπαμε με τον άντρα μου κατά τη διάρκεια κυμαίνονταν κατά μέσο όρο στο 148-152 και μόνο μια φορά ο μικρός έκανε ένα 170, βασικά δεν ξέρω τι σημαίνουν όλα αυτά, είναι καλά???? Συσπάσεις καθόλου, και μου είπε η γιατρός μου μετά που μιλήσαμε ότι θα σταματήσω τα γκλοπιρ 3 μέρες πριν την εισαγωγή για να μην έχουμε απρόοπτα... Τα υποθέτα μέχρι τελευταία μέρα όπως και το μαγνήσιο... 

Ααντε. Εμενα μου πε σιγα σιγα τα κοβουμε ολα. Και τα υποθετα και τα κανονικα. Εκτος απο τις βιταμινες που απο αυτες μονο ασβεστιο παιρνω. Απο σιδηρο εχω φουλ απο μονη μου. Αιματοκριτης ακατεβατος 40 οποτε δεν παιρνω. 

Κατα τ αλλα πως πας? Σε περιποιουνται οι γονεις? Παστιτσιο εκανε η μαμα ή ακομα στο δρομο ειναι και ερχεται??? Χαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitra K είπε:

Εγω ειχα εχω κ θα εχω τετοιες.....αλλα δεν γεννησα ακομα εφτασα να εχω ανα 2λεπτα 100αρες π ειναι για γεννα.....

Αλλα δεν ξερω κατα ποσο πιανομαι γιατι ειμαι πονεμενη ιστορια με τις συσπασεις!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Dimitra K είπε:

Το χα παθει εγω  κοριτσι μου αλλα νωρις, κοντα στον 5ο μηνα! Παρε καλυτερα ενα τηλ τον γιατρο σου και εννοειται να μη φοβασαι! 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ααντε. Εμενα μου πε σιγα σιγα τα κοβουμε ολα. Και τα υποθετα και τα κανονικα. Εκτος απο τις βιταμινες που απο αυτες μονο ασβεστιο παιρνω. Απο σιδηρο εχω φουλ απο μονη μου. Αιματοκριτης ακατεβατος 40 οποτε δεν παιρνω. 

Κατα τ αλλα πως πας? Σε περιποιουνται οι γονεις? Παστιτσιο εκανε η μαμα ή ακομα στο δρομο ειναι και ερχεται??? Χαχαχα

Μου είπε δεν θέλουμε κάτι απρόοπτο, θέλουμε να φτάσουμε την ημερομηνία μας οπότε και δεν τα κόβουμε νωρίτερα.... Μη χάσουμε και την εφημερία και τρέχω στο ιπποκράτειο, δεν θα το αντέξω!!!! Κατά τα άλλα καλά, άρχισε να στρώνει και ο μικρός, τον έχω άρρωστο με αντιβίωση δεν θυμάμαι αν το ανέφερα αλλά πάμε πολύ καλύτερα!!! Όχι παστίτσιο ακόμη δεν μου εκανε, τώρα που το λες, δε ντράπηκα!!!! μου το θύμησες τωρα θα ζητήσω την Κυριακή!!!!! 

40 αιματοκριτη πωπωωωω μαγουλάκια κοκκινααααααα

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...