Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα τα φτυσα... Το πρωί πήγα στο mall μόνο και μόνο για να πάρω σουτιέν θηλασμού και τελικά δεν βρήκα στο νούμερο μου αλλά χαζεψα μαγαζιά ρε κορίτσια... Πώς θέλω να ψωνίσω ρουχα ρε κορίτσια!!! Και τελικά το πήραμέσω ίντερνετ από τα hm που έχει δωρεάν μεταφορικά...Πήρα και ένα χριστουγεννιάτικο σετακι για τον μπέμπη να χει και αυτός κατι να φορέσει στο Ρεβεγιόν!!!!

Και το απόγευμα είπα να στολίσω!!! Πιο κουτουρου δεν έχω ξαναστολισει!!! Αλλά κουράστηκα και ήθελα να τελειώνω!!!

Εσείς στολισατε;

Από πού πήρες το χριστουγεννιάτικο για το μωρό?θα πάω και εγώ τη Πέμπτη για βόλτα!! !Εμείς στολισαμε το Σάββατο που μπήκα και στον 9ο!!!! 

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Κορίτσια τι κάνετε; Εγώ σήμερα τα φτυσα... Το πρωί πήγα στο mall μόνο και μόνο για να πάρω σουτιέν θηλασμού και τελικά δεν βρήκα στο νούμερο μου αλλά χαζεψα μαγαζιά ρε κορίτσια... Πώς θέλω να ψωνίσω ρουχα ρε κορίτσια!!! Και τελικά το πήραμέσω ίντερνετ από τα hm που έχει δωρεάν μεταφορικά...Πήρα και ένα χριστουγεννιάτικο σετακι για τον μπέμπη να χει και αυτός κατι να φορέσει στο Ρεβεγιόν!!!!

Και το απόγευμα είπα να στολίσω!!! Πιο κουτουρου δεν έχω ξαναστολισει!!! Αλλά κουράστηκα και ήθελα να τελειώνω!!!

Εσείς στολισατε;

Ναιιιιι στολίσαμε... Τι πήρες στον μπέμπη;;; κ εγω θέλω να του παρω ενα φορμάκι.. Δεν έχω καταλήξει όμως σε τι..... Χαχαχαχα

πρίν από 35 λεπτά , loyloy είπε:

Από πού πήρες το χριστουγεννιάτικο για το μωρό?θα πάω και εγώ τη Πέμπτη για βόλτα!! !Εμείς στολισαμε το Σάββατο που μπήκα και στον 9ο!!!! 

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ναιιιιι στολίσαμε... Τι πήρες στον μπέμπη;;; κ εγω θέλω να του παρω ενα φορμάκι.. Δεν έχω καταλήξει όμως σε τι..... Χαχαχαχα

Από τα hm το πήρα ένα σετακι είναι φορμακι με παντελονάκι και σκουφάκι! Και είναι unisex!!!

• Μου αρέσει 1

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 5 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Από τα hm το πήρα ένα σετακι είναι φορμακι με παντελονάκι και σκουφάκι! Και είναι unisex!!!

Ειχα δει καποια εκεί ωραια... Πρέπει να κυκλοφορήσω στα μαγαζιά και παλι......!!! 

• Μου αρέσει 1

Αχ τι ωραια μπαινουμε στο κλιμα των πιο ωραιων Χριστουγεννων της ζωης μας!κ γω περιμενω πεμπτη να με δει ο γιατρος να δει τραχηλους κτλ για να κανω ταρζανιες κ να στολισω!εχω συγκρατηθει παρα πολυ...

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Α Ωραία!! !!!!θα κοιτάξω μήπως του το πάρω κι Εγώ!! !!!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Natasoula85 είπε:

Εσείς στολισατε;

Αχ και εγώ από τα h&m παράγγειλα χτες! Έχει πολύ ωραία σχέδια! Εγώ έβαλα τον άντρα μου και στόλισε δεν την παλευα. ... Δύο τρία στολίδια έβαλα για το καλό  χαχαχαχ! Ωραία είναι να χαζεύεις βιτρίνες καλά έκανες! 

• Μου αρέσει 1

U9Tvp2.png

Καλημεραααααα!!!!! Είμαι στο Παπαγεωργίου ήρθα για το καρδιοτοκογραφημα, με στείλανε να φάω πρώτα και μετά. Να το κάνω χιχιχιχι!!!!! Φιλενάδα σε περιμενωωωω @Cath3rine

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Καλημεραααααα!!!!! Είμαι στο Παπαγεωργίου ήρθα για το καρδιοτοκογραφημα, με στείλανε να φάω πρώτα και μετά. Να το κάνω χιχιχιχι!!!!! Φιλενάδα σε περιμενωωωω @Cath3rine

Αυτά είναι... Σε στέλνουν κ για φαγητό!!! Χαχαχαχα ειμαστε πολυ μπροστά λεμε... Χαχαχαχα φιλενάδα σιγα σιγα ετοιμάζομαι κ εγω κ σου έρχομαι...  :) εβγαλε κ ήλιο...!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;

Ειδα πτι τα πρώτα μωρακια της παρέας μας ήρθαν!Μπραβο κορίτσια μου!Να σας ζήσουν τα μωρακια!Γερα και τυχερά!

@ΒαλεντιναΧρηστος κι εσυ έτοιμη Ε;Με το καλοοοοο!Τελεια νέα!

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά!Γιατι είναι και πολλά!Χιχιχιχι

Εμεις είμαστε καλά,πριν 2 εβδομάδες είχα τρομερούς πόνου,πήγα στον γιατρό και μου είπε ξάπλα,γιατί η μπουμπου έχει κατέβει πολύ!Τουλαχιστον να μπούμε στον μήνα μας!Αυριο ευτυχώς μπαίνω στην 36η εβδομάδα.Αν όλα πάνε καλά,μπαίνω 5/12 προγραμματισμένη καισαρικη!Η μπουμπου είναι 2600,και είναι μια χαρά!Αλλα κάθε κλωτσιά εμένα με τρελενει στον πόνο.

• Μου αρέσει 1

gCo4p3.png

Καλημέρα Μανούλες!τι κανετε;;

Βλέπω χριστουγεννιάτικες ετοιμασιες!!Γιουπι!!

Κ εμεις έχουμε σκουφάκι κ φορμάκι αγιο Βασιλητικο!!Πηρα μόνο στον μεγάλο μου μπομοιρα στολή για να τους έχω ιδιους!!

Πηγα κ εγω στον γιατρο..σχεδόν 34εβδ..αγχωθηκα...η αληθεια είναι αυτη..μικρούλης μου βγαίνει κ μένα ο μπέμπης..1800ηταν...Αναμένω σαν τρελη την αλλη βδομαδα που ξαναέχω ραντεβου.

Απο πονάκια πως τα πάτε;;Εχω έχω ενοχλήσεις χαμηλά στη κοιλιά...κ έναν μόνιμο πονο δεξιά..οταν περπατάω..αναπνέω..κ στους γοφούς σε σημείο που πηγαίνω κουτσαίνοντας ειδικα αν ξαπλώσω πολύ ωρα...

Την αλλη βδομάδα που μπαίνω στον μήνα μου θα ετοιμάσω τη βαλίτσα μου:)

23 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Μόλις γύρισα από τον υπέρηχο. Καλά είναι το μωρό μας είπε ο γιατρος. Το βάρος κορίτσια 1900.. δεν ξέρω μικρούλα είναι μάλλον! Τώρα διανυω 33η εβδομάδα. Εσείς τι λέτε για το βάρος; Ποσό είναι το όριο ασφαλείας αν γεννηθεί τώρα;; Κάπου διάβασα τα 2 κιλά.. Την Παρασκευή θα πάω στο γιατρό μου κ θα μιλήσουμε.

Sun ρωτησα τον ντοκ μου.λεει κάτω απο 2κιλο μπαίνουν θερμοκιτιδα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Eleutheria2012 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου!Τι κάνετε;

Ειδα πτι τα πρώτα μωρακια της παρέας μας ήρθαν!Μπραβο κορίτσια μου!Να σας ζήσουν τα μωρακια!Γερα και τυχερά!

@ΒαλεντιναΧρηστος κι εσυ έτοιμη Ε;Με το καλοοοοο!Τελεια νέα!

Σας διάβασα λίγο στα πεταχτά!Γιατι είναι και πολλά!Χιχιχιχι

Εμεις είμαστε καλά,πριν 2 εβδομάδες είχα τρομερούς πόνου,πήγα στον γιατρό και μου είπε ξάπλα,γιατί η μπουμπου έχει κατέβει πολύ!Τουλαχιστον να μπούμε στον μήνα μας!Αυριο ευτυχώς μπαίνω στην 36η εβδομάδα.Αν όλα πάνε καλά,μπαίνω 5/12 προγραμματισμένη καισαρικη!Η μπουμπου είναι 2600,και είναι μια χαρά!Αλλα κάθε κλωτσιά εμένα με τρελενει στον πόνο.

Ετοιμη ναιιι αναμενουμε!!!! Ξαπλα οσο μπορω να μπω στον μηνα μ σε 3μερες!!

Τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα και απο μενα! Εγω δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα! Ουτε να φαω τπτ ηθελα! Με το ζορι εφαγα μια φρυγανια για να μη κανω καμια υπογλυκαιμια! Τα βαρεθηκα ολα, δε παει τπτ κατω! Εχω αγχωθει κιολας που πλησιαζει η μερα! Δεν εχω και κανεναν να τα συζητησω! Το βραδυ εχω γιατρο να δουμε σε τι κατασταση ειμαι και να κανονισουμε το ραντεβου της Παρασκευης! Τωρα εκανα και λιγες δουλειες μπας και ξεχαστω! Αυτα...

Καλημέρα κ από εμένα. Κ εγώ δεν είμαι στα καλύτερα μου σήμερα. Ξύπνησα βαριά έχω κ πονάκια από χθες βράδι. Κ εγώ περιμένω να πάω την Παρασκευή στο γιατρό για να προγραμματίσουμε τα περαιτέρω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...