Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 32 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Γεια σου @boukitsa123 !! Εγω εχω μια κορουλα 16 μηνων :-) ευτυχως δεν εχω εμετους κ πολλα συμπτωματα.. ολα καλα μεχρι στιγμης ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν σαν να μην ημουν εγκυος..ηταν τοσο ηρεμη ..:-) 

Κοριτσια εγω εχω δευτερο ραντεβου τη Πεμπτη στις 19:30 ! Ολες μαζι ! Δεν σας εγραψα γιατι ειχε λιγες μυξουλες η μικρη μου κ μας ταλαιπωρησε καπως αυτες τις μερες οποτε δεν ειχα χρονο να σας γραψω..

Έχουμε μαζευτεί πολλές κοπέλες οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ενα πινακάκι :-) πώς το φτιάχνουμε; Με ΠΗΤ; :-)

Πρώτο ραντεβού 18:00 2ο 18:30 3ο 19:30 4ο 20:00 .κορίτσια καμία στις 19:00 έχει?

Περαστικά για τη μικρή σου!!!!!!!

Λογικά με Πητ θα το φτιάξουμε.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 47 λεπτά , Sweetalecia είπε:

Γεια σου @boukitsa123 !! Εγω εχω μια κορουλα 16 μηνων :-) ευτυχως δεν εχω εμετους κ πολλα συμπτωματα.. ολα καλα μεχρι στιγμης ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν σαν να μην ημουν εγκυος..ηταν τοσο ηρεμη ..:-) 

Κοριτσια εγω εχω δευτερο ραντεβου τη Πεμπτη στις 19:30 ! Ολες μαζι ! Δεν σας εγραψα γιατι ειχε λιγες μυξουλες η μικρη μου κ μας ταλαιπωρησε καπως αυτες τις μερες οποτε δεν ειχα χρονο να σας γραψω..

Έχουμε μαζευτεί πολλές κοπέλες οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ενα πινακάκι :-) πώς το φτιάχνουμε; Με ΠΗΤ; :-)

Περαστικά στη μικρή σου!

Κορίτσια, αύριο περιμένουμε τα νέα σας!!! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Ioio είπε:

Περαστικά στη μικρή σου!

Κορίτσια, αύριο περιμένουμε τα νέα σας!!! 

Ευχαριστώ πολύ !! Με τετοιο καιρο μία βροχή μία ζέστη πώς να μην συναχωθούμε; Χαχα πολλά φιλιά σε όλες κ καλό βραδάκυ ! Η υπνηλια μας καλεί..:-) 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κι εγώ αύριο έχω πρώτο ραντεβού για να δούμε έχω πολλή αγωνία κορίτσια εμένα ακόμα δεν το ξέρει κανείς εκτός από τον άντρα μου γιατί δεν θα χαρούν και πολύ που θέλω και τρίτο παιδάκι. Εμένα με νοιάζει να κρατήσω ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μου και έτσι κι αλλιώς την προίκα του καρότσι κλπ τα έχω ήδη. Πόσες περιμένετε το πρώτο σας; 

• Μου αρέσει 2

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

πρίν από 48 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κι εγώ αύριο έχω πρώτο ραντεβού για να δούμε έχω πολλή αγωνία κορίτσια εμένα ακόμα δεν το ξέρει κανείς εκτός από τον άντρα μου γιατί δεν θα χαρούν και πολύ που θέλω και τρίτο παιδάκι. Εμένα με νοιάζει να κρατήσω ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά μου και έτσι κι αλλιώς την προίκα του καρότσι κλπ τα έχω ήδη. Πόσες περιμένετε το πρώτο σας; 

Καλημέρα! Για μένα είναι το πρώτο!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Το πρώτο μου και ανυπομονώ.σιγουρα Θέλω και 2ο να είναι κοντά και οτ αν ξεπεταχτουν και ένα 3ο θα ήταν υπέροχο.

Για να ανακεφαλαιοσουμε.αυριο ραντεβού @loyloy @noni90  @Cath3rine  @Sweetalecia  @boukitsa123 .Καλά νέα να έχουμε κορίτσια και δυνατές καρδούλες.

• Μου αρέσει 3

15 ώρες πρίν, Sweetalecia είπε:

Τι πινακακι?

boS9p3.png

9 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Εμένα είναι το δεύτερο. Σε θαυμάζω που αντέχεις να αναλάβεις την ευθύνη και ενός τρίτου, χωρίς τα δύο πρώτα να είναι και τόσο μεγάλα! 

Αλήθεια ή πρώτη πώς δέχτηκε τον ερχομό του δεύτερου; Πώς την προετοιμασες; Κορίτσια, με απασχολεί τώρα τελευταία, σκέφτομαι ότι και η "μεγάλη" μου, θα είναι μωρό όταν έρθει το αδερφάκι της.

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Το πρώτο μου και ανυπομονώ.σιγουρα Θέλω και 2ο να είναι κοντά και οτ αν ξεπεταχτουν και ένα 3ο θα ήταν υπέροχο.

Για να ανακεφαλαιοσουμε.αυριο ραντεβού @loyloy @noni90  @Cath3rine  @Sweetalecia  @boukitsa123 .Καλά νέα να έχουμε κορίτσια και δυνατές καρδούλες.

Εφτασε επιτέλους η μερα...!!!! Η πρωτη είμαι;;; μια χαρά!!!! Αντε με το καλο ολες μας ν ακούσουμε καρδούλες δυνατές!!!! 

@boukitsa123κι εμενα το πρωτο μ είναι!!!!! Και περιμένω με ανυπομονησία κ μπορω να πω είμαι πολυ συγκρατημένη....! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 55 λεπτά , Ioio είπε:

Εμένα είναι το δεύτερο. Σε θαυμάζω που αντέχεις να αναλάβεις την ευθύνη και ενός τρίτου, χωρίς τα δύο πρώτα να είναι και τόσο μεγάλα! 

Αλήθεια ή πρώτη πώς δέχτηκε τον ερχομό του δεύτερου; Πώς την προετοιμασες; Κορίτσια, με απασχολεί τώρα τελευταία, σκέφτομαι ότι και η "μεγάλη" μου, θα είναι μωρό όταν έρθει το αδερφάκι της.

Θα χρειαστείς λίγη βοήθεια λογικά.σκεψου να αλλάζεις 2 μωρα.και να τα κανει ς μπάνιο.στην αρχή θα δυσκολευτείς μετά πιστεύω θα βρεις τους ρυθμούς σου.γερα να είναι και τα δύο Και θα θα τα καταφέρεις ολ α.

Κορίτσια Θέλω μπακλαβαδακια.

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ioio είπε:

Και εγω την ιδια αγωνια εχω βρε κοριτσια. Πώς θα το αντιμετωπισει η μικρη μου που ειναι τωρα 16 μηνων. Θα ειναι περιπου 2 χρονων οταν με το καλο ερθει το νεο μπεμπακι. Εχω ανχος στο να την προετοιμασω οσο πιο καλα μπορω..κ δεν ξερω σε τόσο μικρή ηλικια πώς της το εξηγεις..αν κ το καθε τριπτυχο μαμας - μωρων ειναι διαφορετικό..θα δουμε..

• Μου αρέσει 1

Βρε σεις απο νεύρα πως πάτε;;;εγώ χαλια...νευράκια τσαταλάκια για τις παλιές, με όλους, με τον άντρα μου ειδικά!!!ενω στην πρώτη εγκυμοσύνη τίποτα ΖΕΝ μέσα στην ευτυχία ήμουν!!

πρίν από 10 λεπτά , elep είπε:

Βρε σεις απο νεύρα πως πάτε;;;εγώ χαλια...νευράκια τσαταλάκια για τις παλιές, με όλους, με τον άντρα μου ειδικά!!!ενω στην πρώτη εγκυμοσύνη τίποτα ΖΕΝ μέσα στην ευτυχία ήμουν!!

Χαχαχαχαχαχαχα.ειμαξ με τις μέρες μου.αλλες μέρες γκρίνια και νεύρα πολλα , άλλες μέρες νιώθω τόσο πολύ κουρασμένη χωρίς να κάνω τπτ που Ούτε για νεύρα Δεν έχω αντοχή.

πρίν από 34 λεπτά , elep είπε:

Χμμμ καλη ερώτηση... Θα συμφωνήσω με την @loyloy ποτε έτσι  .πότε αλλιως...αλλα οχινσε υπερβολικό βαθμό.. Νομιζω είναι καλα ακομα!απλα με νευριάζουν εμενα τα συμπτώματα πχ μια καποια ανακατωσούρα... Τ οτι δεν μπορω να βολευτώ να κοιμηθώ κ δεν ξεκουράζομαι... Τετοια.... 

2 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Θα χρειαστείς λίγη βοήθεια λογικά.σκεψου να αλλάζεις 2 μωρα.και να τα κανει ς μπάνιο.στην αρχή θα δυσκολευτείς μετά πιστεύω θα βρεις τους ρυθμούς σου.γερα να είναι και τα δύο Και θα θα τα καταφέρεις ολ α.

Κορίτσια Θέλω μπακλαβαδακια.

Μπακλαβαδακια;;; κατσε να πω τον άντρα μ να φτιάξει χιχιχιχιχ

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Χμμμ καλη ερώτηση... Θα συμφωνήσω με την @loyloy ποτε έτσι  .πότε αλλιως...αλλα οχινσε υπερβολικό βαθμό.. Νομιζω είναι καλα ακομα!απλα με νευριάζουν εμενα τα συμπτώματα πχ μια καποια ανακατωσούρα... Τ οτι δεν μπορω να βολευτώ να κοιμηθώ κ δεν ξεκουράζομαι... Τετοια.... 

Μπακλαβαδακια;;; κατσε να πω τον άντρα μ να φτιάξει χιχιχιχιχ

Εγω τον έστειλα να μου φέρει χιχιχιχιχιχι.Ο δικός σου μαγειρεύει? Ζηλευωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...