Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ωωω Καλά με τη χώνεψη έχω θέμα τώρα με την εγκυμοσύνη.τις προάλλες έφαγα κι εγω πατατάκια και μου έκαναν καουρες σε άσχημο βαθμό και δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ.ελπιζω να μη σε πιάσουν και σένα.

Αστα να πάνε.. Δεν ξανατρωω πατατακια για τους επόμενους μηνες... Τελος.. Χτες έφαγα κ ηταν πολυ δυσκολο το βράδυ! 

3 ώρες πρίν, noni90 είπε:

Εγω Πεμπτη στις 18.30!

Περιμενουμε τελεια νεα την Πεμπτη!

Αααα εγω κοριτσια την πέμπτη στις 18:00 ωρα χαχαχα ολες μαζι... Αντε ν ακουσουμε καρδούλα!!!!! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αστα να πάνε.. Δεν ξανατρωω πατατακια για τους επόμενους μηνες... Τελος.. Χτες έφαγα κ ηταν πολυ δυσκολο το βράδυ! 

Αααα εγω κοριτσια την πέμπτη στις 18:00 ωρα χαχαχα ολες μαζι... Αντε ν ακουσουμε καρδούλα!!!!! 

Στο πα.εγω δεν κοιμήθηκα από τις καουρες όλη νύχτα τις προαλλες.ουτε Εγώ εγώ θα ξαναφαω.Και εσύ Πέμπτη Ε?ωραία. Μακάρι ολ α τα σποράκια να είναι Καλά!! !!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , loyloy είπε:

Στο πα.εγω δεν κοιμήθηκα από τις καουρες όλη νύχτα τις προαλλες.ουτε Εγώ εγώ θα ξαναφαω.Και εσύ Πέμπτη Ε?ωραία. Μακάρι ολ α τα σποράκια να είναι Καλά!! !!!!!!

Ολα θα πάνε καλα κ θα τ ακούσουμε!!!!! Ναι ναι πέμπτη είναι η μερα μας... Σημερα τι καλο έφτιαξες;; 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 15 λεπτά , Cath3rine είπε:

Ολα θα πάνε καλα κ θα τ ακούσουμε!!!!! Ναι ναι πέμπτη είναι η μερα μας... Σημερα τι καλο έφτιαξες;; 

μπιφτεκακια έψησα και πιλάφι. Αλλά έφαγα λίγο.ανακατευομουν.εσυ?

πρίν από 58 λεπτά , loyloy είπε:

μπιφτεκακια έψησα και πιλάφι. Αλλά έφαγα λίγο.ανακατευομουν.εσυ?

Εφτιαξα πατάτες γιαχνί.... Κι ομολογω. Ηταν πεντανόστιμα!!!! Εφαγα κάμποσο ..τωρα θελει χώνεψη χαχαχαα

Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι χάλια: τρώω ελάχιστα, πολλούς εμετούς, δεν μπορώ να πιω νερό κλπ... αλλά από ψυχολογία είμαι Super! Εγώ είδα το σποράκι μου την Παρασκευή που ήμουν 8 εβδ και 6 ημερών και μου είπε ότι ιατρικά δεν υπάρχει λόγος να με δει πάρα σε 3 εβδομάδες. Οπότε η ζωή κυλάει.... αλλά ρε κορίτσια όταν είμαι μια φίλη έγκυος λέω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός έφτασε να γεννήσει. .. εμένα δεν μου περνάν οι μέρες...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 31 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι χάλια: τρώω ελάχιστα, πολλούς εμετούς, δεν μπορώ να πιω νερό κλπ... αλλά από ψυχολογία είμαι Super! Εγώ είδα το σποράκι μου την Παρασκευή που ήμουν 8 εβδ και 6 ημερών και μου είπε ότι ιατρικά δεν υπάρχει λόγος να με δει πάρα σε 3 εβδομάδες. Οπότε η ζωή κυλάει.... αλλά ρε κορίτσια όταν είμαι μια φίλη έγκυος λέω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός έφτασε να γεννήσει. .. εμένα δεν μου περνάν οι μέρες...

Πες τα χρυσόστομη!με τίποτα δεν περνάνε οι μέρες παρόλο που δεν είναι το πρώτο μου και παρόλο που έχω ένα ζουζούνι να κυνηγάω όοοοολη μέρα....κι εγώ πολύ ναυτία...την παρασκευή έχουμε επόμενο ραντεβού που θα είμαι 9+3 λογικά....

• Μου αρέσει 4

πρίν από 45 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Αχ απόλαυσε το κοπέλα μου.Σε καταλαβαίνω.Νιωθω ότι εχει παγώσει ο χρόνος.ακριβως το ίδιο.δεν δουλεύω κιόλας και οτ αν ασχολούμαι με τις δουλειές του σπιτιού αν με πιάνουν πονακια σταματάω και πάλι καναπέ. 

• Μου αρέσει 3

Ουφ. Τουλάχιστον δεν είμαι μόνη... Μόλις τελείωσα με εμετούλη και διάρροια (ούτε γαστρεντερίτιδα να είχα! ) και ηρέμησα σχετικά, οπότε θα την πεσω για ύπνο. Ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε. Φιλάκια σε όλες. Καληνύχτα :)

πρίν από 5 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Ουφ. Τουλάχιστον δεν είμαι μόνη... Μόλις τελείωσα με εμετούλη και διάρροια (ούτε γαστρεντερίτιδα να είχα! ) και ηρέμησα σχετικά, οπότε θα την πεσω για ύπνο. Ευτυχώς ο μικρός κοιμήθηκε. Φιλάκια σε όλες. Καληνύχτα :)

Καλή ξεκούραση!!!!!Φιλάκια!!!! :):)

• Μου αρέσει 1

On 5/6/2018 at 1:38 ΜΜ, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία μετράω τις ώρες στην κυριολεξία πόσες έχετε ήδη παιδάκια και τι ηλικίες; 

Κορίτσια υπνηλία έχετε; 

Γεια σου @boukitsa123 !! Εγω εχω μια κορουλα 16 μηνων :-) ευτυχως δεν εχω εμετους κ πολλα συμπτωματα.. ολα καλα μεχρι στιγμης ! Στην πρωτη εγκυμοσυνη ηταν σαν να μην ημουν εγκυος..ηταν τοσο ηρεμη ..:-) 

10 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Κορίτσια έκλεισα ραντεβου τη Πέμπτη το βράδυ στις 8 να δω το σπορι  μου.

Κοριτσια εγω εχω δευτερο ραντεβου τη Πεμπτη στις 19:30 ! Ολες μαζι ! Δεν σας εγραψα γιατι ειχε λιγες μυξουλες η μικρη μου κ μας ταλαιπωρησε καπως αυτες τις μερες οποτε δεν ειχα χρονο να σας γραψω..

On 5/7/2018 at 11:44 ΠΜ, boukitsa123 είπε:

Καλημέρα κορίτσια πόσες είμαστε να φτιάξουμε πινακάκι; 

@loyloy εγώ λίγο δουλειές να κάνω ή να σηκώσω τα μικρά με σφάζει η μέση αυτά δεν τα είχα στην παλλινδρομη έχετε σκεφτεί που θα γεννησετε με το καλό; Εγώ στο Έλενα πρώτα ο Θεός αυτή τη φορά. 

Και πολλές ημικρανίες λες και είμαι πρώτη φορά έγκυος ένα πράγμα :shock:

Έχουμε μαζευτεί πολλές κοπέλες οπότε μπορούμε να φτιάξουμε ενα πινακάκι :-) πώς το φτιάχνουμε; Με ΠΗΤ; :-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...