Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα ειναι αλλα ειναι τρομακτικες οι συσπασεις σε νιωθω.εγω κανω σιγουρα καθε μερα απο 3 μεχρι 10 συσπασεις κ μου χει δωσει μονο διπλασιο μαγνησιο αλλα φαινεται να κανει δουλεια.Παντως λενε οτι οι συσπασεις απο τωρα βοηθανε κ θα εχουμε πιο ευκολο τοκετο!!

Συμφωνω απολυτα στο οτι βοηθανε στον τοκετο εχει εξασκηθει καλα η μητρα λενε.....

3; μπραβοοο τπτ εμενα απο 10κ πανω καθε μερα αντε μπορει καποια μερα να κανω 8 αλλα πολλη σπανια!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Κοιτα κ μενα τωρα μειωθηκαν με το μαγνησιο κ σταματησα κ απ τη δουλεια.αλλα κανω τις βλακειουλες μου με πιανει ενα ντελιριο να καθαρισω το σπιτι κ αμεσως τσουπ συσπαση.ο αντρας μ λεει κατσε κατω το σπιτι ειναι πεντακαθαρο αλλα ειναι τοσες δουλειες που δεν τις βλεπει!!

Ο γιατρος μου το τονισε υπομονη 2 βδομαδες να μπω στο μηνα μ κ μετα ας κανω κ γενικη στο σπιτι.Λογικα ειναι πολυ σημαντικες οι 36 εβδομαδες!!

7We5p3.png

πρίν από 1 λεπτό , Dimitra K είπε:

Κοιτα κ μενα τωρα μειωθηκαν με το μαγνησιο κ σταματησα κ απ τη δουλεια.αλλα κανω τις βλακειουλες μου με πιανει ενα ντελιριο να καθαρισω το σπιτι κ αμεσως τσουπ συσπαση.ο αντρας μ λεει κατσε κατω το σπιτι ειναι πεντακαθαρο αλλα ειναι τοσες δουλειες που δεν τις βλεπει!!

Αχ αυτό το λάθος που κάνουμε όλες.... Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ κορίτσι μου, το ξέρω... Όμως τι έχει περισσότερο αξία, για σκέψου???? Ένα καθαρό σπίτι ή μια υγιής και τελειομηνη εγκυμοσύνη????? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 4 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ο γιατρος μου το τονισε υπομονη 2 βδομαδες να μπω στο μηνα μ κ μετα ας κανω κ γενικη στο σπιτι.Λογικα ειναι πολυ σημαντικες οι 36 εβδομαδες!!

Εννοειται οτι ειναι σημαντικες οι 36.....εμεις στοχευουμε στην 35 π ειναι σαν την 36....προσπαθουμε τουλαχιστον! Εχει ο Θεος ξερει τι κανει!!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αχ αυτό το λάθος που κάνουμε όλες.... Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ κορίτσι μου, το ξέρω... Όμως τι έχει περισσότερο αξία, για σκέψου???? Ένα καθαρό σπίτι ή μια υγιής και τελειομηνη εγκυμοσύνη????? 

Εννοειται πανω απ ολα η υγεια μας κ των μωρων μας αλλα μπαινω στο πειρασμο ξεκιναω μια δουλεια κ τα παραταω γιατι νιωθω οτι κανω βλακεια.ειδικα τη μερα που εφτιαξα το δωματιο της μπεμπας τα χρειαστηκα μετα πονουσα σαν περιοδο κ ελεγα τι εκανα !!!

7We5p3.png

@Anastasia_paris ελπιζω να πανε ολα καλα! Να ηρεμησεις και αυριο θα δεις ολα θα ειναι οκ!

Εγω κοριτσια ευτυχως τις τελειωσα τις δουλειες! Το Σαββατο λογικα αν και ειναι λιγο νωρις θα στρωσω κιολας γιατι ειμαι ηδη στην 36 εβδομαδα και δε θελω να το αφησω τελευταια στιγμη! Την Παρασκευη μπαινω στο μηνα μου! Και γω πολλες φορες εκανα βαριες δουλειες και μετα πονουσα και ελεγα τι βλακειες κανεις αλλα δυστυχως δεν εχω κανενα να με βοηθησει σε τπτ! Ευτυχως συσπασεις ακομα δεν εχω καταλαβει!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@Anastasia_paris ελπιζω να πανε ολα καλα! Να ηρεμησεις και αυριο θα δεις ολα θα ειναι οκ!

Εγω κοριτσια ευτυχως τις τελειωσα τις δουλειες! Το Σαββατο λογικα αν και ειναι λιγο νωρις θα στρωσω κιολας γιατι ειμαι ηδη στην 36 εβδομαδα και δε θελω να το αφησω τελευταια στιγμη! Την Παρασκευη μπαινω στο μηνα μου! Και γω πολλες φορες εκανα βαριες δουλειες και μετα πονουσα και ελεγα τι βλακειες κανεις αλλα δυστυχως δεν εχω κανενα να με βοηθησει σε τπτ! Ευτυχως συσπασεις ακομα δεν εχω καταλαβει!

Αντε θα κανεις ποδαρικο βλεπω εγω στην ομαδουλα μας!!! Με τοοο καλοοο!!!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

@Diavolitsa σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου, όλα θα πάνε καλά το πιστεύω.... Αχ αντε με το καλό, να αρχίσουμε τα ευχάριστα σιγά σιγά!!!!

@ΒαλεντιναΧρηστος ρε κορίτσι δε βάζεις το πινακακι, καιρό έχουμε να το δούμε!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 21 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Πωπω καλε εσυ εφτασεεες!! Κ γω μισοεστρωσα. Περιμενω να μου ρθει το ενα απο τα δυο χαλια που αγορασα. Και μετα τις 16 νοεμβρη στολιζω δεντρακιιιι. Το μεθεπομενο σκ δηλαδη!!! Ανυπομωνω να στολισω. Με το καλο και θα σε περιμενουμε να μας πεις εννοειται την εμπειρια σου!!!!

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ......ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΦΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ....

@Karpouzaki35  ΠΗΤ 4/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Σεβη93            ΠΗΤ 5/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Diavolitsa        ΠΗΤ 9/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Ioio                  ΠΗΤ 10/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Έλσα1978        ΠΗΤ 14/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@loyloy               ΠΗΤ 15/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Sweetalecia     ΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Katerinaki... 11    ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Dimitra K            ΠΗΤ 19/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ 

@Vagia1985         ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Kristi00              ΠΗΤ 20/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Eleutheria2012   ΠΗΤ 21/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Cath3rine           ΠΗΤ 19/12 ΑΓΟΡΑΚΙ   

@sunshine83        ΠΗΤ 23/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@ΒαλεντιναΧρηστος ΠΗΤ 23/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Eleni92               ΠΗΤ 25/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ

@Natasoula85      ΠΗΤ 25/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@Anastasia_parisΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

@noni90             ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@mitsaki90        ΠΗΤ 28/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@nanoula90       ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ

@zamia             ΠΗΤ 30/12 ΑΓΟΡΑΚΙ 

ΟΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕΕΕΕ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ:wub:

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 17 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ......ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΦΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΓΑΪΔΑΡΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΦΘΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ....

@Anastasia_parisΠΗΤ 15/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

Γλυκουλινι ειναι μωρέ. Χαχαχαχαχα!!!! Εγώ χρειάζομαι αλλαγή, 8 /12 τελικά!!!! Αν η @Diavolitsa φτάσει ακριβώς την πητ της, μάλλον εγώ θα κάνω ποδαρικό δεδομένου ότι τα άλλα 2 κορίτσια έχουν καιρό να εμφανιστούν.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

@Anastasia_parisΠΗΤ 8/12 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΓΟΡΑΚΙ

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 12 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Μπα δε θα φτασω! Στις 38 θα μπω με προκληση οποτε μεχρι τελος Νοεμβρη θα εχω γεννησει! Την Παρασκευη εχω ραντεβου με το γιατρο οποτε θα ξερω πιο σιγουρα!

Να μας πεις να αλλαξουμε το πινακακι.....!!!

Καλο βραδυ κοριτσακια μουυυ αυριο με υγεια!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...