Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , mariamik είπε:

Η Αληθεια είναι ότι εκανα 3 χειρουργια 2009 2011 2019 κανενας δεν μου ειπε κανε αμη ποτε μονη πηρα την απόφαση....ίσως αν μου λέγανε νωριτερα να ήτανε αλλιως τα πραγματα!!επίσης ο γιατρος στο τελευταιο χειρουργειο μου είπε ειναι όλα τελεια...και να πω την αληθεια μετά τις εξετάσεις όση γιατροι με ειδανε που της ειπα τι χειρουργια εχω κάνει και με ειδα μου ειπανε σου κανανε πολυ καλη δουλεια...αλλά αμη πατωμα fsh diaforvn timvn

Πιστεύω πως όλα θα αλλάξουν προς το καλύτερο και σε λίγο καιρό θα γίνεις μανούλα ❤️Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ και εύχομαι να έρθουν όλα όπως τα θέλεις 😊

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

@sun38 πως είσαι???? Σε σκεφτόμουν επειδή είχαμε τα ίδια συμπτώματα προχθές.....

Κοριτσια εγώ σήμερα πάλι αισθάνομαι τα ίδια, και χωρίς να κουνηθω απ το σπίτι αυτή τη φορά... Επίσης έχω πολλές συσπάσεις από χθες το βράδυ, δεν είναι πολύ επώδυνες αλλά μου προκαλούν τρομερή δυσφορία.... Πήρα μολις τη γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε να σταματήσω το ασβέστιο, και να παίρνω 6 μαγνησια τη μέρα, αλλιώς να πάρω το trofocard max, να πάρω και δύο ντεπον και να μην σηκωθώ απ το κρεβάτι.... Τι καλά..... 

Απο συσπασεις εγω να δεις παιρνω 8μαγνησια trofocard max την ημερα για το ασβεστιο το εχω ξανακουσει προκαλει συσπασεις....και ειμαι οσο πιο πολλη μπορω ξαπλα εννοειται....

Τι γινετε ολες οι μανουλες Δεκεμβριου ειμαστε τελεια...

Εγω κοριτσια σουτιεν θηλασμου μην πω ψεματα πηρα απο τα jumbo 4ευρω το ενα 3πηρα αλλα ειναι φοβερα κ τρομερα ανετα δεν το περιμεναααααα.....και βρακακια κ πυτζαμες και ρομπα και παντοφλες απο τα jumbo τα πηρα....μολις τα επλυνα και τα απλωσα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Απο συσπασεις εγω να δεις παιρνω 8μαγνησια trofocard max την ημερα για το ασβεστιο το εχω ξανακουσει προκαλει συσπασεις....και ειμαι οσο πιο πολλη μπορω ξαπλα εννοειται....

Τι γινετε ολες οι μανουλες Δεκεμβριου ειμαστε τελεια...

Εγω κοριτσια σουτιεν θηλασμου μην πω ψεματα πηρα απο τα jumbo 4ευρω το ενα 3πηρα αλλα ειναι φοβερα κ τρομερα ανετα δεν το περιμεναααααα.....και βρακακια κ πυτζαμες και ρομπα και παντοφλες απο τα jumbo τα πηρα....μολις τα επλυνα και τα απλωσα!!!

8 ε???? Και μου φάνηκαν πολλά τα 6, τι να πεις!!!!! Μου κακοφάνηκε πολύ, δεν μπορώ να μενω στο κρεβάτι συνέχεια, έχω κι ένα μικρο που με ζηταει, τις δουλειές τις γράφω κανονικά δεν το συζητώ.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

8 ε???? Και μου φάνηκαν πολλά τα 6, τι να πεις!!!!! Μου κακοφάνηκε πολύ, δεν μπορώ να μενω στο κρεβάτι συνέχεια, έχω κι ένα μικρο που με ζηταει, τις δουλειές τις γράφω κανονικά δεν το συζητώ.... 

Σε καταλαβαινω δεν παλευεται το κρεβατι....βγηκα την δευτερα για εξετασεις αιματος κ πηγα για καφε με την μαμα μου εκανα λες κ ειχα να βγω απο το σπιτι χροοοονιαααα κωσταλεξι σου λεωωω!!!

Λιγο υπομονη.... δεν εχεις κανεναν να ασχοληθει με τον μικρο;;; 

Ναι 8 παιρνω εδω και 8εβδομαδες.....ενω πριν επερνα 6 παντα για τα max μιλαω!!! Ασεεε....ντοπαρισμενη θα βγει η κορη μ τοσα χαπια!

• Μου αρέσει 1

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Φιλη μου γιατί έτσι;; υπομονη... Ξάπλωσε λιγο ξεκουράσου οσο προλαβαίνεις κ οσο μπορείς!αντε κ λιγο έμεινε! 

πρίν από 1 λεπτό , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Σε καταλαβαινω δεν παλευεται το κρεβατι....βγηκα την δευτερα για εξετασεις αιματος κ πηγα για καφε με την μαμα μου εκανα λες κ ειχα να βγω απο το σπιτι χροοοονιαααα κωσταλεξι σου λεωωω!!!

Λιγο υπομονη.... δεν εχεις κανεναν να ασχοληθει με τον μικρο;;; 

Ναι 8 παιρνω εδω και 8εβδομαδες.....ενω πριν επερνα 6 παντα για τα max μιλαω!!! Ασεεε....ντοπαρισμενη θα βγει η κορη μ τοσα χαπια!

Χάχαχαχα δεν παθαίνουν τίποτα τα θηριακια μας, μην αγχώνεσαι!!!! Κι εγώ λάθος το έγραψα πριν, 6 max μου είπε να πάρω.... Έχω τη μαμά μου για τον μικρό αλλά. Και πάλι, όταν. Το παιδί σε ζητάει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!!!! Θα μεταφέρουμε τα παιχνίδια πάνω στο κρεβάτι στην ανάγκη!!!! Να σε ρωτήσω, εσένα πως κατάλαβε ο γιατρός ότι έχεις πολλές συσπάσεις??? Από αυτά που του είπες η από υπέρηχο??? Μήπως σε έβαλαν καθόλου στον καρδιοτοκογραφο??? 

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Φιλη μου γιατί έτσι;; υπομονη... Ξάπλωσε λιγο ξεκουράσου οσο προλαβαίνεις κ οσο μπορείς!αντε κ λιγο έμεινε! 

Ελα ρε φιλενάδα, άσε από χθες το βράδυ που σταματήσαμε να μιλάμε πέρασα δύσκολα.... Τουλάχιστον πρόλαβα να κατέβω στο κέντρο για ψώνια που ήθελα!!!!! Θα δούμε πως θα πάει, δε μου είπε μέχρι τέλους ξάπλα, φαντάζομαι μια δυο μέρες να περάσουν οι πολλές συσπάσεις και μετά θα είμαι οκ... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Χάχαχαχα δεν παθαίνουν τίποτα τα θηριακια μας, μην αγχώνεσαι!!!! Κι εγώ λάθος το έγραψα πριν, 6 max μου είπε να πάρω.... Έχω τη μαμά μου για τον μικρό αλλά. Και πάλι, όταν. Το παιδί σε ζητάει δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!!!! Θα μεταφέρουμε τα παιχνίδια πάνω στο κρεβάτι στην ανάγκη!!!! Να σε ρωτήσω, εσένα πως κατάλαβε ο γιατρός ότι έχεις πολλές συσπάσεις??? Από αυτά που του είπες η από υπέρηχο??? Μήπως σε έβαλαν καθόλου στον καρδιοτοκογραφο??? 

Καθε φορα με βαζει καρδιοτοκογραφο απο την 26η π ειδαμε συσπασεις αλλα τοτε δεν ηταν τοσο μεγαλες εφταναν μεχρι 25....με εβαλε κ πριν 10μερες παλι στον καρδιοτοκογραφο το φυσιολογικο ειναι απο 10 εως 17 μ ειπε αυτα π δεν ειναι συσπασεις εγω εκανα 3συσπασεις στο μισαωρο 70αρες κ τρομαξε ο καημενος μ ειπε ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα.... γιαυτο λεμε να φτασουμε 35η εβδομαδα! Μετα την 35η μ ειπε να ειμαι πιο ανετη κ στην 36η να κοψω το μαγνησιο αν φτασουμε εκει...

Εσενα δεν σε εχει βαλει στον καρδιοτοκογραφο καθολου;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 6 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Καθε φορα με βαζει καρδιοτοκογραφο απο την 26η π ειδαμε συσπασεις αλλα τοτε δεν ηταν τοσο μεγαλες εφταναν μεχρι 25....με εβαλε κ πριν 10μερες παλι στον καρδιοτοκογραφο το φυσιολογικο ειναι απο 10 εως 17 μ ειπε αυτα π δεν ειναι συσπασεις εγω εκανα 3συσπασεις στο μισαωρο 70αρες κ τρομαξε ο καημενος μ ειπε ξαπλα ξαπλα και παλι ξαπλα.... γιαυτο λεμε να φτασουμε 35η εβδομαδα! Μετα την 35η μ ειπε να ειμαι πιο ανετη κ στην 36η να κοψω το μαγνησιο αν φτασουμε εκει...

Εσενα δεν σε εχει βαλει στον καρδιοτοκογραφο καθολου;;;

Σορρυ που σε έκανα να τα ξαναγράψεις, τα έχεις ξαναπεί απλά δεν τα θυμομουν... Οχι ακόμη δεν μπήκα καρδιοτοκογραφο, γενικά αν δεν έχεις θέματα σε βάζουν μόνο όταν μπεις στον μήνα σου... Τώρα όμως που κατάλαβα ότι κάνω περισσότερες απ όσες πρέπει θα ζητήσω την άλλη βδομάδα στο νοσοκομειο να με βάλουν, δε νομίζω να μου πουν όχι.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 3 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Σορρυ που σε έκανα να τα ξαναγράψεις, τα έχεις ξαναπεί απλά δεν τα θυμομουν... Οχι ακόμη δεν μπήκα καρδιοτοκογραφο, γενικά αν δεν έχεις θέματα σε βάζουν μόνο όταν μπεις στον μήνα σου... Τώρα όμως που κατάλαβα ότι κάνω περισσότερες απ όσες πρέπει θα ζητήσω την άλλη βδομάδα στο νοσοκομειο να με βάλουν, δε νομίζω να μου πουν όχι.... 

Οχι ουτε εγω νομιζω να σου πουν οχι αν τους πεις οτι κανεις συσπασεις......δεν υπαρχει θεμα εδω ειμαστε να τα λεμε ξανα οταν χρειαζεται....εγω αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο αλλα επειδη με βαζει ο γιατρος μ στον καρδιοτογραφο εκει δεν τους εχω πει κατι κ δεν μ εχουν βαλει...εχω ενα τελευταιο ραντεβου με τον γιατρο μ 27τ μηνος κ μετα θα σταματησω θα πηγαινω μονο στο νοσοκομειο....φυσικα αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε....ποσο εβδομαδων εισαι;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Οχι ουτε εγω νομιζω να σου πουν οχι αν τους πεις οτι κανεις συσπασεις......δεν υπαρχει θεμα εδω ειμαστε να τα λεμε ξανα οταν χρειαζεται....εγω αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο αλλα επειδη με βαζει ο γιατρος μ στον καρδιοτογραφο εκει δεν τους εχω πει κατι κ δεν μ εχουν βαλει...εχω ενα τελευταιο ραντεβου με τον γιατρο μ 27τ μηνος κ μετα θα σταματησω θα πηγαινω μονο στο νοσοκομειο....φυσικα αν δεν εχω γεννησει μεχρι τοτε....ποσο εβδομαδων εισαι;;;

Εγω πηγαίνω μόνο στο νοσοκομείο, στο ιατρείο πηγαίνω μόνο αν υπάρχει λόγος και σήμερα δυστυχώς είναι εκτός Θεσσαλονίκης η γιατρός μου.... Σήμερα μπήκα στην 33η....έχω προγραμματισμένη καισαρική στις 8 Δεκέμβρη εκτός απροόπτου... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

@Anastasia_paris και @ΒαλεντιναΧρηστος ξεκουραση και ξεκουραση και ξεκουραση κοριτσια μου!! Τον φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα εμεινε!! Κ γω χθες μολις γυρισα απο τα ψωνια, ειχα παρα πολλα πονακια χαμηλα. Δεν ξερω τι ηταν, σαν σουβλιες δυνατες. Σημερα ειμαι καλυτερα. Λιγη υπομονη θα κανουμε ολες μας και ολα θα πανε τεεελειααα. Αλλα ξαπλα οσο γινεται. @Anastasia_paris εσενα ειναι και πιο δυσκολο, αλλα αγαπη η μητερα σου οσο μπορει να απασχολει τον μικρο. Μην τον σηκωνεις για αγκαλια και γενικα αν μπορεις καθιστη η ημιξαπλωτη να παιζετε κανενα παιχνιδακι για λιγο αφου σε ζηταει το γλυκο μου. Λιγο μας εμεινε κοριτσουδια μου!

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , nanoula90 είπε:

@Anastasia_paris και @ΒαλεντιναΧρηστος ξεκουραση και ξεκουραση και ξεκουραση κοριτσια μου!! Τον φαγαμε τον γαιδαρο η ουρα εμεινε!! Κ γω χθες μολις γυρισα απο τα ψωνια, ειχα παρα πολλα πονακια χαμηλα. Δεν ξερω τι ηταν, σαν σουβλιες δυνατες. Σημερα ειμαι καλυτερα. Λιγη υπομονη θα κανουμε ολες μας και ολα θα πανε τεεελειααα. Αλλα ξαπλα οσο γινεται. @Anastasia_paris εσενα ειναι και πιο δυσκολο, αλλα αγαπη η μητερα σου οσο μπορει να απασχολει τον μικρο. Μην τον σηκωνεις για αγκαλια και γενικα αν μπορεις καθιστη η ημιξαπλωτη να παιζετε κανενα παιχνιδακι για λιγο αφου σε ζηταει το γλυκο μου. Λιγο μας εμεινε κοριτσουδια μου!

Αγάπη αυτές οι σουβλιες με πιάνουν κι εμένα τελευταία, μεταξύ άλλων..... Υπομονή δεν μπορούμε να κανουμε τίποτα άλλο ένας μήνας έμεινε, για κάποιες ίσως και λιγότερο..... Αχ η μανούλα μου τα κάνει όλα αλλά κι εγώ θέλω να ασχολούμαι με τον μικρό, δεν μπορώ να τον αφήνω συνέχεια, αισθάνομαι τύψεις!!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούρια στην παρέα!  Καταρχήν εύχομαι σ όλες με το καλό τα μωράκια σας! Είμαι στην 33η εβδομάδα και χτες πήγα για υπέρηχο. Ο γιατρός μου είπε ότι δεν έβλεπε καλά το μωρό και με ρώτησε αν βάζω κρέμες για τις ραγαδες. Μου είπε να μην ξαναβάλω όταν είναι να κάνω υπέρηχο για μια βδομάδα. Γενικά δεν μπορούσε να μετρήσει καλά ζοριζοταν και ψιλοαγχώθηκα. Μου είπε ότι έχω μειωμενο αμνιακο υγρό και να το ξαναδούμε σε 10 μέρες. Επίσης μου είπε πως έχει πέσει λίγο ο ρυθμός ανάπτυξης ωστόσο μου εβγάλε το μωρό 2.100. Έχει καμιά σας παρόμοια εμπειρία? 

U9Tvp2.png

πρίν από 13 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Εγω πηγαίνω μόνο στο νοσοκομείο, στο ιατρείο πηγαίνω μόνο αν υπάρχει λόγος και σήμερα δυστυχώς είναι εκτός Θεσσαλονίκης η γιατρός μου.... Σήμερα μπήκα στην 33η....έχω προγραμματισμένη καισαρική στις 8 Δεκέμβρη εκτός απροόπτου... 

Ναι θυμαμαι π το εχεις ξαναπει.....δηλαδη εισαι 32κ1 σημερα;;; γιατι αλλλιως διανυεις την 34η κ οχι 33η!! Εγω ας πουμε ειμαι 33κ 3 διανυω την 34η....και να ξαπλωνεις πλαγια αριστερα κανουνε λιγοτερες συσπασεις σε αυτη τη σταση....

πρίν από 15 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ναι κοπελα μ υπομονη λιγο μας εμεινε ουτε η ουρα η φουντα απο την ουρα!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

2 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Ελα ρε φιλενάδα, άσε από χθες το βράδυ που σταματήσαμε να μιλάμε πέρασα δύσκολα.... Τουλάχιστον πρόλαβα να κατέβω στο κέντρο για ψώνια που ήθελα!!!!! Θα δούμε πως θα πάει, δε μου είπε μέχρι τέλους ξάπλα, φαντάζομαι μια δυο μέρες να περάσουν οι πολλές συσπάσεις και μετά θα είμαι οκ... 

Υπομονη.. Ευελπιστώ απο δω κ περα ουτε ενας πονος...! Πρόλαβες εκανες τα ψώνια σου κ εισαι κυρια.. Τα χεις ολα.. Απο δω κ περα μονο ξεκούραση οσο γίνεται κ υπομονη... Να ναι καλα η μανούλα σου!!!! Κι ολες οι μανούλες μας γτ αυτές τα περνάνε ολα χιχιχιχι  

1 ώρα πρίν, ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Ναι θυμαμαι π το εχεις ξαναπει.....δηλαδη εισαι 32κ1 σημερα;;; γιατι αλλλιως διανυεις την 34η κ οχι 33η!! Εγω ας πουμε ειμαι 33κ 3 διανυω την 34η....και να ξαπλωνεις πλαγια αριστερα κανουνε λιγοτερες συσπασεις σε αυτη τη σταση....

Ναι κοπελα μ υπομονη λιγο μας εμεινε ουτε η ουρα η φουντα απο την ουρα!!!

Είμαι 33 και 1, έχουμε 2 μέρες διαφορά!!! Ναι ξέρω είχα ένα επεισόδιο μέσα. Στο νοσοκομείο κάποια στιγμή και με ξάπλωσα αριστερά και μου είπαν όσο μπορώ να είμαι αριστερά για να ελευθερώνεται η φλέβα που αιματωνει την καρδιά.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...