Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , noni90 είπε:

Εγώ κάνω βόλτες στο σούπερ, ο σύζυγος ψωνίζει.... εγώ διαλέγω χαχαχα

Εγώ σήμερα θα πάω σε μια βάπτιση. Ξύπνησα το πρωί με το στήθος λίγο ξεπρησμενο κ μου ήρθε κάπως, ελπίζω να μην είναι κακό δείγμα αυτό... 

Τι κάνετε εσείς κορίτσια;; Πως θα περάσετε τη Κυριακή σας;

νονι μου για το στηθος ειναι τελειως φυσιολογικο. τα πρωινα ειδικα η μετα απο υπνο κ το στηθος κ η κοιλια ξεπρηζονται ειναι φυσικο ο οργανισμος προσαρμοζετε στις δοσεις ορμονων. το βραδυ κυριως θα βαραινει μετα παλι θα ξεπρηζετε κ παλι απτην αρχη. οποτε μην δινεις σημασια μεχρι το τελος του πρωτου τριμηνου κιολας θα σταματησει κ να ποναει κ να μεγαλωνει ειναι απολυτως φυσιολογικο. 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία μετράω τις ώρες στην κυριολεξία πόσες έχετε ήδη παιδάκια και τι ηλικίες; 

Κορίτσια υπνηλία έχετε; 

Χάρη σε σας ο κόσμος μου παίρνει χρώμα...

πρίν από 10 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Καλημέρα εγώ έχω ραντεβού την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία μετράω τις ώρες στην κυριολεξία πόσες έχετε ήδη παιδάκια και τι ηλικίες; 

Κορίτσια υπνηλία έχετε; 

Καλησπέρα κι από εμένα! Boukitsa σε ποια εβδομάδα εισαι; εγώ έχω έναν γιο 5 χρ. Υπνηλία τρελή... όπου και να με αφήσεις κοιμάμαι.  Όσο για την απαίσια ναυτία έχει γίνει φίλη μου καλή. Κι ο εμετούλης επίσης. Δοκίμασα αυτό το νερό με μαστίχα Χίου και με βοήθησε κάπως. Το λέω μήπως και βοηθηθεί καμιά μανούλα. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Έλσα1978 είπε:

Καλησπέρα κι από εμένα! Boukitsa σε ποια εβδομάδα εισαι; εγώ έχω έναν γιο 5 χρ. Υπνηλία τρελή... όπου και να με αφήσεις κοιμάμαι.  Όσο για την απαίσια ναυτία έχει γίνει φίλη μου καλή. Κι ο εμετούλης επίσης. Δοκίμασα αυτό το νερό με μαστίχα Χίου και με βοήθησε κάπως. Το λέω μήπως και βοηθηθεί καμιά μανούλα. 

Κορίτσι δεν ξέρω πόσο είμαι ακριβώς τώρα θα πάω στον πρώτο υπέρηχο υπολογίζω ότι είμαι κάπου 6 εβδομάδων να σου ζήσει το παιδάκι σου εμένα στις άλλες εγκυμοσύνες τίποτα δεν με έπιανε στον εμετό τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω εμετούς ή αναγούλες. Έχω ζαλάδα όμως και υπνηλία και πόνο στην μέση αν κάτσω όρθια πολύ ώρα. 

Και έχω πρηστεί και σαν πεπόνι πολύ κατακράτηση. 

πρίν από 38 λεπτά , boukitsa123 είπε:

Κορίτσι δεν ξέρω πόσο είμαι ακριβώς τώρα θα πάω στον πρώτο υπέρηχο υπολογίζω ότι είμαι κάπου 6 εβδομάδων να σου ζήσει το παιδάκι σου εμένα στις άλλες εγκυμοσύνες τίποτα δεν με έπιανε στον εμετό τώρα μέχρι στιγμής δεν έχω εμετούς ή αναγούλες. Έχω ζαλάδα όμως και υπνηλία και πόνο στην μέση αν κάτσω όρθια πολύ ώρα. 

Ου υπνηλία φουλ.ενω πάντα είχα πρόβλημα ύπνου πλέον κοιμάμαι όπου με βάλεις.για το πρήξιμο δεν το συζητώ.βεβαια εδ ω και 3 μέρες ρύθμισα το.κομματι της τουαλέτας επιτέλους και έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου.παιζει ρόλο κι αυτό.επιτελους ξανακουμπωσαν τα παντελόνια μου.

Πάντως με έχουν πιάσει φοβίες που επανήλθε αρκετά το σώμα μου και Έτσι λέω να πάω για έναν υπερυχο αυτή τη βδομάδα.με μια παλλινδρομη ιστορικό καταλαβαίνεις φοβάμαι. 

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, boukitsa123 είπε:

Με το καλό να πας στον γιατρό και να ακούσεις τα καλά τα νέα!  Τα άλλα σου παιδάκια πόσο ειναι; άσε κι εγώ έχω πρηστεί στο πρόσωπο ενώ στο σώμα αδυνάτισα από τους εμετούς και την αφαγία και νομίζω δείχνω κάπως παράξενη... χαχαχ 

• Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Έλσα1978 είπε:

Με το καλό να πας στον γιατρό και να ακούσεις τα καλά τα νέα!  Τα άλλα σου παιδάκια πόσο ειναι; άσε κι εγώ έχω πρηστεί στο πρόσωπο ενώ στο σώμα αδυνάτισα από τους εμετούς και την αφαγία και νομίζω δείχνω κάπως παράξενη... χαχαχ 

Δες τα τικερακια μου :)

9 ώρες πρίν, loyloy είπε:

Ου υπνηλία φουλ.ενω πάντα είχα πρόβλημα ύπνου πλέον κοιμάμαι όπου με βάλεις.για το πρήξιμο δεν το συζητώ.βεβαια εδ ω και 3 μέρες ρύθμισα το.κομματι της τουαλέτας επιτέλους και έχω επανέλθει στα φυσιολογικά μου.παιζει ρόλο κι αυτό.επιτελους ξανακουμπωσαν τα παντελόνια μου.

Πάντως με έχουν πιάσει φοβίες που επανήλθε αρκετά το σώμα μου και Έτσι λέω να πάω για έναν υπερυχο αυτή τη βδομάδα.με μια παλλινδρομη ιστορικό καταλαβαίνεις φοβάμαι. 

Παλλινδρομη εννοείς είχες κι εσύ; Γτ είχα κι εγώ πριν 4,5 μήνες τώρα βέβαια έχω άλλη ψυχολογία καμία σχέση με τότε. 

10 ώρες πρίν, boukitsa123 είπε:

Δες τα τικερακια μου :)

Παλλινδρομη εννοείς είχες κι εσύ; Γτ είχα κι εγώ πριν 4,5 μήνες τώρα βέβαια έχω άλλη ψυχολογία καμία σχέση με τότε. 

Ναι είχα πέρισυ τον Αύγουστο.στην 7η εβδομάδα.το είχαμε ακούσει κιόλας.δυσκολευτηκα πολύ να πάρω τα πάνω μου.και τώρα με το παραμικρό που ηρεμούν τα συμπτώματα μου αγχώνομαι μην έγινε πάλι το ίδιο.αντε να κλείσει το 1ο τρίμηνο να ηρεμήσω.παντως Σήμερα ξύπνησα χάλια με τάση για εμετό άσχημα. :):)

Καλημέρα κορίτσια πόσες είμαστε να φτιάξουμε πινακάκι; 

@loyloy εγώ λίγο δουλειές να κάνω ή να σηκώσω τα μικρά με σφάζει η μέση αυτά δεν τα είχα στην παλλινδρομη έχετε σκεφτεί που θα γεννησετε με το καλό; Εγώ στο Έλενα πρώτα ο Θεός αυτή τη φορά. 

Και πολλές ημικρανίες λες και είμαι πρώτη φορά έγκυος ένα πράγμα :shock:

καλώς ήρθαν τα νέα κορίτσια!!!Με το καλό κορίτσια μου!!!Τη Παρασκευή πήγαμε γιατρό και είδαμε το μικρό σποράκι μας!!! είμαι 8 εβδομάδων και 1!!! 13,7 χιλιοστά 172 παλμούς και ήταν φανταστικό αυτό που είδαμε!!!Ευτυχώς καθόλου αναγούλες και εμετούς ακόμα τουλάχιστον αλλά πολλές αϋπνίες γιατί δε μπορώ να βολευτώ στο κρεβάτι τι μαξιλάρια όλα τα έχω αλλά μπα!! Δε πειράζει όμως όπως λέει και ο γιατρός μας στον άντρα μου όσο την ακούς να παραπονιέται εσύ θα χαίρεσαι είναι όλα καλά!!

μπουκίτσα  τι εννοείς πινακάκι δε ξέρω!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ναι αμε να φτιάξουμε.αλλα Ποια αντεχει αντέχει να δει από την αρχή ποιες είμαστε και ημερομηνίες?Είμαστε ακόμα όλες σε περίεργη φάση.

Κορίτσια έχετε απέχθεια για κάποιες τροφές?Εγώ Μόνο στην ιδέα να φάω όσπρια Δεν αντέχω.ενω πριν τα έτρωγα.σημερα πχ έλεγα να κάνω φακές αλλά μόνο στην ιδέα ανακατεύομαι.ενω μια ελαφριά καρμποναρα θα την έτρωγα ευχάριστα.πιυ μάλλον εκε ι θα καταλήξω.μακαρονια ολικής κρέμα γάλακτος γαλοπούλα πιπεριά και τυράκι.γενικοτερα έχω μια τάση στα ζυμαρικά. 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 25 λεπτά , loyloy είπε:

Ναι αμε να φτιάξουμε.αλλα Ποια αντεχει αντέχει να δει από την αρχή ποιες είμαστε και ημερομηνίες?Είμαστε ακόμα όλες σε περίεργη φάση.

Κορίτσια έχετε απέχθεια για κάποιες τροφές?Εγώ Μόνο στην ιδέα να φάω όσπρια Δεν αντέχω.ενω πριν τα έτρωγα.σημερα πχ έλεγα να κάνω φακές αλλά μόνο στην ιδέα ανακατεύομαι.ενω μια ελαφριά καρμποναρα θα την έτρωγα ευχάριστα.πιυ μάλλον εκε ι θα καταλήξω.μακαρονια ολικής κρέμα γάλακτος γαλοπούλα πιπεριά και τυράκι.γενικοτερα έχω μια τάση στα ζυμαρικά. 

ΜΜΜ νόστιμο ακούγεται, εγώ πάλι ρεβύθια έκανα σήμερα, ξέχασα να τα ξαφρισω και μου έπεσαν βαριά. 

πρίν από 28 λεπτά , Ioio είπε:

ΜΜΜ νόστιμο ακούγεται, εγώ πάλι ρεβύθια έκανα σήμερα, ξέχασα να τα ξαφρισω και μου έπεσαν βαριά. 

Και μένα μου αρέσουν.το σκέφτομαι για αύριο.αλλα με πιάνει ένα κάτι Δεν ξέρω.τωρα αρχίζω να έχω τα θέματα με τα φαγητά.

Κορίτσια μου εμενα για λιγο σταμάτησαν τα συμπτώματα... Κ σήμερα σαν να εχω ζαλαδες... Κ χτες που βγηκα σουπερ μαρκετ με πονούσε λίγο κατω δεξια... Αλλα για πολυ λιγο... Ελπιζω να ναι φυσιολογικό !!!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...