Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Έτσι Κ αλλιώς γιατρός της  θα την κάνει την οποιαδήποτε εξέταση δεν θα την κάνει η μαμά της . Οπότε την γνώμη του κ την γνώση θα την λαβει. Μιλάμε για εξετάσεις γιατί όταν κάποιος πάει ανίδεος περνάνε μπορεί Κ 3-4 χρόνια με αποτυχίες Κ ο γιατρός δεν έχει προτείνει τίποτα ... Κ αν δεν ξέρεις δεν μπορείς Κ να ψάξεις... 

Σκέψου η κοπέλα λέει έχει κάνει ενδομητριωση από το 2009 Κ ο γιατρός της την έβαλε να κάνει εξετάσεις γονιμότητας ΑΜη μετα από 17 χρόνια .

Δηλαδή αν είχε βρεθεί πριν 10 χρόνια μία κοπέλα να της πει κάνε μια ΑΜΗ να απαντούσε δεν μου το έχει πει ο γιατρός μου? Θα είχε σωθεί 

Οι εξετάσεις διαφέρουν, άλλο να κάνει μια γυναίκα μια εξέταση αίματος και άλλο να μπει σε χειρουργείο.Το οποίο φυσικά κοστίζει κιολας.Ειπα και πριν,πως δεν είναι απαραίτητη η υστεροσκοπηση για όλες τις περιπτώσεις.Στη συγκεκριμένη περίπτωση,κάνει πολύ καλά που αλλάζει γιατρό,γιατί εκ του αποτελέσματος φάνηκε πως αυτός που είχε είτε δεν ασχολήθηκε όπως θα πρεπε,είτε ήταν επικίνδυνος(δυστυχώς υπάρχουν κ αυτοί).Εμενα αυτό που μου φαίνεται παράλογο,είναι να πάει στο γιατρό με ετοιμη λίστα επεμβατικών εξετάσεων,επειδή το διάβασε στο φόρουμ.Ειναι έξτρα άγχος και φυσικά το κόστος είναι πολύ μεγαλύτερο κ επίσης δεν χρειάζονται όλες αυτές οι εξετάσεις για όλες τις περιπτώσεις

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Πωπωωωω και το παστίτσιο ωραίο όμως χάχαχαχα!!!! Αν σας αρέσουν τέτοιες γεύσεις να σε στείλω τη συνταγή είναι πανεύκολο και πεντανοστιμο!!!! 

Εμενα νομιζω θα μ αρέσει..! Δεν ΄εχω ξαναφάει... Αλλα μ φανηκε εντυπωσιακό κ νόστιμο!!! Κ το παστιτσιο καλο είναι.. Ενα απο τα αγαπημένα του αντρα μου!είπα να τον περιποιηθω! 

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , Cath3rine είπε:

Εμενα νομιζω θα μ αρέσει..! Δεν ΄εχω ξαναφάει... Αλλα μ φανηκε εντυπωσιακό κ νόστιμο!!! Κ το παστιτσιο καλο είναι.. Ενα απο τα αγαπημένα του αντρα μου!είπα να τον περιποιηθω! 

Αχ μωρε κανετε ζουζουνιτσες εε? Χαχαχα. Να περνατε ομορφα φιλη μου!! Πολυ χαρηκα με τα νεα σας. Επιτελους να το ζησετε μαζι απο δω και περα. Κ μιας και ειναι και ζαχαροπλαστης πες του να ετοιμασει τι γλυκα θα κερασετε στο μαιευτηριο, μη νομιζει οτι θα τη βγαλει λαδι χαχαχα. Α! Και ενα προφιτερολ για μενα παρακαλω χεχεχε

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 25 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ μωρε κανετε ζουζουνιτσες εε? Χαχαχα. Να περνατε ομορφα φιλη μου!! Πολυ χαρηκα με τα νεα σας. Επιτελους να το ζησετε μαζι απο δω και περα. Κ μιας και ειναι και ζαχαροπλαστης πες του να ετοιμασει τι γλυκα θα κερασετε στο μαιευτηριο, μη νομιζει οτι θα τη βγαλει λαδι χαχαχα. Α! Και ενα προφιτερολ για μενα παρακαλω χεχεχε

Χαχαχαχα οτι μπορουμε κάνουμε διοτι μας τα χουν κόψει χαχαχαα 

Προφιτερόλ ειναι απο τα καλυτερα του... Εγω λατρευω την patisserie οποτε θα πρέπει να κάνει πολλα.... Κι όταν λεμε να κάνουμε γλυκα δεν αστειευομαστε... Κανουμε ποσοτητες.. Μπαμπατσικα!!!! Για σενα ενα προφιτερόλ σε μπωλ!!!!! Κ μαλιστα εμενα μ αρεσει να βάζει τα σουδακια γεμιστά με πατισερι μεσα.... Αλλη φαση! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 35 λεπτά , Cath3rine είπε:

Χαχαχαχα οτι μπορουμε κάνουμε διοτι μας τα χουν κόψει χαχαχαα 

Προφιτερόλ ειναι απο τα καλυτερα του... Εγω λατρευω την patisserie οποτε θα πρέπει να κάνει πολλα.... Κι όταν λεμε να κάνουμε γλυκα δεν αστειευομαστε... Κανουμε ποσοτητες.. Μπαμπατσικα!!!! Για σενα ενα προφιτερόλ σε μπωλ!!!!! Κ μαλιστα εμενα μ αρεσει να βάζει τα σουδακια γεμιστά με πατισερι μεσα.... Αλλη φαση! 

Εννοειται γεμιστα με πατισερι. Αυτα ειναι αυτονοητα χαχαχαχαχα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , nanoula90 είπε:

Εννοειται γεμιστα με πατισερι. Αυτα ειναι αυτονοητα χαχαχαχαχα

Ετσι!!!! Αχ κατσε να γεννησουμε κ θα τα χτυπήσουμε αλύπητα μετά!!!!! Ολα με την σειρα χαχαχαχα κανενα δεν θα μείνει παραπονεμένο! 

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Τι ησυχια ειναι αυτη;;; Ελπιζω να ειστε ολες καλα κ εσεις κ τα μπεμπακια εγω ειμαι ξαπλα κλασσικα κ βλεπω τηλεοραση.....αυριο εχω ραντεβου στο νοσοκομειο να δουν τις εξετασεις μ....υπερηχο λογικα δεν θα μ κανουν μονο καρδια θα ακουσουμε!! Ηρθαν τα πραγματα μ κ τα εβαλα για πλυσιμο αυριο επιτελους θα κλεισει κ η βαλιτσα μου!!! Κ τελος μετα απλα περιμενουμε!!! Αχχχ να πανε ολα καλααα Θεουλη μου....ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλησπέρα! Εσύ είσαι σχεδόν έτοιμη δλδ.

Εμένα το νινί μου έχει φτάσει στα 2,07 κιλά στην 33 εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι με το κεφάλι πάνω και αν δεν αλλάξει κάτι σε 3 εβδομάδες, η γιατρός με πάει για καισαρική. :-( 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κοριτσια μου. Εγω σημερα παραγγειλα βουρτσες χτενες σαμπουαν κλπ και τα περιμενω. Απο το dpharmacy δεν ξερω ποια το ανεφερε! Οντως ειχε οικονομικα πραγματα. Πηρα και ενα πακετο πανες pampers premium care 6,80 ευρω αν θυμαμαξ καλα. Χθες πηγα hm και πηρα σουτιεν θηλασμου, παρα πολυ ωραια ηταν και ανετα. Μπιμπερο δεν πηρα γιατι μπερδευτηκα πολυ και μου την εδωσε χαχα. Μενει να παρω πανες αγκαλιας και κανα σεντονακι για το πορτ μπεμπε και καμια κουβερτα. Τι κουβερτα πηρατε? Βελουτε? Ή απο ολα? Και πανες αγκαλιας αυτες τις απλες τις πετσετε? 

@sunshine83 κοριτσι μου ξεκινα λιγο καμια ασκησουλα αν μπορεις και περπατημα. Ξερω οτι βοηθαει πολυ να γυρισουν! Εγω επαθα σοκ με εναν γιατρο στο εξωτερικο που επειδη το μωρο ηταν με τα ποδια κατω, το γυρισε με τα χερια του, τριβωντας την κοιλια της μαμας κυκλικα. Επαθα πλακα. Κ μου λεει η μανα μου ετσι κανανε παλια. Δεν υπηρχε καισαρικη, δια της αφης καταλαβαιναν τι γινεται και που ειναι το μωρο και το γυρναγανε. Καλα δεν λεω να κανεις το ιδιο εε χαχαχα, απλα μιας και το ανεφερες το θυμηθηκα.

Πιστευω καποιες ασκησουλες θα σε βοηθησουν. Σε συμβουλευσε η γιατρος να κανεις κατι?

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλησπερα κοριτσια.... Κι εγω μια χαρα είμαι... Το μωρό ποτε είναι ήσυχο.. Κ ποτε κλωτσάει λιγο.... 31+5 που το είχαμε δει στο Doppler εμενα ήταν με το κεφάλι κατω.. Λογικα ετσι θα ναι ακομα γτ νιωθω τα ιδια σκουντηγματα... 

Να μπω κ εγω σε αυτο το site γτ τα μόνα που μ μείναν είναι γάζες -οινόπνευμα για τον αφαλό.(δλδ φαρμακείο για το μωρο).. Λογικα κ κάτι ακομα που δεν θυμάμαι τωρα.. 

@nanoula90 απο πάνες αγκαλιάς εχω πολλες.. Βαμβακερες... Πικέ.. Κ κανα δυο φανελενιες.κ βολεύουν να τις βάζουμε πχ στο καρότσι κάτω σαν σεντονακι... Η στο ριλαξ για ν ακουμπάει το μωρό.  Κουβέρτες εχω την κλασσική ισπανική αλλα για πιο μεγαλο είναι νομιζω γτ ειναι βαρια.. Προς το παρόν επλεξα μια βαμβακερη εγω κ μια η μαμα μ... (Εχω καμποσες γτ μου δώσαν κιολας) εχω κ σαν βελουτέ.μαλλον εχω απ ολες.θα φανει ποια θα βολέψει! 

Απο σεντονακι για πορτ Μπεμπέ κ καλαθουνα βρηκα παρα πολυ ωραία ποιοτικά.... Σχεδια... κ φτηνα στα Nima home.!δλδ Σκέψου πηρα 3 σεντονακια με ουτε 10€ και πηρα κ σετ 2 τεμ σεντονακια απο τα kentia με 12€ αυτα τα βρηκα στα hondos.. Αν έχεις κοντα σου να πας να ρίξεις μια ματια.. Εχει κ προσφορές... 

• Ευχαριστώ 1

@nanoula90 Αυτό έχω ξεκινήσει να κάνω από χθες , ασκήσεις , και ελπίζω μήπως αλλάξει κάτι...Δεν χάνω και κάτι να προσπαθήσω.Η γιατρός το μόνο που με συμβούλευσε είναι να πίνω πολύ νερό, για να έχει το μωρό πολύ αμνιακό υγρό και να είναι πιο εύκολο να γυρίσει. Περπάτημα μου είπε όχι ακόμη, γιατί δεν θέλουμε να εμπεδωθεί έτσι. 

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλησπερα κοριτσια.... Κι εγω μια χαρα είμαι... Το μωρό ποτε είναι ήσυχο.. Κ ποτε κλωτσάει λιγο.... 31+5 που το είχαμε δει στο Doppler εμενα ήταν με το κεφάλι κατω.. Λογικα ετσι θα ναι ακομα γτ νιωθω τα ιδια σκουντηγματα... 

Να μπω κ εγω σε αυτο το site γτ τα μόνα που μ μείναν είναι γάζες -οινόπνευμα για τον αφαλό.(δλδ φαρμακείο για το μωρο).. Λογικα κ κάτι ακομα που δεν θυμάμαι τωρα.. 

@nanoula90 απο πάνες αγκαλιάς εχω πολλες.. Βαμβακερες... Πικέ.. Κ κανα δυο φανελενιες.κ βολεύουν να τις βάζουμε πχ στο καρότσι κάτω σαν σεντονακι... Η στο ριλαξ για ν ακουμπάει το μωρό.  Κουβέρτες εχω την κλασσική ισπανική αλλα για πιο μεγαλο είναι νομιζω γτ ειναι βαρια.. Προς το παρόν επλεξα μια βαμβακερη εγω κ μια η μαμα μ... (Εχω καμποσες γτ μου δώσαν κιολας) εχω κ σαν βελουτέ.μαλλον εχω απ ολες.θα φανει ποια θα βολέψει! 

Απο σεντονακι για πορτ Μπεμπέ κ καλαθουνα βρηκα παρα πολυ ωραία ποιοτικά.... Σχεδια... κ φτηνα στα Nima home.!δλδ Σκέψου πηρα 3 σεντονακια με ουτε 10€ και πηρα κ σετ 2 τεμ σεντονακια απο τα kentia με 12€ αυτα τα βρηκα στα hondos.. Αν έχεις κοντα σου να πας να ρίξεις μια ματια.. Εχει κ προσφορές... 

ευχαριστώ πολύ κατερινιώω. Αν πάρω βαμβακερή κουβέρτα, δε θα κρυώνει; θα ψάξω αυτά που λες και ισως πάρω και γω σεντονάκια απλά, και κουβέρτα θα πάρω να χω δυο τρεις διαφόρων ειδών και βλέπουμε. μετά θα του πάρω υπνόσακο λέω.

πρίν από 6 λεπτά , sunshine83 είπε:

@nanoula90 Αυτό έχω ξεκινήσει να κάνω από χθες , ασκήσεις , και ελπίζω μήπως αλλάξει κάτι...Δεν χάνω και κάτι να προσπαθήσω.Η γιατρός το μόνο που με συμβούλευσε είναι να πίνω πολύ νερό, για να έχει το μωρό πολύ αμνιακό υγρό και να είναι πιο εύκολο να γυρίσει. Περπάτημα μου είπε όχι ακόμη, γιατί δεν θέλουμε να εμπεδωθεί έτσι. 

σωστά. πάντως μη σε πιάνει άγχος, έχει ακόμα καιρό για να γυρίσει. πολλά μωράκια γυρνάνε στο τέλος. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 52 λεπτά , sunshine83 είπε:

Καλησπέρα! Εσύ είσαι σχεδόν έτοιμη δλδ.

Εμένα το νινί μου έχει φτάσει στα 2,07 κιλά στην 33 εβδομάδα. Το πρόβλημα είναι ότι είναι με το κεφάλι πάνω και αν δεν αλλάξει κάτι σε 3 εβδομάδες, η γιατρός με πάει για καισαρική. :-( 

Μια χαρα ειναι εχεις ακομα 20μερες για να γυρισει πολλα μωρακια οντως γυρνανε 'τελευταια στιγμη' αυτο με το αμνιακο το εχω ακουσει κ εγωω!!! Εμενα 31κ5 π καναμε το ντομπλερ ηταν 2κιλα ευελπιστω αν κ ο γιατρος μ ειναι σιγουρος οτι μεχρι 35η δηλ σε 10μερες να φτασει 2μιση κιλα κ σε περιπτωση π βγει βιαστικα να μην εχουμε θεμα με το βαρος της!!!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Natasoula85 είπε:

Ρε κορίτσια όσες πήρατε σουτιέν θηλασμού τι νούμερο το πήρατε σε σχέση με το νούμερο που σας κάνει τώρα; 

εγω βρήκα στα hm καποια που είναι σαν μπουστάκι και είναι τόσο άνετα. Δεν είχε νούμερο, βγαινει σε small,medium,large και παρέμεινα στο νούμερο μου το medium γιατι είναι ελαστικά. Τα υπόλοιπα που πήρα που έχουν και μπανέλα τα πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο. 

• Ευχαριστώ 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

@sun38 πως είσαι???? Σε σκεφτόμουν επειδή είχαμε τα ίδια συμπτώματα προχθές.....

Κοριτσια εγώ σήμερα πάλι αισθάνομαι τα ίδια, και χωρίς να κουνηθω απ το σπίτι αυτή τη φορά... Επίσης έχω πολλές συσπάσεις από χθες το βράδυ, δεν είναι πολύ επώδυνες αλλά μου προκαλούν τρομερή δυσφορία.... Πήρα μολις τη γιατρό μου τηλέφωνο και μου είπε να σταματήσω το ασβέστιο, και να παίρνω 6 μαγνησια τη μέρα, αλλιώς να πάρω το trofocard max, να πάρω και δύο ντεπον και να μην σηκωθώ απ το κρεβάτι.... Τι καλά..... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...