Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Θα συμφωνήσω σε όλα!Και θέλω να μοιραστώ κάτι πολύ προσωπικό: τις σάλπιγγες μου,τις "έχασα" από λάθη γιατρών,διότι έπαθα περιτονίτιδα και με κάνανε μπαλάκι από το ένα νοσοκομείο στο άλλο.Δεν τους αγιοποιω σε καμία περίπτωση.Γλιτωσα στο τσαφ τη σηψεμια κ το θανατο.Ειμαι τυχερή γιατί ζω και από όλο αυτο,απλά έφραξαν οι σάλπιγγες μου.Το ότι δεν έχω κάνει πολλές ωοληψιες,δε σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω το.ποσο ταλαιπωρούνται οι γυναίκες που μπαίνουν στη διαδικασία της εξωσωματικής.Ειμαι τυχερή που έπεσα σε καλό γιατρό και σκοπός μου δεν είναι να συγκρίνω ποια έχει τον καλύτερο γιατρό και ποια όχι.Θελω να βοηθήσω όπως μπορώ όσες γυναίκες προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι,γιατί και εγώ είμαι μια από αυτές που παλευω με την υπογονιμότητα και τις καταλαβαίνω

Λυπαμαι πολυ για αυτα που περασες και ειναι εντελως κατανοητο αυτα που γραφεις! Σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι αγιοποιουμε γιατρους επειδη υποστηριζουμε οτι ακουμε τους γιατρούς μας! Προσωπικα τον γυναικολογο μου τον γνωριζω απο 20 χρονων, τον αγαπω η αληθεια, με στηριξε παρα πολυ στο θεμα της εξωσωματικης, ποτε του δεν με αγχωσε, αλλα και τα νευρα μου εχει σπασει καποιες φορες και εχουμε διαφωνησει και σιγουρα δεν τα έκανε ολα τελεια.. και αντιστοιχα κολλητη μου δεν την προσεξε οσο θα ηθελε σε νεοτερη ηλικια.. πρωτη της ειπα πηγαινε αλλου να παρεις αλλη γνώμη.. κανεις δεν ειναι Θεος.. και για αυτο οταν δεν ειμαστε σίγουρες παίρνουμε 2η και 3η γνωμη.. εδω απλώς την αποψη μας παραθετουμε και μοιραζομαστε αγχη, εμπειριες, συναισθηματα.. δεν επηρεαζουμε και δεν τρομοκρατούμε

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , Anastasia_paris είπε:

Φιλεναδαααα γύρισε ο αντρουλης σου???? Αντε ωραία να τον χαρείς!!!! Επίτηδες το κάνουν καλέ κι εμένα όταν βάζει το χέρι στην κοιλιά αυτόματα σταματάνε!!!! Χαχαχα 

Ναι υπάρχουν πολλά και διάφορα ήδη θηλων, εντάξει είναι και λίγο εμπορικά όλα αυτά, εγώ πιστεύω ότι το πιο κλασικό και είναι το πιο καλό.... Αλλά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο!!!!! Φίλη στο μεταξύ μάλλον θα πάω Παπαγεωργίου 21 του μήνα, αν θυμάμαι καλά έχεις κι εσύ ραντεβού τότε.... Τι ώρα Εχεις??? 

Ναι ναι ήρθε.... Κι έφερε ακομα ενα νοικοκυριό μαζι.. Καταλαβαίνεις βάζουμε πλυντήρια απλώνουμε μαζεύουμε...λιγο να μαζευτούμε ξανα... Κ εμενα όταν παει αλλος κ βαζει χερι στην κοιλιά σταματάει.... Εχουν προσωπικότητα τα παιδιά..! 

Κι εγω είμαι υπερ του καλού παλιού κλασσικού... Αλλα ειπα να μην πάρω αλλα εγω από τώρα αμα θελήσω μετά θα αγοράσω.... 

Ναιιιιιι 21/11 εχω στις 12 ωρα.. Εσύ τι ώρα;; τρελανε με οτι θα βρεθούμε στην αναμονή!!!!!  :)

Διαφημίσεις

1 hour ago, nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε? @ΒαλεντιναΧρηστος μια χαρα με τον αιματοκριτη. Αφου μενει σταθερος τοτε ολα καλα!

Να ρωτησω κοριτσια, απο μπιμπερο τι πηρατε? Και ποια? Εχω μπερδευτει. Το λεπτο στομιο με το χοντρο τι διαφορες εχουν? Ποιο ειναι πιο καταλληλο? Και ποσα μπιμπερο πηρατε για αρχη?

Και εγω αυτα με τις θηλες σιλικονης π μοιαζουν με την θηλη της μαμας πηρα δακρυ λεγονται αν δεν κανω λαθος!! Ειναι και για τους κολικους!!! Ναι ολα καλα με τον αιματοκριτη ευτυχως!

πρίν από 8 λεπτά , Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσια..!!!! Εχω να δηλώσω οτι το δικό μ το παιδί είναι τοσο ήσυχο απο τοτε που ηρθε ο αντρας μου... Να υποθεσω θελει να προσαρμοστεί;;;;;;; 

@ΒαλεντιναΧρηστοςμπραβο κοριτσι μου... Ολα καλα κ με τον αιματοκριτη... Ολα βαίνουν καλως!!!! Λιγο μας εμεινε!!! 

@nanoula90 εγω πάντως επειδή μ τα πηραν τα μπιμπερό εχω ενα τηε Nuk μικρό. Ουτε εδωσα σημασια τι θηλή έχει.. Νομιζω εχει μια που λένε ότι κάνει καλο για κολικους:; @Anastasia_parisαν όντως υπάρχει τέτοιο μπιμπερό... Η εμπειρη μανούλα θα μας πει ;)

Λιγο μας εμειναν αμην να πανε ολα καλα με την βοηθεια του Θεου!!! 

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Εγώ σήμερα το πρωί ξύπνησα επειδή έτρωγα ξύλο όχι ψέματα!!! Βασικά πονάω λόγω εντέρου και δεν ξέρω αν ενοχλήθηκε ο μπέμπης αλλά άρχισε να με δέρνει αλύπητα, πρώτη φορά τόσο δυνατά!!!

Και μένα πάντως όταν βάζει ο άντρας μου το χέρι στην κοιλιά μου σταματάει τις κλωτσιές!!!

Πάντως εμενα η κοιλιά μου δεν είναι πολύ μεγάλη και δεν με ενοχλεί στον ύπνο και την συχνοουρια πλεον την έχω συνηθίσει!!! Πηγαινω τουαλέτα τρεις φορές  τουλάχιστον κάθε βράδυ αλλά λες και υπνοβατω!!!!! Αφού φοβαμαι ότι θα με πάρει ο ύπνος στην τουαλέτα!!!

HHwPp2.pngQ1avp3.png

πρίν από 2 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Και εγω αυτα με τις θηλες σιλικονης π μοιαζουν με την θηλη της μαμας πηρα δακρυ λεγονται αν δεν κανω λαθος!! Ειναι και για τους κολικους!!! Ναι ολα καλα με τον αιματοκριτη ευτυχως!

Ολα θα πανε καλα  για όλες μας...!!!! Κ μετα ποιος μας κρατάει;;; θα μπαίνουμε εδώ μέσα κ θα μαστε μαζομαμαδες ..θα μιλαμε για τα μωράκια μας! 

Εσύ πήρες πάνες για τις πρωτες μέρες;;; ειδα ειπες επιθέματα στήθους.. 

πρίν από 1 λεπτό , Cath3rine είπε:

Ολα θα πανε καλα  για όλες μας...!!!! Κ μετα ποιος μας κρατάει;;; θα μπαίνουμε εδώ μέσα κ θα μαστε μαζομαμαδες ..θα μιλαμε για τα μωράκια μας! 

Ωωω ηρθε επιτελους ο ααααντρας??? Οοολε! Για πες αντιδραση?? Χαζεψε??? Αχ μωρε μπραβο. Τελεια

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Cath3rine είπε:

Αν εννοεις πανες μωρου ναι πηρα! Pampers no1 με τον δεικτη π εχει κ αλλαζει χρωμα.... ναι παρηγγειλα κ επιθεματα ας υπαρχουνε κ αυτα!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αχ εχω μπερδευτει. Γτ αλλου λενε οτι τα καουτσουκ ειναι καλυτερα. Θα παρω και απο τις δυο θηλες ωχου πια. Εξαλλου θα προσπαθησω να θηλασω, αν δεν τα καταφερω μετα θα αγορασω κ αλλα

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 8 λεπτά , nanoula90 είπε:

Ωωω ηρθε επιτελους ο ααααντρας??? Οοολε! Για πες αντιδραση?? Χαζεψε??? Αχ μωρε μπραβο. Τελεια

Χαζεψε δεν λες τιποτα...!!!!!  Με το που ηρθε εκεί πήγε κατευθείαν στην κοιλιά.... Τον περίμενα κ εγω ετοιμοπόλεμη.. Εβαλα κατι να φαίνεται η κοιλιά εντονα χαχαχαχαχα καθημερινώς κ ανυπερβλητως προσπαθει να καταλάβει που είναι το μωρό.. Να νιώσει χτύπημα.. Αλλααααα δεν του κάνει την χαρη ακομα... Τον ειπα θέλει υπομονη να σε μαθει... Να συνηθίσει την φωνή σου... 

Ηρθε επίσης ειδε καλαθουνα.. Φορμάκια.. Κουβερτούλες ...σκεψου οτι τελευταία φορά ειχε ακουσει τους πρώτους χτύπους της καρδούλας του μωρού.... Κ ηταν σαν κουκίδα....! 

Καλε εννοείται.. Κι εγώ δεν εχω πάρει ούτε αποστειρωτη ουτε πολλα μπιμπερό. .αμα δβ οτι δεν μπορω να θηλασω θα στείλω να με πάρουν,!!! Μην σκας, 

πρίν από 6 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Αν εννοεις πανες μωρου ναι πηρα! Pampers no1 με τον δεικτη π εχει κ αλλαζει χρωμα.... ναι παρηγγειλα κ επιθεματα ας υπαρχουνε κ αυτα!

Τα Pampers premium ειναι αυτα με τον δείκτη; κι εγω αυτα πηρσ ενα πακετο κ ενα πακέτο babylino που τα βρηκα προσφορά.... Καλά έκανες κ πήρες κ επιθέματα...! Κι εγω πηρα ενα πακέτο... Πανεε-σερβιετες για σενα πήρες; εγω πηρα τις sani lady για τις πρώτες μέρες που λενε οτι έχουμε μεγάλη ροη αίματος.. 

• Μου αρέσει 1

Χαζεψε δεν λες τιποτα...!!!!!  Με το που ηρθε εκεί πήγε κατευθείαν στην κοιλιά.... Τον περίμενα κ εγω ετοιμοπόλεμη.. Εβαλα κατι να φαίνεται η κοιλιά εντονα χαχαχαχαχα καθημερινώς κ ανυπερβλητως προσπαθει να καταλάβει που είναι το μωρό.. Να νιώσει χτύπημα.. Αλλααααα δεν του κάνει την χαρη ακομα... Τον ειπα θέλει υπομονη να σε μαθει... Να συνηθίσει την φωνή σου... 

Ηρθε επίσης ειδε καλαθουνα.. Φορμάκια.. Κουβερτούλες ...σκεψου οτι τελευταία φορά ειχε ακουσει τους πρώτους χτύπους της καρδούλας του μωρού.... Κ ηταν σαν κουκίδα....! 

Πολλη ωραια τα περιγραφεις συγκινητικα!!!

Μπραβο αντε να τον χαρεις γιατι μετα με το νινι δεν θα προλαβαινετε κουβεντα να πειτε χαχαχαχ!!!!

πρίν από 4 λεπτά , Cath3rine είπε:

Τα Pampers premium ειναι αυτα με τον δείκτη; κι εγω αυτα πηρσ ενα πακετο κ ενα πακέτο babylino που τα βρηκα προσφορά.... Καλά έκανες κ πήρες κ επιθέματα...! Κι εγω πηρα ενα πακέτο... Πανεε-σερβιετες για σενα πήρες; εγω πηρα τις sani lady για τις πρώτες μέρες που λενε οτι έχουμε μεγάλη ροη αίματος.. 

Και εγω αυτες πηρα λοχειας!! Και ενα παμπερς πηρα απο την ξαδερφη μ γιατι μ το ζητησαν για αμεσως μετα τον τοκετο ενα!!! Κ μετα εχω ενα πακετο μεγαλες σερβιετες για βραδυ αν χρειαστουν!

G0IYp3.png0Ivbp2.png

πρίν από 4 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Πολλη ωραια τα περιγραφεις συγκινητικα!!!

Μπραβο αντε να τον χαρεις γιατι μετα με το νινι δεν θα προλαβαινετε κουβεντα να πειτε χαχαχαχ!!!!

Εχουμε 44 μερες ακόμα να μπει στο κλίμα... Θα μετράμε αντίστροφα σαν τα jumbo για γα χριστούγεννα χαχαχαχαχα. Κι ολα αυτα διαδραματιστηκαν 7ωρα το πρωί. Τότε εφτασε σπίτι..! Η αληθεια είναι ότι ήταν πολλη δυνατή στιγμη μετα απο 6μήνες επιτέλους βρεθήκαμε! Κ με το παιδάκι μας στη κοιλιά! Τωρα νιωθω έτοιμη μπορω να πω.. Γτ οπως κ να το κάνουμε.. Ειναι αλλιως οταν εχεις τον άντρα σου.. Να βγουμε μια βολτα έστω οσο είμαι έγκυος γτ τους 4 πρώτους μηνες ήμουν χάλια.. Οποτε δεν με χάρηκε! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

@Cath3rine τι ωραια που ηρθε ο αντρας σου! Φανταζομαι ποσο χαρουμενοι θα ειστε! 

Εγω μπιμπερο εχω 3 που μου τα δωσαν απο το φαρμακειο δωρο γιατι ψωνισα πολλα :) η αληθεια ειναι ουτε τα πολυ κοιταξα, ουτε αποστειρωτες και τετοια πηρα! Αμα δεν θηλασουμε τοτε θα το δουμε και θα παρουμε!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 4 λεπτά , Diavolitsa είπε:

@Cath3rine τι ωραια που ηρθε ο αντρας σου! Φανταζομαι ποσο χαρουμενοι θα ειστε! 

Εγω μπιμπερο εχω 3 που μου τα δωσαν απο το φαρμακειο δωρο γιατι ψωνισα πολλα :) η αληθεια ειναι ουτε τα πολυ κοιταξα, ουτε αποστειρωτες και τετοια πηρα! Αμα δεν θηλασουμε τοτε θα το δουμε και θα παρουμε!

Ηρθε επιτέλους κ τωρα μπαίνουν ολα σε νεα ροή... Ειναι διαφορετική η ψυχολογία μου.. Το καταλαβαινω...! Βρε κοιτιομαστε συνέχεια κ γελάμε!!! Είμαστε σε αλλη φαση,!!! 

Συμφωνω απολυτα πρώτα προσπαθεια για θηλασμό κ μετά βλέποντας κ κάνοντας! Εγω ενα μικρο εχω που μ εφερε η πεθερά μ κ φαντάζομαι ισως με φέρουν κ μετα κανα δωρο.. Οποτε δεν βιάζομαι! 

Κορίτσια μου δεν χρειάζεστε από την αρχή τόσα μπιμπερό,.... Πάρτε δύο να υπάρχουν σε περίπτωση ανάγκης και αν για κάποιο λόγο δεν θηλασετε αποκλειστικά τότε παίρνετε.... Εγώ πήρα γιατι σίγουρα θα πάρουν ξένο γάλα.... @Cath3rineφίλη δεν ξέρω αν θα πάω σίγουρα 21, μπορεί να πάω και 14... Θα σου στείλω πμ να σου πω αργότερα τώρα πρέπει να τελειώσω το φαΐ!!!! Κάνω τη σπεσιαλιτέ μου σήμερα, κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι και ρύζι μπασματι!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου δεν χρειάζεστε από την αρχή τόσα μπιμπερό,.... Πάρτε δύο να υπάρχουν σε περίπτωση ανάγκης και αν για κάποιο λόγο δεν θηλασετε αποκλειστικά τότε παίρνετε.... Εγώ πήρα γιατι σίγουρα θα πάρουν ξένο γάλα.... @Cath3rineφίλη δεν ξέρω αν θα πάω σίγουρα 21, μπορεί να πάω και 14... Θα σου στείλω πμ να σου πω αργότερα τώρα πρέπει να τελειώσω το φαΐ!!!! Κάνω τη σπεσιαλιτέ μου σήμερα, κοτόπουλο με μουστάρδα και μέλι και ρύζι μπασματι!!!! 

Πω πω πω φιλεναδα..τέλειο ακούγεται κ πεντανόστιμο...εγω το κάνω μονο με μουστάρδα κ πατατούλες... Στειλε ενα ταπεράκι... Χαχαχα εγω εχω παστίτσιο...! 

Εντάξει οταν κανονίσεις ποτε θα πας πες μ...!

Καλο μαγείρεμα !!!!!

• Μου αρέσει 1

Πω πω πω φιλεναδα..τέλειο ακούγεται κ πεντανόστιμο...εγω το κάνω μονο με μουστάρδα κ πατατούλες... Στειλε ενα ταπεράκι... Χαχαχα εγω εχω παστίτσιο...! 

Εντάξει οταν κανονίσεις ποτε θα πας πες μ...!

Καλο μαγείρεμα !!!!!

Πωπωωωω και το παστίτσιο ωραίο όμως χάχαχαχα!!!! Αν σας αρέσουν τέτοιες γεύσεις να σε στείλω τη συνταγή είναι πανεύκολο και πεντανοστιμο!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...