Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , ΒαλεντιναΧρηστος είπε:

Κοριτσακια τι κανετε;;; Σημερα εδωσα αιμα να δουμε τον αιματοκριτη αυριο θα εχω τα αποτελεσματα κ επιτελους βολταρα λιγο αλαμπρατσετα με την μανουλα μου πηγαμε και για καφεδακι ξεφυγα λιγο....παλι σπιτι εννοειται να πιασουμε τις 35 π ειπε ο γιατρος....με εχει προετοιμασει οτι μπορει να μας βγει κ σε 2 εβδομαδες γιατι ειμαστε αρκετα χαμηλα εχουμε κ συσπασεις ομως ευτυχως στις 31κ5 ειμασταν 2κιλα τσουπωτη...και μας ειπε στις 35θα εχουμε πιασει σιγουρα τα 2μιση κιλα και παραπανω αρα δεν θα εχουμε θεμα με το βαρος ειπε ειμαστε κομπλε αν μας βγει σε 13μερες εξαλλου σε 20μπαινω στον μηνα μ....

Την πεμπτη εχω ραντεβου στο νοσοκομειο αλλα υπερηχο δεν θα κανω μονο καρδουλα ακουμε.... αυτα απο εμενα....

Εσεις τι κανετε;;;

Άντε με το Καλό!!!!!!!κλασσικά κρεβατάκι ησυχία 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Χαχαχα κ εμεις αυτο βλεπουμε!δεν εχει μεινει πια κ τιποτα σ αυτη τη τηλεοραση μας κλεισανε κ το mega που εβλεπα ολες τις επαναληψεις κ τις προτημουσα απο τις καινουριες σειρες!

4 ώρες πρίν, nanoula90 είπε:

Μπραβο αγαπη μου!! Πολυ χαιρομαι!!!

Γυρισα απ τον γιατρουληη. 2200 ο μπεμπης και ειναι και κεφαλας! Πολυ μεγαλο μωρο για την εβδομαδα μου, ετσι ειπε ο ντοκ.Μαλλον με βλεπει να γενναω οταν βγει ο πεσσος γυρω στις 36 εβδομαδες γιατι ειναι μεγαλο μωρο και εχω και το θεμα με τον τραχηλο. :blink:  κατα τ αλλα παλι δεν με αφησε να βολταρω. Μεχρι τις 35 βδομαδες σπιτι μου ειπε. :angry:

Αχ κοριτσι κ μενα στις 32 ηταν 2.200! Κανονικο μου πε δε μου πε για μεγαλο ...παντως οι 36 βδομαδες βλεπω ειναι κομβικο σημειο κ μενα μου πε κρατησου μη κανεις δουλειες μη κουραζεσαι μεχρι τις 36,μετα μ λεει κανε κ γενικη ,περπατα ,σεξ ολα!!

7We5p3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Είμαι πολύ καλύτερα αγαπηηηη ευχαριστώ!!!!!! 

Αισθάνομαι ακριβώς τα ίδια με σένα, το χει η μέρα τι να πω.... Μέτρησα ξανά πριν λίγο και έπεσε 9 με 6....στα πιο φυσιολογικά μου, το 6 πάλι είναι οριακό για μένα αλλά δεν ανησυχώ... Πάντως είμαι αρκετά καλύτερα, θα κάνω και ένα ντουζάκι και δεν θα σηκωθώ από τον καναπέ για κανέναν άλλο λόγο!!!! Εσύ μίλησες με το γιατρό σου??? Τι σου είπε??? 

Όχι δεν τον πήρα τελικά ήμουν καλύτερα το βράδυ. Είχα πιει λίγο καφέ το πρωι με γάλα βέβαια κ σκέφτομαι Μηπως φταίει κ αυτός. Θα το παρακολουθήσω ... εγώ αϋπνίες κλασικά....τωρα

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι έκανε καμμία σας ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρού;; Έχετε ιδέα σε ποια εβδομάδα γίνονται. Αναφέρομαι σε όσες κοπέλες υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού για κάποιο λόγο.. Έτυχε να μιλήσει ο σύζυγος με μια γνωστή μαία κ είπε ότι πρέπει να γίνονται την 30 η εβδ η πρώτη δόση κ μετά από δυο εβδομάδες η δεύτερη δόση. Έχει καμμία σας ιδέα;; Δεν μου είπε κάτι ο γιατρος  την Πέμπτη που με είδε!

6 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Χαχαχα κ εμεις αυτο βλεπουμε!δεν εχει μεινει πια κ τιποτα σ αυτη τη τηλεοραση μας κλεισανε κ το mega που εβλεπα ολες τις επαναληψεις κ τις προτημουσα απο τις καινουριες σειρες!

Αχ κοριτσι κ μενα στις 32 ηταν 2.200! Κανονικο μου πε δε μου πε για μεγαλο ...παντως οι 36 βδομαδες βλεπω ειναι κομβικο σημειο κ μενα μου πε κρατησου μη κανεις δουλειες μη κουραζεσαι μεχρι τις 36,μετα μ λεει κανε κ γενικη ,περπατα ,σεξ ολα!!

Αχ αληθεια?? Δεν ειναι μπουλης δλδ? Χααχα. Οντως κομβικο σημειο οι 36 εβδομαδες. Μετα ας μπεμπεδιαστουμε ολες μαζιιι!!!

1 ώρα πρίν, sun38 είπε:

Όχι δεν τον πήρα τελικά ήμουν καλύτερα το βράδυ. Είχα πιει λίγο καφέ το πρωι με γάλα βέβαια κ σκέφτομαι Μηπως φταίει κ αυτός. Θα το παρακολουθήσω ... εγώ αϋπνίες κλασικά....τωρα

Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι έκανε καμμία σας ενέσεις κορτιζόνης για τους πνεύμονες του μωρού;; Έχετε ιδέα σε ποια εβδομάδα γίνονται. Αναφέρομαι σε όσες κοπέλες υπάρχει ενδεχόμενο πρόωρου τοκετού για κάποιο λόγο.. Έτυχε να μιλήσει ο σύζυγος με μια γνωστή μαία κ είπε ότι πρέπει να γίνονται την 30 η εβδ η πρώτη δόση κ μετά από δυο εβδομάδες η δεύτερη δόση. Έχει καμμία σας ιδέα;; Δεν μου είπε κάτι ο γιατρος  την Πέμπτη που με είδε!

Καλημερα κοριτσι μου!! Εμενα ξυπνησε ο μπεμπης και ξεκινησε τα κλωτσιδια! Βρε τι τραβαμε απο τωρα. 

Ναι εγω εχω κανει κορτιζονη. Την πρωτη δοση την εκανα στις 28 εβδομαδες και αυριο θα κανω και την δευτερη δοση. Ο γιατρος μου ειχε πει 28 και 32 ειναι καλο να τις κανουμε, αλλα φανταζομαι οτι μπορεις να τις κανεις και σε αλλες βδομαδες, οποτε κρινει ο γιατρος. Πολλες φορες κανουν ακομα κ στις 36 εβδομαδες που θεωρειται τελειομηνο το μωρο. Υποθετω πως θα ισως κανεις και εσυ εφοσον τιθεται θεμα να γεννησεις νωριτερα, συνηθως δλδ κανουν. 

0qR2p2.png3Ow1p2.png

4 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Καλημέρα, στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχα κάνει, όταν συμπληρώθηκαν οι 35 βδομάδες, τότε προέκυψε και ο λόγος της καισαρικής. Σε γνωστή μου ο γιατρός της της είχε πει ότι, όταν γίνεται προγραμματισμένη καισαρική κάνει πάντα. Εγώ δεν ρώτησα αν το έκανε για την καισαρική ή λόγω προωρότητας. Δεν με ένοιαζε κιόλας. 

Μεταξύ μας, εκνευρίζομαι όταν ακούω μαίες, νοσηλευτές κλπ. να κάνουν το γιατρό. Εδώ άλλος γιατρός θα σου πει, αφού δεν ξέρω το ιστορικό σου, δεν έχω δει εξετάσεις, δεν έχω άποψη. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κοριτσακια ευχομαι να ειστε ολες καλα και εσεις κ τα μπεμπακια σας.....τα νεα μου παρηγγειλα τα τελευταια πραγματα της βαλιτσας μου (ρομπα πυτζαμες παντοφλες επιθεματα στηθους σουτιεν θηλασμου εσωρουχα) για να κλεισει κ η δικη μ κ τελος.....περιμενω να ερθουν να πλυθουν να μπουν! Επισης βγηκαν οι εξετασεις μου σχεδον 28 ο αιματοκριτης (27.8) καλα ειμαστε με νοιαζει να μεινει σταθερος εκει τωρα αφου ανεβηκε απο το 24!!! 

Περιμενω την μαμα μου να ερθει να μ κανει δουλειες να εχω ετοιμο το σπιτι! 

Δεν μπορω να κοιμηθω το βραδυ με ενοχλει η κοιλιτσα οταν εν τελει βολευτω με πιανονται οι γοφοι μετα πρεπει να ξυπνησω για χαπια 1 η ωρα περνω το μαγνησιο και 4 το ασβεστιο 7το πρωι παλι μαγνησιο ενδιαμεσα εννοειται οτι σηκωνοκαι τουλαχιστον 7φορες για τουαλετα!!! Ουφφφ υπομονη μολις δω την πριγκιπεσσα μ πρωτα ο Θεος θα τα ξεχασω οοοολααα.... Εσεις τι κανετε;;;

G0IYp3.png0Ivbp2.png

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε? @ΒαλεντιναΧρηστος μια χαρα με τον αιματοκριτη. Αφου μενει σταθερος τοτε ολα καλα!

Να ρωτησω κοριτσια, απο μπιμπερο τι πηρατε? Και ποια? Εχω μπερδευτει. Το λεπτο στομιο με το χοντρο τι διαφορες εχουν? Ποιο ειναι πιο καταλληλο? Και ποσα μπιμπερο πηρατε για αρχη?

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, sun38 είπε:

Καλημέρααααα!!!! Πως είσαι σήμερα???? Εγώ ξύπνησα πολύ καλύτερα!!! Εγώ έκανα ενέσεις κορτιζόνης λόγω διδύμων, δύο δόσεις στην 28η εβδομάδα με διαφορά μιας μέρας και μια δόση στην 32η.....

πρίν από 3 λεπτά , nanoula90 είπε:

Καλημερα κοριτσια μου. Τι κανετε? @ΒαλεντιναΧρηστος μια χαρα με τον αιματοκριτη. Αφου μενει σταθερος τοτε ολα καλα!

Να ρωτησω κοριτσια, απο μπιμπερο τι πηρατε? Και ποια? Εχω μπερδευτει. Το λεπτο στομιο με το χοντρο τι διαφορες εχουν? Ποιο ειναι πιο καταλληλο? Και ποσα μπιμπερο πηρατε για αρχη?

Καλημερα γλυκούλαααααα!!!! Εγώ παρρηγγειλα μπιμπερό online, βρήκα με το ζόρι αυτά που ήθελα σε ένα μόνο ηλεκτρονικό φαρμακείο... Πες με περίεργη, πες με όπως θες, αλλά εφόσον με βόλεψαν στον μεγάλο τα συγκεκριμένα δεν ήθελα να πάρω αλλά!!!! Είναι της nuk τα classic με θηλή σιλικόνης, είχα δοκιμάσει και καουτσούκ θηλη αλλα θυμάμαι μαζευοταν και έπεφτε το γάλα!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 6 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Καλημέρααααα!!!! Πως είσαι σήμερα???? Εγώ ξύπνησα πολύ καλύτερα!!! Εγώ έκανα ενέσεις κορτιζόνης λόγω διδύμων, δύο δόσεις στην 28η εβδομάδα με διαφορά μιας μέρας και μια δόση στην 32η.....

Καλημερα γλυκούλαααααα!!!! Εγώ παρρηγγειλα μπιμπερό online, βρήκα με το ζόρι αυτά που ήθελα σε ένα μόνο ηλεκτρονικό φαρμακείο... Πες με περίεργη, πες με όπως θες, αλλά εφόσον με βόλεψαν στον μεγάλο τα συγκεκριμένα δεν ήθελα να πάρω αλλά!!!! Είναι της nuk τα classic με θηλή σιλικόνης, είχα δοκιμάσει και καουτσούκ θηλη αλλα θυμάμαι μαζευοταν και έπεφτε το γάλα!!!! 

Αχ ευχαριστωω αγαπη! Γιατι μπερδευτηκα. Τι χοντρη και λεπτη θηλη. Γιατι μας μπερδευουν ετσι αμαν πια.

• Μου αρέσει 1

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , nanoula90 είπε:

Αχ ευχαριστωω αγαπη! Γιατι μπερδευτηκα. Τι χοντρη και λεπτη θηλη. Γιατι μας μπερδευουν ετσι αμαν πια.

Πάντως έχουν βγει άπειρα μπιμπερό, κι εγώ ψιλό χάθηκα.... Έχει σίγουρα και πιο "καλά", που μοιάζουν περισσότερο με τη θηλή της μαμας και τέτοια, πάρε κι άλλες γνώμες αν θες!!!! Πριν ξέχασα να σου πω ότι πήρα 4 μεγάλα και 4 μικρά για αρχή, αλλά εγώ έχω και δύο μωρά!!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Καλημερα κοριτσια..!!!! Εχω να δηλώσω οτι το δικό μ το παιδί είναι τοσο ήσυχο απο τοτε που ηρθε ο αντρας μου... Να υποθεσω θελει να προσαρμοστεί;;;;;;; 

@ΒαλεντιναΧρηστοςμπραβο κοριτσι μου... Ολα καλα κ με τον αιματοκριτη... Ολα βαίνουν καλως!!!! Λιγο μας εμεινε!!! 

@nanoula90 εγω πάντως επειδή μ τα πηραν τα μπιμπερό εχω ενα τηε Nuk μικρό. Ουτε εδωσα σημασια τι θηλή έχει.. Νομιζω εχει μια που λένε ότι κάνει καλο για κολικους:; @Anastasia_parisαν όντως υπάρχει τέτοιο μπιμπερό... Η εμπειρη μανούλα θα μας πει ;)

• Μου αρέσει 2

Just now, Cath3rine είπε:

Καλημερα κοριτσια..!!!! Εχω να δηλώσω οτι το δικό μ το παιδί είναι τοσο ήσυχο απο τοτε που ηρθε ο αντρας μου... Να υποθεσω θελει να προσαρμοστεί;;;;;;; 

@ΒαλεντιναΧρηστοςμπραβο κοριτσι μου... Ολα καλα κ με τον αιματοκριτη... Ολα βαίνουν καλως!!!! Λιγο μας εμεινε!!! 

@nanoula90 εγω πάντως επειδή μ τα πηραν τα μπιμπερό εχω ενα τηε Nuk μικρό. Ουτε εδωσα σημασια τι θηλή έχει.. Νομιζω εχει μια που λένε ότι κάνει καλο για κολικους:; @Anastasia_parisαν όντως υπάρχει τέτοιο μπιμπερό... Η εμπειρη μανούλα θα μας πει ;)

Φιλεναδαααα γύρισε ο αντρουλης σου???? Αντε ωραία να τον χαρείς!!!! Επίτηδες το κάνουν καλέ κι εμένα όταν βάζει το χέρι στην κοιλιά αυτόματα σταματάνε!!!! Χαχαχα 

Ναι υπάρχουν πολλά και διάφορα ήδη θηλων, εντάξει είναι και λίγο εμπορικά όλα αυτά, εγώ πιστεύω ότι το πιο κλασικό και είναι το πιο καλό.... Αλλά αυτό είναι η προσωπική μου άποψη και μόνο!!!!! Φίλη στο μεταξύ μάλλον θα πάω Παπαγεωργίου 21 του μήνα, αν θυμάμαι καλά έχεις κι εσύ ραντεβού τότε.... Τι ώρα Εχεις??? 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...