Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

8 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Και εμένα στο φαΐ με έκοψαν τα νερά έτρωγα κοψίδια αλλά τίποτα συνέχισα ήρθα σπίτι έκανα μπάνιο και μετά έφυγα για το μαιευτήριο στις 11το βράδυ  μου έσπασαν στις 1 πήγα στο μαιευτήριο!!! 

Ααααα εσύ ήσουν πολύ άνετη!!!!! Τώρα πια ξερω, αλλά στο πρωτο λίγες έχουν την ψυχραιμία να κάνουν αυτό που έκανες, μπράβο!!!!! Αχ σε λίγο καιρό θα λέμε όλες εδώ μέσα την εμπειρία μας, και η κάθε μία φυσικά ξεχωριστή!!!! Πολύ συγκινητικό!!!!! 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Alex. Arap είπε:

Και εμένα στο φαΐ με έκοψαν τα νερά έτρωγα κοψίδια αλλά τίποτα συνέχισα ήρθα σπίτι έκανα μπάνιο και μετά έφυγα για το μαιευτήριο στις 11το βράδυ  μου έσπασαν στις 1 πήγα στο μαιευτήριο!!! 

Αχ εσεις που εχετε εμπειρια πειτε κ σε μας τις φοβισμενες πως ειναι το σπασιμο των νερων?το καταλαβαινεις σαν να κατουρηθηκες η μπορει κ να χεις αμφιβολια οτι ειναι πιο νερουλα κολπικα υγρα??κ συνοδευεται κ απο πονο?

7We5p3.png

πρίν από 42 λεπτά , Dimitra K είπε:

Αχ εσεις που εχετε εμπειρια πειτε κ σε μας τις φοβισμενες πως ειναι το σπασιμο των νερων?το καταλαβαινεις σαν να κατουρηθηκες η μπορει κ να χεις αμφιβολια οτι ειναι πιο νερουλα κολπικα υγρα??κ συνοδευεται κ απο πονο?

Εγω δεν πονεσα καθόλου!!! Καθόμουν στην καρέκλα και απλά ένιωσα σαν να κατουρηθηκα λίγο!!! Αφού σκέφτηκα, καλά έφτασα τόσο χρόνων για να κατουρηθω πάνω μου???!!! Και όπως σηκώθηκα να πάω προς την τουαλέτα, με το που σηκώθηκα και έκανα ένα βημα, έτρεξαν κι άλλα νερά, μη φανταστείς καμία πλημμύρα, αλλά αρκετουτσικα... Σαν να μην μπορείς να κρατηθείς και να κατουρας χωρίς να το θέλεις!!! Ε εκεί το κατάλαβα!!!! Έκανα ντουζ και έβαλα σερβιέτα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο, αν και δεν έτρεξαν αλλά... Δεν είναι σε όλες το ίδιο όμως!!! Στη μαμά μου εκεί που καθόταν, μου είπε πως ακουστηκε ξαφνικά ένα παααααατ και πλημμύρισε ο τόπος!!!! Τρόμαξε πολύ η καημένη, ήταν και 18 χρόνων.... Αλλά δεν θυμάται να πόνεσε!!!! 

Πάντως όσες το εχουν περάσει θα συμφωνήσουν νομίζω στο ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην το κατάλαβεις, άσε που μόλις πήγα τουαλέτα να πλυθω και να βάλω σερβιέτα, είδα και λιιιιγο αιματακι οπότε ήμουν 100% σίγουρη ότι ήρθε η ώρα!!! 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

6 ώρες πρίν, Dimitra K είπε:

Καλημέρα κορίτσι θα το καταλάβεις δεν ειναι σαν κολπικά υγρά είναι σαν νερό. Ότι είπε η Αναστασία ολό ιδια κατάσταση είχα και εγώ. Πόνο καθόλου αφού πήγα στο μαιευτήριο και το μηχάνημα έδειχνε πόνο εγώ τιποτα νομιζαν  οι μαιες ότι της κοροιδευω. Μην φοβάσε δεν είναι τίποτα όλες το περάσαμε. 

8 ώρες πρίν, Anastasia_paris είπε:

Ααααα εσύ ήσουν πολύ άνετη!!!!! Τώρα πια ξερω, αλλά στο πρωτο λίγες έχουν την ψυχραιμία να κάνουν αυτό που έκανες, μπράβο!!!!! Αχ σε λίγο καιρό θα λέμε όλες εδώ μέσα την εμπειρία μας, και η κάθε μία φυσικά ξεχωριστή!!!! Πολύ συγκινητικό!!!!! 

Καλημέρα κορίτσι Παρα πολύ ψύχραιμη σαν να πήγαινα για καφέ τόσο άνετη.έτσι ήταν και η μαμά μου φαντάσου όταν γέννησε η μαμά μου ήταν μες τι γέννα ο μαζανης ο παιδιατρος και της έδωσε συγχαρητήρια για την ψυχραιμία της και την συνεργασία με το γιατρό. Η αδελφή πάλι μόλις μου έσπασαν τα Νερά ούρλιαζε μέχρι να πάω στο μπάνιο είχε πάρει τον γιατρό τηλέφωνο. Ναι είναι ωραία όταν λες την εμπειρία σου και εγώ συγκρίνουμε κάθε φορά. Αντε μετά να μας πείτε τις δικές σας εμπειρίες κορίτσια!! 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια μου!!!! 

Εγω σημερα θα δω το αντρακι μου, τον ερωτα μου!!! Ανυπομονω τοσο πολυ, λες και ειναι η πρωτη φορα. θελω να δω πως παει ο πεσσος και ο τραχηλος μετα απο 3 βδομαδες που τον ειχαμε μετρησει και αν θα μου δωσει αδεια να αρχισω να βγαινω λιγο, γενικα εχω μια υπερενταση ευχαριστη. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

πρίν από 13 λεπτά , nanoula90 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!!! 

Εγω σημερα θα δω το αντρακι μου, τον ερωτα μου!!! Ανυπομονω τοσο πολυ, λες και ειναι η πρωτη φορα. θελω να δω πως παει ο πεσσος και ο τραχηλος μετα απο 3 βδομαδες που τον ειχαμε μετρησει και αν θα μου δωσει αδεια να αρχισω να βγαινω λιγο, γενικα εχω μια υπερενταση ευχαριστη. 

Άρα το βραδάκι περιμένουμε νεα Σου!!!!!!!!Όλα καλα θα είναι.μπηκες και 33η βδομάδα.μια χαρά ότι πρέπει από δω και πέρα δεν αγχώνεσαι.να ολοκληρώσεις και την 34η και δεν θα σε νοιάζει τπτ.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , loyloy είπε:

Άρα το βραδάκι περιμένουμε νεα Σου!!!!!!!!Όλα καλα θα είναι.μπηκες και 33η βδομάδα.μια χαρά ότι πρέπει από δω και πέρα δεν αγχώνεσαι.να ολοκληρώσεις και την 34η και δεν θα σε νοιάζει τπτ.

Σε ευχαριστω πολυυυ λουλουκα μου καλη!!❤

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εγώ σήμερα έχω επίσκεψη στο γιατρό και ανυπομονούμε να δούμε το νινί.Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, μήπως έχει αλλάξει θέση, με το κεφάλι προς τα κάτω...

Κατά τα άλλα, το ζάχαρο ανεβοκατεβαίνει και με τρελαίνει γιατί το μηχανάκι που μετριέμαι μου δείχνει την ίδια στιγμή μεγάλες αποκλίσεις. Επίσης, έχει αρχίσει να πονάει και η μέση μου. Κατά τα άλλα, μια χαρά!:huh:

Διαφημίσεις

πρίν από 40 λεπτά , sunshine83 είπε:

Καλησπέρα σε όλες!

Κι εγώ σήμερα έχω επίσκεψη στο γιατρό και ανυπομονούμε να δούμε το νινί.Έχω μεγάλη περιέργεια να δω, μήπως έχει αλλάξει θέση, με το κεφάλι προς τα κάτω...

Κατά τα άλλα, το ζάχαρο ανεβοκατεβαίνει και με τρελαίνει γιατί το μηχανάκι που μετριέμαι μου δείχνει την ίδια στιγμή μεγάλες αποκλίσεις. Επίσης, έχει αρχίσει να πονάει και η μέση μου. Κατά τα άλλα, μια χαρά!:huh:

Να θυμασαι να πλενεις παντα τα χερια σου πολυ καλα πριν μετρηθεις γιατι εχω παθει κατι μινι εγκεφαλικα επειδη δεν ειχα πλεινει χερια! Και να αλλαζεις τις βελονες!

Εγω σημερα ειχα ραντεβου με ενα παιδιατρο για να δω με ποιον θα συνεργαστουμε! Κατα τα αλλα εχω κατι ψιλοπονακια σαν περιοδου και δε ξερω καθολου τι ειναι αυτα! Τα εχει καμια αλλη?

πρίν από 25 λεπτά , Diavolitsa είπε:

Να θυμασαι να πλενεις παντα τα χερια σου πολυ καλα πριν μετρηθεις γιατι εχω παθει κατι μινι εγκεφαλικα επειδη δεν ειχα πλεινει χερια! Και να αλλαζεις τις βελονες!

Εγω σημερα ειχα ραντεβου με ενα παιδιατρο για να δω με ποιον θα συνεργαστουμε! Κατα τα αλλα εχω κατι ψιλοπονακια σαν περιοδου και δε ξερω καθολου τι ειναι αυτα! Τα εχει καμια αλλη?

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή.

Εγώ δεν έχω ακόμη τέτοια πονάκια, αλλά μήπως είναι οι συσπάσεις braxton hicks???

Κορίτσια μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά... Βγήκα το πρωί με τον μικρό και την μαμά μου για κάτι δουλίτσες.... Τράπεζα και σούπερ για την ακρίβεια, εντάξει ψιλό μεγάλες αποστάσεις βασικά.... Στο πήγαινε ήμουν μια χαρά, στο γυρισμό όμως με έπιασε έντονη δυσπνοια και λαχανιασμα, κάθε δύο τρία μέτρα σταματούσαν και καθόμουν όπου έβρισκα.... Αισίως φτάσαμε σπίτι όπου ξάπλωσα κατευθείαν αλλά δεν είδα και μεγάλη διαφορά... Πήγα από το δωμάτιο μέχρι την κουζίνα 20βηματα απόσταση και ήταν λες και έτρεχα στον μαραθώνιο.... Εν τέλει,, δεν ξέρω πως μου ήρθε, ζήτησα να μου μετρήσουν την πίεση και ενω Πάντα στην εγκυμοσύνη είμαι 9 το πολύ 10 μεγάλη και 4 με 6 η μικρή, είχα 11 με 7....ξαναμετρηθηκα μετά από μισή ώρα και τα ίδια.... Εσείς από πίεση πως είστε???

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 5 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Κορίτσια μου τι κάνετε???? Εγώ σήμερα δεν είμαι πολύ καλά... Βγήκα το πρωί με τον μικρό και την μαμά μου για κάτι δουλίτσες.... Τράπεζα και σούπερ για την ακρίβεια, εντάξει ψιλό μεγάλες αποστάσεις βασικά.... Στο πήγαινε ήμουν μια χαρά, στο γυρισμό όμως με έπιασε έντονη δυσπνοια και λαχανιασμα, κάθε δύο τρία μέτρα σταματούσαν και καθόμουν όπου έβρισκα.... Αισίως φτάσαμε σπίτι όπου ξάπλωσα κατευθείαν αλλά δεν είδα και μεγάλη διαφορά... Πήγα από το δωμάτιο μέχρι την κουζίνα 20βηματα απόσταση και ήταν λες και έτρεχα στον μαραθώνιο.... Εν τέλει,, δεν ξέρω πως μου ήρθε, ζήτησα να μου μετρήσουν την πίεση και ενω Πάντα στην εγκυμοσύνη είμαι 9 το πολύ 10 μεγάλη και 4 με 6 η μικρή, είχα 11 με 7....ξαναμετρηθηκα μετά από μισή ώρα και τα ίδια.... Εσείς από πίεση πως είστε???

Γειά σου Αναστασία τι σου είπα να μην κουράζεσε θα σε απλώσω. Δεν σου έχει πει να την μετράς τι πίεση εμένα μου είχε πει αλλά μάλλον όταν μπήκα στο μήνα μου δεν θυμαμε καλα. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την είχες από την κουράσει θα είναι εξαντληθηκες. 

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...