Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Πώς πάτε κοριτσάκια; Να σας ρωτήσω για το μαιευτήριο τι φορμακια να παρουμε; Εγώ έλεγα βελουτέ επειδή είναι χειμώνας Αλλά η γιατρός μου είπε πιο λεπτά βαμβακερα...:roll: και έχω μπερδευτει

Πω κ γω εχω μπερδευτει γιατι ημουν σιγουρη για βελουτε λογω κρυου αλλα μου ειπαν οτι τα βελουτε απο μεσα εχουν συνθετικο που δε κανει να ερθει απευθειας σε επαφη με το δερμα κ οντως τα κοιταξα τα βελουτε κ ειναι μεσα χαλια!δεν εχω ρωτησει γιατρο αλλα φανταζομαι ενα βαμβακερο απο μεσα κ βελουτε η φουτερ απ εξω

7We5p3.png

Κοριτσια μου καλησπερα. Δεν εχω ιδεα γιατι εγω θα γεννησω σε ιδιωτικο και δεν θα χρειαστω τπτ. Για το σπιτι εχω βαμβακερα εσωρουχακια να του βαζω απο μεσα μακρυμανικα και εχω και βαμβακερα αλλα και βελουτε για απεξω, αναλογα τι καιρο θα κανει. Για να βγουμε απο το μαιευτηριο αλλα και για τις βολτες μας τις χειμωνιατικες εχω τη φορμα εξοδου που ειναι σαν μπουφαν ολοσωμο

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Κορίτσια μου εγώ γενικά προτιμούσα τα βαμβακερά, εσώρουχακι από μέσα και βαμβακερό φορμάκι από πάνω και έτσι θα τα βγάλω και από το νοσοκομείο, φορμάκι εξόδου η κουβερτούλα, αναλόγως το κρυο.... 

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Διαφημίσεις

Από που τα πήρατε τα βαμβακερα φορμακια; Ζιπουνακια έχω πάρει βαμβακερα μακρυμανικα. Αλλά τα φορμακια τα έχω πάρει σε βελουτέ. Και όντως από μέσα δεν είναι πολύ καλά. Υπάρχει περίπτωση να ερεθίζει τα ποδαράκια  του που θα έρθουν σε αμμεση επαφη; και επισης οσα βαμβακερα υποτιθεται εχω κοιταξει μου φαινονται πολυ λεπτα...

πρίν από 4 λεπτά , Annianafs είπε:

Από που τα πήρατε τα βαμβακερα φορμακια; Ζιπουνακια έχω πάρει βαμβακερα μακρυμανικα. Αλλά τα φορμακια τα έχω πάρει σε βελουτέ. Και όντως από μέσα δεν είναι πολύ καλά. Υπάρχει περίπτωση να ερεθίζει τα ποδάρια του που θα έρθουν σε αμμεση επαφη; και επισης οσα βαμβακερα υποτιθεται εχω κοιταξει μου φαινονται πολυ λεπτα...

Δεν νομίζω να ερεθισει το δέρματακι τους, φυσικά δεν μπορουμε να ξέρουμε 100%!!! Ναι τα βαμβακερά φαίνονται πιο λεπτά αλλά αγκαλιάζουν καλύτερα το σώματακι, γενικά θεωρούνται καλύτερα... Σκέψου. Ότι μέσα στο σπίτι θα έχεις ζέστη ούτως ή άλλως.... 

Και για από μέσα ζιπουνακια εγώ προτιμώ μόνο κοντομανικα, έτσι έκανα και στον πρώτο μου, αυτό όμως είναι στην κρίση της κάθεμιας.... 

• Μου αρέσει 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

Just now, Annianafs είπε:

Από που τα πήρατε τα βαμβακερα φορμακια; Ζιπουνακια έχω πάρει βαμβακερα μακρυμανικα. Αλλά τα φορμακια τα έχω πάρει σε βελουτέ. Και όντως από μέσα δεν είναι πολύ καλά. Υπάρχει περίπτωση να ερεθίζει τα ποδάρια του που θα έρθουν σε αμμεση επαφη; και επισης οσα βαμβακερα υποτιθεται εχω κοιταξει μου φαινονται πολυ λεπτα...

Κοριτσια μην ανησυχειτε για τα βελουτε. Εμενα να φανταστεις μου  τα δωσανε τα βελουτε, και εχουν περασει απο 2 μωρακια σιγουρα! Και κανενα δεν ειχε θεμα. Ουτε και εχω ακουσει ποτε κατι. Οποτε μην το δενετε οτι θα ερεθιστουν. 

Βαμβακερα εχω παρει απο marks & spencer και απο h&m. Αναλογως με τον καιρο θα του φοραω και αναλογο ρουχαλακι. Πχ στο σπιτι θα εχω θερμανση, οποτε τα βαμβακερα με καλυπτουν. Αλλα στην πεθερα μου που θα πηγαινουμε συχνα για βολτα, επειδη ειναι παλιο το σπιτι χωρις αλουμινια, εχει πολυ κρυο. Οποτε θα του φοραω βελουτε. Και απο μεσα μακρυμανικο. 

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Εγω της πηρα για απο μεσα 6 κοντομανικα βαμβακερα ζιπουνακια και για απ'εξω 5 βελουτε και 1 βαμβακερο φορμακια! Γι'αυτο πηρα λιγα για δω τι θα κατσει καλυτερα και αν χρειαστει θα παρω κ αλλα! Οσο για το μαιευτηριο επειδη θα ειναι σε ιδιωτικο εκει δε σε αφηνουν να το ντυσεις εσυ αλλα για να φυγουμε βελουτε της εβαλα στη βαλιτσα, τη φορμα εξοδου που ειναι σαν μπουφαν και μια κουβερτουλα αγκαλιας και αναλογα τι κρυο θα κανει θα τη ντυσω!

Κορίτσια καλύτερα λεπτά βαμβακερα για μέσα στο μαιευτήριο θα έχει πάρα πολύ ζέστη φαντάσου εγώ το Μαΐο που γέννησα την είχα μερικές ώρες γυμνή. Με τα βελουτέ μέσα στο νοσοκομείο θα σκάσουν για έξω μετά είναι μια χαρα. Εγώ της έχω πάρει και παντελονακια πυζαμακια  με ποδαράκια για να μην φοράμε κάλτσες το βράδυ γιατί δεν κάνει και έτσι ούτε σηκώνεται το παντελόνι ούτε τιποτα. 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Κορίτσια καλύτερα λεπτά βαμβακερα για μέσα στο μαιευτήριο θα έχει πάρα πολύ ζέστη φαντάσου εγώ το Μαΐο που γέννησα την είχα μερικές ώρες γυμνή. Με τα βελουτέ μέσα στο νοσοκομείο θα σκάσουν για έξω μετά είναι μια χαρα. Εγώ της έχω πάρει και παντελονακια πυζαμακια  με ποδαράκια για να μην φοράμε κάλτσες το βράδυ γιατί δεν κάνει και έτσι ούτε σηκώνεται το παντελόνι ούτε τιποτα. 

Αυτά τα παντελονακια είναι Τελειαααα βολεύουν τρομερά έχω κι εγώ!!!!! Πάντως @Annianafs εσύ που ρώτησες και φυσικά οποία άλλη θέλει, αν θες να σου πω, έχω βρει μια δυο εταιρείες ελληνικές φθηνές και με πολύ καλή ποιότητα για φορμάκια, βαμβακερά και βελουτέ εννοείται... 

• Μου αρέσει 2

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Αυτά τα παντελονακια είναι Τελειαααα βολεύουν τρομερά έχω κι εγώ!!!!! Πάντως @Annianafs εσύ που ρώτησες και φυσικά οποία άλλη θέλει, αν θες να σου πω, έχω βρει μια δυο εταιρείες ελληνικές φθηνές και με πολύ καλή ποιότητα για φορμάκια, βαμβακερά και βελουτέ εννοείται... 

Πες μας της εταιρείες να της έχουμε υπόψη άμα έχουν ποιότητα μια χαρά. 

5mtvp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Πες μας της εταιρείες να της έχουμε υπόψη άμα έχουν ποιότητα μια χαρά. 

Η μία είναι η Dreams, είναι της joice, όσες έχουν ήδη παιδί μπορεί και να την ξέρουν, και η άλλη είναι η  nina's club... Δυστυχώς δεν έχουν online Shop αλλά μπορείτε να βρείτε στην περιοχή που μένετε ποια μαγαζιά τις εχουν... Εγώ είμαι πραγματικά πολυ ευχαριστημένη, έχουν και εσώρουχακια εννοείται... 

• Ευχαριστώ 1

zeCJp2.pngwKC1p2.png

πρίν από 2 λεπτά , Anastasia_paris είπε:

Η μία είναι η Dreams, είναι της joice, όσες έχουν ήδη παιδί μπορεί και να την ξέρουν, και η άλλη είναι η  nina's club... Δυστυχώς δεν έχουν online Shop αλλά μπορείτε να βρείτε στην περιοχή που μένετε ποια μαγαζιά τις εχουν... Εγώ είμαι πραγματικά πολυ ευχαριστημένη, έχουν και εσώρουχακια εννοείται... 

Εγώ δεν τις ήξερα ωραία θα κοιτάξω να δω αν τις έχουνε εδώ που μένω. Ευχαριστούμε!! 

• Μου αρέσει 1

5mtvp3.png

πρίν από 36 λεπτά , nanoula90 είπε:

Κοριτσια μην ανησυχειτε για τα βελουτε. Εμενα να φανταστεις μου  τα δωσανε τα βελουτε, και εχουν περασει απο 2 μωρακια σιγουρα! Και κανενα δεν ειχε θεμα. Ουτε και εχω ακουσει ποτε κατι. Οποτε μην το δενετε οτι θα ερεθιστουν. 

Βαμβακερα εχω παρει απο marks & spencer και απο h&m. Αναλογως με τον καιρο θα του φοραω και αναλογο ρουχαλακι. Πχ στο σπιτι θα εχω θερμανση, οποτε τα βαμβακερα με καλυπτουν. Αλλα στην πεθερα μου που θα πηγαινουμε συχνα για βολτα, επειδη ειναι παλιο το σπιτι χωρις αλουμινια, εχει πολυ κρυο. Οποτε θα του φοραω βελουτε. Και απο μεσα μακρυμανικο. 

Για το μαιευτηριο κ γω δεν ανησυχω μου ειπαν φοραει μονο δικα τους για το σπιτι κ γω ψαχνωμαι.Αλλα αυτο που λες φαινεται το πιο λογικο.Ειχε στα lidl κατι φοβερα ολοσωμα υφασμα σαν φουτερ πηγα απογευμα κ τα ειχαν εξαφανισει ολα!

Εντομεταξυ τωρα εχω παραθυρα ανοιχτα κ σκαω πολυ εξαψη αυτες τις μερες!κ η μπεμπα κανει ολο κατι τρεμουλιαστες κινησεις διαφορετικες ανατριχιαζωωωω στον αφαλοοοο

• Χαχα 1

7We5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...