Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Θα γίνουμε Γονείς τον Δεκέμβριο του 2018 :-)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

πρίν από 33 λεπτά , loyloy είπε:

qpharmacy  λέγεται.

πρίν από 27 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Και τα δύο ίδιες τιμές έχουν δες πιο έχει τα πράγματα που θες και παρήγγειλε τα. 

Ευχαριστω κοριτσια μου!ψαχουλευω ηδη!

Α κ αλλη μια απορια,πιστευετε ειναι απαραιτητος ο βιολογικος καθαρισμος στο αυτοκινητο που θα μετακινουμε το παιδι??

7We5p3.png

πρίν από 23 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ευχαριστω κοριτσια μου!ψαχουλευω ηδη!

Α κ αλλη μια απορια,πιστευετε ειναι απαραιτητος ο βιολογικος καθαρισμος στο αυτοκινητο που θα μετακινουμε το παιδι??

Δεν είναι λίγο υπερβολή?το μωρό θα είναι στο καθισματακι του το οποίο λογικά θα το χεις πλυμενο αποστειρωμένο.βεβαια το θεμα είναι πως νιώθεις Εσύ καλύτερα για την υγιεινή του μωρού.εσυ ξέρεις καλύτερα.

πρίν από 53 λεπτά , Alex. Arap είπε:

Και τα δύο ίδιες τιμές έχουν δες πιο έχει τα πράγματα που θες και παρήγγειλε τα. 

Τα χω παραγγείλει όλα.για τη δημητρα έγραψα από που τα πήρε που ρώτησε.εμενα Είναι και κοντά στο σπίτι και γλιτωνω μεταφορικά.  :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Μιας κ λέτε γι αυτά που θα παρουμε για το φαρμακείο ήθελα να ρωτήσω για εμάς για την ευαίσθητη περιοχή πήρατε κάτι; Με τι θα πλυθείτε εννοω όταν θα είμαστε στο νοσοκομείο μέσα;; Έχετε ρωτήσει κάποια μαία;

1 ώρα πρίν, sun38 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Μιας κ λέτε γι αυτά που θα παρουμε για το φαρμακείο ήθελα να ρωτήσω για εμάς για την ευαίσθητη περιοχή πήρατε κάτι; Με τι θα πλυθείτε εννοω όταν θα είμαστε στο νοσοκομείο μέσα;; Έχετε ρωτήσει κάποια μαία;

Εγω αν και εκει που θα γεννησω τα παρεχουν ολα αλλα εβαλα στη βαλιτσα μου αυτο που χρησιμοποιω εδω στο σπιτι ενα της pharmasept για καλο και για κακο! 

1 ώρα πρίν, sun38 είπε:

Γειά σου κορίτσι Εμένα μου είχε πει ο γιατρός ένα ήπιο για την ευαίσθητη περιοχή και πήρα το illa care ένα ροζ πολύ ωραίο ωραία μυρωδιά και πότε δεν μου έχει κάνει φαγούρα όπως είχα πάρει ένα άλλο και με είχε πιάσει φαγούρα. 

5mtvp3.png

Κοριτσια για οποια γενναει στο Γαια μου στειλανε τι θα χρειαστουμε κ απο χαρτια σας το επισυναπτω.

"Η Κλινική, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας, παρέχει όλα τα απαραίτητα για τη φροντίδα του νεογνού και για εσάς (λευκά είδη, πάνες, σερβιέτες, εσώρουχα μιας χρήσης, πιστολάκι για τα μαλλιά, κ.λπ.). Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας, θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τα προσωπικά σας είδη όπως ρόμπα, πιτζάμες / νυχτικά, εσώρουχα (εάν επιθυμείτε τα προσωπικά σας), είδη προσωπικής φροντίδας (όπως π.χ. σαμπουάν, καλλυντικά, φροντίδα για τα χείλη, οδοντόβουρτσα, οδοντόκρεμα), επιθέματα στήθους (για τον θηλασμό). Επίσης, κατά την έξοδό σας από το μαιευτήριο θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα για την έξοδο του νεογνού (ρουχισμό, κάθισμα αυτοκινήτου με κουβερτούλα και σεντονάκι).

Σας επισυνάπτουμε, επίσης, τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη δήλωση του νεογνού στο Ληξιαρχείο (γραφείο δηλώσεων εντός του Γαία). Κατά την εισαγωγή σας θα χρειαστεί να έχετε μαζί σας τα βιβλιάρια υγείας (δικό σας και του συζύγου), αστυνομικές ταυτότητες, ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.

• Μου αρέσει 1

7We5p3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 49 λεπτά , Dimitra K είπε:

Ληξιαρχικη πραξη γαμου κ πιστοποιητικο οικ.καταστασης που να εχουν εκδοθει το τελευταιο 6μηνο

Δήμητρα μου πότε γεννας?λες να είμαστε παρεούλα στο Γαια?

πρίν από 42 λεπτά , loyloy είπε:

Δήμητρα μου πότε γεννας?λες να είμαστε παρεούλα στο Γαια?

Αχ μακαρι 19 Δεκεμβρη εχω ΠΗΤ!!Θα    ενημερωνουμε εδω οποτε μπουμε μεσα να βρεθουμε!.Παντως αυτο το μηνα εμενα οι συσπασεις που ειχα απ το 5ο εχουν μειωθει σε συχνοτητα κ ειμαι αισιοδοξη οτι θα φτασουμε μεχρι τελους!Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ?

Πω πω παντως σκεφτομουν οταν θα μας ενημερωσει η πρωτη στην ομαδα οτι την πιασαν πονοι η σπασαν τα νερα η κανει εισαγωγη θα ειναι πολυ συγκηνιτικο!!!

7We5p3.png

πρίν από 26 λεπτά , Dimitra K είπε:

Αχ μακαρι 19 Δεκεμβρη εχω ΠΗΤ!!Θα    ενημερωνουμε εδω οποτε μπουμε μεσα να βρεθουμε!.Παντως αυτο το μηνα εμενα οι συσπασεις που ειχα απ το 5ο εχουν μειωθει σε συχνοτητα κ ειμαι αισιοδοξη οτι θα φτασουμε μεχρι τελους!Εσυ ποτε εχεις ΠΗΤ?

Πω πω παντως σκεφτομουν οταν θα μας ενημερωσει η πρωτη στην ομαδα οτι την πιασαν πονοι η σπασαν τα νερα η κανει εισαγωγη θα ειναι πολυ συγκηνιτικο!!!

15 Δεκέμβρη Αλλά μάλλον λόγω ζαχαρου θα γεννήσω νωρίτερα.

Καλά δεν το συζητώ .Πολύ συγκίνηση!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια μου. Αχ ποσο συμφωνω. Εγω δεν εχω ιδεα ποσο θα φτασω, τη Δευτερα εχω γιατρο και τον πεσσο θα τον βγαλουμε 36η βδομαδα πρωτα ο θεος. Τωρα μια που θα το βγαλω, και μια που θα κανω διαστολη? Δε νομιζω. Αλλα και δεν ξερω και ποσο θα κρατησει μετα. Οποια ομως απο δω και αν μπει πρωτη πραγματικα κ γω θα συγκινηθω παρα πολυ. Τοσο καιρο εσεις ειστε το παρεακι μου. Και πολυ καλο μαλιστα!!! Θα χαρω τοσο πολυ για καθε μια χωριστα!!!

• Μου αρέσει 2

0qR2p2.png3Ow1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...